Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bundesliga-laagvlieger voert na verlies wederom trainerswissel door

Laatste update:

TSG Hoffenheim heeft de samenwerking met Marco Kurz met onmiddellijke ingang verbroken. De Bundesliga-club maakt dinsdagmorgen bekend dat de verbintenis van de oefenmeester per direct is ontbonden. Ook directeur Andreas Müller moet de club, die zeventiende staat op de ranglijst, verlaten.

Hoffenheim ontdeed zich begin december 2012 van Markus Babbel, die drie weken lang werd opgevolgd door interim-trainer Frank Kramer. Hoffenheim opteerde daarna voor de aanstelling van de 44-jarige Kurz, die het in de tweede seizoenshelft echter niet veel beter deed. In tien duels verzamelde men maar acht punten en afgelopen zaterdag werd met 3-0 van Schalke 04 verloren.

Hoffenheim kiest nu voor Markus Gisdol, die tot december deel uitmaakte van de tenchische staf van Huub Stevens bij Schalke 04. Na het congé van de Nederlander moest ook Gisdol vertrekken. Voor zijn periode in Gelsenkirchen was Gisdol coach van het tweede elftal van Hoffenheim.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rust en stabiliteit in de technische staf is voor een spelersgroep veel prettiger.
Een schokeffect werkt vaak maar tijdelijk of heeft juist een extra negatieve uitwerking.

Terecht dat hij is ontslagen. Hoffenheim heeft gewoon een degelijke selectie voor de Bundesliga met namen als Beck, Volland, Derdyok, Joselu en Abraham. Ze behoren minimaal boven de degradatie streep te staan.

Hoffenheim, ook zo'n hemelbestormer. Kan me herinneren dat ze 3 jaar geleden halverwege nog bovenaan stonden, met Ibisevic als topscorer.

Hoffenheim moet echt iets gaan doen ze hebben voldoende kwaliteit voor de Bundesliga

Het is eerder en club net als villareal die ook een goede periode had , die nu in de segunda division zit . Financiële tekort gewoon ,

demba ba, misimovic, salihovic, en ibisevic

2 april 2013 om 18:17

Je hebt er waarschijnlijk niet zoveel verstand, want Misimovic speelde voor Wolfsburg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren