Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bronzen Kampioensschilden gaan naar Go Ahead Eagles en AZ

Laatste update:

De allereerste individuele Bronzen Kampioensschilden in de Keuken Kampioen Divisie zijn verdeeld. Go Ahead Eagles-middenvelder Istvan Bakx is uitgeroepen tot Beste Speler van de eerste periode. Naast Bakx vielen ook Hobie Verhulst (Beste Keeper), John Stegeman (Beste Trainer) en Ferdy Druijf (Beste Talent) in de prijzen. Alle kampioensschilden worden bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van de betreffende speler of trainer uitgereikt.

De uitslag voor de verkiezing van ‘Beste Speler’ is gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs én op stemmen van de fans. Door het uitstekende spel van Bakx in de afgelopen negen wedstrijden is de middenvelder van Go Ahead Eagles met afstand op de eerste plek geëindigd. In de verkiezing liet hij de andere kanshebbers Mario Engels, Niek Vossebelt en teamgenoot Richard van der Venne achter zich.

Hobie Verhulst winnaar historische keepersprijs
In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar ook voor de keepers een prijs te winnen, namelijk de prijs voor ‘Beste Keeper’ van de periode. GA Eagles-keeper Hobie Verhulst is in de allereerste verkiezing voor deze prijs als winnaar uitgeroepen. Hij wist in de verkiezing, die op precies dezelfde manier is opgebouwd als de verkiezing voor ‘Beste Speler’, Nick Olij (TOP Oss), Xavier Mous (SC Cambuur) en Roy Kortsmit van periodekampioen Sparta Rotterdam voor te blijven. Zowel het merendeel van de trainers en aanvoerders als het merendeel van de fans vond Verhulst dé uitblinker tussen de palen van de 1e periode.

Prijs voor Beste Trainer naar Stegeman, Druijf Beste Talent
Naast de prijs voor Beste Speler en Beste Keeper gaat ook de prijs voor Beste Trainer naar Deventer. Go Ahead Eagles-trainer John Stegeman is door collega-trainers en aanvoerders verkozen tot Beste Trainer van de eerste periode. Met zijn ploeg voert hij momenteel de ranglijst aan in de Keuken Kampioen Divisie.

AZ-parel Ferdy Druijf is door de trainers en aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie-clubs verkozen tot Beste Talent. De spits van de Alkmaarders liet in de eerste periode zien een uitmuntende doelpuntenmachine te zijn. De twintigjarige aanvalsleider scoorde in de eerste periode liefst negen keer in negen wedstrijden. Hij scoorde in de eerste twee wedstrijden ook tweemaal, maar die wedstrijden tellen niet mee in de eerste periode. Met die prestatie heeft hij niet alleen het Bronzen Kampioensschild voor Beste Talent weten te bemachtigen, hij ontvangt ook de prijs voor Topscorer van de eerste periode.

Was Istvan Bakx de beste speler van de eerste periode?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had het ook terecht gevonden als Boessen van FC Den Bosch verkozen was tot beste trainer van de periode. Wat hij in korte tijd neer heeft gezet met een zo goed als nieuwe ploeg, die pas ver na de voorbereiding compleet was, is toch redelijk knap te noemen. Tevens hebben ze de laatste vijf wedstrijden allemaal gewonnen en staan ze knap 4e.

31 oktober 2018 om 12:43

Boessen is absoluut een degelijke trainer voor in de eerste divisie. Maar op het moment dat hij zijn zin niet krijgt van het bestuur gaat hij zich misdragen en loopt ie weg voor de problemen. Zelfde is gebeurd bij fortuna en oss

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren