Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Briljante ingeving Martínez strooide zand in de ogen bij David de Gea

Laatste update:

Een gewiekste actie van Emiliano Martínez hielp Aston Villa zondag in het zadel bij het met 3-1 gewonnen duel tegen Manchester United. Op Twitter zijn beelden opgedoken waarop de Argentijnse doelman de muur van zijn team neerzet, voorafgaand aan de 2-0 van Lucas Digne. Daardoor had United-doelman David de Gea nauwelijks zicht op de vrije trap van de Fransman.

Nadat Leon Bailey Aston Villa zondag al na zeven minuten op voorsprong had gezet, gaf Luke Shaw een vrije trap weg op de rand van het zestienmetergebied. Digne ging achter de bal staan, terwijl Martínez een sprint trok tot ver over de middellijn. Vanaf daar instrueerde de goalie hoe the Villans het zicht van De Gea het best konden hinderen. Digne schoot daarop prachtig raak voor de 2-0.

Uiteindelijk zorgden een eigen én een 'gewone' goal van Jacob Ramsey voor een 3-1 einduitslag op Villa Park. Daarmee beleefde Unai Emery een onvergetelijk debuut als trainer van de club uit Birmingham. Het was voor het eerst in 27 jaar dat Aston Villa een overwinning op eigen terrein wist te boeken tegen Manchester United. Daardoor klommen Emery en co naar de dertiende plek in de Premier League.

United-trainer Erik ten Hag en zijn tactische keuzes moesten het na afloop van het duel flink ontgelden. De Manchester Evening News schreef onder meer 'dat Ten Hag waarschijnlijk de enige manager op aarde was die had kunnen bedenken om Donny van de Beek te laten starten'. De voormalig Ajacied, die voor de tweede keer op rij in de basis mocht starten bij the Red Devils, kreeg een 3 toebedeeld voor zijn 'anonieme' optreden. Manchester United behield ondanks de nederlaag de vijfde plek in de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 november 2022 om 13:26

Weinig klasse aan, is overal op internet te zien en De Gea zat er gewoon naast. Stond veel te ver in de verre hoek en ook nog schuin. Hij moest deze gewoon hebben.
Daarna had deze keeper gewoon rood moeten hebben toen hij Elanga bijna invalide sloeg voor saus.

7 november 2022 om 15:49

Haha wat een simpele reactie dit zeg. Hij kwam gewoon met volle overtuiging voor de bal en dat is zijn goed recht. Ronaldo die had rood moeten hebben omdat hij iemand (ik dacht Mings) met een judogreep op de grond wilde gooien. Wat hem overigens niet lukte Daar hoor ik je dan weer niet over. United was gewoon superslecht gisteren en kwam niet aan voetballen toe.

7 november 2022 om 15:53

Het trieste is dat de bal ook nog 5 meter verder ligt dan de vrije trap plek en de muur van United werd door de scheidsrechter ook nog 2 meter te ver gezet. Het is jammer dat plaatjes niet mogelijk zijn hier maar er zijn mensen die met lijntjes alles hebben uitgemeten. Ten Hag zei er na de wedstrijd ook nog wat van. Het geeft aan hoe treurig het niveau van scheidsrechters in PL momenteel is.

7 november 2022 om 16:21

Gakpro, Mings was het die Ronaldo om wilde gooien, dit lukte hem niet omdat Ronaldo iets meer spieren heeft, maar een geen geval was Ronaldo hier de agressor.
Waarschijnlijk heb je alleen samenvatting gezien.
Die keeper kwam vol overgave met de intentie om mee te nemen wat hij tegen kwam. Hij moet op zo’n moment eerst de bal raken zo ver buiten zijn 5m lijn anders is het een overtreding. Hij raakte de bal niet, want die kopte Elanga. Overtreding, pingel en rood dus.

hahahaha dit is wel echt geniaal hoor. Gaan wij ook wel ff proberen dit bij de amateurs. Hebben een gozer in het team die prof zaal heeft gevoetbald. Die legt ze echt allemaal binnen als de keepert niks kan zien.

Of De Gea is gewoon helemaal niet zo sterk met ballen die ruim naast hem komen. Hij is een geweldige lijnkeeper met soms sublieme reflexen, maar als een bal ver in de hoek geplaatst wordt is hij 99/100 keer kansloos. En nee, dat geldt niet voor alle keepers. Hij lijkt nooit te anticiperen maar alleen goed te reageren - wat hij dan wel weer heel snel kan omdat hij zulke goede reflexen heeft.

Het feit dat de muur verder dan 11m stond heeft hier vooral geholpen maar daar praat niemand over.

7 november 2022 om 12:57

Jawel hoor, een uurtje geleden had ene busby het er ook al over

7 november 2022 om 16:00

En de bal lag 5 meter verder dan waar de overtreding was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren