Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund staat op na ‘slapstick’: ‘Een verschrikkelijke start’

Laatste update:

Even leek het weer helemaal mist te gaan bij Borussia Dortmund. De kwakkelende grootmacht kwam vrijdagavond binnen een minuut op achterstand tegen FSV Mainz 05, maar herstelde de verhoudingen met een 4-2 overwinning. Trainer Jürgen Klopp is blij dat hij met zijn ploeg voorlopig vertrokken is uit de degradatiezone.

/

“We verdienden het om te winnen en het was ene zeer belangrijke zege. Een duel om zes punten”, aldus Klopp in gesprek met de Duitse media. “Dit hele seizoen blijft een enorme uitdaging voor ons. Het begin van de wedstrijd was verschrikkelijk, met dat doelpunt van Mainz in de eerste minuut. Die treffer was een slapstick, het was een dramatisch begin.”

“Onze reactie was echter prima”, gaat Klopp verder. “We wisten dat we terug zouden komen als we ons eigen spel zouden spelen. Ik zei: ‘Speel als collectief en we zijn erg sterk’. De kansen kwamen en de doelpunten ook, dus we kijken tevreden terug.”

Denk je dat Borussia Dortmund volgend seizoen weer om de prijzen gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopp met zn gekke trui xd

14 februari 2015 om 13:30

Ik denk dat hij er wel 5 in de kast heeft hangen:

14 februari 2015 om 13:56

Denk wel meer als 5, hij investeerd zijn inkomsten aan truitjes

Dit seizoen is een verloren jaar maar ze worden echt wel 7de of hoger.
De kwaliteit van het team is veel te goed om zo laag te staan.
4 Puntjes meer en ze spelen al Europees.

14 februari 2015 om 13:37

Ja Dortmund heeft gedeeltelijk de mazzel dat qua punten de clubs zeer dicht bij elkaar staan omdat ze allemaal regelmatig punten laten liggen.

Europa gaan ze denk ik wel in maar de CL missen zal ze flink wat geld gaan kosten.

14 februari 2015 om 14:52

Toch staan ze maar 10 punten achter Leverkusen. Die spelen momenteel ook als een natte krant, met een goeie reeks is het zekers niet onmogelijk om de top 4 te halen. Maar dan moet er wel 5 a 6 wedstrijden op rij gewonnen worden, dan sta je er namelijk weer bij.

Heel mooi dat deze club, in mijn ogen de mooiste club in Duitsland weer de stijgende lijn te pakken heeft. Warme club die terecht vertrouwen in Klopp heeft behouden. Ik wijt overigens de slechte resultaten puur aan de verdediging. Echt telkens hebben Schmelzer Hummels en Subotic hebben zich dit seizoen kinderlijk hebben laten weg zetten. Snap niet waarom deze laatste twee zo veel gehypt worden.

Nu nog ff de Champions League winnen, zodat Borussia Dortmund ook volgend seizoen Champions League voetbal gaat spelen.

Ik denk dat Dortmund wel goeie kans maakt om CL te winnen.

14 februari 2015 om 13:57

Nee denk het niet. Chelsea Bayern Real en Barca zijn de 4 favorieten. Daarachter heb je dan nog Atletico en PSG. Die schat ik allemaal hoger in dan Dortmund. Dus een goede kans? Nee. Kunnen ze wel ver komen? Ja. Met beetje geluk in de loting zal t wel kunnen lukken.

14 februari 2015 om 14:11

De Champions league winaar plaatst zich niet gelijk voor de volgende toernooi. Of heb ik het mis?

14 februari 2015 om 14:31

De winnaar van de Champions League kwalificeert zich automatisch voor het volgend jaar en de winnaar van de Europa League kwalificeert zich tevens ook voor de Champions League; ongeacht de klassering in de eigen competitie van dat jaar.
(een ploeg kan als 13e eindigen in de competitie maar als het de Europa League wint speelt het wel Champions League het daarop volgende seizoen)

14 februari 2015 om 14:33

Jawel dat doen ze wel.
Geloof dat het Chelsea al een keer gebeurde. Omdat ze de CL wonnen gingen hun weer naar de CL ten kosten van Tottenham Hotspur

16 februari 2015 om 18:23

Winnaar van Europa League 2015/16 plaatst zich pas voor groepsfase Champions League. Voor dit seizoen geld dat nog niet

16 februari 2015 om 18:25

Dat was inderdaad in seizoen 2011/12. Toen eindigden Chelsea 7e in Premier League.

Heerlijk dat Dortmund weer op de weg terug is. Mijn favoriete ploeg in Europa (na Ajax) samen met Arsenal. CL zit er ben ik bang net niet in, top vier wordt Bayern, Wolfsburg, Gladbach, Schalke. Een vijfde plaats moet denk ik lukken, als nu bijna alles wordt gewonnen moet dat kunnen. Als Dortmund eenmaal in vorm is (wat ook wel gaat gebeuren) en dan volgend jaar weer meedoen om de titel !!

Met zo'n fans kun je niet degraderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren