Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blijheid in Manchester: ‘Vooral in de Champions League komt hij van pas’

Laatste update:

Manchester City moet het zelf nog officieel bevestigen, maar Frank Lampard komt de club tot de jaarwisseling versterken. De 36-jarige middenvelder vertrok na vorig seizoen transfervrij bij Chelsea en tekende bij New York City FC, dat echter pas in maart 2015 toetreedt tot de Major League Soccer. Tot zijn Amerikaanse avontuur begint zal Lampard meespelen en -trainen bij Manchester City.

/

Samir Nasri vindt dat zijn club een uitstekende zet heeft gedaan. “We gaan vooral profijt hebben van Lampard in de Champions League, want dat is echt een gebied waarop wij ons dit seizoen moeten verbeteren”, zegt de Fransman. “Lampard is een grote speler en ieder team zou profijt trekken van zijn ervaring. Hij heeft de Champions League al eens gewonnen en ik denk dat hij ons goed kan helpen”, zegt Nasri.

“Het is ook goed dat hij een Engelse speler is, daar hebben we zelf wat problemen mee”, voegt Nasri eraan toe. De selecties van de Premier League-clubs moeten uit 25 man bestaan, waarvan maximaal 17 buitenlanders.

Zie je Manchester City dit seizoen ver komen in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frank Lampard is een levende legende van vooral Chelsea FC. Manchester City haalt hem natuurlijk voor zijn ervaring en ook omdat ze veel wedstrijden spelen en dan kan Frank Lampard zeker van pas komen. Maar voor de rest krijgen spelers als Yaya Touré, Fernandinho, Fernando en misschien nog Javi Garcia als hij blijft wel de voorkeur boven hem.

4 augustus 2014 om 12:49

Lampard moet je gewoon een half jaar optimaal gebruiken, maakt zowieso nog veel doelpunten voor city dan.

4 augustus 2014 om 12:52

Ja zal best zijn, maar hij gaat echt niet veel spelen denk ik. Hij zal gewoon paar keer spelen in Premier League en League Cup ofzo neem ik aan?

City heeft vooral nog een aanvaller nodig die op de vleugels kan spelen. Ik heb er vertrouwen in dat Jovetic als linksbuiten kan spelen. Navas maakte ook een goede indruk in de voorbereiding maar hij is de enige die we op rechts hebben eigenlijk. Reus zou de ideale versterking zijn.

Hart/Willy
Zabaleta
Kompany
Demich/Manga
Kolarov
Fernandinho
Touré
Reus
Silva
Jovetic
Dzeko/Negred
4 augustus 2014 om 12:56

Jij word echt steeds lachwekkender, Niet herl lang geleden was je nog voor Spurs en nu spreek je in de 'we' vorm bij een City topic en bij Real Madrid spreek je ook al in de we vorm, Voor wie ben jij eigenlijk?

4 augustus 2014 om 13:01

Haha jij ziet het ook! Prachtig! Maar jah, een Amerikaan misschien?? Die mensen zijn ook voor alles wat goed tegen een bal kan trappen.

4 augustus 2014 om 13:18

Kijk op zijn profiel en dan zie je welke vier clubs hij support.

4 augustus 2014 om 13:20

Eerlijk is eerlijk als je fan bent van de spuds is de neiging om over te stappen naar een andere club iets groter denk ik hahaha

4 augustus 2014 om 13:30

Welke 4 zijn het?

4 augustus 2014 om 13:38

@legendsonly

Sinds wanneer mag je niet voor verschillende clubs zijn? Ik als Real fan ben ook voor feyenoord en heb ook sympathie voor United...

4 augustus 2014 om 13:42

Ajax, Tottenham, Man City en Real Madrid. Als je dat lachwekkend vind moet je er ook consequent in zijn en alleen blij zijn als Arsenal wint.

4 augustus 2014 om 13:54

Hahhahaha die was een goeie berrie

4 augustus 2014 om 15:11

Ik vind het ook lachwekkend. Maar dat vind ik bij al veel Nederlanders die heel erg overdreven fan willen zijn van een internationale topclub. Dat jij in totaal 4 clubs supportert maakt het alleen nog maar erger. Als tottenham tegen city speelt ben je voor wie?

4 augustus 2014 om 15:33

Als City tegen Spurs speelt ben ik vrij neutraal. Misschien voor degene die de punten het meest nodig heeft of degene die het mooiste voetbal speelt.

Het voetbal dat internationale topclubs spelen is vaak veel leuker om naar te kijken dan de Eredivisie. Logisch toch dat je dan je aandacht verlegt?

4 augustus 2014 om 16:07

Klopt is leuker om naar te kijken, en ik kan er ook zeker van genieten en er zitten ook spannende wedstrijden bij. Maar ik ben geen fan, het maakt me aan het einde helemaal niks uit wie er wint. De enige club die ik wil zien winnen is Ajax, het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat jij supporter bent van 4 clubs. Maakt verder niks uit natuurlijk. En met het overdreven fan zijn bedoelde ik bijvoorbeeld de neppe rivaliteit hier op voetbalzone tussen de real madrid en barcelona supporters ( een voorbeeld, er zijn er natuurlijk meer). Geen idee of jij daar ook aan mee doet verder.

4 augustus 2014 om 16:21

Ik leef echt wel mee met die clubs hoor. Bij Ajax komt er nog een vaderlands gevoel bij kijken.

Rivaliteit vind ik wel leuk, maar het moet niet doorslaan. Wanneer is het nep trouwens?

4 augustus 2014 om 13:21

Jij moet een druk weekend hebben met al die clubs volgen.

4 augustus 2014 om 13:39

Heerlijk toch?

Dan moet je je als chelsea fan toch ook door de ratten bezeken voelen.

Benieuwd hoe daar op gereageerd gaat worden.
Is het in dat half jaar toevallig ook nog een keer cheldea versus city?

Blijf het een vreemde move vinden.na al die jaren trouwe dienst was er geen mogelijkheid om die paar maandjes ook nog bij chelsea uit te dienen?

4 augustus 2014 om 12:51

Hij speelt niet mee met City als ze spelen vs Chelsea

4 augustus 2014 om 13:05

Waar kan je die info vinden?

4 augustus 2014 om 18:54

Meld 433nl op twitter. Zij hebben als bron SKY dus denk dat het redelijk te vertrouwen is

4 augustus 2014 om 12:51

21 september zelfs al thuis tegen Chelsea.

4 augustus 2014 om 12:55

City vs Chelsea op 21 september

Chelsea vs City op 31 januari

Eigenlijk zou hij dus gewoon beide wedstrijden kunnen meespelen als Lampard pas van plan is om in Februari naar Amerika te gaan met nog 1 maand voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

4 augustus 2014 om 13:21

Chelsea heeft nou niet echt laten blijken dat ze hem graag wilde behouden. Lekker boeiend ook verder die paar maandjes.

4 augustus 2014 om 13:56

Ja chelsea fans vinden het niet erg. En mourihno zei dat lampard mag doen wat hij wilt maar nog steeds een chelsea pegende blijft en altijd welkom is bij stamford Bridge.

4 augustus 2014 om 13:58

Niet echt hij heeft veel voor ons gedaan. Hij blijft een chelsea legende voor ons. We gaan hem niet haten na alles wat hij voor ons heeft gedaan. We still love you lamps.

4 augustus 2014 om 16:11

Benieuwd of jullie er allemaal nog zo over denken als hij straks tegen jullie de winnende tegen de touwen jaagt.

4 augustus 2014 om 16:21

Best zielig als je daarom een speler die zoveel betekend heeft voor een club zou gaan haten voor een mogelijke goal in de nadagen van zn carriere. Dat jij er nu al vanuit gaat zegt misschien ook wel weer genoeg over u.

4 augustus 2014 om 18:45

Ja dan denk ik er nog zo over. Die man heeft zoveel betekend voor Chelsea die ga je niet haten na een doelpunt.

Vind het alleen eeuwig zonde dat hij z'n carrière niet mocht afsluiten op de Bridge, maar dat is een ander verhaal.

Is eigenlijk gewoon dramatisch. Na al die jaren speel je opeens in een Manchester city shirt... Kon hij niet in Australië spelen net als Villa?

- Hart
- Richards
- Rodwell
- Sinclair
- Milner
- Lampard
Dat zijn de enige Engelse spelers in hun selectie tot nu toe bij de kampioen van Engeland dan weet je ook gelijk waarom Engeland zo slecht presteerde op het wk...

4 augustus 2014 om 12:59

Ik volg City niet echt, maar Lescott hoort toch ook in dat rijtje thuis?

4 augustus 2014 om 13:02

Lescott is getransfereerd naar West-Bromwich Albion. Tekende onlangs nog voor 3 seizoenen bij Wba.

4 augustus 2014 om 13:04

Oke, bedankt.

4 augustus 2014 om 13:04

Nee Lescott is verkocht aan West Bromwich Albion

4 augustus 2014 om 13:13

Geen dank broer.

4 augustus 2014 om 12:59

Als Engeland ooit het WK wilt winnen moeten ze niet rekenen op clubs als Chelsea, Manchester-City. Zijn koopclubs die liever buitenlandse spelers tot hun beschikking willen hebben, dan een kans te geven voor Engelse talenten. Als Engeland ooit het WK gaat winnen zal dat dankzij prachtige clubs als Liverpool, Southampton, Arsenal en Man Utd zijn! Deze ploegen geven tenminste kansen voor de jeugd, en zeker aan Engelse spelers!

Hart
Chambers
Smalling
P.Jones
Shaw
Lallana
Barkley
Walcott
Wilshere
Sturridge
Rooney
4 augustus 2014 om 14:00

Arsenal ??? Hahah die kopen alleen fransen spelers. En die jeugd zit vol met buiten landers. Man utd is gewoon een koop club. En die koopt nu ook buitenlandse talenten.

4 augustus 2014 om 14:01

En wacht maar todat engeland de wk wint door baker, solanke, izzy brown en bamford.

4 augustus 2014 om 14:11

Arsenal heeft talenten van Engelse origine als Chamberlain (kwam natuurlijk van Southampton), Chambers (idem dito Chamberlain), Walcott, Wilshere, Kieran Gibbs, en nog veel meer. En bij Utd lopen er ook tal van talenten van Engelse origine als Smalling, Phil Jones, Cleverley, Blanckett (word een topper), Shaw, Wilson, Keane en nog veel meer en zullen zeker kansen krijgen van Louis net als nu in de voorbereiding. En Chelsea?? Kansen geven voor talenten?? Neen, dat kennen ze niet en zeker niet Mourinho! En Man Utd en Arsenal zijn zeker geen koopclubs, vergeleken met jou club en Man City en Tottenham. En Arsenal geeft dit jaar alleen veel uit, en wat is veel?? Vergeleken met Chelsea etc geven ze nog weinig uit en geven ze het ineens uit aan echte toppers als Alexis, Chambers etc.

4 augustus 2014 om 14:16

Hahaha jaa niet moeilijk, als die Engelse talenten dan overstappen naar clubs als Southampton, Arsenal, want daar gaan ze de kansen krijgen die ze wel of niet verdienen. En niet te vergeten West Ham heeft ook een schitterende jeugd. Chelsea is gewoon een koopclub, met een afschuwelijke manager.

4 augustus 2014 om 14:17

Lallana en Barkley als Cm's? Zou zelf amper lukken in fifa.

4 augustus 2014 om 14:25

Geloof me deze opstelling zou Engeland moeten uitproberen, ik heb er alleszins vertrouwen in en hoop nog andere mensen ook. Geloof me, Engeland is aan het komen en dat zullen ze laten zien op het EK 2016 en hopelijk met deze opstelling en dan hebben ze nog een sterke bank met Henderson (kun je ook afwisselend doen met Lallana), Walker, Richards, Jay Rodriguez, Ruddy, Blanckett etc.

4 augustus 2014 om 14:33

Arsenal koopt alleen maar fransen en de jeugd zit vol met buitenlanders??? Wat een onzin arsenal heeft maar 5 franse spelers Giroud, diaby, flamini, koscielny,debuchy that's it. Volgens mij leef jij nog in 2010... het aantal buitenlanders in de opleiding valt ook wel mee. Natuurlijk moeten er meer Engelse spelers bij arsenal spelen en daar zijn ze hard mee bezig. Maar de meeste Engelsespelers passen simpel weg niet in ons sysysteem en zijn ook duur, maar ik voorspel dat er over 5 jaar veel meer engelse spelen bij arsenal.

4 augustus 2014 om 18:00

Chelsea heeft de grootste Engelse talenten in de jeugd, meer dan welke club dan ook. Chelsea U21 doet het ook heel goed en dat zegt veel over de jeugd.

4 augustus 2014 om 18:38

Maar wat heb je daaraan als je ze niet de kans geeft in de eerste selectie?

4 augustus 2014 om 19:41

Als je denkt dat Arsenal alleen Franse koopt moet jij maar even naar Newcastle United kijken

4 augustus 2014 om 13:23

Als de Engelse spelers goed genoeg zijn, dan komen ze wel bij een topclub terecht. In het hedendaagse voetbal komen Engelsen gemiddeld genomen gewoon wat te kort, met name op tactisch en technisch gebied. Overigens benadrukken clubs als City steeds meer de jeugdipleiding, dus wellicht veranderd dat en breken er ook meer Engelse internationale toppers.

4 augustus 2014 om 13:37

Er gaat ontzettend veel geld naar de jeugdopleiding van Man City en ze hebben ook een hele nieuwe trainingsaccomodatie maar in het nieuws hoor je daar niks over

4 augustus 2014 om 14:03

Ja ze zijn aan het bouwen. Chelsea's jeugdopleiding is nu geweldig. De beste van engeland. Nu maar hopen dat de spelers doorbreken.

4 augustus 2014 om 14:23

De beste van Engeland?? Aub jongen zet je clubgevoelens aan de kant en wees eerlijk. Chelsea's jeugd is echt niet de beste van Engeland, Southampton, West Ham, Arsenal, Man Utd zijn allen beter.

4 augustus 2014 om 15:44

@ jellert

Het gaat natuurlijk wel even duren voor een jeugdopleiding goed op poten staat en men daar de vruchten van kan plukken. Zo zie je bijvoorbeeld bij Ajax ook dat er jonge buitenlandse talenten aangetrokken worden om een slechtere lichting te overbruggen. Dat terwijl de jeugdopleiding van ajax al decennia lang op volle toeren draait. Je kan niet verwachten dat Chelsea en City zo'n resultaat al in een paar jaar kunnen bereiken.

@lucas_moura
Overdrijven is ook een kunst zeg, wat heeft Arsenal nou daadwerkelijk voortgebracht de laatste jaren? Van persie, walcott, the ox etc. Zijn spelers die op jongere leeftijd weg zijn gekaapt uit opleidingen van bijvoorbeeld Southampton.

4 augustus 2014 om 21:33

@ Frhich: Dat slaat dus helemaal nergens op... Iedere speler uit de selectie van Engeland op het WK 2014 speelt bij een Britse ploeg, zo goed als iedereen speelt in de Premier League.. Alleen doelman; Forster speelt niet in de PL (die speel namelijk bij Celtic..)

Het feit dat er bijna geen Engelse selectiespelers bij Man City spelen boeit wat dat betreft echt niet...

Van alle toplanden kan in feiten alleen Spanje (dankzij Madrid en Barca) zeggen dat grote delen binnen de selectie ook samen in 1 team spelen.. maar binnen die selectie is er ook genoeg diversiteit qua waar ze spelen... en anders dan Engeland is dat niet iedereen in de Spaanse competitie speelt.

Hij komt vooral van pas in de Champions League? Oh want zonder Frank Lampard hoort City niet de poulefase door te komen zeker.. Ik denk dat Lampard niet meer echt een toegevoegde waarde op het veld zal zijn, wel weet hij al jaren wat er van spelers gevraagd wordt bij een topclub. Op die manier kan hij in de kleedkamer wel zn waarde hebben. De vraag is hoe serieus al die toppers hem dat ene half jaartje gaan nemen.

In Turkije is het veel erger. Daar hebben ze de 5+3 regel, 5 buitenlanders in de basis en 3 op de bank. Hierdoor moet je steeds spelen met 6 Turkse spelers en die zijn gewoon meestal(op een paar uitzonderingen na) niet goed genoeg. Met deze regel kom je nooit ver in de CL en ook heeft het het nationaal elftal niet geholpen.

Engelse voetbalsselectie voor het EK 2016 : droomselectie van 23 spelers.

Keepers : Joe Hart : Manchester-City Fc.
John Ruddy : Norwich-City Fc.
Fraser Forster : Celtic-Clasgow Fc.

Verdedigers : Chris Smalling : Manchester-United Fc.
Phil Jones : Manchester-United Fc.
Kyle Walker : Tottenham-Hotspurs Fc.
Luke Shaw : Manchester-United Fc.
Leighton Baines : Everton Fc.
Gary Cahill : Chelsea Fc..
Tyler Blackett : Manchester-United Fc.
Calum Chambers : Arsenal Fc.

Middenvelders : Adam Lallana : Liverpool Fc.
Ross Barkley : Everton Fc.
Jack Wilshere : Arsenal Fc.
Jordan Henderson : Liverpool Fc.
Alex Oxlade-Chamberlain : Arsenal Fc.
Raheem Sterling : Liverpool Fc.
Tom Cleverley : Manchester-United Fc.

Aanvallers : Wayne Rooney (kapitein) : Manchester-United Fc.
Daniel Sturridge : Liverpool Fc.
Danny Welbeck : Manchester-United Fc.
Theo Walcott : Arsenal Fc.
Jay Rodriguez : Southampton Fc.

Fat Frank bij City. Wat een grap. Heeft allang geen toegevoegde waarde meer.

Dit is toch altijd jammer, gerrard bij Liverpool, Rooney bij Manchester United, Lampard en Terry bij Chelsea, Schweinsteiger bij Bayern, Xavi bij Barcelona, Cassillias bij Real Madrid. Zijn toch allemaal spelers die hun (bijna) hele carriere bij dezelfde club spelen en echt het gezicht van de club zijn. Bij dat soort spelers is het erg jammer als ze vertrekken, en zeker naar een concurrent. Natuurlijk heeft Lampard getekend bij New York City FC maar om hem bijna een half seizoen in een Man city shirt te zien, zal toch vreemd zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren