Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Borussia Dortmund vreest aanvoerder te moeten missen in strijd om landstitel’

Laatste update:

Marco Reus stond in de afgelopen jaren al vaker langere periodes aan de kant met blessureleed en de aanvoerder van Borussia Dortmund moet er ook dit seizoen weer aan geloven. De aanvaller liep begin februari een spierblessure in het bovenbeen op en is hier nog altijd niet van hersteld.

BILD meldt dinsdag dat Reus er volgende week dinsdagavond niet bij zal zijn als Dortmund het opneemt tegen titelrivaal Bayern München. Die Borussen hebben momenteel vier punten minder dan der Rekordmeister en kunnen het gat verkleinen tot een punt als zij in eigen huis van Bayern weten te winnen.

Samenvatting: Borussia Dortmund - Schalke 04

De Duitse boulevardkrant voegt toe dat in Dortmund de vrees heerst dat Reus dit seizoen überhaupt niet meer in actie zal komen. Het is de bedoeling dat het Bundesliga-seizoen binnen anderhalve maand afgerond wordt, waardoor er weinig tijd is voor de 44-voudig international van die Mannschaft om weer wedstrijdfit te worden.

De dertigjarige Reus werkt momenteel een individueel trainingsschema af in de hoop in de komende weken toch nog van waarde te kunnen zijn voor BVB. Vooralsnog kwam de spelmaker dit seizoen 26 keer in actie in de Bundesliga en kan hij met 12 goals en 7 assists prima cijfers overleggen.

Denk jij dat Borussia Dortmund Bayern München nog weet te achterhalen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect, maar Reus moet toch wel de meest overschatte voetballer ter wereld zijn. Iedereen is gek van hem, maar wat heeft die nu echt gepresteerd in zijn carrière? Hij is altijd geblesseerd op het moment supreme...

19 mei 2020 om 19:38

Ben je overschat als je vaak geblesseerd bent?

19 mei 2020 om 20:00

Vond Robben altijd al overschat........

19 mei 2020 om 20:09

Ik vind Eden Hazard meer overschat dan Reus hoor Reus is gewoon een goede voetballer met veel blessurepech.

19 mei 2020 om 22:22

Eden Hazard overschat? Is toch zelfde probleem als Reus dit seizoen.

19 mei 2020 om 20:12

Mits hij fit is meest bepalende stats van de Bundesliga. Maar gelukkig kan Dortmund het nu opvatten met spelers als Sancho, Hazard, Brandt en Raphael.

19 mei 2020 om 20:21

Altijd geblesseerd en toch elke keer goud waard wanneer hij terug komt. Er zijn echt heel weinig spelers in de wereld met zoveel kwaliteit als deze gozer, het is verschrikkelijk hoe hij zo vaak op de bank moet zitten vanwege blessures.

19 mei 2020 om 20:46

Bij Bayern of Real Madrid had hij ook een dikke prijzenkast gehad, met het erbij horende brede respect onder voetbalfans. Maar ja, beetje dezelfde situatie als Harry Kane. Als die voor de rest van zijn carriere bij de Spurs blijft spelen, dan zal hij ook niet veel winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren