Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Booy werkt niet mee aan plan van Ajax: 'Er staat geen optie in'

Laatste update:

Frank de Boer baalt van de situatie van enkele door Ajax verhuurde spelers. Zo komt Mickey van der Hart dit seizoen uit voor Go Ahead Eagles, maar de Ajacied is geen eerste keeper en zit wekelijks op de bank. De Boer zei vorige week dat hij overweegt om verhuurde spelers die niet aan bod komen in januari terug te halen naar Amsterdam, maar daar werkt Foeke Booy niet aan mee.

/

De coach van Go Ahead is niet van plan om Van der Hart over een paar weken weer te laten gaan. "In de huurovereenkomsten staat geen optie dat een speler teruggeroepen kan worden", maakt Booy duidelijk in De Stentor. Van der Hart stond zondag overigens wel onder de lat in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, omdat Erik Cummins geblesseerd is.

De Ajacied kon een 1-3 nederlaag niet voorkomen, maar hoopt dat hij nog meer speelminuten mag maken in het eerste van Go Ahead. "Daar is het me natuurlijk wel om te doen, maar ik weet niet hoe ernstig de blessure is van Erik en wat de trainer verder beslist", aldus Van der Hart.

Mickey van der Hart is beter dan Erik Cummins

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar zullen ze bij GAE wel van geleerd hebben nadat Room vorig jaar werd teruggeroepen door Vitesse. Een trainer stelt zijn beste 11 op en als huurlingen niet bij die beste elf horen zullen ze gewoon niet spelen en zo hoort het, hoe jammer dat ook is voor de verhurende club.

3 november 2014 om 10:05

Ja, dat was met Room. Vond ik best gemeen en zielig voor Room: werd ie weer tweede keeper.
Overigens heeft az echt veel uitgeleend zeg. Even uit mijn hoofd: van Overeem, Thomas Lam, Avdic, Donny Gorter, Fernando Lewis,.

3 november 2014 om 10:17

Lam is gewoon gecontracteerd door Zwolle. Niet gehuurd.

3 november 2014 om 10:46

-026-

Ach, als vd Hart blijft keepen zoals de laatste 2 wedstrijden ga ik er vanuit dat hij veel minuten gaan krijgen. Tenslotte heeft hij ze echt behoorlijk op de been gehouden. De goals waren echt niet tegen te houden, maar hij heeft een aantal forse reddingen verricht die normaliter in 90 procent van de gevallen een doelpunt op leveren.

3 november 2014 om 19:30

Helemaal met je eens. Ga naar bijna alle wedstrijden toe en in de voorbereiding was Cummings gewoon beter. Maar nu zie je dat van de Hart echt wel kan keepen dus dat komt wel goed.

3 november 2014 om 13:16

Maar van der Hart heeft nooit een kans gehad. Het is voor GAE gewoon een goedkope breedteversterking. Het moet natuurlijk wel een win-win situatie blijven. Go Ahead geeft nu een contractspeler de voorkeur in de hoop dat hij zich ontwikkeld. Met een goede tweede keeper hebben ze gewoon luxe geleend.

3 november 2014 om 19:34

Klets niet . Heb de hele voorbereiding gevolgd en Cummings was toen gewoon beter. Nu doet v.d. hart het goed en blijft hij misschien wel staan. Zou ik persoonlijk het liefste zien. Maar je gaat toch niet de beste spelers op de bank zetten zodat je een goede bank hebt?

Booy pakt het wel slim aan. Of hij behoudt zijn reservekeeper of hij speelt het zo dat Ajax Go Ahead nog een geldsom moet betalen om Van 't Hart terug te halen. Met die geldsom kan Go Ahead wellicht weer vervanging regelen.

3 november 2014 om 10:02

Geld is natuurlijk altijd een oplossing, en gezien de recente berichtengeving omtrent Ajax zouden ze daar genoeg van moeten hebben.

Staat er wel in de overeenkomst dat de speler Niet teruggeroepen kan worden halverwege de competitie? Zo niet dan heeft GAE geen poot om op te staan wanneer Ajax komt.

3 november 2014 om 10:27

Want een onzin joh. Go Ahead heeft toch een overeenkomst gesloten om van der Hart voor één seizoen te huren. Zou wat zijn als een club te pas en te onpas een speler kan terug halen wanneer zij dat willen. Wat heeft een contract dan nog voor zin?

Bij het geval van Room stond er in het contract dat ze hem konden terug roepen. Dan heb je geen poot om op te staan.

3 november 2014 om 10:34

Dat vraag ik dus! Heeft GAE een overeenkomst gesloten waarin staat vermeld dat de speler definitief een heel seizoen in Deventer moet blijven?

Hij is tenslotte eigendom van Ajax, dus wanneer het niet expliciet staat omschreven, dan kan Ajax hem terug roepen. Maar aan jouw stellig antwoord te zien weet jij exact wat er in de overeenkomst staat?

3 november 2014 om 10:43

Huurders hebben ook rechten Fachten!

3 november 2014 om 10:44

@ Funkyg

Frank de Boer heeft nooit expliciet gezegd dat hij vd Hart terug zou willen halen. Het ging over verhurude spelers in het algemeen. En daar valt vd Hart ook onder. Bij andere speles staan er waarschijnlijk wel daadwerkelijk clausules in de contracten.

Tegelijkertijd is vd Hart gewoon "eigendom" van Ajax, en daarmee heeft het zelfs een grote uitspraak over de mogelijkheden van vd Hart. Een verhuurder heeft (normaliter) altijd een clausule in het contract dat ze verhuurde items (spelers) terug kunnen halen.

Dus GAE zou er op moetne staan dat die clausule er uit is gehaald. Want in een normaal verhuur contract is dat een standaard items namelijk.

3 november 2014 om 12:20

De club leiding zou daar nooit mee instemmen. Zij hebben wel geleerd van de casus met Room. Die werd ook in de winterstop terug geroepen. Overigens denk ik trouwens dat van de Hart snel eerste keeper zal zijn. Je ziet aan alles dat hij meer een keeper is dan Cummins.

Van der Hart liet een beroerde indruk achter in de voorbereiding van het seizoen en zodoende werd Cummins eerste keeper die het zeker niet slecht deed. Nu heeft Mickey zichzelf in de kijker gespeeld waardoor mogelijk Mickey eerste keeper wordt, of Cummins daadwerkelijk geblesseerd is lijkt mij sterk...

3 november 2014 om 10:22

Want een keeper kan niet geblesseerd raken? Denk dat het verhaal wel gewoon klopt. Booy is niet iemand de daar omheen gaat draaien. Cummins zat ook niet op de bank maar op de tribune.

De trainer bepaalt natuurlijk wie er speelt. Schijnbaar is deze keeper van Ajax niet goed genoeg. Dan moet je ook niet zo moeilijk doen om hem in de winterstop terug laten gaan naar Ajax. Nu heb je het risico dat Ajax geen spelers meer uitleent aan Go Ahead.

Ik hoop dat hij toch nog bij Go Ahead blijft en daar flink wat wedstrijdjes keept. Hij is echt een groot talent, ongeveer van het niveau van Zoet. Als derde keeper bij Ajaxkrijgt hij gewoon te weinig speeltijd, dus vandaar de verhuur. Als hij zich goed ontwikkelt wordt hij tweede keeper bij Ajax in plaats van Boer.

3 november 2014 om 22:43

Nou op het zelfde niveau als Zoet?
Die heeft al enkele jaren eredivisie ervaring.
Als hij keept zoals hij dat afgelopen weekend deed, dan heb ik er alle vertrouwen in dat hij vaker aan de bak komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren