Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: ‘Natuurlijk baal ik ervan, want ik heb een hekel aan verliezen’

Laatste update:

Peter Bosz heeft de eerste twee trainingsweken met Ajax achter de rug en zag zijn team zaterdag voor het eerst aan het werk in een vriendschappelijke wedstrijd. Een goed resultaat bracht het niet, want Ajax verloor met 3-4 van FC Liefering uit Oostenrijk. Bosz betreurde de uitslag, hoewel het er ook weer niet zo toe doet voor de trainer.

/

“Natuurlijk baal ik ervan, want ik heb een hekel aan verliezen. Hoewel het resultaat in deze fase nog ondergeschikt is. We hebben een zware trainingsweek gehad met acht trainingen in zes dagen”, aldus Bosz in een reactie aan Voetbal International. De coach liet al zijn spelers in actie komen; de ene helft voor rust en de andere na rust.

Bosz vond FC Liefering erg fel tegen Ajax. “Zij zetten ons goed onder druk en wij kwamen er lastig onderuit. Het gebrek aan felheid zag je in kleine dingen terug, zoals ook de balaannames”, aldus de trainer. Over drie dagen strijdt zijn team tegen AFC en vier dagen daarna speelt Ajax tegen AA Gent en Krylia Sovetov.

Denk je dat Ajax het tweede oefenduel wel wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier zijn geen excuses voor betreft zware trainingen...elke speler speelde maar 1 helft en er wordt simpelweg van je verwacht dat je 100% inzet laat zien en over amateurgasten heen walst...daar krijgen ze een voorstellijk salaris voor en mogen bij de mooiste club ballen. Notabene bij Feyenoord kunnen ze het wel.

9 juli 2016 om 19:39

Met Feyenoord kan je het natuurlijk niet vergelijken. Die speelde tegen Amateurs en Ajax tegen het opleidingsteam van RB Salzburg. Maar zwak blijft het.

9 juli 2016 om 19:52

Zit daar wel verschil in als
Je kijkt wat ze in de topklasse tegenwoordig betalen.

Zulke wedstrijden moeten gewoon gewonnen worden. Ajax is zoveel klasse beter. Deze wedstrijden zijn wel
Goed natuurlijk . De speelstijl is veranderd en die word je alleen meester door te trainen en uit te voeren. Voor de rest weinig waarde aan hechten

9 juli 2016 om 19:59

Heb er niets van gezien. Maar dit resultaat zegt echt wel wat. En dat wat dat is niet best

9 juli 2016 om 22:11

Maar het spel was vast oogstrelend, dus alle Ajacieden: geen zorgen!

10 juli 2016 om 09:03

Klopt... En de talenten hebben zich verder kunnen ontwikkelen.

10 juli 2016 om 10:33

Hebben we ook gedomineerd en hoe was de focus en hadden we nog een bepaalde mindset waarmee we het veld op kwamen?

9 juli 2016 om 19:59

Zware training is geen excuus. Denk je dat die Oostenrijkers niks uitvoeren? Speel je met een goed elftal en kun je nog niet winnen van een tweedeklasser uit Oostenrijk. Maar toch, het blijven oefenduels.

9 juli 2016 om 20:55

Amateurgasten nog wel. Gewoon een satellietclub van redbull waar alle talenten rijpen. Heb AZ wel eens met 4-1 van inter zien winnen in de voorbereiding en daarna 13e in de eredivisie..

10 juli 2016 om 03:21

Psv kampioen

Haha 8 trainingen in 6 dagen. T blijft om te huilen met die voetballers. Voor elke andere top sporter zou dat een vakantie week zijn

9 juli 2016 om 19:40

Idd, kiki bertens speelt bijna 8 wedstrijden in 6 dagen. Het is gewoon schandalig dat je niet 1 goal maakt in de eerste helft waar je je sterkste opstelling hebt. Ik heb niet alles gezien maar zo goed was FC Liefering ook weer niet. Zag een vrije trap die ging bij rugby er nog over ( volgens mij 1e helft op het laatst )

9 juli 2016 om 19:59

Ja want daar ben je ook 90 minuten vol in beweging.

9 juli 2016 om 20:02

Kiki rent geen 11 km over die baan heen natuurlijk. Je kunt die sporten niet vergelijken.

9 juli 2016 om 20:09

Denk je echt dat spelers 11 km tijdens een training lopen? Daar gaat het om he. Ik vind 8 trainingen niet verl en heb toch het gevoel dat de vortballers niet super veel kunnen hebben.

9 juli 2016 om 21:00

Kiki bertens trok die vele potjes trouwens ook niet al te best

9 juli 2016 om 22:55

Of Wielrenners die 21 dagen achter elkaar (oke, twee rustdagen) moeten fietsen. Dat is pas echt afzien..

9 juli 2016 om 20:33

Wat een luxe leventje inderdaad als je er bij stil staat. 8 trainingen en zeker 48 uur per week over om te shoppen, playstationen etc. Haha lachwekkend!

Beschamend. Maar ik wel te verwachten onder Bosz als trainer van Ajax. De deur stond waarschijnlijk volledig open. Dat wordt wat in de voorronde Champions League. Genieten dat aanvallende voetbal.

9 juli 2016 om 19:52

Ajax had gewoon voor Van Gaal moeten gaan of Bielsa. Veel betere trainers dan Bosz.

9 juli 2016 om 19:55

Hahaha. Zeer haalbare opties gooi je er ook in. Wacht even het seizoen af voordat je een trainer afschrijft.


Het erge is dat jullie de wedstrijd nieteens gezirn hebben. Ik ook niet maar ik ga geen aannames en veroordelingen richting Bosz en zijn jongens gooien.

9 juli 2016 om 19:58

Ze zijn nu toch beschikbaar voor een nieuwe baan?

9 juli 2016 om 19:58

Ik vrees dat Bielsa niet zo lang zou zijn gebleven 😉

Geef Bosz even de tijd. Nu experimenteren en straks punten pakken!

9 juli 2016 om 20:06

Bielsa vertrekt echt niet bij elke club zo snel. Hij is trouwens een liefhebber van het Ajax voetbal.

9 juli 2016 om 21:05

Bosz heeft nu eenmaal weinig tijd om zich te bewijzen. Hij moet binnenkort al presteren met Ajax in de voorronde CL. En hij moet dit seizoen minimaal de titel winnen. De druk ligt dus hoog om goed te presteren in een korte tijd.

9 juli 2016 om 21:29

Waarom dure spelers halen, maar niet in een duurdere trainer investeren?

10 juli 2016 om 00:24

Van Gaal heeft al meerdere keren aangegeven dat hij geen club mrer gaat trainen. Niet haalbaar dus

Ik denk dat Ajax een grote fout heeft gemaakt door Bosz aan te stellen. Het zal er aantrekkelijker en aanvallender op worden maar verdedigend kan het kamikaze voetbal worden. Met zo'n extreem jonge selectie is dat vragen om problemen.
En dat met een ex Feyenoorder als trainer, dat is nog eens extra vragen om problemen.

9 juli 2016 om 19:49

Hou aub is op met dat ex feyenoorder hij heeft er 4 jaar gespeeld de rest bij nog andere 4 clubs dat stomme zielige gedoe . Vermeer heeft 10 jaar bij Ajax gekeept staat er toch in bij Feyenoord pff

9 juli 2016 om 19:57

@sloep01 Bij Feyenoord is het prima als ze derde worden. Vermeer heeft dus naar de doelstelling gepresteerd. Ik zie Bosz alleen niet de doelstelling van Ajax halen.

9 juli 2016 om 21:19

De Boer haalde de doelstelling van Ajax ook niet (sub top Europa) sterker nog Ajax gleed verder af.

9 juli 2016 om 21:28

De Boer had de eerste 4 jaar 4 titels op rij gewonnen die had veel krediet opgebouwd.

9 juli 2016 om 22:30

Ja dat klopt maar met wat voor voetbal ? en ook Europees hadden we niets in te brengen dus 4 titels is prachtig maar daar moet je je niet alleen achter verschuilen vind ik ,

9 juli 2016 om 19:52

Bosz is een lange termijn trainer. Je moet hem de tijd gunnen. Hopelijk krijgt hij dat bij Ajax.

9 juli 2016 om 19:54

Dan moet Bosz elk jaar kampioen worden om zijn lange termijn visie uit te kunnen blijven voeren. Alleen zie ik dit niet gebeuren. Als hij dit seizoen de titel niet behaald kan het al in 1 jaar voorbij zijn voor hem.

9 juli 2016 om 20:03

Zo is het krediet nu al aan het afbrokkelen? Laten we eerst maar naar deselectie kijken denk ik. Deze is gewoon niet in balans

10 juli 2016 om 02:02

Bosz is pas 1 week bezig met deze groep en de groep is niet fit en niet compleet. De manier van spelen kost daarnaast ook tijd om door te krijgen. Ik hoop echt dat hij de tijd krijgt om zijn visie uit te dragen. Het zit er dik in dat we de voorronde CL niet gaan halen. Maar in de El en Eredivisie moeten we er dit jaar staan. Als Overmars nou ook eens handelt en een paar directe versterkingen haalt, dan kan het een mooi seizoen worden.

Ach wat zegt zo'n eerste oefenwedstrijd, helemaal niets.

Ach hier haal je leermoment uit inplaats van een nietszeggende 14-0 overwinning

Red Bull geeft je vleugels blijkt maar weer.

Jongens, wat maakt dit nou uit. Oefenwedstrijd met nieuwe trainer en nieuwe ideeen.
Als ze er maar staan als het echt ertoe doet

heb de wedstrijd helemaal gezien, en zo slecht was ajax niet.

Ik heb de wedstrijd gezien. Altans de tweede helft. En het waren gewoon goeie tegengoals tegen een team met over het algemeen b spelers. Incl op goal.
Dus al die scoreboard azijn zeikers hier moet je met een grote korrel zout nemen

Och...een goed begin is het halve werk Peter....en maak je geen zorgen....je kunt niet tegen hun loten in de voorronde van de CL (en nog meer goed nieuws....ook niet tegen Molde BK)

Ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.
Ik hoop dat er wel nog wat nieuwe aanwinsten bij komen.
Minimaal een aanvaller en nog een goede centrale verdediger.
Denk dat Ajax dat zeker nog kan gebruiken.

Zo laten ze maar weer eens blijken dat er echt kwaliteit bij moet. Beter nu laten zien dat de selectie niet op orde is. Ik denk wel dat een aantal spelers nog te kort in training zitten om hun niveau te halen, zoals Bazoer en Tete. Was ook niet verstandig van Ajax om ze mee te laten spelen met Oranje. Tete kwam net terug van een blessure, Bazoer zat er helemaal doorheen. Klaassen is wel thuis gebleven, maar er zijn nu al vraagtekens bij zijn fitheid. Ik heb ook vraagtekens bij het medisch team.

ze moeten is een voorbeeld nemen aan schaatsers en wielrenners hoe die trainen in een voorbereiding

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren