Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands ontkent vermeende transfer: ‘Enkel benaderd door tussenpersonen’

Laatste update:

Luciano Narsingh gaat niet naar Trabzonspor. Fanatik meldde vrijdag dat de rechtsbuiten in de nadrukkelijke belangstelling staat van de De Storm van de Zwarte Zee, maar technisch manager Marcel Brands ontkent dat een transfer aanstaande is.

/

De sportbestuurder van PSV heeft aan het Eindhovens Dagblad en aan Voetbal International laten weten dat hij slechts informeel is benaderd door tussenpersonen die zeiden dat ze Narsingh bij Trabzonspor onder konden brengen. Brands heeft Narsingh dan ook niet eens op de hoogte gesteld van de vermeende interesse uit Turkije.

De 25-jarige Narsingh zei zondag al dat de kans dat hij deze zomer bij PSV blijft ‘negentig procent’ is. “Ik heb het naar mijn zin hier bij PSV, mijn familie ook. Ik heb nooit aangegeven dat ik weg wil. Wel heb ik gezegd: ‘mocht er iets komen, dan wil ik er naar kijken’.”

Zou Trabzonspor een geschikte club voor Luciano Narsingh zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ach ja, die grappenmakers drammen ook steeds dat ziyech naar fener gaat. Wat een onzin

20 augustus 2016 om 14:32

Nouja, net alsof er heel veel interesse in Ziyech is. Hij zit nog steeds bij Twente en de transfermarkt loopt bijna af.

20 augustus 2016 om 16:36

@Sikicem Bozkurt dus omdat er niks bekend is, is er weinig interesse? Misschien is er veel interesse, maar niet concreet. Misschien is er interesse, maar zijn ze nog niet dicht bij een overeenkomst en maken ze daarom niet bekend. Kan vanalles betekenen. Maja bozkurtlar staan niet bekend om verstand.

reactie narsingh: De 25-jarige Narsingh zei zondag al dat de kans dat hij deze zomer bij PSV blijft ‘negentig procent’ is. “Ik heb het naar mijn zin hier bij Psv, mijn familie ook. Ik heb nooit aangegeven dat ik weg wil. Wel heb ik gezegd: ‘mocht er iets komen, dan wil ik er naar kijken’.”

Dit is ook de indruk die narsingh bij mij wekt, een stap hogerop zoekt hij niet per se. Die indruk maakt hij ook op het veld. Brengt te weinig al twee seizoenen. In ieder geval, hij staat stil in zijn ontwikkeling.

Hoop dat hij blijft. Zorgt ieder jaar voor de nodige goals en assists ook al gaan z'n acties ook regelmatig fout. Zeer grillige speler.

Trabzonspor zou ook stap achteruit zijn... begrijpelijk dat hij het niet doet.

20 augustus 2016 om 16:32

Kwa salaris gaat hij er wel fors op vooruit.

Ik heb de stuk in Fanatik gelezen. Er stond meerdere keren op dat het een speler van Ajax was.Fanatik is ook geen betrouwbare bron.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren