Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: 'Als Real Madrid zich meldt, kan de situatie weer heel anders zijn'

Laatste update:

Heracles Almelo heeft goede hoop dat de spelersuittocht ten einde is. Samuel Armenteros vertrok naar Anderlecht en Willie Overtoom gaat naar AZ, maar daar zal het waarschijnlijk bij blijven. Everton en Marko Vejinovic beschikken weliswaar over aflopende contracten in het Polman Stadion, maar voelden niets voor een tussentijdse transfer en blijven tot de zomer bij Heracles.

/

Everton wees een voorstel uit Turkije af, terwijl Vejinovic de kans kreeg om terug te keren naar AZ. Het duo besloot echter om Heracles trouw te blijven en maakt het seizoen af in Almelo. Peter Bosz houdt nog we een kleine slag om de arm: "Als Real Madrid zich morgen meldt, kan de situatie weer heel anders zijn", weet de oefenmeester in gesprek met RTV Oost.

Heracles hoopt nog wel zaken te doen op de transfermarkt; Bosz wil na het vertrek van Armenteros graag nog een spits aan zijn selectie toevoegen. Op dit moment is Geoffrey Castillion de enige echte centrumspits die hij tot zijn beschikking heeft. Heracles heeft al wel voldoende middenvelders, dus het vertrek van Overtoom kan binnen de huidige selectie worden opgevangen.

Heracles kan met de huidige selectie Europees voetbal halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer is Gouriye weer wedstrijdfit?

24 januari 2013 om 17:29

Hij is al weer fit , speelt waarschijnlijk zaterdag tegen Psv!

Everton lijkt me wel een verbetering ten opzichte van Di Maria, malle duikelaar.

Real niet, maar het zou me niets verbazen als Barca zich snel meldt voor Pasveer, nu met het nieuws rond Valdez.

Gaat Heracles zich eigenlijk nog versterken deze transferperiode? neem aan dat wel voor een europees ticket willen gaan.

wat een poll ook, zo'n beetje alle sterkhouders vertrekken en dan moeten ze ook nog mee blijven doen voor europees voetbal? als ze hoog in het rechter rijtje eindigen mogen ze tevreden zijn.

Er staat dat het duo besloten heeft Heracles trouw te blijven, maar in het kort komt het er gewoon op neer dat ze de clubs niet groot genoeg vonden of het salaris niet dik genoeg. Jammer dat Peter die spelers nu nog moet gaan gebruiken, want ze voelen zich natuurlijk groter dan Heracles.

24 januari 2013 om 16:15

Jammer is dat Heracles haar huiswerk niet goed gedaan heeft en aankomende zomer allemaal aflopende contracten van sleutelspelers voor die kiezen krijgt. Op strategisch niveau zijn er hier wat fouten gemaakt zeg ...

24 januari 2013 om 16:34

Dat had zeker beter gekund, ben ik roerend met je eens.
Alleen spelers denken tegenwoordig al vrij snel dat ze hogerop kunnen, wat in veel gevallen dus niet het geval blijkt.
Heracles zou je op hun beurt kunnen verwijten dat ze ze eerder hadden moeten verkopen. Wellicht hebben ze dat ook gedaan maar kwam er niemand, dan zijn de opties vrij beperkt.

Heracles gaat zich nog versterken deze winter namelijk met Bryan Linssen van VVV Venlo en waarschijnlijk Joey Godee van Agovv. Dat werd duidelijk via de twitter van Heracles.

24 januari 2013 om 16:36

Dat zijn wel leuke spelers voor Heracles, plus Nederlanders.
Plus die 20-jarige Tsjechische aanvaller, die ze huren met optie tot koop.

Vejinovoc wellicht een leuke speler voor Feyenoord komend jaar? Zie hem graag concurreren met immers, die kan namelijk wel wat extra motivatie gebruiken

24 januari 2013 om 16:37

Ik wil niet zeggen dat Feyenoord geen goede salarissen kan betalen maar als AZ er niet uitkomt met Veijinovic denk ik dat Feyenoord zijn eisen ook te hoog vind, maar ze kunnen het natuurlijk altijd proberen.

Heracles kennende hebben ze altijd wel goede opvolgers, ik zie ze nog wel leuke spelers aantrekken vooral nu overtoom weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren