Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Blind was de bondscoach die me vertelde dat ik een optie was voor Oranje’

Laatste update:

Brandley Kuwas debuteerde vorige week voor de nationale ploeg van Curaçao in het vriendschappelijke duel met El Salvador (1-1), maar de kans bestaat dat de aanvaller van Heracles Almelo alsnog zal gaan voor zijn kans in het Nederlands elftal. Ex-bondscoach Danny Blind had Kuwas op zijn radar en de 24-jarige aanvaller wil afwachten of Blinds opvolger er hetzelfde over denkt.

"Danny Blind is ontslagen, dat was de bondscoach die me belde om te zeggen dat ik een optie was voor Oranje", vertelt Kuwas in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wie weet vindt de volgende bondscoach dat ook, misschien niet. Er zijn nog veel vraagtekens, dus ik wacht zo lang mogelijk."

Kuwas kijkt met een voldaan gevoel terug op de interlandperiode. "De eerste vijf dagen waren heel serieus, hebben we hard getraind", vertelt de linkspoot. "De laatste paar dagen was er meer ruimte voor plezier. Dat is de cultuur, het gaat allemaal wat relaxter. We gingen ook met een partybus naar de trainingen en de wedstrijden. Muziekje op, lekker dansen en met elkaar kloten."

Is Brandley Kuwas goed genoeg voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie? Zonder gekheid en met alle respect. Nee, denk het niet maar laat me graag verassen. Hij is me iig nooit opgevallen.

31 maart 2017 om 02:15

Hoewel ik je punt begrijp wil ik toch even zeggen dat Van Galen wel een stukje beter kon voetballen dan die andere namen.

We moeten echt snel af van het imago "plek krijgen" en spelers selecteren die voorheen nog niet eens in de kleedkamer mochten zitten. Hoop van ganzenhart dat wanneer Louis de bestuurlijke functie bekleed, we weer teruggaan naar "plek verdienen door een lange tijd constant te presteren".

Het zegt genoeg over Dany Blind dat hij Kuwas opbelt om te zeggen dat hij op z'n radar staat. Hem selecteren zou in het rijtje Romano Denneboom, Martijn Meerdink etc.. horen.
Kom op zeg, Bradley Kuwas, met alle respect hoor doet het leuk, maar het blijft bij Heracles. Als hij in aanmerking komt dan spring ik maar snel de tuin in om te oefenen, misschien dat ik dan ook word opgeroepen.
Dit soort spelers materiaal hoort wel bij 32 van de wereld...

30 maart 2017 om 16:54

Ik ben fan van Heracles en deze man blinkt bij 'ons' nog niet eens uit... Dat hij op de radar staat is echt niet te bevatten!

30 maart 2017 om 17:17

Okee bedankt, wou niet de Heracles fans beledigen, maar ik zelf dacht ook ik zie wel eens de hoogtepunten van Heracles dus als je zou zeggen ja Armenteros (ja hij is Zweeds, I know) Bruns, Darri, of Fledderus dan zeg ik ook dat ze zwaar tekort komen, maar tenminste horen ze bij de blikvangers van Heracles, Kuwas dus niet.

30 maart 2017 om 18:00

Haha beledigen nog wel! Wees maar niet bang hoor . Kuwas doet altijd hetzelfde: naar binnen trekken zodat hij iets met zijn sterke poot zou kunnen doen. Heel voorspelbaar. Op zijn andere been kan hij overigens echt alleen maar staan. Weinig rendement, maar wel wat dreiging. Dat Is natuurlijk wel wat waard, maar je koopt er uiteindelijk weinig voor. Vergelijk hem met Younes: ook zo'n type speler, en Kuwas Is daar dan de mindere versie van. Knokt nog wel aardig tijdens een wedstrijd en is nog maar 24. Van mij voor Heracles dus niet afgeschreven hoor, maar het Nederlands elftal zou lachwekkend zijn!

30 maart 2017 om 18:15

Naja opzich kan heel vaak naar binnen trekken en schieten best effectief zijn. Dat doet die kale van bayern ook al jaren

30 maart 2017 om 18:19

Zeker, zeker! Die heeft alleen die techniek ietsje beter onder de knie, EN hij heeft de rest van het spelletje iets beter begrepen

30 maart 2017 om 19:14

En dan geen spelers als roon selecteren. Blinds selectiebeleid is echt een lachertje.

30 maart 2017 om 16:56

dergelijk scoreverloop is niet uitzonderlijk bij de amateurs.
Kuvas weet niet uit te blinken bij Heracles dus Oranje mag niet eens aan gedacht worden.
Dit zegt natuurlijk ook het nodige over onze oude bondscoach

30 maart 2017 om 17:07

Ik denk niet dat Sander erg serieus was over de kansen van Kuwas

30 maart 2017 om 19:53

KFC komt uit Koog aan de Zaan niet Amsterdam 😉

Spelers als Viergever, De Ligt, Toornstra, Kuwas etc. staan symbool voor onze teloorgang als voetbalnatie! Nu heeft Kuwas nooit bij de selectie gezeten, maar laat dat alsjeblieft ook nooit realiteit worden aub!

30 maart 2017 om 17:02

Dat kwam doordat Blind eredivisie spelers de voorkeur gaf boven spelers uit grote competities. Spelers als Pieters, Van Aanholt, Babel, Fer, De Roon en Van Persie hadden bijvoorbeeld erbij moeten zitten afgelopen interlands. Ik snap niet waarom povere en modale spelers uit de eredivisie de voorkeur kregen. Hopelijk is dat straks anders.

30 maart 2017 om 17:18

Als je het doet moet je de poppetjes op de juiste plaats neerzetten zoals van Gaal dat deed. Die had flink wat eredivisie spelers meegenomen maar bouwde ze wel om de vedettes heen, meneer Blind die deed het andersom haha.

30 maart 2017 om 17:25

Daar je wel een punt, spelers als Van Aanholt, Aké, Fer en De Roon zou ik eerder hebben opgeroepen.

Iedereen reageert alsof het bizar is dat deze man gebeld is door Blind. Maar ik sta et niet van te kijken.. niet door zijn geweldige spelerskwaliteit maar doordat iedereen die een beetje kan voetballen geselecteerd of in de gaten gehouden werd. Maar degene op wie het Nederlands elftal jarenlang gebouwd heeft word zonder pardon aan de kant gezet.

Kuwas, ja die is echt stukken beter dan Janssen, Dost, Kluivert, Van Persie, De Jong, enz. Wel logisch dat Blind hem heeft gebeld :-)
Blind, we zullen je missen

Blind heeft wel meer stomme dingen gezegd en gedaan !!!!!

30 maart 2017 om 18:48

Duidelijk dat we met zijn allen op een lijn zitten wat betreft deze bizarre handeling van Blind. Ik vind verder ook opmerkelijk dat Kuwas zelf niet inziet dat hij kansloos is. Stel hij werd opgeroepen en mocht een minuuutje invallen... dan had hij z'n complete carrière bij Curacao vergooid! Lijkt me geen straf om daar heen te moeten vliegen en er de plaatselijke held te moeten uithangen. Lekker weertje, gezellig sfeertje. Die 2 minuten bij het Nederlands elftal konden me gestolen worden!

Daarom is hij geen bondscoach meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren