Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buffon staat perplex: ‘Met hun talent zou ik dan furieus zijn’

Laatste update:

Gianluigi Buffon geniet van het talent dat er rondloopt bij Paris Saint-Germain. De ervaren doelman sloot zich afgelopen zomer aan bij de Franse topclub en is onder de indruk van zijn teamgenoten. Vooral Kylian Mbappé en Neymar imponeren de Italiaan. "Als Kylian mentaal topfit is, kan hij de 'nummer één' zijn de komende tien jaar."

“Hij kan het flikken, maar alles hangt af van zijn mentale kracht. Hij moet in zijn hoofd de psychologische switch maken en zeggen: 'Oké, ik ga in de komende tien jaar vijf keer de Ballon d'Or winnen”, zegt Buffon in gesprek met RMC Sport. De keeper stelt dat PSG veel aandacht moet hebben voor de psyche van Mbappé en Neymar, die volgens Buffon van wereldklasse zijn.

“Als PSG wil winnen, dan zijn Mbappé en Neymar, onvermijdelijk, de twee spelers die het verschil moeten maken. Naar mijn mening moeten we alles in staat stellen om die twee fysiek en mentaal optimaal voor te bereiden en te helpen. Dat is ook hoe ik ze motiveer. Ik vind het ongelooflijk dat Neymar nog geen Ballon d'Or heeft gewonnen, dat vertel ik Neymar iedere dag.”

Jouw doelstelling, met jouw ongekende talent, moet zijn om iedere zes jaar drie keer de Ballon d'Or te winnen. Drie voor Kylian, drie voor Ney. Als ik hun talent had en nog nooit de Ballon d'Or had gewonnen, zou ik furieus zijn”, aldus de 176-voudig international, die momenteel nog tot volgend jaar zomer vastligt in de Franse hoofdstad.

Ben jij het eens met Gianluigi Buffon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij weet toch zelf ook wel dat Messi en Ronaldo veel beter zijn dan Neymar? Neymar speelt ook maar in een Mickey Mouse competitie.

19 december 2018 om 10:14

Klopt van de competitie maar komop.. Hij heeft het al die tijd bij Barca en in de Champions League ook laten zien.

19 december 2018 om 10:27

Maar niet zoals Messi en Ronaldo. Neymar heeft wel laten zien dat hij het talent heeft, maar in de jaren dat hij het liet zien waren die twee altijd veel beter. Ook geeft als het erom gaat hij niet thuis. Daarnaast heeft hij de vervelende maniertjes, waardoor ik denk dat hij misschien wel nooit de Ballon d'or wint.

19 december 2018 om 13:34

Nu onderschat je het wel hoor, Frankrijk heeft heel veel talent en fysiek sterke spelers in de competitie. Het een Mickey Mouse competitie noemen gaat wel heel ver

19 december 2018 om 19:31

Hij zegt niet voor niets de komende 10 jaar. En nee de komende 10 jaar zijn messi en ronaldo niet de beste, misschien nog 2 jaar. En als psg iets wil bereiken dan moeten ze deze twee spelers houden, anders kunnen ze weer honderden miljoenen uitgeven aan niks.

Mooie reactie van Gigi, het gaat even niet om dat Messi & Ronaldo er nog zijn. Maar hij probeer de mindset te veranderen bij deze twee sterspelers, het laatste zetje dat ze nodig hebben om verder te stijgen dan de absolute top. Net zoals Lionel en Cristiano deden..

sinds wanneer voetbal je om de stomme prijs te winnen? Ze moeten er alles aan doen om de CL te winnen met psg. Zo'n individuele prijs die ook nog eens niet standaard naar de beste speler gaat is toch totaal niet boeiend

19 december 2018 om 12:36

Hoe beter Mbappe en Neymar spelen, hoe groter de kans op succes. Mbappe zal vroeg of laat toch wel eens naar een andere club moeten, denk nog steeds dat Real of een nieuw United het beste bij hem zou passen. Neymar is een lastig geval, noem me gestoord maar ik denk dat Neymar het goed zou doen bij Inter of Milan. Teams waar hij de grote speler is, in een grote modestad en clubs met een geweldige geschiedenis van Zuid-Amerikaanse voetballers. Ook beide clubs die een held nodig hebben op het moment en hij zou dat makkelijk kunnen worden. Natuurlijk gaat dit nooit gebeuren met de salariseisen van Neymar en Psg zal het ook nooit toelaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren