Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blom fluit Klassieker, Wiedemeijer krijgt ‘topper’ in Philips Stadion

Laatste update:

De KNVB heeft dinsdag naar buiten gebracht welke scheidsrechters komend weekend de wedstrijden in de Eredivisie op zich nemen. Kevin Blom is gekozen als arbiter voor de meest spraakmakende ontmoeting, de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Vorig seizoen mocht Björn Kuipers de beide wedstrijden tussen de Rotterdammers en Amsterdammers nog op zich nemen.

/

In het jaar ervoor waren Pol van Boekel en Bas Nijhuis verantwoordelijk voor de arbitrage tijdens de Klassieker en in het seizoen daarvoor floten Nijhuis en Kuipers die grote wedstrijden. Blom had in september 2010 voor het laatst de wedstrijdleiding in handen tijdens de van oudsher grootste wedstrijd van het seizoen. Hij floot twee weken geleden al een ander groot affiche; PSV-Vitesse.

De zesde speelronde in de competitie wordt vrijdagavond afgetrapt met de Brabantse derby tussen Willem II en NAC Breda. De bond heeft Richard Liesveld aangewezen voor die wedstrijd. Zaterdag zijn er drie duels: Excelsior-FC Dordrecht (Pieter Vink), ADO Den Haag-Go Ahead Eagles (Edwin van de Graaf) en Vitesse-sc Heerenveen (Danny Makkelie).

Zondag ontmoeten Heracles Almelo en FC Twente elkaar voor de streekderby in het Polman Stadion. Serdar Gözübüyük moet die wedstrijd in goede banen leiden. Om 14.30 uur trappen Feyenoord en Ajax af in De Kuip en staat Blom de aartsrivalen bij. Reinold Wiedemeijer is op de 'papieren topper' PSV-SC Cambuur gezet, Kuipers fluit AZ-PEC Zwolle en Ed Janssen sluit de zesde speelronde af bij FC Utrecht-FC Groningen.

Kevin Blom heeft het in de eerste weken van dit seizoen goed gedaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer. Had toch liever Kuipers gezien. Acht ik toch wat beter in staat dan Blom om de klassieker in goede banen te lijden

16 september 2014 om 12:34

Blegh! Weer zo'n Kuipers fanboy. Begrijp me niet verkeerd, goede scheids hoor. Maarja jij bent dan ook voor Feyenoord en je weet dat Kuipers Rotterdamse roots heeft.

16 september 2014 om 12:49

Rotterdamse roots? Hij wil FC Twente niet fluiten omdat hij Twentse roots heeft.
Hij is geboren en getogen in Oldenzaal, Heeft daar de winkel(s) van zijn ouders overgenomen, hij heeft helemaal niets met Rotterdam te maken,

16 september 2014 om 12:53

Hij komt uit Oldenzaal grapjas!

16 september 2014 om 16:55

Spz out

Kun je ook nog positief reageren of reageer je op alles zo?

16 september 2014 om 13:32

Ik denk dat hij m niet krijgt omdat hij laatst ook al Ajax - PSV floot!

16 september 2014 om 18:18

Vreemd dat iemand die een seizoenskaart heeft gehad bij Ajax de Klassieker mag fluiten. Bij eerdere Klassiekers liet hij ook al zien dat hij zijn voorkeur niet altijd even objectief kan uitdrukken op het veld.

Jammer van de Knvb.

Stop PSV-Cambuur een ''topper'' te noemen aub!!!!!!!!!!!!! De ranglijst maakt een wedstrijd nog geen topper. Zeker niet vroeg in het seizoen.

PSV - Ajax
PSV - Feyenoord
PSV - Twente

DAT zijn toppers. Niet meer en niet minder.

16 september 2014 om 12:21

Psv-Twente een topper noemen ? dan kun je vitesse-psv ook een topper gaan noemen, de echte toppers zijn PSV-Ajax,Feyenoord-AJax,Feyenoord-PSV en dat was het.

16 september 2014 om 12:26

Onzin. Ajax staat in de subtop en kan in deze positie nooit deel uitmaken van een 'topper'. Misschien pijnlijk maar wel de realiteit.

16 september 2014 om 12:36

Onzin natuurlijk, wedstrijden met Ajax, Feyenoord en PSV zullen altijd toppers zijn gezien de historie. Niets ten nadele van een Twente/vitesse maar die clubs komen nog niet in de buurt van de traditionele top 3.

Dat je de huidig 4-voudig kampioen van Nederland en recordkampioen onder de subtop schaart zegt toch meer over jou voetbalinzicht. Na 5 wedstrijden zegt de stand nog bar weinig.

16 september 2014 om 12:36

Ik doel op de reactie van Panerai , en die heeft het niet over toppers via de ranking, maar over echte klassieke toppers en dat zijn dus naar mijn mening de gene die ik noem .

16 september 2014 om 13:28

Hahah grapjas, al stond Ajax nu laatste.. #topper

16 september 2014 om 14:32

@Martinus69
Feyenoord staat net boven de degradatiestreep, dat betekent niet dat Ajax-Feyenoord geen topper meer is. Blijf vooral conclusies trekken na 5 wedstrijden...

16 september 2014 om 14:48

Martinus69 : Hahah nee want de regerend kampioen van de laatste 60 maanden behoort natuurlijk nooit tot de top. Psv Cambuur ik ben erg benieuwd of Cambuur durft te voetballen in Eindhoven, positiespel acht ik gelijkwaardig, Luuk De Jong of Wijnaldum moeten het verschil gaan maken anders word het een zure dag voor psv.

16 september 2014 om 12:24

Och als jij je daar al druk op maakt.. staat duidelijk papieren topper. Je kan het ook een keer met een korreltje zout nemen ipv echt overal tegen aan te zeuren.

16 september 2014 om 12:50

De naam van een club maakt ook nog geen topper, resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

16 september 2014 om 13:21

@panerai, klopt, helemaal gelijk, jullie (psv) zijn namelijk al jaren geen top meer

16 september 2014 om 13:33

Daarom staat het tussen aanhalingstekens...met het verkeerde been uit bed gestapt ?

16 september 2014 om 21:21

Ik niet, geen reden toe, wij staan derde , jij?. Wat betekend in dit geval dan die aanhalingstekens?. Is toch duidelijk dat hij het niet eens is deze wedstrijd een topper te noemen. Mijn reactie daarop is een beetje gekscherend bedoeld Wist niet dat jij als PSV fan zich dan meteen aangesproken voelde, excuus.

Waarom niet Kuipers..? Die Blom fluit elk wissewasje af, echt vreselijk. Een simpele angsthaas die geen duels durft toe te laten. Helaas hebben we maar één echt goede scheidsrechter in NL, onbegrijpelijk dat die niet op deze wedstrijd staat.

16 september 2014 om 13:49

Omndat Kuipers ook al Ajax - PSV floot. Dat zal denk ik de reden zijn. Blom is ook een prima scheids.

16 september 2014 om 14:41

Dat is toch geen argument dan? Kuipers is gewoon veel beter dan Blom, Blom is helemaal geen goede scheidsrechter. Het enige waar Blom goed in is, is elk klein duel af te fluiten, omdat hij bang is om kaarten te moeten trekken. Veilig fluiten, exact volgens het boekje maar een wedstrijd aanvoelen ho maar..

Kuipers en niemand anders moet deze wedstrijd onder leiding nemen.

Bjorn was veel logischer geweest , die houd altijd de rust en dat lijkt me wel handig in de klassieker ! :D

@panerai
juist wel. stel dat dit de stand was na 30 wedstrijden dan is het ook een topper

16 september 2014 om 12:25

Dit is gewoon iemand die baalt dat een "kleine" club het goed doet.

16 september 2014 om 13:29

Nee hij heeft gewoon gelijk, Cambuur is geen topclub, psv is torenhoge favoriet dus hoezo topper? Haha echt waar zoveel nonsens..

16 september 2014 om 14:24

Waar staat opgeschreven dat een "topper" moet gaan tussen "topclubs"?
Een topper is een wedstrijd die gaat tussen twee clubs die hoog staan op de meest recente ranglijst.

16 september 2014 om 16:51

Een topper is een wedstrijd tussen twee hoog gekwalificeerde teams, dat dat doorgaans PSV-Ajax etc is klopt, maar het is niet iets exclusiefs

Heereveen tegen 'degradatiekandidaat' Vitesse.
Ik ben benieuwd, vind Makkellie laatste tijd wel aardig fluiten

16 september 2014 om 12:56

Vond hem bij PEC - PSV ook erg sterk idd.

16 september 2014 om 13:50

PEC - PSV was de eerste goede wedstrijd die hij floot. Alle wedstrijden daarvoor was hij in de negatieve hoofdrol!

16 september 2014 om 21:03

Echt waardeloze scheids, ado - feyenoord, was een schande, zulke scheidsrechters jagen mensen uit het stadion

Een topper is gewoon een wedstrijd tussen ploegen die "hoog" op de ranglijst staan. dat dit nu PSV - Cambuur is is toch alleen maar lachen?

Ik geniet er nog maar even van.. Over een aantal weken staan we vast niet waar we nu staan, maar ben zeer trots en tevreden over de start van Cambuur. Ik noem het iig een "topper"

16 september 2014 om 12:48

Inderdaad, wie had dit een jaar of drie geleden verwacht. Natuurlijk verandert het straks allemaal wel weer, we zijn pas vijf wedstrijden onderweg. Desondanks spelen we zondag "een topper" de eerste en hopelijk niet de laatste. Maar deze pakken ze ons niet meer af. Handhaving blijft de doelstelling voor dit seizoen, daar verandert niets aan.

Had lieven Makelie gehad.dan maken we nog een beetje kans.

h3nry zegt eindelijk hoe het is, zou leuk zijn als cambuur lang bovenin blijft mee doen maar ze zullen uiteindelijk wat zakken. zou fantastisch zijn als ze in het linker rijtje kunnen blijven. Helemaal als Rusnak straks in de tweede helft van het seizoen weer weg is.

Van der Graaf naar Denhaag. Ken hem niet. T zal wel weer een type zijn die voor elk onbenul tegen ons zal gaan fluiten.

Wiedemeijer. Die gozert zijn kapsel kan ik niet meer aanzien. Dit wordt weer een chaos

Mooi voor on (Ajax) dat Blom is aangewezen. Hij is jarenlang een trouwe seizoenskaarthouder geweest. Zonder Kevin winnen we trouwens ook wel...

Blom ? Tja we doen het er maar mee. Maar deze man fluit meer wedstrijden kapot dan hij ze in goede baan lijd ! Hij fluit veeeeeeel te makkelijk. Als Blom in engeland zou fluiten staakt hij minimaal 8 wedstrijden in een seizoen

Blom, vraag aan een ajacied wie hij de beste scheids vindt, en de naam Blom rolt 9 van de 10x van de tong...

Lullig voor Cambuur, maar niet 8nverwacht voor mij.
Pech voor Wiedemeojer dat Depay niet mee doet!
K zag deze Wiedemeier twee jaar terug na afloop van Rkc-Psv met een shirtje van v Bommel zijn aito instappen. Regelt hij tijdens de wedstrijd, fluit altijd vr de grote clubs, en is niet de e nige (niet Kuipers, Blom , Gizibuyuk ea)

Blom? Dus Ajax neemt in ieder geval 1 supporter mee naar de Kuip.

16 september 2014 om 19:47

Psv ajax en feyenoord tegen twente of vitesse vind ik ook een topper op basis van de afgelopen seizoenen...

Dat zijn toch gewoon top-wedstrijden op het hoogste niveau van de eredivisie?

Ik vind die clubs vooraf aan het seizoen altijd de kanshebbers voor de bovenste plaatsen. En ja ajax en psv hebben nu een betere selectie dan twente of vitesse maar het blijven in mijn ogen topwedstrijden.

Laat makkelie feyenoord-ajax fluiten ,pakken ze op zuid ook weer een keer punten, geintje

Wiedemeijer, och och och. Deze man mag nog niet eens in de JL fluiten. Wat een drama!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren