Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boskamp vol lof over ‘goed ventje’: ‘Hoop persoonlijk dat hij naar Ajax gaat’

Laatste update:

Jan Boskamp zou het toevoegen van Wesley Sneijder aan de staf van Ajax-trainer Maurice Steijn toejuichen. Vorige maand werd bekend dat de recordinternational van Oranje bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat in beeld is voor een functie bij de Amsterdammers. Boskamp is ervan overtuigd dat Sneijder van meerwaarde kan zijn voor Ajax.

Sneijder liet afgelopen woensdag tegenover ESPN weten dat Ajax voor hem een rol als assistent-trainer van Steijn voor ogen heeft. Boskamp en Sneijder werkten het afgelopen seizoen regelmatig samen als analist bij RTL7. “We hebben een hele toffe groep. Even kijken wat Wes gaat doen, ik weet niet of hij naar zijn club gaat. Persoonlijk hoop ik dat hij naar Ajax gaat, die gozer heeft zóveel verstand van voetbal", zegt Boskamp in gesprek met Veronica Offside.

Sneijder heeft zijn liefde voor Utrecht nooit onder stoelen of banken geschoven en dat werd hem niet in dank afgenomen door de fanatieke supportersgroep van Ajax. Onlangs ontstond er wrijving tussen beide partijen nadat duidelijk werd dat de oud-middenvelder werd gelinkt aan een rol binnen de club, echter heeft Sneijder inmiddels een verzoenend gesprek gehad met de F-Side. “Bepaalde supporters hebben lopen zeiken, maar hij is gewoon puur Ajacied", geeft Boskamp aan. “Net als ik een Feyenoorder ben, is hij een Ajacied. Maar als ze als een krentenbol spelen dan zegt hij dat ook, dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen.”

Boskamp is lovend over Sneijder en weet zeker dat de voormalig middenvelder van toegevoegde waarde zal zijn indien Ajax hem aanstelt als assistent-trainer van Steijn. “Hij heeft geloof ik 150 keer voor de nationale ploeg gespeeld (134 keer, red.). En zijn uitstraling, als hij wat zegt op tv dan staat het de volgende dag in de kranten. Iedereen hangt aan zijn lippen. Het is echt een heel goed ventje.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij wat zegt op tv, staat het in de kranten. Ja... niet zo gek met al die onzin die hij uitkraamt.

Legendarische Oranje speler maar dat zegt niets over zijn kwaliteiten als trainer. Ik denk dat we voldoende voorbeelden hebben gehad met oa Danny Blind.

5 augustus 2023 om 23:20

Nog altijd liever een Sneijder dan zo'n tablet Duitser om de pionnen neer te zetten. Beetje zoals Bergkamp bij Frank De Boer. Prima joh. Als dat soort ex-spelers zich uitspreken luisteren ze allemaal.

5 augustus 2023 om 23:38

Dat ben ik met je eens hoor. En hij begint als onderdeel van de staf, niet als hoofdtrainer. We moeten er alleen niet vanuit gaan dat een goede voetballer automatisch een goede trainer is.

6 augustus 2023 om 00:18

Als hij komt, verplicht alle Ajax selecties (incl jeugd elftallen) de gehele wedstrijd Nederland Brazillie (2010) laten kijken. De drive die (oa) een Sneijder toen had, daar kunnen vele nog wat van leren.

6 augustus 2023 om 08:03

Wie bedoel je daarmee? Je weet dat Mistinlat niet de trainer is toch?

6 augustus 2023 om 08:18

Gaat over die assistent van Schreuder.

6 augustus 2023 om 10:30

Een beetje (meer) wetenschap bij het aantrekken van spelers, samenstellen van de selectie en de opstelling zou niet verkeerd zijn. In het hockey zijn ze daar veel verder mee en dat heeft vaak verrassende uitkomsten gegeven maar wel die positief uitpakten. Dus een iPad TD is niet verkeerd lijkt me.

Wat Sneijder betreft, hij was echt een goede speler, heeft zelf ooit aangegeven meeste jarebn er niet eens echt voor geleefd te hebben. Was een speler op intuitie en dat blijken nou niet echt altijd de beste trainers te zijn. Hij gooit, wat mij betreft, vaak een hoop onzin eruit, spreekt zichzelf tegen, wordt pissig als hij daarop wordt aangesproken, heeft allerlei 'vriendjes"en contacten die hij als analist anders benaderd dan anderen. Wat kan hij toevoegen, beetje lullen hoe het vroeger was? Nee dan liever iemand die zich goed voor bereid en dat ook kan.

Het zal belangrijk zijn hoe serieus Sneijder het zal aanpakken en wat precies zijn functie zal zijn.

Fijne reactie van Jan Boskamp, hij heeft het bij het rechte eind.
Wesley Snijder heb ik eigenlijk ook altijd een ,,ajaxied"gevonden, met respect voor Fc Utrecht.
Ieder mag zo z'n mening hebben.

Als je iemand als Sneijder aan je staf kunt toevoegen is dat toch alleen maar mooi. Die jongen had meer gevoel in zijn kleine teen dan de halve selectie bij mekaar. Je kan er privé wat van vinden maar dat doet niets af aan zijn kijk op het voetbal en het respect dat hij bij jeugdige voetballers nog altijd heeft

Tuurlijk wil Johan dat. Dat zou het beste voor Feyenoord zijn. Maar ik hoop dat Wes lekker met talenten gaat werken.

6 augustus 2023 om 09:09

Wat een onzin. Alleen al vanwege zijn internationale ervaring voegt hij veel toe aan de huidige trainersstaf van Ajax. Hij heeft met alle toptrainers gewerkt en weet wat er gevraagd wordt in de absolute top. Dat hebben een Steijn, Maduro en Bakkati niet.

Alleen bij Ajax worden oude helden respectloos behandeld door een groot deel van haar aanhang. Onbegrijpelijk!

6 augustus 2023 om 10:06

Aangezien jij weet een groot deel @Burdym? Vertel me eens de percentages en hoe je die weet dat het grote gros zo denkt... Oude helden worden respectloos behandeld? Ga toch weg. Wat een onzin.

Een Sneijder is zeker een verademing, en als hij onder de hand van Steijn er in mag groeien dan heb je met Bakkati iemand die hem die dingen kan leren. Ik vind dat je vrij respectloos bent naar hem en ook Maduro die zichtbaar ontwikkeling heeft doorgemaakt. Waarbij Sneijder lekker loopt borrelen op TV..

6 augustus 2023 om 15:11

Kom op zeg, jij leest toch ook de reacties hier op voetbalzone of andere social media. Of ben je het fluitconcert tegen Seedorf in de Arena al weer vergeten. Kun je wel stoer lopen doen met je percentage… nee die heb ik niet. Maar ik heb wel ogen en oren.

Ajax streeft internationale top voetbal na. Dan is het erg prettig dat je iemand in je technische staf hebt die dat heeft meegemaakt. En wat kan een Bakkati Sneijder nou leren. Kom op zeg, was een matige voetballer en geen toptrainer. In het top voetbal gaat het om ervaring en details en die kent Sneijder.

6 augustus 2023 om 10:35

Ik hoop dat Wes lekker op de Bahama's gaat liggen met zn nieuwe liefje en zich zo min mogelijk bemoeid met voetbal. Het ligt er te dik op dat hij een functie wil, ooit bij Den Bosch heeft hij zich belachelijk gemaakt, bij Utrecht wilde hij iets maar kon ook niet en bij die amateur vereniging had/heeft ie ook een vinger in de pap. Nu hij bij Ajax genoemd wordt wil hij ook ineens wel een knieval maken voor de F-Side. Slappe hap wat mij betreft. Die functie kun je ook zonder de goedkeuring van de F-Side. Slappe hap wat de F-Side betreft ook trouwens om na een gesprek alle plooien glad te strijken. Kunnen ze bij Ajaz nou echt geen slimmere ex-speler vinden die een rol rondom het elftal gaat vervullen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren