Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brandblusserfabrikant: 'We gaan uitzoeken of dit kwaad kan'

Laatste update:

Brandblusserfabrikant Chubb Fire & Security ziet op het moment niet veel kwaads in het plan van Feyenoord-stickers die op brandblussers van het merk Ajax worden geplakt, zo heeft het bedrijf aan RTV Rijnmond laten weten.

/

“Ons merk moet zichtbaar zijn op de brandblussers, daarom gaan we uitzoeken of dit kwaad kan”, reageert een woordvoerder. Het stoorde de Feyenoord-supporters Gian Knaape en Robert van Kempen dat de naam Ajax op veel plaatsen zichtbaar is, doordat het niet alleen de naam van de voetbalclub, maar ook de naam van een schoonmaakmiddel én bekende rode brandblusser is.

Zij ontwikkelden daarom een Feyenoord-sticker met de naam ‘Firenoord’ die over de naam van Ajax geplakt kan worden. Ze hopen dan ook dat ze door mogen gaan: “Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat dit een leuk geintje is. Als de wet zegt dat we moeten stoppen dan zullen we dat doen, maar liever niet natuurlijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond het eerste berucht hierover toch wel iets leuker. Snap ze goed, maar wat overdreven zeg. Die FireN.. ik bedoel Ajax-brandblussers zullen vast wel in een groot aantal andere stadions hangen. Er zullen echt niet ineens 100den minder klanten komen omdat toevallig in De Kuip het Ajax-logo niet meer zichtbaar is.

26 november 2015 om 08:43

Wel grappig natuurlijk en Chubb komt aardig in het nieuws dus flinke reclame.
Ik denk persoonlijk dat er weinig tegen te beginnen is iedereen kan een sticker over een naam plakken. Het is dan niet te controleren wie dat gedaan heeft.

Alleen ze maken het makkelijker door ze een bepaalde maat mee te geven. Ik zie het nut ook niet van de stappen.
Hoe meer aandacht je er aan besteed hoe meer mensen die stickers gaan plakken. Als je hier geen aandacht aan geef dan hoor je er over een week niks meer van.

26 november 2015 om 12:27

het nut van deze stappen zijn:
-beschermen van hun merk.
-schade vergoeding krijgen wegens geleden imago schade
-verbieden van de productie waardoor niemand ze meer mag kopen oa.

daarnaast over de controle, denk als het bij wet verboden is en rechter chubb gelijk geeft dat de klant dan een boete krijgt wanneer er een sticker opzit, gezien de klant dan ervoor moet zorgen dat er geen mogelijkheid is om stickers te plakken.

begrijp me trouwens niet verkeerd, actie vind ik wel geinig alleen als volgens wet dit verboden is dan moeten ze ook echt gelijk stoppen met productie.

26 november 2015 om 13:46

Dat hebben ze ook aangegeven.
Ze geven aan als het blijkt dat het niet mag stoppen we gelijk.

Weet je het beschermen van hun merk ik snap je wel hoor maar ik denk dat er al genoeg andere stickers overheen zitten.
Ik vraag me af of het met de wet verplicht is het merk naam te zien.?

Ach wachten het af wel grappig dat zoiets kleins iets heel groots word

26 november 2015 om 14:32

Bliek,

De naam van de vergunninghouder dient zichtbaar te zijn. De merknaam bovenaan absoluut niet.
Wel moet men rekening houden dat er bij brandblussers een nummer op het etiket staat wat zichtbaar moet zijn, net als gebruiksinstructies e.d.
Als men slim is, drukken zij stickers die alleen over de bovenste merknaam heenvallen, dan is er niets aan de hand.

26 november 2015 om 15:19

Waar haal je vandaan dat het bij wet verboden is? De nederlandse wet ken doorgaans alleen doelvoorschriften. Bedrijven zijn vervolgens zelf verantwoordelijk voor de invulling ervan. Zo lang de werking van de blusser is gegarandeerd (en de zichtbaarheid dat het een blusser is), maakt het allemaal vrij weinig uit.

Merknaam is verder totaal onbelangrijk. Het staat Feyenoord anders ook gewoon vrij om een andere leverancier te zoeken (en als dat gebeurd zullen ze vast veel minder problemen hebben met die sticker). Het is toch niet zo dat die firma meer/ minder blussers verkoopt/ in onderhoud heeft door Feyenoord.

Ronzon, de naam van de vergunninghouder hoeft helemaal niet zichtbaar te zijn. Er zijn namelijk ook zat bedrijven die geen vergunning nodig hebben. Je hebt het misschien over de keuringssticker. En die wordt (elk jaar) opnieuw op dat ding geplakt. De keuringsinstantie hoeft verder ook weer niet dezelfde te zijn als de fabrikant. Enige is dat die blussers vaak worden gehuurd van een externe firma. Dan ligt het er maar net aan wat in het contract staat met betrekking tot merknaam afplakken.

26 november 2015 om 19:06

@ bliek en westend, waar zeg ik dat het bij wet verboden is ??

uit deze zin alvast niet :

"daarnaast over de controle, denk als het bij wet verboden is en rechter chubb gelijk geeft".

zeg er goed bij als, en zover ik weet besluit een rechter nog altijd wat wel en wat niet mag, daarin zullen ze ten rade gaan bij zowel nationale richtlijnen alsmede internationale richtlijnen, dus wanneer het verboden is zal een rechter daarin uitspraak chubb gelijk geven en anders de 2 bedenkers.

27 november 2015 om 10:54

Westend

Met alle respect, maar ik heb het idee dat je wat meer moet verdiepen om hier iets over te zeggen.
Wat je hier zegt slaat kant nog wal. Gezien het feit dat je niet weet wat er met vergunninghouder bedoeld wordt, zegt mij dat je niet veel verstand van deze branche hebt.

Wat een trieste reactie van Chubb. Wil men voor een ludieke actie geld zien.

26 november 2015 om 07:35

Naja op zich ook wel logische hè. Als de naam van je product overplakt wordt.

26 november 2015 om 07:36

Hoe kan je nou van een trieste actie spreken van Chubb. Die hebben helemaal niks met voetbal te maken, maar een paar gasten ontwerpen stickers om over hun producten heen te plaatsen. Probeer dit bij nike of adidas.
De actie is ludiek bedoeld als ik die gasten zo lees, maar je kan en mag niet zomaar een merknaam gaan afplakken.

26 november 2015 om 14:03

Nou ja, die gasten leveren 'gewoon' brandblussers. Daar zit geen merchandise of sponsorcontract achter. Zij leveren brandblussers en krijgen betaald voor het onderhoud eraan. Naamsbekendheid verspreiden nou niet echt het doel van hun levering. Dan zeg je dat je een merknaam niet mag afplakken, waar staat dat dan?

Nike of Adidas afplakken moet gewoon kunnen, als je het zelf hebt gekocht. Geen haan die ernaar kraait. Pas als Adidias of Nike al jouw spullen leveren onder het nom van een sponsorcontract (laat onze naam zien), dan is het wat anders natuurlijk.

27 november 2015 om 14:03

"chubb Fire & Security: Chubb Fire & Security B.v. en/of aan haar gelieerde vennootschappen handelend onder de naam Chubb Fire & Security."

"opdrachtgever is verplicht de onder eigendomsvoorbehoud geleverde zaken zorgvuldig en herkenbaar als eigendom van Chubb Fire & Security te bewaren."

Alle gelinkte merknamen van dit bedrijf, in dit geval Ajax, mogen niet onherkenbaar worden gemaakt zonder toestemming. Daarnaast valt dit volgens mij ook gewoon onder merkrecht.

26 november 2015 om 07:46

Als er iets triest is dan zijn het wel supporters van Feyenoord, die moeten echt een keer opgroeien. Je bent toch kansloos als je geen schoonmaakmiddel van Ajax wil gebruiken, niet naar concerten in de ArenA wil of je stoort aan een brandblusser. Kleinzielig is dat.

26 november 2015 om 08:44

"als er iets triest is dan zijn het wel supporters van Feyenoord, die moeten echt een keer opgroeien. Je bent toch kansloos als je geen schoonmaakmiddel van Ajax wil gebruiken, niet naar concerten in de Arena wil of je stoort aan een brandblusser. Kleinzielig is dat."

Want alle Feyenoordsupporters doen dat.

26 november 2015 om 08:45

Of geen Ziggo abonnement willen hebben, hoe kansloos ben je dan?

26 november 2015 om 08:58


Ik vraag me af waarom "rotterdam 010 noemen" of "feyenooijt zeggen in plaats van Feyenoord" niet in jullie lijstje staat. Kunnen jullie dat uitleggen? Dat gebeurt namelijk vaker dan de dingen die jullie aanhalen en is per saldo net zo kinderachtig.

edit: nu misschien wel begrijpelijk.

26 november 2015 om 09:14

Niet alle

26 november 2015 om 09:25

Nou de Feyenoorders vinden het vooral leuk om Ajax 020 te noemen en dat zij 010 zijn zijn ze trots op. Wat je verder allemaal zegt begrijpt niemand

26 november 2015 om 10:59

Lekker makkelijk zo Myryad. Jullie doen altijd graag alsof jullie ver boven zulk gedrag staan, maar niets is minder waar.

26 november 2015 om 12:32

persoonlijk vind ik elke "supporter" triest die niet normaal kunnen doen tegenover hun rivaal.

heb zelf genoeg vrienden die voor feyenoord, psv en andere clubs zijn, we dollen dan wel met elkaar over wij gaan winnen ofzo maar na afloop van wedstrijd ongeacht resultaat trekken we mooi paar biertjes open.

kortom toon gewoon respect naar ieder club en hun supporter is mijn mening, tenslotte het is maar voetbal.

26 november 2015 om 07:48

Typisch single minded thoughts. Het is iemand anders eigendom dus gewoon iemand anders zijn spullen afblijven. Ik stoor me aan serieuzere zaken dan wat er op een brandblusser staat. Straks is er brand op je werk wil je het niet blussen omdat er een merknaam op staat die je niet bevalt. Staan die supporters ook in elke supermarkt het woord ajax af te plakken in het gangpas met huishoudelijke artikelen?

26 november 2015 om 07:49

Staat toch nergens dat ze geld willen zien. Begrijp het wel een beetje, zou het ook wat minder als er in de arena apparaten met fey of PSV op staat. Denk wel dat het nu direct gaat stoppen.

26 november 2015 om 08:48

Nick-Name zo zijn er ajax supporters die ook niet in rotterdam komen ed. Je kan niet in iemands zijn belevingswereld zitten. Zolang ze niks slopen.

@ajaxlwd geld zien word natuurlijk onbegonnen werk. Je kan niet zien wie ze plakken en als er uiteindelijk komt te staan dat ze stickers maken met firenoord wie zegt dat dat niet mag.
En er worden overal stickers geplakt bewijs maar eens wie het was...

26 november 2015 om 09:37

Nou dan maar de videoschernen in de arena aanpakken. Die zijn volgens mij van Philips 😂😂😂

26 november 2015 om 11:14

@ Ajax33*

Die zijn jaren geleden al vervangen door schermen van Sony, de reden daarvan was ook dat er supporters waren die het maar niets vonden dat Philips zo nadrukkelijk aanwezig was. Ondanks dat dit ook kleinzerig is; kun je die twee zaken niet met elkaar vergelijken. Van merk veranderen voor wat voor redenen dan ook is geen is geen wettelijke overtreding of misdaad.

Of het nu om de schoonmaakt artikelen gaan of de brandblussers, beide bedrijven spenderen een hoop geld aan het imago en hun naam, dan kan ik mij voorstellen dat deze bedrijven dit niet kunnen waarderen, als je even logisch nadenkt zal geen enkel bedrijf zoiets leuk vinden. Zeker als zij geen partij zijn in een conflict/rivaliteit.

26 november 2015 om 11:19

@ bliek

Hoezo is dat onbegonnen werk, als het een rage zou worden kun je daar de initiatiefnemers op aanspreken. De bewijsvoering is redelijk simpel rond te krijgen hoor, ten eerste geven beide heren toe dat ze dit doen. Ten tweede zullen er in vele bedrijfspanden of bij publieke gebouwen ook camera´s zijn, waardoor je dus gewoon op de gevoelige plaat kan worden vastgelegd.

Dan heb je altijd nog mede personeel wat jou ook nog kan verraden, wanneer jij in het kantoor van jouw meerdere hierover word geroepen, geloof ik er weinig van dat eventuele sticker plakkers hardnekkig blijven ontkennen. In die zin is het helemaal niet zo ingewikkeld om er achter te komen wie de stickers geplakt heeft.

Als je kijkt naar zaken waar bedrijven een ander merk aanklagen omdat hun logo of hun naam teveel op dat van hun lijkt; is een gang naar de rechter zo gedaan. Zo zou je dit dus ook kunnen zien, nu heb ik geen verstand van brandblussers, maar wie weet staat er op die flessen wel dat de fles eigendom blijft van de producent net zoals je dat op flessen van frisdranken ziet.

Tenslotte zou ik er ook niet raar van op te staan kijken dat er bij dit soort belangrijke producten ook geen zaken zonder toestemming mogen worden aangebracht. Dit omdat in theorie een extern object (ook al lijkt het onschuldig) de buitenkant van een product kan beschadigen waardoor het product niet meer voldoet aan veiligheid of wettelijke eisen hoe overdreven dit ook mag klinken.

Wat nou als het brandblusser merk nou een organisatie sponsort of de spullen kosteloos beschikbaar stelt; en dat er dan vervolgens werknemers zijn van die organisatie dit dit doen. Laten we wel wezen, er zijn weinig bedrijven die zoiets zouden goedkeuren.

Een slimme marketing van de betreffend fabrikant om hier moeilijk over te doen. Het wordt natuurlijk met opzet gedaan! Hoe meer artikelen hierover des ter meer zij gratis reclame zij krijgen. Dus geef het aub niet teveel aandacht want het is gewoon een geintje van een paar supporters en dit bedrijf wil er duidelijk van profiteren. En wie kan het verder wat ook schelen?

Ik als Ajax supporter in ieder geval niet. Lekker laten doen!!

Kansloze actie lijkt me. Verkoop van stickers is niet strafbaar. Hoogstens het beplakken van openbare blussers zou als vandalisme kunnen worden bestempeld. Bangmakerij dus.

26 november 2015 om 08:45

Toch vraag ik me af of het beplakken vsn een merknaam op grote schaal niet strafbaar is? Het is toch je productnaam welke niet meer zichtbaar is...Het kost dat bedrijf geld om alles te produceren inclusief je eigen naam erop.
Maar ja, we zullen het wel gaan zien...

26 november 2015 om 11:05

Ligt er naar aan wat je onder grote schaal verstaat. Ik denk dat hier maximaal om een paar honderd stickers zal gaan. Kijk, mensen die zo'n sticker kopen, moeten die op een blusser in een openbare ruimte of op een blusser van hun werkgever plakken. Die in de openbare ruimte zal nog lukken. Die van de werkgever in een enkel geval ook wel, maar toch een stuk minder verwacht ik.

26 november 2015 om 11:28

@ Wisconsin

Ook voor het beplakken van brandblussers in niet openbare gebouwen kun je beschuldigd worden van vandalisme. Je plakt alsnog de sticker over iets wat niet jouw bezitting is (tenzij het jouw zaak is). Ook al ben jij de eigenaar van de zaak, het kan ook zijn dat net zoals bij flessen van frisdrank fabrikanten; dat de flessen nog gewoon eigendom blijven van de producent.

Daarnaast moeten brandblussers aan strenge veiligheid maatregelen voldoen, het zou mij niets verbazen dat je bij dat soort producten niet zomaar een verandering kan aanbrengen op de verpakking. Breng een kleine verandering aan op je paspoort en je paspoort is ook meteen ongeldig en is ook strafbaar.

Dan vergeten velen nog dat zo´n bedrijf ook veel geld uitgeeft aan reclame, als jij een goede naam hebt; wil je natuurlijk niet dat mensen jouw bedrijfsnaam gewoon even afplakken omdat de naam hen niet bevalt. Helemaal als een bedrijf nies maar dan niets te maken heeft met in dit geval de rivaliteit.

26 november 2015 om 14:41

De flessen zijn eigendom van de pandeigenaar / huurder. Brandblussers zijn geen statiegeldflessen o.i.d.
Bijvoorbeeld de Kuip zou kunnen bepalen dat zij deze stickers willen plakken. De merknaam bovenaan het etiket is namelijk niet verplicht. Het verdere etiket moet wel origineel blijven.

Bovendien kan Ajax wel besluiten om bij het jaarlijks onderhoud deze stickers te verwijderen, alleen lopen ze dan wel het risico op gedonder met de eigenaar.

Ik geloof niet dat dit bedrijf echt juridische stappen wilt gaan nemen. Als het serieus is, maken ze weinig kans. De bedenkers van de stickers plakken de stickers niet op de blussers, dat doen de afnemer. De enige die eventueel juridisch vervolgd kunnen worden zijn de mensen die de stickers opplakken. Ga dat maar eens per geval bewijzen.

Waar maken ze zich uberhaupt druk om. Hoeveel Feyenoorders gaan nou daadwerkelijk 1 zo'n stickertje kopen voor 3euro. Het percentage t.o.v. het totaal aantal brandblussers zal minimaal zijn.

26 november 2015 om 11:07

De bedenkers hebben de sticker echter wel specifiek voor dat doel op de markt gebracht, dat verandert de zaak natuurlijk wel.

Ik denk verder ook dat dit enorm meevalt. Feyenoorders lachen om dit idee, maar er zullen er heel weinig zijn die daadwerkelijk 3 euro betalen voor een lullig stickertje.

Vindt het nogal puberaal allemaal. Ik maakte me in de brugklas druk om Ajax wasmiddel en brandblussers, daarna was de lol er wel af. Maar ja iedereen zijn eigen humor natuurlijk, het is maar een geintje.

Verder vind ik het lastig, omdat het bedrijf natuurlijk ook goed te begrijpen is. Als dit een trend wordt dan ben je als bedrijf mooi de Sjaak. Als iedereen Logo's af gaat plakken bij andere merken zouden we ook raar opkijken.

Kan de Kuip de hele tijd nieuwe blussers van Ajax aanschaffen omdat ze met een overgeplakt keurmerk door een Feyenoord sticker niet meer aan hun certificaat voldoen.

26 november 2015 om 09:16

Dit dus. Het is gewoon onveilig en komt inderdaad niet door de keuring heen.

Sta je lekker een brandje te blussen, en dan smelt opeens die sticker over je handen.. Lekker hoor.

26 november 2015 om 09:48

@jochemsjakie

Dan moet je eerst eens leren een brandblusser te gebruiken voordat je er een brandje mee gaat blussen.

26 november 2015 om 12:40

@jochemsjakie

Haha, als je zo dichtbij staat heb je weinig aan een brandblusser.

26 november 2015 om 14:43

Onzin. Komt prima door de keuring heen. De merknaam bovenaan het etiket is helemaal niet verplicht. Het is ook helemaal niet onveilig.

27 november 2015 om 01:05

Het gaat niet om de keuring. Die is al afgenomen als een Ajax blusser. Het gaat om de controle, een Feyenoord blusser die geen certificaat heeft.

26 november 2015 om 12:43

@vierdag

Zal wel een beetje meevallen, daarbij worden blussers één keer in de zoveel tijd gecontroleerd. Per brandblusser wordt dit ook netjes bijgehouden, zo problematisch zal het dus niet zijn..

26 november 2015 om 15:56

Inspecties worden gehouden door verzekeringen en ajax is een heel goed merk,..
Een keurmerk met Feyenoord???
Kinderachtig en amper ludiek.

27 november 2015 om 11:21

@vierdag

Dus een logo op iets bepaald de kwaliteit? Een sticker maakt het gelijk een ander merk?

Bijzondere gedachtes heb je.

O.a. de brandweer controleert aan historische gegevens, verzegeling en functionaliteiten. Of er een stickertje op de brandblusser zit zal lijkt mij weinig uitmaken.

Het gaat het betreffende bedrijf puur om bescherming van hun beeldmerk.

26 november 2015 om 14:44

Vierdag,

De Kuip hoeft zich geen zorgen te maken, want dat is niet het geval gelukkig.

Wat zij beter kunnen doen is een ander bedrijf inschakelen voor deze dienst. Dan zijn zij van het geneuzel af.

27 november 2015 om 01:15

Een ander merk blusser kan uiteraard. Maar ajax is een van de betere en grotere merken.
Dat mensen zich daar zo aan storen, aan een merk naam die niks met voetbal te maken heeft.

27 november 2015 om 10:17

Een van de betere merken?

Dat vinden zij zelf, maar is toch echt niet het geval

Iedereen kan willekeurig elke sticker over willekeurig elk merk brandblusser plakken. Beetje een treurige en kleinzielige reactie van Chubb Fire & Security. De sticker met ‘firenoord’ kunnen ze gewoon straffeloos laten fabriceren en mensen die hem over een brandblusser plakken zijn dan eventueel strafbaar toch niet de fabrikant van de sticker?

26 november 2015 om 08:46

Als je treurig en kleinzielig noemt, noem dan ook die Feyenoordsupporters erbij...
Kom op man, word volwassen! Ondertussen kijken ze wel braaf naar hun Ziggoabbonementje en pinnen ze geld van hun ABN rekening...

26 november 2015 om 08:53

Dat is ook de reden dat je die Feyenoord supporters die deze stickers laten maken als grap niet serieus moet nemen. Ik kan me niet voorstellen dat een bedrijf als Chubb Fire & Security niet serieus genomen wil worden. Dat zou het begin van het einde zijn een bedrijf wat zichzelf niet serieus neemt..

26 november 2015 om 09:17

Je hebt nog zoiets als veiligheidskeuringen. Met zo'n sticker zal zo'n blusser gewoon afgekeurd gaan worden.

26 november 2015 om 09:33

Met elke willekeurige sticker zal deze blusser afgekeurd worden. Alleen als de sticker over de sticker van de keuring zit overigens niet al de sticker alleen over het merk geplakt wordt dan zal een monteur bij controle hoogstens flink moeten peuteren en poetsen maar de blusser zal zeker niet worden afgekeurd.
Poederblussers zullen waarschijnlijk afgekeurd worden als de sticker en niet meer afgaat, wat eigenlijk onzin is want door een sticker meer of minder gaat een blusser niet minder werken. Brandhaspels worden niet afgekeurd als er een sticker op het logo geplakt is.

Mocht dit serieuze problemen opleveren voor de veiligheid, wat mij overigens niet lijkt, dan is het logisch dat men kapt met die stickers. Ik vraag me trouwens wel af hoe dit bericht ooit op VZ terecht is gekomen.

Ik had nog nooit van chubb gehoord maar door deze sticker-actie ken ik ze nu.
Geweldige publiciteit voor chubb. Ze vergroten in een keer hun naambekendheid. Dus vind niet dat ze erover moeten zeuren.

Onzin van meneer Chubb dat de merknaam zichtbaar moet zijn. Is niet verplicht.
Als de mannen van Firenoord alleen de bovenste merknaam afplakken is er niets aan de hand.
Zolang de verdere informatie op het etiket maar duidelijk zichtbaar blijft.

26 november 2015 om 22:27

Beste allemaal,
Zou graag een en ander willen nuanceren.
Het gaat Chubb echt niet om die sticker die vinden ze zelfs ludiek en ik weet dat zij zelf ook dit soort oplossingen in het verleden hebben verzonnen voor locaties waar ajax wat gevoelig ligt. Echter dienen zij te voldoen aan nen normeringen en wettelijke regelgeving die schrijven nou eenmaal voor dat de merknaam etc zichtbaar moet zijn. Ze willen alleen zorgen dat hun klanten niet de dupe worden aangezien monteurs van welk onderhoudsbedrijf dan ook deze blussers moet afkeuren vanwege deze sticker zoals de nen voorschrijft. Ik ben zelf werkzaam in de branche dus weet wat wel en niet mag. Momenteel word dit blijkbaar onderzocht en ja al deze ophef zorgt inderdaad voor gratis reclame voor chubb maar daar hebben zij niet om gevraagd. Er zullen ook geen juridische stappen worden ondernomen tegen de jongens van firenoord en dit verhaal is compleet uit zijn verband gerukt. Bekend gevalletje storm in een glas water!

27 november 2015 om 10:23

Goed dat je wilt nuanceren, maar vertel me dan ook eens in welke norm staat dat de merknaam zichtbaar moet zijn?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren