Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Büttner: ‘Voor de wedstrijd heeft hij tien minuten met me gepraat’

Laatste update:

Patrice Evra is al acht jaar de eerste linksback van Manchester United, maar bevindt zich inmiddels wel in de herfst van zijn carrière. De Fransman wordt over een maand 33 jaar en vertrekt in de zomer mogelijk van Old Trafford. Zijn contract loopt nog tot het eind van volgend seizoen, maar één man staat te trappelen om het permanent van Evra over te nemen: Alexander Büttner.

/

De 25-jarige Büttner stapte 20 maanden geleden zeer verrassend over van Vitesse naar Manchester United. Sindsdien is hij tweede in de pikorde bij de technische staf, achter Evra. De voorbije tien dagen mocht de Nederlander drie keer in actie komen voor the Red Devils: tegen West Ham United en Aston Villa speelde hij de gehele wedstrijd en tegen Bayern München werd hij een kwartier voor tijd gewisseld.

“Mijn doel is altijd om de eerste linksback te zijn, maar ik moet zeggen dat ik heel veel heb geleerd van Patrice en dat hij goed voor me is geweest. Voor aanvang van iedere wedstrijd praten we met elkaar en voor de wedstrijd tegen Bayern München sprak Evra tien minuten met me. Hij heeft me goed geholpen”, zegt Büttner, die mocht meedoen doordat zijn Franse collega geschorst was tegen de Duitsers.

Pat doet al jaren mee op dit niveau en voor mij was het mijn eerste wedstrijd”, zegt Büttner. “Hij heeft al zóveel van dit soort topduels gespeeld, hij hielp me echt en dat waardeer ik. Hij wil dat ik het goed doe en is blij voor me wanneer ik goede wedstrijden afwerk. En zo zou het ook moeten zijn”, denkt Büttner.

Is Alexander Büttner goed genoeg als linksback voor United, als Patrice Evra weggaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grote klasse om het je concurrent / opvolger zo te gunnen. Toch heb ik het idee dat Buttner tweede keus zal blijven, als Evra vertrekt zullen ze toch wat serieus aantrekken voor die positie. Idem van Ginkel, zo werkt het nu eenmaal bij die grote clubs, er zijn er maar heel weinig die daar als klein jong mannetje van een nietszeggende club komen binnenlopen en het groot maken. Hoop dat ernaast zit want het is die jongens gegund, maar het zou uitzonderlijk zijn.

5 april 2014 om 07:51

Ik hoop en ik denk dat ze andere prioriteiten stellen. Hij heeft het goed gedaan tegen Bayern en aangetoond dat hij een serieuze kandidaat is. Er zijn andere posities waar versterkingen nodig zijn.

5 april 2014 om 09:51

Van ginkel komt er wel puur omdat hij beter is dan ramires, en Chelsea houdt rekening met de FFP dus ze halen niet zomaar iemand.

5 april 2014 om 11:32

haha dude, je hebt het over chelsea.. die kopen toch aardig wat lijkt me

5 april 2014 om 11:47

Ja maar er zijn nieiwe regels. Ze willen nu ook een speler verkopen om een spits de halen. Mou zegt dat hij liever aan de ffps regels houd

5 april 2014 om 13:17

ja dat kan hij wel zeggen maar de ffp staat nog in zn kinderschoenen. Ik denk dat mou zn elftal aardig in balans is, behalve een topspits. Dus Torres en Eto o zullen waarschijnlijk vertrekken zodat ze een wereldspits kunnen halen

5 april 2014 om 13:19

edit, sorry voor de off topic.

on: als hij zn wedstrijden nog mee kan pakken dit seizoen en zich goed staande houd mag meneer buttner van mij mee

Vind het geen beste back maar ik denk de beste voor het nl elftal.. Deed het zeer verdienstelijk tegen Bayern. Hoe speelde hij tegen west ham en Aston villa? Iemand wat gezien

5 april 2014 om 08:15

Gewoon degelijk... die teams spelen met 2 spitsen dus had toen niet echt een man die hem telkens opzocht zoals Robben

Zou de oplossing kunnen zijn voor Oranje en de linksback positie als hij nu regelmatig blijft spelen. Dan kan Daley mooi op het middenveld!

5 april 2014 om 08:37

Beter gezegd: Daley gewoon wissel! Daar horen De Jong en ... evt de Guzman?

Dan kan Daley op de bank bedoel je. Ook op het middenveld is Blind nog niet klaar voor het grote werk.. De jong - Sneijder - Fer/ de Guzman is een veel betere keuze..

Soms wat onstuimig, maar altijd met de blik naar voren. Door zijn drive en snelheid ook verdedigend lastig voor elke tegenstander.

Ik denk niet dat hij eerste back wordt, dat zal waarschijnlijk baines worden

Ben wel benieuwd of hij uiteindelijk een basisplaats kan veroveren bij united, goede verdedigers met ervaring in de PL kunnen we bij oranje ook wel gebruiken.

Ik hoop echt dat Alexander Büttner volgend seizoen de nieuwe eerste linksback van Manchester United wordt.

Hij heeft nu twee seizoenen de tijd gehad om te wennen aan het niveau bij Manchester United en mocht zo nu en dan wat wedstrijden meespelen. Nu hoop ik dat hij volgend seizoen de nieuwe vaste linksback van Manchester United wordt, want ik zie het zeker in Büttner.

Hij is verdedigend redelijk en aanvallend is hij prima. Ik zie het zeker wel zitten in Büttner, maar als Patrice Evra vertrekt, dan is het wel handig om nog een linksback te halen. Zodat Büttner en de andere linksback dan regelmatig kunnen rouleren.

Het liefst zie ik deze spelers vertrekken bij Manchester United:

- Anderson.
- Sam Johnstone.
- Bébé.
- Federico Macheda.
- Guillermo Varela.
- Tom Cleverley.
- Ashley Young.
- Michael Carrick.
- Nemanja Vidić (gaat aan het eind van het seizoen transfervrij naar Inter Milan).
- Patrice Evra.

Dan hoop ik dat Manchester United deze spelers haalt:

- İlkay Gündoğan.
- Ezequiel Garay.

de Gea
Rafael
Garay/Smalli
Jones
Büttner
Fellaini
Gündogan
Nani
Rooney
Mata
v.Persie
5 april 2014 om 12:43

Ik denk dat Carrick nog altijd van toegevoegde waarde is hoor... Zeker wanneer Giggs besluit te stoppen heb je met hem een controleur, een passer, die ook nog eens bergen aan ervaring bezit! En hij is Engels!

Verder weet ik niet of je die Varela en Bebe zo snel kan beoordelen. Varela is pas gekocht en heeft nog niks gespeeld bij Man Utd (weet ook niet of die verhuurd is of bij de -21 goed/slecht speelt) en Bebe vond ik toch wel wat aparts hebben, ondanks dat hij nog erg ruw was!

Verder ben ik zelf altijd erg gecharmeerd geweest van Anderson... De man is zo veel beter in de combinatie dan diverse spelers bij Man Utd op het middenrif op dit moment hé! Echt niet normaal! Enige nadeel is dat hij amper fit was! En dan SaF toch meer een werkpaard van zo'n sierlijke voetballer (bij FC Porto) heeft gemaakt

Anderson was destijds ook echt bizar sterk in de combinatie met Rooney en Welbeck geloof ik in de finale van de Community Shield geloof ik tegen Man City. Toen kwamen er echt aanvallen, absurd!

5 april 2014 om 12:54

Dat was 1 wedstrijd van Anderson, voor de rest was hij veel geblesseerd en was hij te zwaar. Ook liet hij niks zien in invalbeurten.

5 april 2014 om 12:51

Eerlijk gezegd denk ik dat het beter is om ook afscheid te nemen van Rvp. Hij is een fantastische speler, maar een schip met twee kapiteins werkt gewoon niet. Rooney wordt tien centimeter groter als Van Persie niet op het veld staat. Rooney is een United-icoon en heeft net een nieuw contract, dus dan zou ik Van Persie verkopen. Daardoor komt er ook weer een flink stuk salarisbudget vrij waarmee je een nieuwe topper kan halen.

5 april 2014 om 12:54

Bebe doet het verschrikkelijk goed nu in Portugal en als hij zo doorgaat zou hij eigenlijk mee moeten op het WK. United zou met hem moeten wachten.

Buttner komt natuurlijk kwaliteiten te kort om een vaste waarde te zijn bij United en ook Evra heeft zijn beste tijd gehad. Ik hoop echt dat ze Luke Shaw deze zomer kunnen overtuigen van een overstap. Buttner is wel een prima back-up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren