Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind ziet vorderingen in Rome: ‘Hij staat zeker op onze lijstjes’

Laatste update:

Wesley Hoedt had vorig seizoen meestentijds een basisplaats in het elftal bij Lazio, in zijn debuutseizoen op de Italiaanse velden. De van AZ overgekomen verdediger hield zich prima staande en begon vorig weekend ook weer als basisspeler aan zijn tweede jaar in Rome. Tegen Atalanta (3-4 zege) was hij bovendien meteen trefzeker, zag bondscoach Danny Blind.

/

“Hij staat zeker op onze lijstjes. Ik heb hem de afgelopen weken ook bekeken. Hij speelt bij een goede club in een goede competitie. Maar ik zet hem weg tegen andere opties en dan vind ik Virgil van Dijk en Daley Blind verder”, verduidelijkt de bondscoach van Nederland in gesprek met Voetbal International.

Van Dijk en Blind zijn wel opgeroepen en Blind senior zegt niet onrustig te worden van de geruchten die rondgaan over zijn zoon. José Mourinho zou hem niet meer willen inzetten, maar vooralsnog had Blind junior gewoon tweemaal een basisplaats in de Premier League. “Met Chris Smalling op de bank hebben ze er drie voor twee plekken en hij kan ook op andere posities uit de voeten. Hij speelt goed. Het is mijn zoon, maar het is zo.”

Denk je dat Wesley Hoedt over een paar jaar een vaste waarde is in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roep hem gewoon verdomme op

Veltman wel geselecteerd en Hoedt niet? Wat moet die nog meer doen, speelt volwassen in italie terwijl veltman al jaren faalt in de eredivisie. Of blind heeft van die goeie ogen, maar ik zie niks in veltman.

26 augustus 2016 om 19:56

Misschien moet je dan wat meer voetbal kijken. Veltman was misschien wel de meest belangrijke pion in de sterke Ajax defensie van de afgelopen jaren. Dat hij nu wat mindere wedstrijden achter de rug heeft klopt, maar dat opportunisme dat hier op VZ heerst om hem altijd af te zeiken is echt complete onzin.

26 augustus 2016 om 22:41

De sterke ajax defensie in de eredivisie inderdaad. Je daar staande houden, is niet echt een voorwaarde dat je een goede verdediger bent. Als de druk er vol opstaat, zoals tegen de russen, viel hij direct door de mand.

26 augustus 2016 om 23:46

Onzin! Kijk zelf eens wat meer voetbal. Afgelopen jaar was Veltman in redelijke doen, maar de jaren ervoor heeft hij veel verknalt. Kijk de europese maar wedstrijden terug, want meerdere malen stond hij verkeerd opgesteld. O.a. Salzburg, Barca (rode kaart), maar ook AZ beker en nog meer wedstrijden waarin hij minimaal 1 cruciale fout maakte (zo uit me hoofd). Hij is niet stabiel genoeg, en maakt teveel cruciale fouten. Ik vind Veltman in ieder geval niet goed genoeg voor Ajax op basis van wat hij heeft laten zien.

26 augustus 2016 om 20:01

Veltman wordt opgeroepen voor de rechterkant van de verdediging, dus rcv of rechtsback. Ik denk zelfs dat hij puur als rechtsback is geselecteerd nu. In die rol deed en doet Veltman het prima bij Ajax dus dat snap ik wel enigszins. Als je de tekst leest zie je dan Hoedt in Oranje moet concurreren met Blind en Van Dijk en dan is het volkomen logisch dat hij niet wordt geselecteerd. Wat jij nu schetst is een beetje als jezelf afvragen waarom Clasie niet is geselecteerd terwijl Berghuis wel is geselecteerd. Andere positie, dus gaat je vergelijking niet op.

26 augustus 2016 om 20:06

Ik volg italiaans voetbal, en Hoedt doet het echt niet zo goed als sommigen hier denken. Lazio had afgelopen seizoen dan ook misschien wel de slechtste verdediging van de serie A. Hoedt moet nog veel groeien om oranje waardig te zijn. Veltman is in principe een stuk verder.

26 augustus 2016 om 23:22

Verder in Nederland?

Gewoon een keer meenemen is toch niet zo moeilijk? Laat die jongen zien dat je hem serieus neemt. Blijf het bizar vinden dat zon narsingh maar opgeroepen blijft worden. Wat een drama is dat. Dan zie ik toch veel liever van Persie als valse rechtsbuiten. Maar goed dat gaat em niet worden.

26 augustus 2016 om 20:29

Je kunt niet iedereen maar 'gewoon' meenemen. Dan krijg je wel een hele uitgebreide selectie op die manier. Door te bevestigen dat je hem in de gaten houdt en naar hem komt kijken, last je ook al weten hem serieus te nemen.

Zolang we meneertje blind als bondscoach hebben zullen we altijd spelers als Daley en Veltman hebben in Oranje..

26 augustus 2016 om 19:57

Daarom is Depay ook opgeroepen he?

26 augustus 2016 om 20:01

Dat blind wordt opgeroepen snap ik wel. Speelt gewoon goed bij Manu. Daarnaast heb je verdedigers als v Dijk, Bruma en de Vrij die ik allemaal beter vind dan Hoet. Maar met de blesure van de Vrij kan je Hoet best oproepen. (dan te bedenken dat Ajax destijds voor Viergever had gekozen in plaats van Hoet)

26 augustus 2016 om 20:01

Daley speelt vooralsnog basis bij Manchester United. Geheel terecht opgeroepen. Daarnaast vind ik Veltman bij vlagen ook een prima voetballer, alleen niet voor de basis van Nederland. Wel een functionele wissel die op CV en RB kan spelen.

Ik zou gewoon met vijf verdedigers gaan spelen , met willems en vd wiel op de vleugels en hoedt , vlaar en de vrij in het centrumv, sneijder wijnaldum en strootman op t middenveld en huntelaar en van persie voorin , zo gaan we naar het Wk! Denk ik dan

26 augustus 2016 om 20:57

Het veteranen WK misschien wel. Dit elftal is voor een flink deel over the hill.

26 augustus 2016 om 21:14

Sneijder vervangen voor propper en huntelaar en Van Persie vervangen door Janssen en Promes/Depay en dan kom je er wel

Wesley wie ???, hou toch op.
Ooit hadde we Vanenburg, vd Kerkhof, Krol, Davids, Kluivert,........ Wat is er aan de hand ?

26 augustus 2016 om 20:55

Vergeet Kick Smit niet! En Abe Lenstra! Vroeger was alles beter, kindertjes!

27 augustus 2016 om 16:05

Wat is er aan de hand? Dat jij niet door hebt dat het 2016 is en je op alles zeikt wat van nu is!

Blind probeert weer iets uit te leggen wat simpelweg niet uit te leggen is. Hoe bestaat het dat deze man, samen met Van Oostveen, nog steeds een cruciale functie bekleed?

Een zwaluw maakt nog geen zomer. Hij scoort een keer en wint met z'n team, maar het feit dat Lazio er wéér eens drie om de oren krijgt wordt hier zo overheen gekeken. Lazio eindigde weliswaar vorig jaar in het linkerrijtje, maar qua tegendoelpunten konden ze dezelfde statistieken overleggen met clubs nét boven de rode streep. Hij maakt wel degelijk stappen, maar op basis van z'n vorm vorig jaar ben ik het wonderbaarlijk genoeg eens met Blind dat een Van Dijk op het moment nog de wijzere beslissing is. Wie weet, als hij over het komend jaar prima presteert bij Lazio, heeft hij een stuk betere kans.

Volkslied van Blind en van Oostveen????????


Wij zijn 2 vriendjes....jij en ik....

Eruit met die 2.

Met deze bondscoach hoop je gewoon dat NL verliest. Wat een onbenul is Blind. Verreweg de slechtste coach ooit. Samen met v Oostenrijk heel snel vertrekken en ons het NL elftal weer terug geven. Onder blind slechte prestaties, warrig selectiebeleid, vriendjespolitiek, taktisch zwak etc etc. WEG MET BLIND!!

27 augustus 2016 om 00:05

V Oostveen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren