Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz geeft helder argument om Lozano op de bank te zetten bij PSV tegen Dortmund

Laatste update:

Peter Bosz heeft tekst en uitleg gegeven bij zijn keuzes in de opstelling van PSV. De oefenmeester kiest er onder meer voor om Hirving Lozano op de bank te zetten in het Champions League-duel met Borussia Dortmund, terwijl Malik Tillman wél mag spelen.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. De verdediging bestaat uit Jordan Teze, Jerdy Schouten, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. André Ramalho neemt plaats op de bank.

Op het middenveld keert Joey Veerman terug. De creatieveling wordt bijgestaan door Mauro Júnior en Guus Til. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Malik Tillman (links).

Bosz geeft voor de camera van RTL 7 een duidelijk strijdplan te hebben waar Lozano simpelweg het slachtoffer van is geworden.

“Vorige keer heb ik Bakayoko extra rust gegeven. Nu wil ik met een extra middenvelder spelen om Dortmund pijn te doen. Moeilijk besluit? Nou goed, je spreekt met je staf en je kijkt wat met je beschikbare spelers voor deze wedstrijd de beste opstelling is.”

“Wat de rol van Tillman precies is? Kijk, je hebt ook te maken met jongens die achter hem staan. Dest is weer een andere type speler dan Teze. Dest moet je dus ook de ruimte kunnen geven.”

“Niklas Süle zal daardoor de keuze moeten maken om op Dest door te dekken of om bij Tillman te blijven”, besluit Bosz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou leuk zijn als ze het redden tegen Dortmund. Toch altijd een domper om eruit te vliegen tegen een ploeg die niet echt de absolute top is.

13 maart 2024 om 20:49

Het is altijd een domper, maakt niet uit welke ploeg. Als we maar 100% geven en ons eigen spel proberen te spelen. We gaan het meemaken! Ben ook bang dat we net als Feyenoord net aan tekort komen. Dit niveau ploegen zijn vaak net te groot voor onze Nederlandse topploegen, behalve Ajax in dat top seizoen.

13 maart 2024 om 21:46

Enorme tactische blunder deze keer van Bosz. Alle gevaar komt over de rechterkant van Dortmund omdat Dest niet kan verdedigen en Tillman niet meeverdedigt en geen enkele bal vasthoudt. Mijn god wat zijn die 2 slecht de eerste helft

13 maart 2024 om 21:49

Hoe vind je til spelen? Daar heb je werkelijk waar niks aan op je eigen helft. Druk zetten lukt ook van geen kant met deze trage voorhoede

13 maart 2024 om 21:52

Enorm slecht. Til moet er echt uit voor Lozano en dan Tillman op 10. Bakayoko vind ik ook waardeloos.

Sorry maar ben ik de enige die het live praten niet ziet op de vz app?

13 maart 2024 om 20:56

Nee ik ook niet. Hebben ze de laatste tijd best vaak problemen mee. de ene keer komt er gewoon geen live meepraten, de andere keer doen ze een artikel ervoor maken waardoor je pagina’s moet scrollen om de nieuwste reacties te lezen..

13 maart 2024 om 20:58

Heel gek, Inter tegen Atletico ook geen live mee praten. Toch belachelijk tijdens CL avond?

13 maart 2024 om 21:04

Je kunt wel live meepraten als je via "wedstrijden" er heen gaat. Dat heeft wel mijn voorkeur boven een aparte topic, waarbij je een uur moet scrollen om bij de meest recentelijke reacties te komen.

13 maart 2024 om 21:06

Zelfs daar zie ik het er niet tussenstaan

13 maart 2024 om 21:09

Ja via de app niet maar als je via de desktop gaat dan vind je hem wel

13 maart 2024 om 21:15

Het is soms net of ze willen dat iedereen de app niet meer gebruikt.

Knap werk, in zo’n simpel artikel drie alinea’s met fouten er in. Neem even een minuutje extra de tijd om je eigen stukje door te lezen.

Geen live praten @vz ? Wanneer verbeteren jullie jullie app?

Wordt minimaal 3-0. Dortmund was slordig in de heenwedstrijd en psv had veel geluk.

Live meepraten? Jullie liggen echt te slapen pffff

Zelf een live-meepraten is al te moeilijk voor sommige ontwikkelaars

Was 100 procent penalty... hoeveel geluk gaat psv nog krijgen? niet normaal

13 maart 2024 om 21:16

Ongelooflijk. Dat de VAR dit niet ziet.....

13 maart 2024 om 21:16

Haha daar is henkie, lekker stoken vandaag jongen?

Verdediging laat zich kinderlijk afbluffen. Dat was met ramalho niet gebeurt. Maargoed die kan het voetballend niet bijbenen dus had weinig uitgemaakt.

13 maart 2024 om 21:53

Heb juist altijd het gevoel dat Ramalho nog een extra foutje maakt als er zoveel druk wordt gezet (zie o.a. wedstrijd tegen Feyenoord). Maar defensief is hij natuurlijk beter dan Schouten, dat valt niet te ontkennen.

Live praten niet aan met zo’n wedstrijd. Wat een amateuristische bende is VZ ook.

13 maart 2024 om 21:47

Tis nie hun cluppie PSV …

Niet mee kunnen praten in Live .. tijdens zo’n belangrijke wedstrijd, stukje frustratie van VZ ? Ach morgen tijdens de Conference league dan maar wel , tis toch je cluppie hè VZ ?

Ik weet niet wat triester is, de keuze van bosz om lozano niet op te stellen of de keuze van vz om tijdens een cl wedstrijd geen live meepraten te hebben.

13 maart 2024 om 21:59

Meest bizarre is dat er mensen al een uur om klagen hier en dat ze het dan niet posten. Nee je moet de hele site afstruinen om de wedstrijd te vinden.

Wat een slecht PSV .. het is helemaal niks komen er niet aan te pas

Als je hem ziet spelen had hij beter op de bank kunnen blijven. Zelden gezien zo'n speler die niet bepalend is, maar toch keer op keer voor zichzelf gaat. Nu ook in minuut 3 in de extra tijd. Schiet hij uit een onmogelijke hoek een slecht schot van afstand. Terwijl 3 man voor het doel staan. Je kan net zo goed met een man minder spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren