Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands ontkent bod op De Jong: ‘Ik heb geen contact gehad’

Laatste update:

Hannover 96 zou serieus geïnteresseerd zijn in Luuk de Jong. Er doken zelfs al berichten op dat de Duitse promovendus een bod zou hebben gedaan op de spits van PSV, maar dat is volgens Marcel Brands onzin. De technisch manager van PSV zegt tegenover Voetbal International dat er nog geen contact is geweest.

Er zouden veel clubs geïnteresseerd zijn in De Jong, waaronder dus Hannover 96. Eerder werd ook Crystal Palace in verband gebracht met de spits, maar daar is volgens Frank de Boer niets van waar. De manager van the Eagles zei tegenover Ziggo Sport: "Hij is vrij duur en niet precies wat we zoeken.” Sky Deutschland wist afgelopen week te melden dat Hannover 96 een bod van zeven miljoen had uitgebracht op De Jong.

“Ik heb geen contact gehad met Hannover 96”, laat Brands desgevraagd weten. PSV zou voorlopig een serieus bod afwachten, terwijl De Jong niet per se hoeft te vertrekken. De spits heeft het nog altijd goed naar zijn zin in Eindhoven en vertrekt alleen ‘als het plaatje klopt’. De laatste twee wedstrijden kreeg Jürgen Locadia van trainer Phillip Cocu de voorkeur boven De Jong.

Denk jij dat Luuk de Jong deze zomer gaat vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 augustus 2017 om 14:02

7 miljoen is niks als je ziet wat voor andere bedragen spelers tegenwoordig weg gaan.

De Jong is een bepekte spits maar heeft in de Eredivisie een aantal uitstekende seizoenen gehad met veel doelpunten. PSV kan makkelijk 10 miljoen voor hem vangen in de huidige markt. Voor minder zou ik hem zeker niet laten gaan.

Luuk heeft een slecht seizoen gehad maar is 2 jaar heel belangrijk voor PSV geweest een is dat kunstje echt nog niet verleerd op zijn leeftijd.

Als hij een top seizoen draait kan PSV rekeninghoudend met zijn verleden, contractduur en leeftijd zeker nog wel tussen de 15 en 18 vangen als de juiste bieder zich voordoet.

14 augustus 2017 om 14:05

Het ligt eraan wat voor club er komt (en uit welk land). In Engeland betalen ze voor een hele matige verdediger al snel 5 miljoen pond (niet zozeer nu, maar afgelopen jaren ook al). Als een club als (puur een voorbeeld) FC Basel komt, zal het denk ik nooit tot 7 miljoen komen, omdat bedragen daar allemaal lager liggen en er veel minder geld in omgaat.

"hij is niet precies wat we zoeken"

Een spits die momenteel hopeloos uit vorm is, welke club is daar wel naar op zoek?

14 augustus 2017 om 14:18

Tja, nadat hij in buitenland niet echt slaagde, werd hij weer opgepikt door psv met als gevolg 2 titels op rij. En zijn bijdrage was fenomenaal. Dus hoezo kan er geen club voor hem langskomen? Ik snap dat je alleen maar naar recent verleden kijkt, maar beleidsbepalers kijken naar andere factoren.

14 augustus 2017 om 15:09

Daar ben ik altijd erg benieuwd naar. Als club is het enerzijds een risico, want als je de Luuk van 2016/2017 krijgt, dan schiet je er niks mee op. Anderzijds kan je hem nu goedkoop krijgen en als ie weer in vorm raakt, dan heb je een koopje. Maar de meeste clubs willen natuurlijk wel direct prestaties zien.

Ik zou persoonlijk wel kijken of je ergens iets ziet wat wijst op een herstel van zijn vorm. Als je dan ziet dat hij nu op de bank zit, zou ik terughoudend zijn.

Overigens denk ik dat Frank de Boer met zijn opmerking niet doelt op zijn vorm, maar op het type spits. Ook een Luuk de Jong in vorm is niet wat ze zoeken.

Nu ik locadia het heb mogen zien doen in de EL en afgelopen zaterdag ben ik hem met de irritante gebaartjes en geklaag al weer helemaal zat. Zie ik toch liever de jong in de spits staan en zet locadia maar even op de bank. Dan kent hij zijn plek weer even. De jong heeft in iedergeval nog periodes gehad waarin hij wel scoorde. Misschien datvhij het met bergwijn en lozano op de vleugels wel weer terug krijgt.
Als de jong weg gaat moet je het doen met locadia, aangezien ik cocu niet zo snel de andere spits erin zie zetten

14 augustus 2017 om 14:07

Waarom dan niet Lammers een kans geven? Ben het eens met je over Locadia, maar De Jong is nu al ruim een jaar uit vorm. Dan toch de jeugd de kans geven, en niet zomaar. Die jongen schoot ze er in de JL met Jong PSV achter elkaar in!

14 augustus 2017 om 14:07

Locadia is het beste wat we hebben op dit moment, let maar op die gaat nog belangrijk voor ons worden.

14 augustus 2017 om 14:10

Hoeveel voorzetten heb jij gezien afgelopen wedstrijd van Lozano en Bergwijn? Trekken allebei het liefst naar binnen. Waarom Locadia na 2 wedstrijden alweer afschrijven en de Jong weer opstellen die er al meer dan een jaar helemaal niks van bakt.

14 augustus 2017 om 14:32

Wel wat meer dan 2 wedstrijden toch? Die jongen heeft na zijn blessure heel kort goed gespeeld maar is inmiddels ook alweer een tijdje minder bezig.

14 augustus 2017 om 14:41

Niet als spits. Vorig seizoen misschien 1 wedstrijdje, speelde vooral seizoen overigens ook gewoon prima hoor. Dit seizoen speelde hij thuis tegen Osjiek als linksbuiten, uit als spits en tegen AZ ook als spits.

14 augustus 2017 om 16:05

Ja oke zo. Maar als linksbuiten verwacht je ook iets meer van hem. Ik tenminste.

Ik heb zo'n idee dat er wel degelijk een bod ligt bij PSV! Afgelopen weekend heeft de Jong 90 minuten op de bank gezeten in de wedstrijd tegen AZ. Voedt de speculaties wel dat er wel degelijk iets speelt. Normaal gesproken had Cocu zijn lievelingetje namelijk wel opgesteld..

Ik zou de Jong proberen te verkopen voor 10 miljoen. Heeft afgelopen seizoen minder gedraaid, maar zijn statistieken bij PSV zijn best prima in de afgelopen jaren. Hoeft ook niet voor 5 miljoen weg. Het dubbele zou meer op z'n plaats zijn

Offtopic: ben blij dat Locadia speelde ipv de Jong. Eindelijk..

14 augustus 2017 om 15:11

Pennywise, pound foolish. Als je die 10 miljoen probeert te pakken dan haakt Hannover straks af, en dan heb je geen euro's maar wel een spits waar je op uitgekeken bent.

Ik kan me echt niet voorstellen dat er ook maar 1 club is die interesse heeft in de Jong. Niet na zo'n belabberd seizoen. Ook tijdens de voorbreiding kon je zien dat de Jong het helemaal kwijt is.

Luuk is klaar in Eindhoven en gaat gewoon vertrekken. Begrijp wel dat Brands eromheen draaid, anders brengt Luuk immers helemaal niets meer op voor PSV. Ben echt benieuwd wat wij bij PSV aan het eind van Augustus nog over hebben.

14 augustus 2017 om 16:03

Mocht de Jong vertrekken dan kun je daar het best een vervanger voor halen, of eventueel een nieuwe buitenspeler. Vraag me eerder af wat er met het geld van Propper gedaan wordt, want achterin is er denk ik ook nog wel minimaal 1 versterking nodig.

Als ik de leiding zou hebben bij een club die zonder moeite ca. 7-8 miljoen neer kan leggen voor een speler, dan zou ik de gok best aandurven met De Jong. Een spits van minder dan 10 miljoen die er 20+ in kan schieten in een jaar, die vind je bijna nergens. En De Jong heeft toch al 3 keer bewezen dat hij er 20+ kan maken. Hij zit nu wel in een flinke dip, maar dat zat hij ook voordat hij naar PSV kwam, om er daarna 46 in te schieten in 2 seizoenen. Wellicht dat hij weer helemaal opleeft in een nieuwe omgeving met nieuwe uitdagingen.

14 augustus 2017 om 16:13

Dat klopt maar je vergeet voor het gemak even dat hij dit wel alleen in de eredivisie laat zien. In Duitsland en Engeland is hij gewoon gefaald.

14 augustus 2017 om 16:24

Dat is waar, maar hij heeft ook niet overdreven veel kansen gekregen in Duitsland en Engeland. Bij Borussia heeft hij in zijn tweede seizoen maar 72 minuten gespeeld in een half jaar tijd, terwijl Newcastle hem gebruikte als nummer 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren