Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz verbolgen ondanks overwinning: ‘Het spel was helemaal niets’

Laatste update:

Vitesse boekte zondagmiddag een relatief eenvoudige overwinning op De Graafschap (3-0), maar Peter Bosz was niet tevreden. “Het veldspel vond ik helemaal niets”, zei de trainer na afloop voor de camera van FOX Sports.

/

“We speelden niet tegen de beste tegenstander uit de Eredivisie. De Graafschap was rijp om geslacht te worden en dat hebben we niet gedaan. Het tempo lag veel te laag”, aldus Bosz, die met Vitesse met tien punten op de zevende plaats staat in de Eredivisie.

Guram Kashia maakte het openingsdoelpunt en vierde feest met de oorlogsveteranen: “Deze wedstrijd is altijd speciaal voor mij. Veteranen zijn echte helden. Het is fantastisch dat Vitesse deze mensen ieder jaar eert met dit duel.” Vier veteranen van de Slag om Arnhem waren aanwezig in GelreDome.

Is Peter Bosz te kritisch?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bosz is idd veel te streng , hij mag wel eens blij zijn dat Vitesse met ruime cijfers wint

20 september 2015 om 20:37

Bosz zou niet mistaan bij een topclub met zijn mentaliteit denk ik?

20 september 2015 om 20:55

Ben ik het niet mee eens. Als je bij de 1e 5 wilt eindigen zal je scherp en met een constant niveau moeten spelen. Als je kijkt naar de spelers die bij Vitesse lopen mag je iets meer verwachten dan wat ze vandaag hebben laten zien. Ondanks de winst.

20 september 2015 om 21:56

Jij verwacht dat als je ieder jaar met 8 nieuwe, voornamelijk jonge, spelers moet werken dat je dan constant kan zijn? Dat is haast onmogelijk. Hij heeft laten zien wel steeds een goed team te kunnen maken met wat hij krijgt en dat het dan niet een heel seizoen constant is valt te verwachten. Bosz met een topteam wil ik wel zien. Die man oogt nuchter, snapt het spelletje, laat goed voetbal zien en verdient respect

20 september 2015 om 21:57

Sorry volgens mij is je reactie op een.andere post dan ik dacht!

21 september 2015 om 09:01

@benjj

dat is dus dikke onzin. vorig jaar en het jaar ervoor waren bij vitesse maar enkele wisselingen in de basis in het nieuwe seizoen, dit jaar is het wat meer idd maar bij menig andere eredivisieclub zijn er meer wisselingen dan bij vitesse. maar goed jij bent natuurlijk ook op de hoogte maar praat VI na.

20 september 2015 om 21:39

Kapot,

als je de wedstrijd hebt gezien, klopt het precies wat Bosz zei. De Graafschap had hier met minimaal 5-0 moeten verliezen. 2e helft was echt geen klap meer aan en viel de helft zowat in slaap op de tribune. 1e helft verwachte iedereen nog een ruime score, wat het makkelijk had kunnen worden want De Graafschap heeft maar 1 echt grote kans gehad.

21 september 2015 om 07:11

Bij de grote kans van de graafschap reken jij waarschijnlijk de kopbal van Peters. Je vergeet dan de vrije schietkans van Bannink en het feit dat Kabasele alleen voor Room stond.

21 september 2015 om 07:39

Klopt, die kopbal was van 5 meter die er gewoon in moet. Bannink zag je al aan dat hij een slappe bal zou gaan geven en Kabasele... ja, die zat totaal niet in de wedstrijd.

Terechte opmerking van bosz alleen hij had moeten ingrijpen in de rust

Peter Bosz beseft dat het niet alleen om de punten gaat maar dat voetbal in eerste instantie een spel is om duizenden te vermaken. Bovendien als je het tempo hoog houdt, maak je het jezelf makkelijker.

geen idee wat hij de spelers gezegd heeft in de rust..blijkbaar was het saai want de spelers zaten het eerste kwartier na rust nog steeds te slapen..

Bosz heeft gelijk, al denk ik dat hij het ook wel prima vind. De bekerwedstrijd staat ook voor de deur.
Wil alleen nakamba en ibarra zien. Nathan is in mijn ogen nog niet toe aan een basisplek. Nakamba vond ik zeer sterk, beter als wat yeini laat zien. Al zal die er met zijn ervaring wel wat kunnen brengen.

Heracles uit....wordt heeeeeel lastig!!

21 september 2015 om 07:43

Precies!, Nakamba is echt een goeie speler met 150% inzet! Ibarra zou ik er ook wel in willen zien ja. En dan Rashica op links zetten. Ik denk dat ie daar nog gevaarlijker is dan op rechts.

Bosz heeft gewoon gelijk, hij is niet te kritisch. Als een subtopper hoor je tegen een club als De Graafschap, begrijp me niet verkeerd, gewoon te winnen met 5-0 of 6-0. Toch vind ik het raar dat meneer Nakamba er niet in heeft gezet. Die jongen loopt op zonnenenergie, blijft werken, hard ingrijpen (wat toegestaan is) en geeft vaak ook mooie passjes waardoor er gevaarlijke momenten komen. Voor mij begint Kashia echt steeds meer waarde te hebben, wat ie al heel erg veel had. Heeft in 6 wedstrijden, als centrale verdediger al 3x weten te scoren. Eigenlijk 4x, maar Van Peppen hield de bal eruit met z'n hand (vs Cambuur) waardoor hij rood kreeg en Baker een penalty benutte. Met 4 goals stond ie nu in het topscorerslijstje. Hahaha

21 september 2015 om 08:49

Tegen de Graafschap kun je andere spelers een kans geven zeker met het oog op de lastige bekerwedstrijd tegen heracles op komst daar heb je nakamba echt nodig

21 september 2015 om 11:05

Onzin. Vitesse is nog zoekende met een aantal nieuwe spelers. Die moet je juist opstellen om zodoende het spel erin te krijgen. We zijn geen geoliede machine waarbij dat kan.

Ik vind dat we met 2 lichtgewichten op de zijkanten te licht zijn. Ibarra moet op de plek van Nathan spelen! die legt meer power in zijn spel. Nakamba hoort gewoon elke week te spelen! dat is een groeibriljant.

21 september 2015 om 11:45

Ik zou Nakamba wel eens op de vleugel willen zien. Lijkt me niet verkeerd, qua snelheid is hij zeker niet minder dan Rashica en Ibarra. Technisch ook best wel redelijk en zorgt vaak voor gevaarlijke passjes.

Bosz is zeker niet te kritische! Als je ooit een keer bij de top zou willen aansluiten moet je z'n visie hebben! En als Vitesse meer druk en in een hoger tempo had gespeeld was je er met 5 of 6-0 overheen gegaan.

Waarom word er geen onderzoek gestart naar die donkere jongen van de Graafschap die Diks drie keer vol in het gezicht sloeg? Belachelijk dat het toen al niet gezien is met 4 scheidsrechters. Waarvan er eentje bovenop stond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren