Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands benadrukt: 'Zoals het er nu voor staat, is hij gewoon onhaalbaar'

Laatste update:
/

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Bruma komend seizoen het tenue van PSV om de schouders draagt. Technisch manager Marcel Brands verzekert dat hij ruim drie weken geleden in Turkije met een delegatie van Galatasaray heeft gesproken, maar dat er sindsdien 'geen enkel contact' over de aanvaller is geweest.

"Echt niet. Zoals het er nu voor staat is hij gewoon onhaalbaar, of je het nu gelooft of niet", zo citeert het Eindhovens Dagblad. De vraagprijs van Galatasaray is het probleem. "Dat komt niet in de buurt bij wat wij kunnen betalen." Brands kan dan ook niets met de continue geruchtenstroom rondom PSV en Bruma. "Het is allemaal mooi en aardig die verhalen, maar er is de afgelopen weken geen enkel contact geweest."

De 21-jarige Bruma, die eigenlijk Armindo Tué Na Bangna heet, staat al een jaar of drie op de scoutinglijst van PSV. De aanvaller ging uiteindelijk van Sporting Portugal naar Galatasaray, dat nu een vraagprijs van naar verluidt acht miljoen euro hanteert. De Eindhovenaren zouden ongeveer de helft hebben geboden.

Denk jij dat Bruma komend seizoen voor PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Portugese media meldt wat anders..
Ik zie het goed komen

16 juli 2016 om 00:25

Heb je een link of bron?

16 juli 2016 om 20:07

volgens A Bola is er een akkoord over een transfersom van 7 miljoen euro en zal Bruma voor 5 jaar tekenen

16 juli 2016 om 00:39

Ik zie Brands consistent de waarheid in de media verkondigen dus ga er niet van uit...

16 juli 2016 om 07:27

Even los van wat kranten schrijven over of die komt of niet:

Ik lees al drie jaar zijn naam, als groot talent dat geregeld in verband wordt gebracht met Ajax en PSV. Op zijn 19e al tien miljoen voor hem betaald, weliswaar door een Galatasaray dat toen nog op grote voet leefde. Maar hij werd toch steeds verhuurd en heeft in ruim 70 optredens maar 4 doelpunten gemaakt. Dat is scorebordjournalistiek van me, ik ken de speler verder niet, alleen van Fifa - daar is hij in elk geval snel. Weet iemand of hij ooit van de grond gekomen, of denken we vooral die Bruma was ooit veelbelovend, in de eredivisie steekt hij er vast wel bovenuit?

8 miljoen is inderdaad te veel voor een talent dat zich nog moet bewijzen. Ik heb wel vertrouwen in Brands dat hij wel een oplossing vind. Misschien een jaartje huren met optie tot koop van 6 miljoen?

"We halen pas iemand als er een aanvaller vertrekt". Uhm, oké...wat is hier aan de hand? Je haalt CL miljoenen binnen, miljoenen van Memphis, Wijnaldum en Bruma en de miljoenen van de komende CL! Dan haal je Schwaab transfervrij ( Ondertussen haalt een Bazel Eder Balanta van River Plate) en Lestienne is toch echt weg! Dus wat is nu de bedoeling? Vaag teken dit!

16 juli 2016 om 00:24

Misschien krijgt Bergwijn dit seizoen de kans? Het is/was een groot talent volgens velen.

16 juli 2016 om 00:29

Die was er afgelopen seizoen natuurlijk ook al. Feit is: PSV geeft niets uit. Ik verwonder me er wel over.

16 juli 2016 om 00:38

Misschien wachten ze eerst op verkoop van Narsingh en willen ze daarna een speler aantrekken. Deden ze vorig seizoen ook pas nadat Wijnaldum vertrok kwam Propper. Vind btw ook dat Psv iets kan uitgeven, probeer Ziyech of een Larsson te halen.

16 juli 2016 om 03:19

En dat is een slecht teken? Op Lestienne, Van Ginkel en Bruma na is niemand vertrokken. Extra keeper voor de toekomst gehaald in Jurjus, Schwaab gehaald met de nodige ervaring om uit te vechten met Isimat wie er naar Moreno mag starten. Ze zijn bezig met Chelsea om Van Ginkel nog 1 jaar te huren of voor een laag bedrag over te nemen. Ze hebben aangegeven dat Bergwijn komend seizoen kansen gaat krijgen op LB. Daarnaast heb je nog Pereiro en Narsingh/Jozefzoon voor RB en Locadia voor LB. Als er een leuke speler beschikbaar is en te betalen is voor de flanken dan zullen ze daarnaar kijken. Bovendien is de transfermarkt pas 15 dagen open. Doe eens rustig.

Brands weet waar hij mee bezig is. Maar ik hoop nog wel op een goeie transfer

Zoals gewoonlijk.. Dit is dus het teken dat Bruma komt. Altijd zegt Brands dat het niet gebeurt en let maar op, Bruma komt eraan

16 juli 2016 om 01:00

Hij zal nu wel voorlopig even niet kunnen vliegen denk.

16 juli 2016 om 01:09

Ja ...dit kan door andere factoren wel eens een moeilijk verhaal worden

16 juli 2016 om 01:11

Als de situatie verslechterd moet Bruma een transferverzoek indienen vanwege de veiligheid, krijgt hij van een rechter nog gelijk ook! Mag hij transfervrij weg

16 juli 2016 om 03:20

Is gebeurd bij Guardado en Moreno, meer niet. Die waren niet pas 21 en gekocht voor net zoveel als Bruma. Gala laat hem alleen gaan voor 8m+.

Goed nieuws!
Ik hoop op Zyiech kopen en Van Ginkel huren (met optie). Transfervrije Swaab was een goede zet van Brands. Wellicht dat Lundqvist weleens de 5e middenvelder kan worden. En Narsingh en Willems verlengen gewoon. Zoet misschien ook wel.

Dan dondert de succesformatie gewoon nog ff door.

16 juli 2016 om 08:49

Ik denk dat Ziyech echt te duur is voor Psv. Ik vermoed dat aan hem een prijskaartje van minstens tien miljoen hangt en dat gaat PSV gewoon niet betalen.

En of Willems verlengt moet ik nog maar zien. Die heeft net iets te vaak en net iets te nadrukkelijk door laten schemeren dat hij nu best een stap omhoog zou willen maken.

16 juli 2016 om 09:53

Twente heeft het geld nodig dus denk zo een 7 of 8 mil voor ziyech (ex bonussen)

Twee weken geleden was al te lezen dat dit geen deal meer zou worden. Leuk dat Brands nu bevestigt dat dit het geval is, maar schakel dan ook door! Hoezo duurt het zo lang voordat Flores binnen is?

Wanneer Brands het opgeeft is over twee weken de transfer voltooid. Wat een held!

Ik ken deze speler niet, maar puur naar de statistieken kijkend begrijp ik de interesse niet zo. Afgelopen seizoen 32 wedstrijden gespeeld, met daarin slechts 2 goals en 1 assist. En die zou dan 8 miljoen moeten kosten?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren