Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan groeit uit tot ‘best buy ever’: ‘We zijn zo ontzettend blij met hem’

Laatste update:

De loopbaan van Bojan Krkic leek enigszins in het slop te zitten, maar de aanvaller maakt dit seizoen indruk in de Premier League. Stoke City maakte afgelopen zomer 4,5 miljoen euro over naar Barcelona en die investering begint zich langzamerhand terug te betalen. In vier van de vijf laatste overwinningen van the Potters had Bojan een productief aandeel.

/

Bojan maakte zaterdag op bezoek bij Leicester City het enige doelpunt van de wedstrijd. Coach Mark Hughes omschreef de aanvaller na afloop als one of mine all-time great buys. “Hij wordt elke wedstrijd beter. De Premier League is een sterke competitie. Dat wist hij toen hij hier kwam, maar in het begin had hij daar toch moeite mee. Maat hij is een snelle en intelligente leerling. En getalenteerd”, verzekerde de oefenmeester.

“We hebben een tijdje moeten wachten, maar hij is nu op dreef”, vervolgde Hughes. “Hij geniet ervan om deel uit te maken van een goed team. Een team dat hem in het spel betrekt en zijn capaciteiten maximaal benut. De afgelopen twee, drie jaar voelde hij zich niet overal op zijn plaats, misschien zelfs niet gewenst. Maar dat is nu hier niet het geval. Het is een buitengewone voetballer, maar ik ben ook onder de indruk van zijn persoonlijkheid.”

“Kijk naar hoe zijn loopbaan is verlopen. Sommige spelers zouden de moed hebben opgegeven, maar hij niet. Hij is bescheiden, een geweldige professional en weet wat hij wil en kan. We zijn zo ontzettend blij met hem. Of hij een van mijn beste aankopen ooit is? Hij is er één van, ja. Kijk alleen maar naar zijn transfersom en hoeveel er voor andere spelers wordt betaald. Dan kun je niet anders concluderen dat we dit heel goed hebben gedaan.”

Is Bojan Krkic bij Ajax mislukt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het maar een matige speler, zonde want was in potentie een topper

18 januari 2015 om 10:40

Raar dat een matige speler goed aan het presteren is..zal vast geluk zijn..

18 januari 2015 om 10:52

Ja niemand verwacht iets van hem, dat hij nu af en toe een pass geeft die uiteindelijk tot een doelpunt leidt maakt hem niet meteen een goede speler

18 januari 2015 om 11:47

Dit is een speler die extreem veel vertrouwen nodig heeft en als iedereen in hem gelooft en positief is komt het eruit. Zoveel tijd en kansen krijg je gewoon nooit in de top dus kunnen we stellen dat Bojan nu eindelijk op het niveau zit waar hij hoort

18 januari 2015 om 10:42

Als hij in een goed systeem speelt en veel vertrouwen heeft, is het gewoon een goede speler. Inderdaad de tijd bij Ajax was lang niet zo goed als hij kon, maar ik vind dat hij het bij Stoke goed doet

Werd ook wel tijd dat er wat van dat talent uit komt want als het bij Stoke City ook niet zou lukken dan zou hij waarschijnlijk voor veel geld in de zandbak belanden maar hoor je er nooit meer van.

Vrije rol in een ploeg waar elk puntje gevierd wordt en handhaving het doel is is iets makkelijker dan in een ploeg die kampioen moet worden. . Kwaliteiten heeft hij zeker

18 januari 2015 om 10:59

Denk dat middemoot BPL hoger staat dan de top van de Eredivisie

18 januari 2015 om 11:06

Denk zelf van niet.. maar ik bedoel dat de druk bij stoke heel anders is dan bij Ajax..

18 januari 2015 om 11:15

Het is altijd makkelijker om in de top te werken. Bojan is een geweldige speler , met een geweldige mentaliteit. Altijd positief en blijft in zichzelf geloven. Ik had verwacht dat hij het beter zou doen bij Ajax , maar Sigthorsson kreeg de voorkeur. Hij zal zeker nog een stap omhoog zetten.

18 januari 2015 om 11:33

Blijkbaar niet want top Eredivisie kan hij niet aan en middenmoot BPL vinden mensen hem opeens geweldig terwijl hij nog steeds slechte statistieken heeft. 4 goals in 16 wedstrijden.

18 januari 2015 om 11:41

Ik denk dat het grote verschil is dat zijn talent nu wel maximaal benut word en ze geven hem veel vertrouwen. Bij Ajax was hij slechts de huurling en moest hij niet de ontwikkeling van andere spelers in de weg staan.

Zelf denk ik juist dat het makkelijker spelen is bij een topclub in Nederland dan bij Stoke.. je concurrentie is een stuk minder, je speelt veelal met betere spelers en ik acht de druk juist minder.

18 januari 2015 om 11:42

Begrijpend lezen is een kunst..

18 januari 2015 om 11:51

Voor Bojan blijkbaar erg lastig om in de top te werken. 4 topclubs, overal geflopt. Nu de grote man bij een klein clubje. Daar kan ik maar 1 conclusie uit trekken

18 januari 2015 om 14:44

Het draait niet om statistieken slimme.

18 januari 2015 om 11:11

Hetgeen jij omschrijft, is het Stoke van een aantal jaar geleden. Toen Stoke net in de BPL kwam, was handhaving het doel. En daar deden ze de eerste jaren alles voor. Bus parkeren, hard verdedigen en ballen snel diep gooien. Maar onder Hughes zie je rustig aan een sterker en sterker team komen. Vorig jaar al in het linkerrijtje geeindigd en dat hopen ze dit jaar opnieuw te doen. Bij Stoke kijken ze echt al verder dan alleen handhaving. Dit is een ploeg die in de middenmoot hoort, te goed voor de degradatiezone, te slecht voor Europese plaatsen. En Bojan speelt gewoon heel goed daar, mooi om te zien.

18 januari 2015 om 11:14

Absoluut leuk voor bojan en stoke doet het prima maar of ze 13e of 7e worden maakt in principe niet uit

18 januari 2015 om 20:35

Ik neem aan dat je daar het wezenlijke verschil wel in ziet. Al is het maar om het geld. De tv-gelden in de Premier League blijven jaarlijks stijgen en daar wordt vooral gekeken naar eindklassering. In 2009 was het verschil tussen de 7 en nummer 13 7 miljoen euro. Daar koop je nog een Bojan van. En verder ben je als club voor spelers veel interessanter als je 7de wordt ipv 13de. Om een lang verhaal kort te maken, groot verschil.

Bij Ajax zag je zijn kwaliteiten ook wel, maar op de een of andere reden wilde het niet verder komen dan enkele korte bevliegingen die bijna nooit tot rendement werden omgezet. Ik denk dat De Boer zijn kwaliteiten ook wel zag, maar vanwege de hoeveelheid jeugd die eraan komt Bojan maar heeft laten gaan.

18 januari 2015 om 12:05

Ja, en hij had steeds blessures, waardoor hij nooit echt in vorm kon komen. Ik moet het nog zien of hij dit seizoen blessurevrij zal doorkomen.

Het is ook nu of nooit voor Bojan. Als hij dit seizoen kan laten zien wat hij kan, komt hij van de stempel "eeuwig talent" af.

Die jongen past overduidelijk beter in het systeem van Stoke. Op het moment dat er meer geëist wordt van hem zoals bij Roma, Milan en Ajax zakt die hopeloos door de ondergrens. De vraag is dan ook of Bojan met druk om kan gaan.

Toch heeft hij pas 4x gescoord in 16 wedstrijden waarvan 14 basis. Tevredenheid bij deze statistieken zegt denk meer over de verwachtingen en druk om te moeten presteren bij Stoke.

18 januari 2015 om 11:44

Statistieken hoeven niet altijd alles te zeggen. Het gaat er ook om hoe iemand speelt en of die dreiging heeft. En dat is er wel degelijk. En je hebt gelijk, het is voor een club als Stoke en niet clubs als City, Arsenal, chelsea ect.. toch doet die het eindelijk gewoon goed en dat mag ook gezegd worden. Als die deze lijn doorzet word die gewon belangrijk voor Stoke en misschien alsnog een stap omhoog maken.

Bij Ajax hebben ze hem nooit op de positie gebruikt waar hij nu speelt. Het was bij Ajax ook al wel zichtbaar dat hij beter op het middenveld dan in de aanval was. Alleen had Ajax al andere spelers op die positie.

Leuk dat hij nu goed presteert, jammer dat het er bij Ajax nooit echt uit kwam. Deed het in de spits soms wel goed, maar kennelijk is zijn beste positie op het middenveld.

18 januari 2015 om 14:19

Hij zou perfect passen bij Ajax in de spits. Maar zoals anderen al aangeven , was hij vaak geblesseerd en koos Frank de Boer voor contractspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren