Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund baalt: ‘Als hem dat lukt, hoort hij in het circus thuis’

Laatste update:

Borussia Dortmund had er zaterdag flink de balen van dat Bayern München met de DFB Pokal aan de haal ging. De ploeg van trainer Jürgen Klopp maakte in de persoon van Mats Hummels een glaszuiver doelpunt, maar de arbitrage oordeelde dat het ding de lijn niet had gepasseerd. In de verlenging liep Bayern München weg naar 2-0 en bleef Borussia Dortmund met een gigantische kater achter.

/

“Het is een pijnlijke nederlaag, want het is een grote competitie”, zegt een balende Klopp tegen BILD. “Beide partijen hebben elkaar tot het uiterste gedwongen. Een goed doelpunt werd afgekeurd. Je had geen doellijntechnologie nodig om dat te zien. Als Dante met zijn rechterbeen op de doellijn staat, met zijn linkerbeen een trappende beweging maakt en de bal de lijn niet heeft gepasseerd… Dan hoort hij in Cirque du Soleil thuis”, doelt Klopp op het beroemde circus.

Doelman Roman Weidenfeller is bijzonder teleurgesteld. “Iedereen is teleurgesteld”, geeft de keeper te kennen. “We verdienden veel meer, maar het mocht niet zo zijn. Zoals altijd zijn het de kleine dingen die een wedstrijd beslissen. Het was een doelpunt, de bal was achter de lijn. Simpel.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. We hadden ook meer verdiend.. Jammer dat dat doelpunt van Hummels niet werd goedgekeurd. We hebben i.i.g. gevochten en gestreden, maar t mocht niet zo zijn. Jammer, maar volgend seizoen gaan we t Bayern opnieuw lastig maken.

Forza Bvb!

18 mei 2014 om 09:51

was denk ik idd een goal, maar ben eerlijk het was ook buitenspel!!

18 mei 2014 om 09:57

Hummels stond buitenspel, dus was sowieso geen geldig doelpunt.

18 mei 2014 om 11:41

Hummels stond helemaal geen buitenspel. Dat zag je duidelijk in de herhaling plus het feit dat de arbitrage gewoon door liet gaan (ja dat zagen ze dan nog wel goed).

18 mei 2014 om 10:37

Heya BVB!

18 mei 2014 om 12:20

Edit, deze kan dus nu weg, reactie op een verwijderde post

1 zijn met de club? Prima als jij dat zo voelt, maar om iemand nepperd te noemen die het anders beleefd vind ik vrij vreemd.
Dat 1 zijn met de club kost mij jaarlijks vrij veel geld, dus betwijfel of dit wel 1 zijn is, meer eenrichtingsverkeer, of gewoon klant, ik betaal zij leveren.

18 mei 2014 om 14:28

Haha gast! Voor hoeveel clubs ben jij wel niet?
Ik heb je zien juichen om City, teleurgesteld gezien over Barca, en nu ook hier bij Dortmund. En dan ook nog overal in de 'We-vorm' spreken. Ongelofelijk.

18 mei 2014 om 15:47

Sinds ik voetbal kijk ben ik fan/ heb ik sympathie voor 4 clubs. Ajax, Barcelona, Manchester City en Borussia Dortmund. Ik juich als ze succes hebben en k vind het jammer als het wat minder gaat. Ik voel een band met de club zeg maar.

Als jij dat storend vindt, prima dat is jouw mening. Maar spreek mij er niet op aan, want ik mag toch uiteindelijk zelf weten waar ik voor ben? En de 'We-vorm' is slechts omdat je fan bent van die club. De fans zijn nou eenmaal het belangrijkste onderdeel van een club. Misschien moet ik de 'we-vorm' maar niet meer gebruiken, want stel je voor dat ik peetw ongelukkig maak..

19 mei 2014 om 01:53

Dortmund heeft deze Pokal gewonnen en niet Bayern. Het was duidelijk een goal van Hummels die op een lijn stond.

Maar Hummels stond buitenspel, en dat zien ze bij Dortmund niet.
Dus een glashelder doelpunt was het nooit geweest.

18 mei 2014 om 09:52

Raar om hier over te klagen inderdaad. Het was een dubbele fout van die grensrechter, waardoor er terecht geen doelpunt werd toegekend.

18 mei 2014 om 09:59

Het punt is niet dat hummels buitenspel stond of niet, maar dat de scheids het doelpunt moet toekennen als hij geen buitenspel geeft. Zo kijk ik er dan na. Dat het buitenspel was ja, maar als je t niet geeft, doelpunt.

18 mei 2014 om 10:02

Ja, maar hij heeft dus en niet gezien dat het buitenspel was, en hij heeft gelukkig niet gezien dat de bal over de lijn was.
Anders was het pas echt een fout geweest. Dan was het een ongeldige goal geweest en had Dortmund misschien onterecht de beker gewonnen.

Nu was het gelukkig een geluk bij een ongeluk dat hij beide niet zag en er eigenlijk ook weer niks aan de hand was.

Maar jij vind dat hij dus 1 fout had moeten zien en 1 fout niet??

18 mei 2014 om 10:11

@ paddestoel

in de herhalingen gisteravond op de Duitse TV was duidelijk te zien dat het geen buitenspel was. Dit werdt ook nog door de grensrechter bevestigd. Deze had ook nog de vlag omhoog om de doelpunt aan te geven, maar de scheids had "twijfels". Nou, we kennen Meyer. Dus, we zijn bestolen.

18 mei 2014 om 10:11

Heb de wedstrijd niet gezien. Maar de foto die langs kwam. Daar was de bal echt heel duidelijk over de lijn. Als je dat niet ziet...

18 mei 2014 om 10:24

Paddestoel??. Hmm, grappig zeg, mag je al wel op de computer van je mammie?
Normaal discussiëren prima, maar als je al gelijk zo kinderachtig begint kan ik je al niet meer serieus nemen. Je hoeft het niet met me eens te zijn, en als jij gelijk hebt ook prima.

Grensrechter zal natuurlijk nu niet gaan roepen dat hij er naast zit, dus om hem maar klakkeloos als almachtige waarheid aan te nemen slaat ook nergens op.

Kijk ff de reacties hier en op andere fora. Meeste mensen vinden dat het wel buitenspel was. En ik blijf erbij, volgens mij was het buitenspel.
Maar ach, Dortmund is ook wel eens met alle geluk van de wereld verder gekomen.

18 mei 2014 om 11:33

@ paddestoelje

Ik kijk nu Doppelpass, de bekende Duitse Zondag ochtend voetbal praatprogramma. Vandaag zijn er 3 Bayern iconen (basler, Nerlinger en nog een. Allen zijn heel duidelijk in hun analyse (ook met 3D beelden): Geen buitenspel, bal dik over de lijn.

Dus we blijven bestolen

18 mei 2014 om 12:59

hummels stond helemaal geen buitenspel. Zijn been stond gelijk aan de been van de Bayern verdediger.

En bij een twijfelgeval moet je gewoon door laten spelen. Dit is de regel.

18 mei 2014 om 17:41

@gele muur

Je weet dat het doelpunt Viel uit een onterecht gegeven vrije trap he? Hojbjerg ging makkelijk neer maar Grosskreutz raakt hem. Gelul dat bvb bestolen is. Zoek maar naar een gif ervan dan zie je het. Die vrije trap had nooit gegeven mogen worden.

18 mei 2014 om 17:57

@ Isimic

Nee, weet ik niet. Maakt ook niet uit, want een niet gegeven doelpunt heeft meer betekenis in een wedstrijd dan een onterecht gegeven vrije trap. De vrije trap was gewoon een interpretatie kwestie, die niet gegeven doelpunt niet. De arbitreage heeft gewoon gefaald.

18 mei 2014 om 18:08

De arbitrage heeft idd gefaald maar niet ten koste van bvb. Fluit de scheids goed dan komt die vrije trap er nooit en valt dat doelpunt nooit. Bayern had zich benadeeld mogen voelen als dat doelpunt was goed gekeurd. Het is al heel zwaar om een vrije trap te geven na een schwalbe maar dit was geen schwalbe.

18 mei 2014 om 18:12

Toch wel!

18 mei 2014 om 18:35

Niet echt.

19 mei 2014 om 01:54

Hummels stond geen buitenspel, let op het been van Javi Martinez die achter Hummels staat.

Grensrechter gaf meteen aan dat het doelpunt was, maar de scheidsrechter liet doorspelen.

18 mei 2014 om 10:13

Scheidsrechter bepaald, dus altijd is een tikkie overdreven

18 mei 2014 om 11:26

Scheidsrechters kunnen een vlagsignaal ook negeren dus jouw reactie slaat nergens op.

19 mei 2014 om 01:56

Maar dat moeten ze dus niet doen. De grensrechter in dit geval zag het beter dan de scheidsrechter. Als je gaat negeren hoor je niet op het veld te staan.

Het was een goal maar
Het leek me ook buitenspel

Zo zie je maar weer, de grensrechter lijkt twee fouten te maken. Echter hij doet alles goed.
We zijn bestolen. BM was de eerste helft beter, Dortmund de tweede.
In ieder geval alle BM fans gefeliciteerd.

Blijf de keepershouding van beide keepers vreemd vinden.
Hoe kan je van 15 meter een bal op je bakkes krijgen.?
Houdt een bal met de borst tegen bij een counter.
Neuer bij lage ballen op steeds een vreemdere manier zijn handen gebruikt.

Een dubbele fout heft elkaar op zeg ik dan maar, maar dit was natuurlijk schandalig van de scheids. Toch leuk dat Robben weer een beslissend doelpunt maakt, de enige Nederlander die dit seizoen iets heeft bereikt en de persoon die het verschil maakt of we doorgaan in de groepsfase of niet (denk ik)

hahah lig helemaal stuk om die Klopp, wat een geweldige vent is t toch ook

Helaas, het mocht niet zo zijn... Maar zo zie je maar weer, die doellijntechnologie is van harte welkom, en het is lastig te zien of Hummels buitenspel stond, ik heb mijn twijfels.

Dortmund kan klagen wat ze willen, maar feit blijft dat de clubs in de DFL gezamenlijk tegen doellijntechnologie hebben gestemd omdat het te duur was en de opbrengst te gering. Vanaf dat moment moet gewoon bij iedere foute beslissing iedereen zijn mond houden, want de clubbesturen waren er zelf op tegen.

18 mei 2014 om 21:59

dortmund en bayern waren er niet op tegen. zij wouden het juist. het waren de kleinere clubs die er tegen op was vanwege de hoge kosten!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren