Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Kaiserslautern strikt nieuwe coach: 'Garanties heb je nergens'

Laatste update:

Het gaat niet goed met 1. FC Kaiserslautern. De club promoveerde middels het kampioenschap in de 2. Bundesliga in het seizoen 2009/10 naar het hoogste niveau, werd vorig voetbaljaar nog knap zevende maar staat nu onderaan. Dinsdag nam de hekkensluiter van de Bundesliga met pijn in het hart afscheid van de zo succesvolle hoofdtrainer Marco Kurz en zijn assistent Günther Gorenzel. Als interim-oplossing staan de andere assistent, Oilver Schäfer, en keeperstrainer Gerry Ehrmann voorlopig voor de groep.

/

“Na de 1-4 nederlaag tegen Schalke 04 en vele intensieve gesprekken zijn we tot de overtuiging gekomen dat we deze stap moesten nemen”, legt voorzitter Stefan Kuntz uit via de officiële kanalen. “Er zijn veel dingen geprobeerd om het team weer de juiste richting in te krijgen, maar helaas is dat niet gelukt. Het afscheid doet ons allemaal pijn", verzekert de preses.

“Marco verdient erkenning en respect. We zijn met hem gepromoveerd naar het hoogste niveau en vorig seizoen werden we zelfs zevende, maar nu doen we er alles aan om niet te degraderen en daarom bewandelen deze route”, besluit de voorzitter. Kurz is alweer de zesde Bundesliga-trainer die dit seizoen de laan uit is gestuurd.

Update 22 maart 08:30 uur - Duitse hekkensluiter strikt nieuwe trainer: 'Garanties heb je nergens'
1. FC Kaiserslautern heeft een opvolger gevonden voor de ontslagen trainer Marco Kurz. Binnen enkele uren zal Krasimir Balakov, een 45-jarige Bulgaar die in Duitsland vooral bekend is vanwege de acht seizoenen die hij speelde in dienst van VfB Stuttgart, worden voorgesteld als nieuwe hoofdtrainer. De coach wordt overgenomen van Hajduk Split. "Garanties heb je nergens in de voetballerij, maar ik ben op de aanbieding ingegaan omdat ik denk dat Kaiserslautern de laatste plaats nog kan verlaten", zei hij.

Had de clubleiding vertrouwen moeten houden in Marco Kurz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus.. als ik het begrijp was het eerst een goede trainer omdat hij gepromoveerd is, maar nu bakt hij er niks van omdat het een seizoen wat minder gaat? Hypocriete voetbalwereld. Geef zo'n man de kans om de Ferguson van zijn club te worden..

20 maart 2012 om 15:58

Goede trainer, gepromoveerd, jaar erop 7e worden en dit jaar kan hij er niets meer van. Maar goed de hypocriete voetbalwereld is nooit anders geweest dus het verbaasd me niets. Volgens mij zijn Wenger en Ferguson de enige echt superlang zittende coaches.

20 maart 2012 om 17:51

Zelfs een goede trainer kan niet meer in staat zijn om de spelersgroep te motiveren en beter te maken. Dat ligt dan gewoon aan de chemie tussen de groep en de trainer. Als blijkt dat het niet meer werkt moet er toch een andere oplossing gevonden worden.

Tja zo gaat het in het voetbal het ene moment ben je de held, het andere moment ben je de pineut. Dat is echt vervelend voor een trainer

20 maart 2012 om 16:06

Ja, een rotseizoen kan je baan kosten dus.

zonde heeft het goed gedaan de afgelopen jaren!

Tja al 16 wedstrijden oprij in de Bundesliga niet gewonnen, dat zijn zure statistieken, 7 verliespartijen en 9 gelijke spelen!

Een trainer heeft gewoon een houdbaarheidsdatum... het kan een ontzettend goede trainer zijn...maar soms is de chemie gewoon weg net zoals dit in liefdesrelaties het geval is!

22 maart 2012 om 14:48

Wat jij nu verkondigd is echt onzin, er is nog best chemie bij Kaiserslautern maar er is gewoon geen goed materiaal, Kaiserslautern heeft gewonnen weinig bundesliga-waardige spelers...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren