Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Brands strijdt met Valencia en overweegt hereniging met PSV'er'

Laatste update:

Hirving Lozano beleefde een zeer goed debuutjaar bij PSV, waardoor de aanvaller al de nodige bekijks heeft getrokken van buitenlandse clubs. Bij een goed WK kan de Mexicaan mogelijk snel vertrekken uit Eindhoven, meldt Mundo Deportivo. De Spaanse krant claimt dat Valencia en Everton, dat sinds kort onder leiding staat van Marcel Brands, azen op Lozano.

De 22-jarige Lozano, die afgelopen seizoen zeventien competitiedoelpunten voor zijn rekening nam, staat nog tot medio 2023 onder contract bij PSV, maar een transfer zou zeer goed mogelijk kunnen zijn. Brands maakte onlangs de overstap van de Nederlandse landskampioen naar Everton en de sportbestuurder zou in de Mexicaans international een versterking zien.

Naast Everton zou ook Valencia Lozano op de korrel hebben. Eerder werd de aanvaller ook al gelinkt aan onder meer Juventus en enkele andere Premier League-clubs. Lozano zelf wil zich eerst concentreren op presteren met Mexico: "Brands heeft me naar PSV gehaald, daar ben ik hem erg dankbaar voor, maar ik ben er niet mee bezig of ik nu een optie voor Everton of Brands ben. Als er mogelijkheden zijn om een transfer te maken, zullen we moeten beslissen wat het beste is voor mijzelf en mijn familie.”

Verwacht jij dat Hirving Lozano na de zomer nog steeds bij PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was te verwachten dat dit gerucht zou ontstaan na het vertrek van Brands naar Everton. Zal ook niet de laatste psv'er/eredivisie speler zijn die wordt gelinkt aan Everton komende maanden.

3 juni 2018 om 14:51

Precies dat, en waarschijnlijk allemaal niks van waar.

3 juni 2018 om 14:54

Kan me ook niet voorstellen dat lozano na de PL gaat. Vind ik hem helemaal geen type voor. Komt beter tot zijn recht bij een Sevilla of Valencia denk ik. Maar voor PSV zou het wel mooi zijn want vanuit de PL kun je een hoop extra verdienen.

3 juni 2018 om 15:00

Everton zou hem wel kunnen gebruiken hoor. Missen toch wel een buitenspeler.

3 juni 2018 om 15:18

Als valencia geïnteresseerd is in lozano zouden ze voor guedes kunnen gaan. Nu neymar en draxler daar nog zitten lijkt me de kans groot dat ze hem nog wel een tijd willen verhuren of zelfs verkopen. Ik acht Guedes beter dan Lozano. Everton heeft ook een concurrent voor Tosun nodig, misschien die dembele van celtic?

3 juni 2018 om 15:20

Waarom is hij geen type voor Everton? Hij is heel snel, hard in de duels, redelijk in de kleine ruimte en doelgericht. Met die eigenschappen kun je prima terecht in de premier league. Of hij klaar is voor een stap naar de subtop is een ander verhaal maar opzich zou Engeland nieteens heel gek zijn.

Zonder goed wk waarde 25000000.
Goed wk met succes Mexico heeft hij een meerprijs van 15000000. Dit betekent 40000000 cashen voor PSV.

3 juni 2018 om 14:53

En dat schat jij even in hahah

3 juni 2018 om 15:06

Zo gaat dat toch? Met een goed WK groeit de interesse en stijgt dus de prijs.

3 juni 2018 om 15:11

Dat klopt zeker, maar het kan zo een hoop meer zijn of minder.

3 juni 2018 om 15:07

(40 miljoen - 10) x 30 tot 40%= al een stuk minder. Goede deal geweest daar niet van maar je moet wel rekening houden met het doorverkooppercentage over de winst.

3 juni 2018 om 15:21

True! Maar goede deal geweest voor PSV. Geloof mij, Everton is niet zijn laatste club. PSV nig
Niet utgecasht.

3 juni 2018 om 15:25

Hangt er vanaf of PSV ook een doorverkooppercentage kan bedingen natuurlijk, en de eventuele hoogte daarvan. Verwacht niet dat Lozano een speler wordt die in de toekomst voor 100 miljoen van club wisselt dus het is afwachten wat er op de lange termijn nog in zit voor Psv.

3 juni 2018 om 15:54

Daar gaat ook nog belasting en salaris vanaf. Dus zoveel houd je niet over.

3 juni 2018 om 16:13

Tja, dat is bij elke transfersom zo. Volgens mij hanteert PSV het principe om zoveel mogelijk winst om te zetten in het afbetalen van leningen en investeren in andere zaken, zodat de belasting zo laag mogelijk wordt gehouden.

3 juni 2018 om 15:35

Hij gaat PSV echt wel meer opleveren. 25 miljoen was een paar jaar geleden geen gek bedrag geweest. De transfermarkt is alleen nu wel helemaal gek geworden dus zijn waarde ligt ook zonder goed WK wel rond de 40 miljoen.

3 juni 2018 om 15:35

Haha grapjas, en dan is er masr een heel klein deel voor psv.

3 juni 2018 om 15:38

Relatief gezien minder dan normaal. Maar 60-70 procent over de winst is nog steeds een fors bedrag.

'brands strijdt met Valencia en overweegt hereniging met Psv'er'

En dan plakken we er een plaatje bij met Lozano en Arias, maar toch een foto die vooral gericht is op Lasse Schöne, wat mij betreft. Een beetje raar.

Ik weet niet of Lozano al toe is aan een stap naar het buitenland. Maar als hij enigszins goed speelt op het WK, is hij weg. Gegarandeerd. Dan is Everton misschien wel een mooie stap. Hij kent Brands, vertrouwt hem waarschijnlijk ook wel, en ik zie hem daar ook wel een kans krijgen. Valencia heeft als voordeel dat het in Spanje ligt en dat ze daar dus, zeer verrassend, Spaans spreken.

Zelf zou ik Everton wel een mooie club vinden. Ik heb toch wel het idee dat daar een soort revolutie moet plaatsvinden nu, na veel mislukte aankopen en een slecht jaar. Ze willen volgens mij toch standaard Europees voetbal spelen, en dat is lastig met al die teams boven hun.

PSV kan hier overigens wel mooi van profiteren. Volgens mij houden ze niet veel over van het bedrag waarvoor ze Lozano gaan verkopen, maar nu toch al 2 clubs (ik laat Juventus en 'andere PL-clubs' even liggen, dat zal minder concreet zijn denk ik) die interesse hebben, beide hebben toch wel financiële middelen voor een leuke transfersom en dan speelt hij ook nog een WK, wat ook niet slecht is voor zijn waarde... Het beste zou zijn wanneer ze hem houden of verkopen en direct terughuren.

Hij is toch nog helemaal niet goed genoeg lijkt me? Heeft een goede eerste seizoenshelft gespeeld maar vond t daarna toch tegenvallend. Lekker een jaartje PSV lijkt me t beste voor hem.

3 juni 2018 om 15:34

Als hij zijn uitmuntende begin had voortgezet was hij niet meer haalbaar geweest voor Everton en Valencia. Als hij een aardig WK speelt of zich goed blijft ontwikkelen bij PSV ook niet meer.

Dit gaat een transferzomer worden vol met Lozano geruchten en vol met eredivisie speler naar Everton geduchten. Neem het pas serieus als het door officiële bronnen bevestigd wordt.

Met vlagen kunnen genieten van hem, hopen dat die de nare trekjes snel afleert en dan ben ik benieuwd waar we hem nog gaan zien.
Een echte voetballer die blijkbaar niet voor zichzelf maar ook zijn familie voetbald.
Goede eigenschap/mentaliteit..

Toch hoop ik at die nog een jaartje hier in NL blijft.

Het zou niet echt chique zijn van Brands om zijn oude club leeg te halen, maar hij moet nu presteren en dit is voor hem een haalbare speler......

3 juni 2018 om 17:10

Tja, Brands vertegenwoordigt nu de belangen van Everton. Niet meer van PSV. Als Brands oprecht denkt dat een speler van PSV, Everton sterker kan maken dan zou het erg onprofessioneel zijn om daar als TD niet naar te handelen. Bovendien, zolang er fatsoenlijk betaalt wordt zal PSV daar ook niet wakker van liggen.

Volgens mij zei Brands een paar maanden geleden dat Lozano zeker een jaar of 2 bij PSV moest blijven

Dingen veranderen snel in de voetbalwereld, en het zal me niet verbazen als hij hem nu naar Everton haalt

Op zich niets is mee, vanuit Everton oogpunt, maar dat zegt genoeg over de vergankelijkheid van dat soort uitspraken

3 juni 2018 om 17:52

Een TD die de belangen van zijn club vertegenwoordig. What's new?

Ben ik de enige die vindt dat Lozano best pover was na de winterstop? Hij blijft altijd wel dreigend en gevaarlijk, maar hij gaat dit Everton echt niet veel beter maken hoor. Nog een jaartje NL en ook in de CL of EL wat laten zien zou hem goed doen.

3 juni 2018 om 17:11

Pover wil ik niet zeggen, maar het is wel een stukje minder dan voor de winterstop. Met PSV de CL ingaan lijkt me essentieel voor hem om de laatste paar stappen te zetten in zijn ontwikkeling. Dan kan hij zich echt laten zien. Plus het WK wordt natuurlijk een mooie test.

4 juni 2018 om 14:17

Ik denk dat Brands er sowieso beter aan doet geen spelers uit de Eredivisie te halen / mee te nemen

Als het zo uitpakt zoals bij Klaassen, die toch echt voor eredivisie begrippen een hele goede speler was, beter dan Lozano durf ik wel te zeggen, dan kan hij heel snel zijn biezen pakken

Zo werkt het daar, je staat zo weer buiten met je tasje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren