Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Blind zal het geweldig doen als hij op de juiste manier wordt gebruikt'

Laatste update:
/

Toby Alderweireld twijfelt er niet aan dat Daley Blind gaat slagen bij Manchester United. De middenvelder werd niet al te lang geleden nog verguisd door zijn eigen fans, maar groeide in een paar jaar tijd uit tot steunpilaar van Ajax en volwaardig A-international. Wel drukt Alderweireld Louis van Gaal op het hart zijn landgenoot op de juiste manier te gebruiken.

"Daley heeft een goede blik op het voetbal, is erg slim en zijn eerst balcontact is volgens mij zijn sterkste punt", tekent Sky Sports op uit de mond van de Belg, die zelf onlangs een huurovergang van Atlético Madrid naar Southampton afrondde. "Hij heeft de afgelopen jaren een heel goede ontwikkeling doorgemaakt. Als hij bij Manchester United als linksback of centrale middenvelder kan spelen, zal hij het geweldig doen."

De twee spelers kennen elkaar al van jongs af aan. Alderweireld werd al in zijn jeugdjaren opgenomen in de voetbalacademie van Ajax, waar hij zich net als Blind wist te onderscheiden. Bij het eerste elftal kwamen de twee elkaar vervolgens weer tegen. Alderweireld maakte vorig jaar al een transfer naar Spanje, maar kiest nu dus alsnog voor Engeland. Blind werd onlangs voor zo'n achttien miljoen euro verkocht aan United.

Gaat Daley Blind slagen op Old Trafford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal toch gaan concurreren met Herrera, en dat zie ik hem niet zomaar winnen...

5 september 2014 om 12:25

Blind speelt sowieso natuurlijk. Ashley young op lb is waardeloos

5 september 2014 om 12:28

Shaw??

5 september 2014 om 12:30

Shaw is 19 jaar en komt net kijken. En daley is een basisplaats beloofd dus dat zal of lb zijn of cm

5 september 2014 om 12:33

Je kunt niemand een basisplaats beloven.

5 september 2014 om 12:35

Dat hebben ze hem wel. Dus hij zal in eerste instantie gewoon spelen.

5 september 2014 om 12:38

Ik denk dat daar iemand zijn mond voorbij heeft gepraat. Mij lijkt het sterk dat hij een basisplaats krijgt en behoud maar we zullen zien. Bij eriksen dacht ik ook dat die het niet ging redden maar dat deed die uiteindelijk wel

5 september 2014 om 12:39

Waar baseer je op dat hem dat beloofd is, dit gebeurd nooit?

5 september 2014 om 12:41

En ze hebben 40 miljoen voor m betaald. Geloof me, die jongen gaat spelen

5 september 2014 om 12:42

Ja en denk je dat hij nu ook echt elke wedstrijd in de Premier League gaat spelen? Tuurlijk is hem een basisplaats beloofd, welke speler van 24 wil nou na een grote club gaan om op de bank te belanden? Het is nu volledig aan hem om het waar te maken, al betwijfel ik dat. Shaw is in potentie beste linksback, en dat plekje links op het middenveld word komend seizoen vrijwel zeker met Strootman opgevuld. Het is maar dat er deze transferperiode de 3 top gewenste aankopen (hummels, Strootman, Reus) niet haalbaar waren, maar komend seizoen zeker wel.

5 september 2014 om 12:43

Hij zal spelen als hij in ogen van de beleidsbepalers de beste is, maar niet omdat dit hem beloofd is? Zou nogal raar zijn..

5 september 2014 om 12:47

Buttner

5 september 2014 om 13:01

Die is naar Dinamo Moskou

5 september 2014 om 13:08

Anders was hij namelijk niet gegaan. Hij zal gewoon in de basis starten maar de plek behouden ligt aan hemzelf uiteraard.

5 september 2014 om 13:10

Bij een club als Manchester united wordt niemand een basisplaats beloofd. al helemaal geen speler die uit de eredivisie komt voor 17,5 miljoen euro.

5 september 2014 om 13:13

Er is een toezegging gedaan. Hij zal komende wedstrijden gewoon spelen. Dus blijkbaar wel voor "een speler uit de eredivisie" he.

5 september 2014 om 13:16

Bron is overigens zijn zaakwaarnemer. Hij zal een basisplaats op het middenveld krijgen. Voor Hoe lang is awn daley en zijn prestaties.

5 september 2014 om 13:22

Als het aan zijn prestaties ligt zal het hooguit een halve wedstrijd zijn.
In zijn 1e wedstrijd gewisseld en daarna nooit meer opgesteld.
Een totaal overbodige aankoop van Manchester.
Hij is te traag, te trage handelingssnelheid en een tekort aan techniek.
gister kon je weer zien dat hij het niveau tegen Italië op halve kracht ook niet aan kon.

5 september 2014 om 13:26

We gaan het zien. Ik denk dat hij voldoende niveau heeft om zich te onderscheiden bij united. Wat jij allemaal opsomt is zwaar overdreven en gechargeerd.

5 september 2014 om 16:46

Hij mag dan wel pas 19 zijn, maar ze hebben wel mooi 40m betaald voor hem. Lijkt me niet dat hij moet banken ipv Blind..

5 september 2014 om 17:38

Nee klopt want blind gaat op het middenveld spelen.

5 september 2014 om 12:27

Hangt ervan af hoe Van Gaal gaat spelen he, Blind heeft concurrentie van Shaw, Herrera en Carrick denk ik. Maar ik heb echt geen enkel idee hoe Louis gaat spelen met deze selectie. Rooney, V Persie, Falcao, Mata, Herrera, Di Maria, Blind, Januzaj.. Hoe de f*** gaat hij zijn basis team hiermee maken, ik heb echt geen idee.

En Blind zal absoluut goed gebruikt worden door Louis, die kent zijn kwaliteiten wel.

5 september 2014 om 12:37

Kijk mijn opstelling beneden.. misschien is dat een optie? Vorige week speelde hij met Valencia en A.young op plaats van Mata en Di Maria, misschien is dit opstelling te aanvallend maar dat is ook de bedoeling van Van Gaal, hij wilt met druk naar voren voetballen.

5 september 2014 om 13:12

Hmm, ik zou in de opstelling van Ajax spelen. 4-3-3 met de punt naar achter. Zie opstelling

De Gea
Smalling
Jones
Rojo
Shaw
Mata
Blind
Herrera
Di maria
Falcao
Rooney
5 september 2014 om 13:18

Herrera is alles behalve concurrentie. Herrera is 100x beter dan Blind en is geen Cvm, maar een CM

5 september 2014 om 12:32

Nee hij gaat denk ik samen met herrera spelen

5 september 2014 om 12:33

Concurreren met Herrera? Volgens mij kunnen ze gewoon naast elkaar spelen.. alleen Blind wat meer vededigend dan Herrera.

De Hea
Jones
Rojo
Shaw
Di Maria
Hererra
Blind
Mata
Rooney
Van Persie
Falcao
5 september 2014 om 12:36

In Fifa durft bijna niemand zo te spelen, en jij denkt dat dit in het echt gaat gebeuren? Dit is gewoon een ouderwetse 2-3-5 aan het worden...

5 september 2014 om 12:40

Ik sluit niet uit dat Van gaal wel zo durf te spelen, vorige week tegen Burnley FC speelde hij zo, dan zie je eigenlijk dat alleen Fletcher verdedigend is ingesteld op het middenveld, dus waarom zou hij het niet aandurven met mijn opstelling hierboven?

De gea
Evans
Jones
Blacket
Valencia
Mata
Fletcher
A.Young
Di MARIA
Van Persie
Rooney
5 september 2014 om 12:42

Dus eigenlijk mag Rojo het in zn eentje opknappen achterin?

5 september 2014 om 12:43

Ik vind die opstelling veelste aanvallend, er is al geen breker en dan maar 3 verdedigers waarbij Shaw die ook van aanvallen houdt. Daarom heb ik echt geen idee hoe Louis dit gaat invullen want je kan wel al dat aanvallend geweld laten spelen maar dan hou je in defensief opzicht bijna niks over.

Heb er nog steeds geen vertrouwen in als ik eerlijk ben. Wat United juist nodig heeft zijn verdedigers. Wat halen ze? Top aanvallers waar ze er nu genoeg van hebben en op hun zwakste linie halen ze geen top verdediger maar een mogelijke top verdediger.. ik vind het dom van ze. Hopelijk haalt die jongen het maar ik ben er bang voor. We wachten af

5 september 2014 om 12:29

Wat united nodig heeft is zelfvertrouwen. De verdediging hoeft niet geweldig te zijn om solide te ogen. Zie afgelopen wk.

5 september 2014 om 12:48

Als je Nederland bedoeld, die hadden dus 6 verdedigers. de achterste 5 plus Nigel de Jong.
Ja, dan zou ik ook vertrouwen in hebben.

5 september 2014 om 13:14

Haha Nederland heeft met 5/6 verdedigers gespeeld vind je het dan gek dat ze solide zijn. met 3 aanvallers wordt het dan wel een lastig verhaal he.

Hopelijk speelt ie gewoon vast op Cvm, al is hij verdedigend super slim en heeft ie een prachtige tackle/sliding, hij is toch te traag als LB

5 september 2014 om 12:34

Blind is verdedigend super met een goede tackle ? Mis ik iets?

On: ik zie blind niet slagen bij Utd. Kan het tempo niet aan, mist fysiek om als verdedigende middenvelder te spelen in de Engelse competitie en is natuurlijk veel te slap in de duels. Daarnaast speelt die altijd op safe, opzij of achteruit zoals we gister weer goed te zien kregen.

Nee, Blind beland binnen de kortste keren op de bank. Naar die 18 miljoen kan je dan wel fluiten. Vind het ook de enigste onbegrijpelijke transfer Van Utd deze zomer.

5 september 2014 om 12:42

Ben ik helemaal mee eens. Ik snap de ophemeling van Blind niet helemaal. Het is een prima speler maar maar mijn mening nog lang niet op niveau van de engelse top. Precies om de redenen die jij zojuis opnoemt.

6 september 2014 om 05:57

"mis ik iets" yep objectief vermogen, maar dat wisten we al langer van je. Ontopic: Van Gaal zal gerust weten hoe hij Blind het beste kan gebruiken, als CDM. Daar kan hij het spel verdelen, aanvallen en daar altijd precies goed lopen om de tegen aanval er uit te halen. Zoals wel vaker gezegd leest Blind het spel geweldig en daarom zal je dan ook niet veel spectaculaire tackles van hem zien maar meer onderscheppingen voordat de bal überhaupt bij de tegenstander is. Ik ben benieuwd of als alle nieuwe aankopen fit zijn en spelen united beter gaat.

Alderwereilt landgenoot van blind? Hadden we hem ook wel kunnen meenemen naar het WK.

5 september 2014 om 12:27

'zijn landgenoot' dus landgenoot van louis. snapje?

5 september 2014 om 12:29

er wordt bedpeld dat Blind de landgenoot van Van Gaal is.

5 september 2014 om 12:30

hahahaha landgenoot wat een faal van VZ zeg(wederom)

5 september 2014 om 12:31

Ze bedoelen Van Gaals landgenoot in die zin.

Met 3 verdedigers is hij fysiek niet geschikt om als linker verdediger te voetballen. als linkerback/linkermiddenvelder heeft hij te weinig diepgaand- en loopvermogen in vergelijk met shaw en rojo. Hij zal zich op het middenveld moeten richten.

Ik zou hem wel naast carrick in een 4-4-2/4-2-2-2opstelling willen zien:
De gea
Raffael Jones Evans Shaw
Carrick. Blind
Rooney. Di maria
Van persie. Falcao

Als rooney het in iedergeval kan opbrengen rechts buiten te spelen. Ik denk dat hij het in zich heeft!

5 september 2014 om 12:52

Aangezien rvp blessuregevoelig is en falcao net terug is van die Zware blessure zou je nog kunnen rouleren om mata speelminuten te geven. Mata komt dan rechtsbuiten en rooney voor 1 van de 2 spitsen.

5 september 2014 om 13:16

Carrick dat meen je toch echt niet mag ik hopen.. Die kan het gewoon echt niet meer aan net als die Evans ben ik ook geen echte fan van. Doe mij maar liever Rojo centraal en ik zou van Mata op de positie van Rooney zetten en dan een switch maken en Di Maria op de rechter flank zetten! Voorin van Persie en Rooney laten strijden wie er naast Falcao komt te spelen!

5 september 2014 om 18:37

Ik zou juist di maria op de linkerflank zetten hoor. Uitstekende voorzet die jongen! En inderdaad nu rojo speelgerechtigd is, hij ipv evans.

blind zal een grote flop gaan worden. op het wk heeft hij het aardig gedaan, met een prachtige pas op van persie, maar als je ziet hoeveel foute passes hij geeft zodra hij onder druk komt te staan is schrikbarend. kijk de wedstrijden op het wk maar terug en zie hoeveel verkeerd passes hij geeft. en in engeland ligt het tempo onzettend hoog en zijn handelings niveau is gewoon laag. ik hoop vanuit nederlands oogpunt dat ik het mis heb maar verwacht er zeer weining van.

5 september 2014 om 12:42

Toch was in de tempowedstrijden die Ajax speelde in de CL Blind een van de weinige die liet zien het aan te kunnen?

5 september 2014 om 16:41

Mwaah tegen Milan toen Monotolivo rood kreeg zag ik Blind haast alleen maar de lange bal naar voren trappen in de hoop dat het bij iemand zou belanden...

6 september 2014 om 06:00

Onzin! Pak even de VI er bij en zie dat Blind maar 1 wedstrijd heeft gehad waar hij boven gemiddeld fout passde. Alle andere wedstrijden en je leest dat hij een van de constantere is in zijn passing! Dus waar slaat jou opmerking op als ik vragen mag? puur onderbuik gevoel? Want het is in ieder geval uit de lucht gegrepen.

Tsja, als je een team om Blind gaat bouwen, zal die het inderdaad goed doen....maar dat is bijna bij elke speler.

Pfff die foto.. Je zou dat nu nog maar in het veld hebben staan.

5 september 2014 om 15:50

ik dacht hetzelfde....stel dat er sinds de komst van frank de boer geen spelers waren vertrokken dus de afgelopen 4 jaar dan hadden we nu dit elftal gehad.....zucht.....

Cillessen
van der Wiel
Vertonghen
Alderweireld
Anita/Blind
Eriksen
Blind/Anita
de Jong
Özbiliz
Suarez
El Ghazi

Dit heeft absoluut niets te maken met het feit dat ik een Feyenoord-fan ben, maar ik vind Blind echt zwaar tekort komen voor het niveau dat Man Utd moet nastreven. Bovendien, waarom haalt Louis hem als hij al Shaw en Rojo heeft gehaald? Had dan De Jong gekocht voor Cvm, die is ook nog goedkoper dan Blind.

Behalve die 2 weergaloze assists tegen Spanje heeft Daley Blind toch vrijwel niets laten zien? Hij heeft zich wel ontwikkeld, maar wordt ook zo vaak gemakkelijk voorbij gelopen. Onbegrijpelijke aankoop van United.

Ik ben blij voor Daley dat hij deze prachtige transfer heeft kunnen maken, ik vind het een charmante gozer. Voetbaltechnisch gezien komt hij, in mijn ogen, veel te kort voor de PL. Ok, hij speelt goede wedstrijden in de eredivisie maar laten we heel eerlijk zijn, dat is nog een wereld van verschil met de Pl.

Ik denk persoonlijk, dat Daley niet de kwaliteiten heeft die Manu op dit moment nodig heeft! Ik had met dat geld Nigel de Jong gehaald, voor de balans op het middenveld, met Hererra op het middenveld heb je een ijzer sterk blok staan!

P.s. Ik lees net dat van mijn voorganger er ongeveer net zo over denkt!

"blind zal het geweldig doen als hij op de juiste manier wordt gebruikt'

Ja als ze hem als wisselspeler gaan gebruiken dan komt ie het best tot zijn recht... Come on man, Blind die even het middenveld gaat aansturen van manchester haha..

Ik ben het helemaal eens met Alderweireld. Hij kan het daar echt fantastisch doen, maar dan als middenvelder. Hij is de man die de pass aan van Persie, Rooney of Falcao geeft. Gisteravond weer 3 keer gezien (op van Persie dan). Leidde tot de enige grote kans van Oranje. Helaas deed van Persie er te weinig mee. Vond Blind een van de weinigen die een voldoende haalden, samen met de Jong en Cillessen. Veltman viel ook wel redelijk in.

Ik heb er alle vertrouwen in dat hij gaat slagen, misschien niet dit jaar maar dat zou zomaar kunnen. Op het WK heeft ie laten zien hoe hij zich kan ontwikkelen en aanpassen. Hij zal ook niet opgeven zomaar. Denk ook wel dat ie was gebleven bij Ajax als Danny Blind dat had aangeraden en dat is toch een voetballer die weet of iemand het kan redden bij een club of niet. Daley Bedankt!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren