Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessure-update van Napoli betekent goed nieuws voor Ajax

Laatste update:

Napoli kan dinsdag tijdens het Champions League-duel met Ajax hoogstwaarschijnlijk nog geen beroep doen op Victor Osimhen, zo blijkt uit een blessure-update van de Italiaanse topclub. De Nigeriaanse spits traint namelijk nog altijd apart van de groep, waardoor het treffen in de Johan Cruijff ArenA te vroeg lijkt te komen.

Terwijl zijn ploeggenoten op het veld stonden, werkte Osimhen zondag in de sportschool een apart programma af. De 23-jarige aanvaller liep tijdens de Champions League-zege tegen Liverpool (4-1) een hamstringblessure op, waardoor hij de afgelopen drie Serie A-wedstrijden moest missen. Het is zelfs de vraag of Osimhen de wedstrijd in Napels op 12 oktober gaat redden.

Osimhen, wiens waarde op Transfermarkt.com wordt geschat op 65 miljoen euro, was vorig seizoen de grote man bij Napoli. Met in totaal achttien treffers in de Serie A en Europa League werd de pijlsnelle spits clubtopscorer. Voor zijn blessure wist Osimhen ook dit seizoen al tweemaal het net te vinden. Zaterdag was Napoli thuis met 3-1 te sterk voor Torino. Giacomo Raspadori, de vervanger van Osimhen, wist het net niet te vinden.

Ajax zelf moet het tegen Napoli nog altijd doen zonder Jorge Sánchez en Ahmetcan Kaplan. De verdedigers, die het tot dusver moeten doen met een rol als invaller, kampen nog altijd met een blessure. Beide verdedigers hebben nog altijd last van hun knie. Met name bij Kaplan waren de zorgen groot, maar afgelopen vrijdag gaf trainer Alfred Schreuder via de clubwebsite aan dat zijn blessure lijkt mee te vallen. De Turk wacht nog altijd op zijn officiële debuut bij de Amsterdamse club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Napoli eerder blij is met de vorm van Ajax.

2 oktober 2022 om 21:36

Ja Ajax speelt niet best maar wie weet win Ajax. Met de juiste spelers zoals Kudus en Bergwijn kan Ajax Napoli pijn doen.

2 oktober 2022 om 21:44

Ajax in deze vorm doet zeker pijn, aan ieders ogen.

3 oktober 2022 om 09:18

Dat dacht Real Madrid in 2019 ook nadat Ajax met 6-2 verloor van Feyenoord en 1-0 van Heracles. Ik kan me de krantenkopjes nog wel herinneren met Valentijn voorop, Ajax zou volstrekt kansloos zijn. We weten allemaal hoe het afliep.

AJAX tegen de Eagles gezien? Dan win je nog niet van Napoli 2!

natuurlijk hun beste spits, maar raspadori is ook zeer goed.
daarnaast komt meeste gevaar momenteel van kvara.. hoop voor de ajax fans dat rensch hem weet te stoppen.

Vorm-update van Ajax betekent goed nieuws voor Napoli.

Ik keek heel erg uit naar dit seizoen, veel wedstrijden heel kort achter elkaar, nu hoop ik dat het WK snel begint. Verwacht er weinig van dinsdag. Of Schreuder moet eindelijk een echte knoop doorhakken, maar dat verwacht ik ook niet.

2 oktober 2022 om 21:43

Welke knoop ? Ik lees een hoop kritiek maar op zich zijn zijn opstellingen niet echt onlogisch.

2 oktober 2022 om 21:44

Hopelijk hakt Schreuder de knoop door en drukt hij op enter zodat hij ze ontslag brief verstuurd.

3 oktober 2022 om 07:08

Ligt het aan de vorm van Ajax of aan het tactisch onvermogen van deze coach?

3 oktober 2022 om 08:37

Het tactisch onvermogen van deze coach zorgt voor de vorm van Ajax.

Als Ajacieden Napoli heeft gevolgd de laatste tijd, zullen ze hebben gemerkt dat Osimhen nauwelijks wordt gemist. Wat hebben die sterke aankopen gedaan dit seizoen! Die Koreaanse verdediger is uitgeroepen tot de speler vd maand september, de Georgiër vangt het gemis Osimhen op met goals, middenveld staat als een huis, Napoli is heel allround en heeft eigenlijk geen echte zwaktes. Wat Ajax wel heeft met matige backs, en slechte vorm momenteel.

wie er geblesseerd is interesseert me eigenlijk geen moer, met dit voetbal van ajax gaan we gerust met 3-0 af.

Zou het dan echt zoveel uitmaken dan Ten Hag er niet meer is? Ik denk dat Berghuis een hele bepalende rol moet gaan spelen willen we winnen tegen Napoli. Bergwijn laat al weken lang niets meer zien. Tadic is ook nog niet wat het ooit was en het loopt allemaal wat door elkaar heen. Ik ben benieuwd, want in de CL weet Ajax toch vaak weer als een duvel uit een doosje te komen en de sterren van de hemel te spelen!

3 oktober 2022 om 00:57

Bizar joh. Gebeurt enkel bij Ajax idd. Ajax heeft zelf nooit blessures. Wijndal was stiekem fit. Kudus heeft nooit blessures gekend. Evenals de keepers.

Ajax kan van deze club winnen
Napoli ook niet in vorm ik zeg 3 0 voor Ajax
Hopelijk een boeiende wedstrijd

3 oktober 2022 om 14:15

Niet in vorm, maar wel 1e in Italie

Zaterdag Napoli gezien óók zonder deze spit. Ik kreeg nou niét de indruk dat ze hem erg miste. Wordt een heet avondje morgen in de JC Arena. Hoop dat het goed komt.

Ik zie hier alweer dat Ajax compleet kansloos is. Ik denk dat we gewoon even rustig moeten blijven met z'n allen. Een paar weken geleden zou Ajax nog kampioen worden voor de winterstop en nu is het ineens allemaal kansloos. Als Ajax de drive en inzet terugvindt dan kunnen ze er gewoon een goeie pot van maken. Makkelijk zal het sowieso niet worden, dat wisten we al. Maar ik zie niet in waarom Ajax compleet kansloos zou moeten zijn. Hopen op een topsfeer in de Arena om het team een kickstart te geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren