Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boëtius: ‘Het is even een teleurstelling, maar ik kan er niet in blijven hangen’

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius sukkelde geruime tijd met zijn vorm, maar de vleugelaanvaller van Feyenoord is op de weg terug. In de competitie bekroonde hij een basisplaats tegen PEC Zwolle (2-0) met een doelpunt, al zat hij in het Europese duel met HNK Rijeka (2-0) ‘gewoon’ weer op de bank. Dat zag Boëtius al een beetje aankomen op de training, zo geeft hij te kennen.

/

De van een blessure herstelde Elvis Manu kreeg weer de voorkeur van trainer Fred Rutten. “Het is even een teleurstelling, maar ik kan er niet in blijven hangen. Als ik er moet staan, sta ik er”, zegt de linksbuiten tegen NUsport. Boëtius vindt het ‘vervelend’ om op de bank te zitten, maar hij weet ook dat de goal tegen PEC Zwolle niet de oplossing voor al zijn problemen is.

“Dan moet ik niet meteen op een roze wolk gaan leven. Ik blijf hopen op zoveel mogelijk minuten en geloof er heilig in dat ik weer in vorm kom”, klinkt het uit de mond van de man die vorig seizoen nog een vaste basisspeler was.

Jean-Paul Boëtius is beter dan Elvis Manu

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem tegen Pec helemaal niet zo goed spelen buiten zijn goal. Ook vandaag had hij weer heel dom balverlies omdat hij een actie zette op eigen helft waar hij gewoon de bal kon afgeven.
Dat kinderlijke moet er echt uit bij hem. Met mannen win je wedstrijden, niet met jongetjes.

7 november 2014 om 10:53

Soms heb je juist deze 'jongetjes' nodig om een wedstrijd te winnen. Die hebben soms meer lef, durf en onbevangenheid. Verder vond ik Boëtius aardig spelen

7 november 2014 om 15:59

Hij speelde gisteren erg goed hoor. Verdedigde zelfs goed mee wanneer dat moest.
Normaalste zaak van de wereld dat jonge spelers vroeg of laat een flinke terugslag krijgen. Die jongen komt er echt wel want daar ben ik van overtuigd.

8 november 2014 om 13:52

Boetius komt er wal omdat jij er van overtuigd bent?
Even zonder grappen, ik denk ook dat hij het gaat halen hoor. Het talent is er maar ik baal gewoon dat hij soms zo kinderlijk speelt. Depay bijvoorbeeld is al veel volwassener.

Nee hij is niet beter anders stond hij er wel in. Hij brengt net iets minder, laat hem maar keihard blijven werken zijn kansen komen wel. Ik ben wel een fan van hem!

7 november 2014 om 09:15

Mwa, de vraagstelling vind ik dubbel. Op dit moment is Manu beter, maar blijf erbij dat Boetius meer potentie heeft.

7 november 2014 om 12:19

Precies maar op t moment speelt manu beter met dreigende momenten en boetius lijdt wat balverlies hier en daar hij moet gewoon weer terug in zn vorm komen en dan staat hij weer boven manu.

Denk wel dat het steeds beter bij hem aankomt.
Had al te vaak gehoord dat hij de dip alweer voorbij is terwijl hij gewoon nog slecht speelde.

Goal vorige week was leuk maar verder was het niet zo goed.
Je zag wel weer meer durf en acties die steeds iets beter gaan.

Ik vind dat Boetius meer in zijn mars heeft. Manu heeft zich zeker bewezen maar ik verwacht dat hij gaat terugvallen (zie je al een klein beetje) en Boetius binnen 3 a 5 wedstrijden weer basis staat.

Off:
Ik vind Kazim echt te weinig renderen. Ja ook nu weer 1 of 2 nuttige momenten, maar voetballend noch scorend zie ik echt progressie. Als ze een killer in de winterstop halen, zijn ze voor mij serieus titelkandidaat.

Eerlijk gezegd vond ik jpb helemaal niet zo goed spelen vs pec, sterker nog ik vond hem 1 vd zwakste omdat hij telkens de bal verloor. Men denkt dat een goal daarin verandering brengt? Gisteren viel hij ook matig in. Op dit moment begrijp ik de keuze voor Elvis! Die jongen laat gewoon meer zien.

Ik ben wel fan van JPB en hij komt er vast wel weer bovenop want aan zijn instelling ligt het niet.
Bovendien komt hij altijd zeer spontaan over in zijn interviews/media dit siert hem ook.

7 november 2014 om 13:41

Je moet ook niet vergeten dat hij een gemaakte rechtsbuiten is.
Dat wilde Koeman graag en Rutte ook .
Maar verder ben ik het met je eens @peterkoppo die zien wij heus wel weer terug in de basis .

Wat mij gisteren opviel bij Boetius is dat hij het fysiek behoorlijk tekort komt. Dat moet natuurlijk veel beter, maar hij moet wel even geduld hebben. Nog meer verbaas ik me over een speler als Manu die na een uurtje met een flinke kramp op het veld ligt. Profvoetballer die na een uur niet meer kan. Tja, het zal wel. Verder heb ik het idee dat die Manu er zelf in gaat geloven dat hij erg goed is, maar weet zeker dat binnen afzienbare tijd hij beland op de bank en Boetius met veel meer talent de voorkeur krijgt. We zullen zien.

7 november 2014 om 10:17

Want Manu ligt elke wedstrijd na een uur met kramp? Hij komt terug van een blessure en zijn lichaam is echt niet helemaal 100% herstelt

7 november 2014 om 15:41

Dan is het des te merkwaardiger dat je hem de voorkeur geeft boven een fitte speler. Zo goed is hij toch ook weer niet! Als je niet wedstrijdfit bent moet je gewoon niet spelen, simpel.

7 november 2014 om 12:37

Hij viel ook in op een moment dat het slecht draaide en Feyenoord amper de bal in de ploeg kon houden. Elke keer als hij aan de bal was had hij maar een paar afspeel mogelijkheden.

Ik maak me geen enkel zorgen over Boëtius, hij is jong en grillig maar heeft alles in zich om een top buitenspeler te worden.

Manu, ligt er denk ik 6 weken uit. Dus dan krijgt hij zijn kans wel weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren