Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bosz laat Duitse wereldkampioen naar Borussia Mönchengladbach vertrekken’

Laatste update:

Matthias Ginter staat voor een vertrek bij Borussia Dortmund, zo weet BILD te melden. De 23-jarige verdediger komt niet voor in de plannen van trainer Peter Bosz en gaat op korte termijn de overstap naar Borussia Mönchengladbach maken. Na afloop van de Confederations Cup zal de transfer worden afgerond.

Duitsland neemt het zondag in de finale van dat toernooi op tegen Chili en Ginter lijkt op een basisplaats te kunnen rekenen. Indien de finale gewonnen wordt, zou dat voor de verdediger de tweede grote prijs zijn met die Mannschaft. In 2014 maakte hij deel uit van de selectie die in Brazilië wereldkampioen werd. Desondanks heeft Bosz Ginter komend seizoen niet nodig.

Borussia Dortmund wil wel minimaal tien miljoen euro overhouden aan een transfer van Ginter. Bij een lager bedrag leiden die Borussen verlies op de verdediger, die in 2014 werd overgenomen van SC Freiburg. Borussia Mönchengladbach zou bereid zijn om een dergelijk bedrag op tafel te leggen. Eerder werd Ginter in verband gebracht met Tottenham Hotspur, maar de Engelsen lijken dus achter het net te vissen.

Snap jij dat Borussia Dortmund Matthias Ginter laat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet zeggen dat ik Borussia Dortmund niet zo volg. Maar dacht altijd dat dit een hele goeie opvolger zou zijn voor de jongens die wat ze daar nu hebben rond lopen.

Is echt een goede verdediger. Ondanks dat bosz goede trainer vind, moet ie stoppen met spelers te snel afschrijven. Ginter zal wel bij Bayern uitkomen.

2 juli 2017 om 12:57

Heeft niet zozeer met afschrijven te maken. Verdiep je eerst in een situatie voor je meteen je mening klaar hebt staan, die in dit geval totaal niet eens klopt. Borussia heeft 4 topverdedigers in zijn selectie, namelijk Sokratis, Toprak, Batra en Bender. Dat Ginter dan weg wil omdat keuze niet op hem valt snap ik helemaal. Is veels te goed voor de bank. Zelfde verhaal als met Tete eigenlijk. Geef hem ook groot gelijk dat hij niet reserve wil blijven, veels te goede speler, en heeft de leeftijd dat hij wekelijks moet spelen. Verdiep je in vervolg eerst meer in een verhaal voor je weer lekker makkelijk wilt scoren met een bewering over Bosz die in deze situatie niet eens klopt.

2 juli 2017 om 13:42

Waar heeft ginter gezegd dat hij weg wil? Die vier "topspelers" zijn niet beter dan hem, en wie ben jij om te denken dat ik me niet heb verdiept? Je komt over als een verwaand kindje.

2 juli 2017 om 14:23

Sokratis en Toprak zijn zeker wel beter. Over die andere twee kan je twijfelen maar die zijn ook niet veel minder dan Ginter.

2 juli 2017 om 15:15

Verwaand kindje? Hij bracht het verhaal inderdaad, alsof hij wegwijs tenminste dat was ook mijn interpretatie.

2 juli 2017 om 16:20

@ mike1985.

Dat heeft Ginter al sinds januari 2017 al meerdere
malen geroepen. Toprak en Sokratis zijn zonder twijfel beter dan Ginter. Die andere twee zijn blessuregevoelig of terugkomend van een blessure. Maar beiden ook zeker beter als ze in vorm zijn, vooral Bender. Ik denk het niet, ik weet dat jij je niet verdiept hebt, aangezien je reactie. Bosz staat hier compleet buiten van, Ginter wil zelf weg.
En dan noem je MIJ een verwaand kind, haha. Mensen die lukraak maar wat roepen zonder kennis dat zijn verwaande mensen.

Dit slaat echt nergens op hij speelde vorig seizoen redelijk wat en hij speelde gewoon sterk dit zou echt een domme fout zijn

Deze transfer (naar Bmg) is al lang beslist. Heeft weinig of niets met Bosz te maken.

Ginter wil elke zaterdag spelen. Dat kan bij Gladbach maar niet bij Bvb. Ik persoonlijk vind hem een redelijke back, maar, in de jaren bij BVB was geen echte vooruitgang in zijn ontwikkeling te zien. Misschien lukt dat beter bij de kleine Borussia. Ik wens hem veel geluk.

2 juli 2017 om 17:53

'Kleine Borussia' klinkt nogal denigrerend wat onterecht is. Het is nog steeds een van de grotere clubs in Duitsland. Andere Borussia klinkt wat beter en gepaster😉

2 juli 2017 om 18:11

Ach ja, het is hier in Duitsland een gebruikelijke term, en helemaal niet denigrerend bedoelt.

Toch best wel opvallend als Dortmund hem laat gaan, want destijds toen Dortmund hem binnenhaalde, werd hij als een vrij groot talent gezien en in principe is Ginter ook gewoon een goede verdediger, pas 23-jaar en nog genoeg rek in zich om beter te worden.

Maar ben benieuwd wie Dortmund deze transferperiode allemaal binnen zal halen en wie ze allemaal zullen behouden. Van Aubameyang sluit ik niet uit dat hij deze zomer verkocht zal worden aan een Europese- of Chinese club, terwijl Dembélé in verband werd gebracht met een transfer naar Barcelona, maar nu Barcelona Deulofeu binnen heeft gehaald, verwacht ik niet dat ze ook nog Dembélé zullen halen en voor Dembélé zelf is het ook gewoon beter om nog bij Dortmund te blijven, want hij zal daar wekelijks spelen en kan zich goed doorontwikkelen bij Dortmund.

Dahoud en Toprak werden al gehaald voordat Bosz coach werd van Dortmund en tot dusver Philipp sinds zijn aanstelling binnengehaald. Met spelers als Dembélé, Mor, Isak, Dahoud, Pulisic, Merino en Weigl heeft Bosz in ieder geval genoeg talenten tot zijn beschikking en als Aubameyang daadwerkelijk zal vertrekken, dan zal Dortmund ongetwijfeld nog wel een spits halen en dan zou ik een vrij ervaren spits halen, die dan 1 tot 3 jaar in de spits speelt en dan langzaamaan Isak (die pas 17 is) klaarstomen en laten rouleren met de dus wat meer ervaren spits, zodat hij het daarna kan overnemen.

2 juli 2017 om 13:00

Ze willen Morata of Ihaneanacho.. Je vergeet bovendien Passlack en Guereirro

2 juli 2017 om 13:06

Wat heeft Dortmund eigenlijk nodig (als je ervan uitgaat dat Auba blijft). Met Toprak en Dahoud zijn er twee absolute topaankopen gedaan. Met Pulisic, Kagawa en Mor heb je uitstekende wissels. Ik denk persoonlijk dat Dortmund te kort komt bij de backs. Picscek is niet meer de oude en Guierro is geweldig maar toch meer een CM dan een linksback. Verder mist Dortmund imo een absolute breker op het middenveld maar met weigl, Dahoud en Guierro is daar niet echt plaats voor.

Wat vinden de Dortmund fans? Waar schort het aan?

2 juli 2017 om 16:07

Dortmund heeft geen breker nodig, Weigl en Guereirro zullen op t.middenveld spelen met Dahoud ervoor. Goëtze is op de terugweg en daarnaast heb je wereldflanken met Reus.en.Dembele.
Ik zou de keeper vervangen en idd een back aantrekken. Hector? Heinrichs? Toljan?

Jammer dat die vertrekt, enorm getallenteerde speler

jammer dat hij gaat ook niet echt het beleid van dordmund. dordmund is meer een arsenal of monaco porto achtig. ik bedoel een europese kweekvijver. een ajax had ik ook wel kunnen zeggen. maar iets hoger niveau de laatste jaren

Hele goede aankoop van BMG! Opvolger van Christensen die terug is gegaan naar Chelsea. Met Ginter erbij ga je er misschien zelfs nog op vooruit ten opzichte van vorig seizoen. Hopelijk volgend seizoen weer Europees voetbal afdwingen!

Komt Subotic terug dan?

2 juli 2017 om 18:19

Hij is al terug, maar ik betwijfel dat die blijft. Zo wel, zal die vaker moeten banken dan gewenst. BVB heeft momenteel drie toppers voor de CV posities met Bartra, Sokratis en Toprak.

Vestergaard, Elvedi, Kolo, Oxford, Doucoure en Schulz. Allemaal centrale verdedigers, waarom gaan wij dan nu nog een centrale verdediger halen? Dortmund lacht zich suf, deze gast is zo belachelijk slecht en wij halen hem op voor 10 - 15 miljoen. Ongelofelijk. Focus dan alsjeblieft op Janssen, of haal nog liever die Retsos als je perse nog een centrale verdediger wil.

Ik verwacht komend seizoen een centrale verdediging van Vestergaard en Kolo, en Elvedi zal vooral rechtsachter spelen. Dan heb je als backups Oxford, Schulz en het megatalent Doucoure. Elvedi kan daar dan dus ook, en zelfs Strobl kan nog daar spelen. Waarom moet nu nog Ginter gehaald worden dan? Komend seizoen spelen we alleen DFB Pokal en Bundesliga, dan heb je niet overal driedubbele bezetting nodig. Totaal onnodige transfer waarmee je Dortmund alleen maar geld cadeau geeft.

2 juli 2017 om 18:23

Nou ja, zo slecht is die ook weer niet. Hij heeft een grote pluspunt, hij is veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld ook op de rechter flank en op het middenveld.

4 juli 2017 om 09:57

Hij mag dan veelzijdig zijn, maar afgelopen seizoen heeft jouw club heel wat goals tegen gehad dankzij deze man. Ik ben benieuwd naar hoe het gaat uitpakken.

2 juli 2017 om 20:20

Oxford is een CDM toch

4 juli 2017 om 09:58

Oxford is officieel gewoon een centrale verdediger, maar hij kan ook op CVM spelen ja.

Ik snap niet dat iedereen hier zo lovend over Ginter is. Iedere wedstrijd die hij speelde maakte hij 2 tot 3 grote fouten die regelmatig tot een tegengoal hebben geleid. Ik ben er in ieder geval totaal niet rouwig om dat deze jongen het bij een andere club gaat proberen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren