Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat dit het meest fenomenale leven is dat je maar kunt hebben’

Laatste update:

Martin O’Neill wil geen klaagzang beginnen over het verplicht moeten voetballen rond de Kerstdagen. De coach van Sunderland komt woensdag, op Tweede Kerstdag, met zijn team in actie tegen regerend kampioen Manchester City. O’Neill vindt het moeten spelen rond deze ‘familiedagen’ een kleine opoffering voor het luxueuze leven dat de profs ervoor in de plaats krijgen en zeurde er zelf ook niet over, vroeger.

/

O’Neill kwam als speler uit voor acht clubs: het langst speelde hij voor Nottingham Forest in de gloriedagen van de club. “Wij hadden een paar succesvolle jaren in Europa en dat was fantastisch. Het leven van een voetballer is het meest fenomenale dat je maar kunt hebben. Elke speler moet echt proberen te genieten van zijn carrière. Je wordt betaald om fit en in vorm te blijven.”

“En zolang je niet ernstig geblesseerd raakt, heb je een toploopbaan. Mochten er spelers zijn die overwegen hierna het trainersvak te kiezen, dan heb ik wel een advies voor je: vergeet het maar. Grapje! Ik zei al dat ik een grapje zou maken. Ik vind het geweldig wanneer spelers ertoe besluiten en denken dat ze het aankunnen. Spelen is fantastisch, managen is in vergelijking daarmee wel oké”, aldus O’Neill.

“Het voordeel van coach zijn is dat je je alleen druk hoeft te maken om jezelf. Dat zei mijn vrouw laatst ook nog tegen me”, geeft de Noord-Ierse coach aan. “Ze zei dat het in mijn spelerstijd niet geweldig was voor ons en ik zeurde dat ik maandag naar Cloughie (trainer Brian Clough, red.) stapte om te vragen waarom ik niet speelde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Held, blij dat hij de trainer is van mijn club

26 december 2012 om 11:00

In mijn ogen de meest onderschatte coach van de PL. Ik had hem vorig seizoen graag bij ons gezien maar helaas kozen we voor avb

Reële kerel, goede manager. Had hem afgelopen jaar graag bij Liverpool zien komen. Maar goed misschien Manu als Ferguson stopt?

Ik zie hier de mensen die hierboven hebben gecomment vol lof over deze coach te spreken. Ik heb niks tegen hem , vorig seizoen deed hij het zeer goed toen hij hij het overnam als Sunderland-coach in het midden van het seizoen. Dit seizoen daareentegen vind ik Sunderland zeer matig spelen , en dat komt niet door het team , maar door de coach , want ze hebben ongeveer precies hetzlefde spelersmateriaal als vorig seizoen.

ON: Ik vind die 'boxing' day wedstrijden ook altijd leuk om te kijken , daar hangt echt een ander sfeertje aan. Vaak zijn het ook geweldige wedstrijden , en het is ook leuk om de fans christmas carrols te horen zingen.

Kijk zo hoor je te reageren als je bakken met geld verdient.. hé wellbeck ;-)

26 december 2012 om 11:33

Want als je veel geld verdient mag je niet over iets klagen? Of hoe zit dat? Wat is het voor kolerevergelijking om te stellen dat anderen minder verdienen en ook moeten werken? Klaag jij dan ook nooit? Want bovendien, je bent in Nederland geboren en de kinderen in Afrika hebben het veel minder.

Jij bent nooit eens ontevreden omdat je baas je langer laat werken? Of omdat je school je tot zes uur op school laat zitten voor weer wat nutteloze lessen, of omdat je moeder/vriendin/vrouw wil dat je iets doet waar je totaal geen zin in hebt, want je bent lekker voetbal aan het kijken.

En in het geval je zelf op kerst werkt? Klaag je daar zelf ook niet over dan? Of ben je gewoon blij omdat je dan dubbel betaald wordt?

Ik reken erop dat ik vanaf nu van jou alleen maar positieve geluiden hoor, nooit meer klagen voor jou, immers, mensen in Afrika hebben het veel slechter..... hé tjoeke ;-)

26 december 2012 om 12:14

@monahoedje, wat jij allemaal als voorbeelden geeft is zó typerend voor dit huidige land. We klagen maar aan één stuk raak, een uurtje overwerken staat gelijk aan een regelrechte trip naar de hel. Als we vertraging hebben dan kennen we niet genoeg enge ziektes die we kunnen associëren met de NS. Kortom, wij Nederlanders zijn een verwend volkje (samen met het gros van West-europa en voor alle duidelijkheid; ik ben het totaal met je oneens. Als je zo'n fixe salaris krijgt hoor je Hierom niet te klagen. Je familie hoef je niet per se tijdens kerst te zien. Alsnog fijne dagen gewenst. En wat O'neill betreft, die man is een van de meest onderschatte managers in fe BPL

26 december 2012 om 12:23

Ik zeg toch ook niet dat je hoeft te klagen? Maar Welbeck klaagt niet eens, hij zegt gewoon het jammer te vinden dat hij met kerst niet bij zijn gezin is, en dat kan ik begrijpen.

Als jij simpelweg gaat stellen dat omdat hij meer verdient hij niet mag klagen, dan mag je die vergelijking best doortrekken naar jezelf, want iedereen die op deze site zit verdient meer dan de gemiddelde mens over de hele wereld, behalve mensen die nog thuiswonen, maar dan doen hun ouders dat wel namens hun.

Welbeck is ook maar een mens, en ook als je 20 miljoen per jaar verdient kun je ongelukkig zijn, sterker nog, misschien ben je het nog wel eerder.

En doe nou niet of jij nooit klaagt, een uurtje overwerken staat niet tot het einde van de wereld, maar je doet het nou eenmaal liever niet. Zo simpel is het.

Over O'neill ben ik het dan weer wel met je eens.

26 december 2012 om 13:24

Want familie wordt plots minder belangrijk als je bakken met geld verdient? Of als je bakken met geld verdient kan je plots niet meer ongelukkig zijn met bepaalde zaken of situaties? Of wat wil je nu eigenlijk zeggen?

Bij Celtic was hij een soort up-coming Mourinho voordat Mou zelf bekend was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren