Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boëtius onthult voor draaiende camera gesprek over transfer naar de Eredivisie

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius voert gesprekken met Sparta Rotterdam over een definitieve overstap, zo onthult hij maandagavond tijdens de uitzending van Rondo. De 29-jarige vleugelaanvaller annex middenvelder traint al enkele weken mee bij de Spangenaren en is maandag de eerste gesprekken gestart over een permanente samenwerking.

“Op dit moment train ik mee bij Sparta, en daar mag ik mijn conditie op peil houden. Vandaag zijn we de gesprekken gestart over een definitieve overstap”, zo onthult Boëtius. Wat er uiteindelijk uit de gesprekken komt zal moeten blijken. Ze willen me in ieder geval hebben.”

Boëtius ging vorige zomer een avontuur aan bij Hertha BSC, waar hij in één jaar 21 wedstrijden bijeensprokkelde. De enkelvoudig Oranje-international kon echter niet voorkomen dat de Berlijnse club afdaalde naar het tweede niveau. Na de degradatie liet hij zijn contract, zoals afgesproken, ontbinden.

Boëtius kwam onder meer in zijn periode bij Feyenoord in actie als vleugelspits, maar hij richt zich nu op een plek op het middenveld. “Ik kan de afgelopen vijf jaar beter mijn ei kwijt op het middenveld. Op 6, 8 of 10. Ik ben multifunctioneel, maar dat is dus nog wel een discussiepunt.”

Eind oktober gaf Boëtius te gast in het programma Goedemorgen Eredivisie nog te kennen dat hij niet zeker was of het tot een officiële samenwerking tussen hem en Sparta zou komen.

"Het is puur conditie op peil houden, ik kan daar in groepsverband trainen”, zei hij destijds. “En ik breng toch een stukje creativiteit en ervaring in een toch vrij jonge Sparta-ploeg. Maar op dit moment is er nog geen sprake van een contract.”

Verder erkent Boëtius in de studio van Ziggo dat een overstap naar Verona ‘aan de orde’ was, maar dat die transfer uiteindelijk afketste. “Ik ben er wezen kijken en financieel was alles akkoord, ik moest alleen zelf nog instemmen. ‘Het gevoel’ bleef uit. Ik kreeg niet de overtuiging die ik zocht.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen hij net doorbrak leek hij echt een grote toekomst tegemoet te gaan.is toch net anders gelopen, al is een carriere in vooral de bundesliga prima respectabel natuurlijk.

4 december 2023 om 21:46

Dat dacht ik van die hele lichting. Achahbar, Vilhena, Ake, Ebecilio, Kongolo, Rekik. Vooral van de eerste 2, dacht ik dat ze het veel beter zouden doen, zonder Google zou ik niet eens weten waar ze spelen. Ebecilio heeft er wel 2 jaar uitgelegen met een ziekte, dat was niet te overzien

5 december 2023 om 10:11



Ake is toch wel goed op zn pootjes terecht gekomen. frapant dat hij degene is die de opleiding vroeg verlaten heeft, terwijl de rest in principe nog in NL bleef.

Zo zie je maar, blijven in NL betekent niet automatisch dat je er beter van wordt.

5 december 2023 om 16:31

@lemessias, oh zeker. Heb deze lichting ook wel vaker aangehaald in discussies over spelers die vroeg zijn vertrokken. Ebecilio en Rekik zijn ook gegaan maar 1e had dus 2 jaar lang last van een zenuwziekte. Toch fijn dat hij nog even het Engelse geld heeft opgehaald.

5 december 2023 om 08:01

The streets wont forget “doorbrekende” boetius. Hij was met memphis (destijds psv) dat seizoen bijna niet af te stoppen.

Dit zou toch wel een meesterlijke zet zijn van Sparta, mits het bedrag dat het geheel moet kosten niet te hoog ligt natuurlijk. Deze jongen kan weer een nieuwe dimensie geven aan het huidige Sparta. Moet hij wel fit blijven uiteraard!

4 december 2023 om 22:06

Zou inderdaad (mits fit) een kwaliteitsimpuls kunnen zijn, jongen van de stad, mooie leeftijd en internationale ervaring. Zou mooi zijn als Sparta zich in de subtop kan nestelen de komende jaren.

Is die gozer nooit een dag ouder geworden? Het is alsof je nog steeds naar een jeugdspeler zit te kijken?!

4 december 2023 om 22:26

Misschien toch even een keertje Specsavers bezoeken

Volgens mij ontkracht hij dit later zelf? Hij traint mee bij Sparta maar is er zeker nog niet uit waar hij gaat voetballen lijkt het.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren