Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach van Ierland in storm van kritiek na ‘seksistische opmerkingen’

Laatste update:

De vrouwen en vriendinnen van de internationals van Wales zijn komende zomer niet welkom in het spelershotel van de nationale ploeg, zo vertelde Chris Coleman deze week. De bondscoach sprak van een ‘offer’: “Maar dat begrijpen ze wel, want we hebben zaken te doen. We moeten ons voorbereiden, reizen, voetballen. Na de groepsfase kunnen we wel een familiedag organiseren.”

/

Op de vraag of Martin O’Neill, de keuzeheer van Ierland, in tegenstelling tot zijn collega wel WAG’s gaat toelaten in het spelershotel, gaf hij vrijdagmiddag op de persconferentie geen inhoudelijk antwoord. “Nou, dat hangt ervan af hoe mooi de meiden zijn. Als ze erg aantrekkelijk zijn, dan zijn ze zeer, zeer welkom. De lelijkerds zijn dat niet ben ik bang”, sprak de 64-jarige Noord-Ier.

O’Neill kreeg vervolgens te maken met veel kritiek. De nationale raad voor de vrouw van Ierland sprak bijvoorbeeld van ‘seksistische opmerkingen’: “Hier moet geen ruimte voor zijn, zeker niet op dit niveau. De interesse in het vrouwenvoetbal groeit in Ierland en het EK zou juist gebruikt moeten worden om dat positief onder de aandacht te brengen”, aldus directrice Orla O’Connor.

Moet Martin O'Neill op de vingers getikt/bestraft worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat is natuurlijk super dom van hem. Dit zijn grapjes voor in de privésfeer, niet om te maken tegenover de media. Een berisping is op z'n plaats, zo praat je niet over vrouwen in de hoedanigheid van bondscoach.

Bladiebladiebladieblaa en daar komen alle gekwetste beroeps slachtoffers weer hoor en de moraalridders. Wat wordt de wereld toch een vervelende plek met al die gekwetste mensen. En vooral al die moraalridders hier. Blegh. Om te kotsen. Zo van kijk mij eens een brave jongen zijn. Krijg ik nu een lollie?

Nogal domme opmerking, maar lijkt me vrij duidelijk een geintje. Kleedkamerhumor.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren