Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bony ‘kan niets beloven’ en laat beslissing aan Vitesse-baas Jordania

Laatste update:
/

Wilfried Bony toonde voor de winterstop zijn klasse al meermaals voor Vitesse en dus was zijn vertrek naar de Afrika Cup een bittere pil. Zijn club verloor twee van de drie duels waarin hij ontbrak, maar zaterdagavond stond hij er weer. Bony maakte een 0-1 achterstand tegen PSV ongedaan en zorgde in het slot ook nog koppend voor de 2-2 eindstand. De vraag is nu of het zijn laatste duel was.

Bony kon er na afloop van de ontmoeting niet veel over zeggen. Voor de camera’s van Eredivisie Live zei de 24-jarige Ivoriaan dat hij tevreden was over zijn comeback. “Dit is mooi, ons team had deze comeback nodig. Ik bleef erin geloven: we hebben maar één keer verloren toen ik scoorde, dat was tegen NEC in de play-offs. Als ik zou scoren, zouden we niet verliezen”, aldus Bony.

“Ik weet niet of ik hier nog blijf. Misschien ga ik wel naar Rusland, misschien. Ik doe hier hard mijn best, we zullen zien wat er nu gaat komen. Het is aan the president. Of ik extra geld nodig heb? Ik weet het niet”, sprak de topschutter met een lach. Hij staat nu op achttien goals in negentien duels voor Vitesse, dit seizoen.

Gaat Wilfried Bony nog weg bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Een geweldige voetballer maar hij mag wel wat meer emotie tonen in interviews. Hij is altijd heel erg neutraal en heeft nooit ergens een mening over. Had voordat hele whatsapp schandaal erg veel respect voor hem

9 februari 2013 om 23:20

Die Whats App-geval was gefaked door leden van dutchbodybuildingforum.

9 februari 2013 om 23:59

Nee die was echt, hoe komen ze anders aan al die foto's van Bony dat hij een lepel vasthoudt, dat hij naakt voor de spiegel staat en dat hij een papiertje vasthoudt met DBB er op? gaat om meer dan alleen die whatsapp berichten

10 februari 2013 om 00:01

Whatsapp schandaal? Wat heb ik gemist?

10 februari 2013 om 00:06

welkom in de wondere wereld van Photoshop, jij bent wel echt goed gelovig he jongen.

10 februari 2013 om 00:17

Moet je horen wie het zegt, als je die foto's gezien had, wist je dat het nooit een photoshop zou zijn geweest, een van die foto's is zelfs met de verzorger van het ivoriaanse elftal en die foto is nergens anders te vinden.

Bony is ook een mens met hormonen maar je zou denken dat je als sterspits in Arnhem genoeg kan krijgen

10 februari 2013 om 00:28

Photoshop of niet wat boeit dat in godsnaam. Voor zover ik mee gekregen heb valt het allemaal wel mee hoor. Wat hij in zijn vrije tijd doet moet die toch helemaal zelf weten. Al doet die dit nog 500x dan moet die dat zelf weten hij doet er toch niemand kwaad mee behalve zich zelf. Het heeft ook niet mijn voorkeur net als misschien nog 100 andere hier maar de zijne schijnbaar wel(als het niet bewerkt is of wat dan ook want zo goed heb ik het niet gevolgd). Laat die jongen lekker

Als Bony dit seizoen afmaakt dan kunnen er nog betere clubs voor hem in de rij staan dan nu enkel de Oostblok clubs gezien de transferwindow. Ik hoop daarom ook dat hij blijft. Is goed voor Vitesse en goed voor de Eredivisie.

9 februari 2013 om 23:23

Inderdaad hij moet gewoon dit seizoen bij Vitesse blijven en topscoorder worden van de Eredivisie. Als hij de rest van het seizoen nog even gaat vlammen heeft hij veel meer clubs voor het uitkiezen.

9 februari 2013 om 23:28

Gaat hij zo door dan zie ik een club als Liverpool zich zeker wel melden. Chelsea zou ook zeker een optie zijn, maar die hebben genoeg spitsen. Dus ja, het is net wat hij wilt. Wil hij carriere maken en bij een mooie club in Engeland spelen, of wil hij heel veel geld verdienen en zo nu en dan in de CL of Europa League te bewonderen zijn.

Laten we dan maar hopen dat hij nog half jaar blijft, als je niet tegen hem hoef te spelen is het wel genieten voor de eredivisie. Lijkt mij dat je er over een half jaar nog meer geld voor krijgt.

Oostblok is leuk maar wanneer er een team komt vanuit Duitsland, Engeland, Spanje of Italië moet hij gewoon naar daar trekken.. Ik zie hem niet super veel spelen maar hij scoort wel erg gemakkelijk.. Kan iemand mij zeggen of hij goed genoeg is voor de top? Of valt hij daar net onder en is hij goed voor teams zoals cska Moskou, Atletico Madrid, Schalke en dat soort ploegen..

9 februari 2013 om 23:41

Bony kan bij vlagen echt top zijn, vooral wanneer hij volledige inzet toont zoals nu en tegen ajax.
Maar hij heeft ook mindere wedstrijden, maar ik denk dat hij in een beter team ook beter zou renderen, dus ik vermoed dat zijn eindniveau rond de top van de bundesliga ligt, het is geen type voor barcelona en real madrid en daar mist hij ook kwaliteit voor. Schalke zou een mooie ploeg zijn evenals liverpool als volgende stap, of dat zijn eindstation is weet ik niet, maar ik denk wel zoiets.

Denk dat ie ook wel bereidt is om te blijven tot t eind van het seizoen, mits zn contract nog even wordt opgewaardeerd.

Als ik Bony was had ik nou gebleven is voor hem zelf ook beter. Want als die er straks nog een stuk of 10 inschiet zal er ook vast wel een leuke Engelse club of wat dan ook voor hem komen. Dat zal geen absolute top zijn die komt maar wel gewoon een leuke club. In Rusland is het geld natuurlijk ook lekker alleen je hebt maar zo kans dat je weinig tot niks meer van hem zal horen. En wij kunnen hem eerlijk gezegd ook wel heel erg goed gebruiken

Zonder Bony is Vitesse echt 2 klasse's minder. Hij was vandaag ook weer beestachtig goed. Was is hij balvast en slim zeg. Wanneer Bony vertrekt is het exit Vitesse voor dit jaar. Heel Vitesse is op hem ingesteld en terecht. Echt een hele, hele goede voetballer. Vandaag ook weer belangrijk.

10 februari 2013 om 00:07

Gelukkig was Bony er niet toen jullie 3-2 verloren dan.

10 februari 2013 om 11:58

Ja, want wanneer het in een wedstrijd goed uit pakt, pakt het standaard ook alle andere keren goed uit?

Vitesse mist dan structureel een sterk aanspeelpunt in de voorhoede. Denk jij echt, op basis van die ene wedstrijd tegen Ajax, dat Vitesse op dezelfde voet door kan zonder een spits van het niveau Bony? Je levert zo ongeveer 25 doelpunten op jaarbasis in. Dat los je echt niet eventjes op met een Havenaar..

Weet iemand wanneer die stomme transferperiode nou sluit!? Slaat echt nergens op, ik vind dat je 1 deadline voor Europa moet hebben.

Wintertransferperiode slaat ook nergens op. Vind het ook een vorm van competitievervalsing, voor 2 clubs uitkomen. Zie je het voor je dat Pelle bijvoorbeeld naar PSV zou gaan, dan komt Ajax hem bijvoorbeeld 3 x tegen.

10 februari 2013 om 00:04

Niet alles kan gelijk verdeelt zijn. De competitie is bijvoorbeeld Rusland loopt ook heel anders. De winter periode word gezien als de zomerstop bij ons, vandaar ook een langere transferwindow in vergelijking met onze winter transferperiode.

Voor de rest houden clubs hun spelers niet te verkopen, maar kunnen zij wanneer ze geld nodig hebben of een heel goed bod krijgen toch nog goed verdienen.

Bony is een middelmatige spits die erg wordt overschat, heeft soms een leuke actie, balvast en een hard schot, maar laten we hem niet vergelijken met grote sterren. Ik hoor mensen hier praten dat hij in aanmerking komt voor Chelsea en dat soort formaten. Voor de eredivisie is dit natuurlijk wel een van de betere spelers, maar laat hem eerst nog maar een slagen bij een subtopper in de CL.

10 februari 2013 om 02:23

Ik weet niet hoor, maar als hij altijd zo speelt als vandaag bijvoorbeeld dan kan hij makkelijk met hele grote teams mee. Hij is enorm balvast, als het moet speelt hij de bal ook snel af of legt 'm goed klaar voor een medespeler en met topspelers om hem heen kan hij nog beter gaan renderen, dus zo vreemd vind ik het nog niet eens om bijvoorbeeld Chelsea te noemen. Hij is toch niet minder dan Lukaku.

@kragakun; lukaku redt het toch ook niet bij chelsea, dus ik snap jou vergelijking niet helemaal. Ik bedoel niet dat Bony er helemaak niks van kan, maar ik bedoel dat hij nu nog niet goed genoeg is voor de top. Een club als arsenal of schalke zou hem niet misstaan.

Zou echt zonde zijn als Bony vertrekt naar het oostblok ik hoop liever dat hij naar Engeland gaat.

Fantastische speler. Adembenemend sterk aangelegd, krachtpatser puur sang. Beschikt daarnaast over een uitstekende techniek en dat gekoppeld aan scorend vermogen. Met stip de vedette van de eredivisie. Ben benieuwd of vitesse hem deze transferwindow kan behouden.

Je zou Altidore met bony achter hem hebben dan heb je twee van die tanken!
Jammerdat Scheringa er niet meer is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren