Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach Italië: ‘Vooral opgevallen dat de gretigheid bij Nederland ontbrak’

Laatste update:

De Italiaanse bondscoach Gian Piero Ventura gaat zijn elftal flink omgooien voor het duel met Nederland dinsdagavond. Ten opzichte van de WK-kwalificatiewedstrijd van afgelopen vrijdag (2-0 winst) staan er in de Amsterdam ArenA een aantal andere namen op het veld, onder wie een andere doelman. De keuzeheer bevestigde maandagavond dat de achttienjarige Gianluigi Donnarumma plaats zal nemen tussen de palen, Gianluigi Buffon zit op de bank.

Ventura gaf alleen de naam van Donnarumma prijs, wie er verder vanuit de basis starten tegen Oranje, zei hij niet. De bondscoach gaf verder aan dat zijn ploeg mogelijk in een ander systeem komt te spelen. "Als we volgend jaar een rol willen spelen op het WK zullen we verschillende systemen moeten kunnen spelen", aldus Ventura, geciteerd door de NOS. "Daarom zal er dinsdagavond het nodige wijzigen in ons team."

Nederland zal anders voor de dag moeten verschijnen tegen de Italianen dan tegen Bulgarije afgelopen zaterdag. Oranje ging kansloos met 2-0 ten onder en Danny Blind werd ontslagen. Ventura zag de wedstrijd slechts voor een deel. "Het staat daarom nog wat ver van me af. Van wat ik gezien heb, is me vooral opgevallen dat de gretigheid bij Nederland ontbrak."

Hoe eindigt Nederland - Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk spelen er vele youngsters bij ons, talent zat. Leuk dat Donna onder de lat staat, waarschijnlijk samen met Buffon het grootste keeperstalent dat ik ooit gezien heb, die jongen heeft alles, lengte, sprongkracht, de kop, handen als klauwen, en bovendien de uitstraling van een killer, echt een keeper die zijn tegenstander net als Gigi Buffon bang kan maken, niet door stoer te doen, maar gewoon door zijn fysieke en mentale prã©sence.

27 maart 2017 om 21:49

Maar hopelijk niet té veel youngsters, zou pijnlijk zijn om ook nog eens van het talenten team van Itali㫠te verliezen. Mix van toppers en talenten zou wel heel leuk zijn en niet erg om van te verliezen.

27 maart 2017 om 21:51

Hehe ik had het over Italie niet over NL. Ik denk trouwens dat ook Ventura opteert voor dat laatste, een mix van jong en oud(er).

28 maart 2017 om 08:02

Jesper33 ook😉 Hii zegt toch dat het niet erg is als je van de wat oudere spelers verliest van Italië maar wel als je verliest van een team met alleen maar jonkies.

27 maart 2017 om 22:08

Mooi dat Donna zo'n goede jonge keeper is evenals Buffon, maar zelfs met die keepers hoort Nederland te kunnen scoren. Ik kan het ook gewoon niet uitstaan dat er van die debielen in het bestuur van de KNVB zitten. Door hun zal Nederland Dinsdag starten met een elftal geleidt door Fred Grim. Het is toch te belachelijk voor woorden. Ik hoop echt dat Louis van Gaal komt en zo niet dan hoop ik dat hij zegt: waaron zou ik bij zo'n idioot bestuur van de KNVB aan de slag gaan

27 maart 2017 om 23:09

Dnnarumma, Rugani, Bonucci, Romagnoli, Zappacosta, Verratti, De Rossi, Parolo, Darmian, Eder, Immobile volgens Rai.

28 maart 2017 om 00:04

Geen Bernardeschi?

28 maart 2017 om 09:45

Geblesseerd, enkelproblemen.

Onze mentaliteit is ook erg tegenvallend en een grote tekortkoming. Benieuwd naar morgen, al boeit het me eigenlijk ook geen zak. Kijk meer uit naar de Italiaanse ploeg met die geweldige talenten.

27 maart 2017 om 21:56

Het rare is dat we soms best goede oefeninterlands spelen. We wonnen vorig jaar in Polen en Oostenrijk, wonnen in Engeland en nog niet zo lang geleden met 2-0 van Spanje.

27 maart 2017 om 22:14

We kunnen het spel blijkbaar niet meer zelf maken, dus tegen mindere goden hebben we het enorm lastig. Ploegen als Spanje, Engeland en misschien ook wel Polen, geven veel meer ruimte en dan kunnen we lekker reactievoetbal spelen.

De spelers waren Blind zat en nu zal je het typische effect na een trainersontslag krijgen dat de spelers wã©l zullen vechten en zich willen bewijzen tegen de Italianen. Ze zullen moeten profiteren van hun jeugdigheid.

Zie ons morgen gewoon winnen van de Italianen. Met Hoedt er bij in plaats van de Ligt heb je een stabiele defensie en Memphis zal voor nieuwe aanvallende impulsen kunnen zorgen. Ik zeg 2-1.

Als je met dost speelt dan moet je je team op hem afstellen. Dus sws een rechtspoot op rechts. Daar hebben we er maar 1 van en dat is promes. Dan moet robben op 10 wat ik zeker een goed plan vind want je moet de beste spelers in de as van het veld laten spelen. Het lag niet aan de mentaliteit maar aan de opstelling.

Besef even dat wij wij hier discusseren welke minst slechtste doelman moet starten. Terwijl italie nummer 1 keeper buffin bij de beste keepers ter wereld hoort en de 2e keeper het grootste (keepers)talent ter wereld is. BIZAR!!!

Italie staat op bepaalde punten/spelers lichtjaren voor op ons

28 maart 2017 om 02:02

Buffon heeft ook wel de mzzl dat hij al jarenlang met de beste defensie vd wereld speelt (iig 1vd beste).
Dan wordt je ook heel vaak uit de wind gehouden als keeper.
Itt de keepers vh ned elftal met al die pipo's voir hun neus.

28 maart 2017 om 14:38

Dan doe je Buffon enorm tekort. Je krijgt elke wedstrijden grote kansen tegen. Dan staat hij er ook elke keer. Het is niet alleen aan de verdediging te danken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren