Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bod Tottenham Hotspur 'een lachertje': 'Ze hoeven niet nog eens te bieden'

Laatste update:

Wilfried Zaha heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur, maar Crystal Palace laat de aanvaller niet gaan. Tottenham heeft een bod van veertien miljoen euro uitgebracht op de tweevoudig international, maar dat voorstel werd direct naar de prullenbak verwezen door Palace-voorzitter Steve Parish. Hij noemde het bod van de stadsgenoot ‘een lachertje’.

/

Op de persconferentie van vrijdagochtend liet Alan Pardew, de hoofdtrainer van Palace, weten dat Zaha hem had laten weten dat hij graag naar Tottenham wilde overstappen. Daar heft Parish echter geen boodschap aan: “Tottenham heeft veertien miljoen euro geboden en ik kan me niet voorstellen dat ze met dat bod serieus waren en dachten echt een kans te maken”, zegt de preses.

“Er is absoluut geen kans dat Wilf in deze transferperiode zal vertrekken”, benadrukt Parish. “Ik kan alle supporters van Palace beloven dat hij een belangrijke pion is in onze plannen voor de toekomst. We hebben Tottenham gezegd dat het geen zin heeft om een nieuw bod uit te brengen, want we laten hem gewoon niet gaan. Dat kan ik voor honderd procent garanderen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gevaarlijke uitspraak in de voetbalwereld. Garanties heb je nooit.

Beetje hetzelfde type als Bolasie het werkt hard en het ziet er dreigend uit maar amper rendement. Amper doelpunten of assists.

Zaha ga je niet goedkoop krijgen. Ga alsjeblieft vol voor James, dan krijg je tenminste waar voor je geld.

26 augustus 2016 om 12:31

Ik denk alleen dat er dan wel grotere clubs komen voor James..

26 augustus 2016 om 13:44

De grotere clubs zijn momenteel niet veel beter, london en Tottenham is toch wel aantrekkelijk te noemen vind ik.

26 augustus 2016 om 14:27

Zal hij wel op de vleugel belanden want ik denk dat Eriksen gewoon een betere nummer 10 is

26 augustus 2016 om 13:52

James of Zaha dat is een verschil van +- 50 miljoen.

26 augustus 2016 om 14:09

Klopt, maar Tottenham moet dit gewoon doen als ze zich bij de top van Engeland rekenen, en een succesvol Champions League seizoen willen hebben.

26 augustus 2016 om 14:15

Ik ken die gozer niet. Is hij een winger? Dan is wilf een prachtige benaming.

Wilf vind ik echt helemaal niets, totaal geen constante optredens van hem gezien. Snap de interesse totaal niet

Wat heeft Zaha gedaan dan dat 14 niet genoeg is?

Zou niet voor hem gaan, Is Engels moet dan al meer kosten. Vind het een leuke speler maar zie in hem niet echt een speler die een basis plek kan veroveren bij Tottenham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren