Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessure Karsdorp smet op overwinning AS Roma op Sampdoria

Laatste update:

AS Roma heeft goede zaken gedaan in de strijd om Europees voetbal. De ploeg van trainer Claudio Ranieri is erin geslaagd om de lastige uitwedstrijd tegen Sampdoria in winst om te zetten 0-1. In een duel waar Justin Kluivert en Rick Karsdorp vanuit de basis startten, was het Daniele De Rossi die een kwartier voor tijd voor het enige doelpunt van de avond zorgde in Stadio Luigi Ferraris.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Fabio Quagliarella. De topscorer van de Serie A nam de bal van buiten het strafschopgebied op de slof en schoot maar net over het doel van Antonio Mirante. Na een sterke openingsfase van de thuisploeg kwam Roma beter in de wedstrijd en kreeg het kansen via Lorenzo Pellegrini en Kluivert. De ex-Ajacied kapte naar binnen en zag zijn inzet vervolgens gekeerd worden door Sampdoria-doelman Emil Audero. Aan de andere kant was Gregoire Defrel dicht bij de openingstreffer, maar Mirante liet zien waarom hij doelman Robin Olsen naar de bank heeft verdreven. Met een spectaculaire redding tikte hij de bal uit de kruising.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Karsdorp geblesseerd raakte. De rechtsback bleek niet verder te kunnen en werd vervangen door Juan Jesus. Ook Kluivert speelde de wedstrijd niet uit. Met nog twintig minuten te gaan haalde trainer Claudio Ranieri hem naar de kant en werd Stephan El Shaarawy ingebracht. Met hem binnen de lijnen duurde het slechts een paar minuten voordat Roma op voorsprong kwam. Een hoekschop van Aleksandar Kolarov werd richting de tweede paal gekopt, waar aanvoerder Daniele De Rossi op de juiste plek stond en de 0-1 maakte. In de slotfase wist Sampdoria niets meer aan de stand te veranderen en neemt Roma drie punten mee naar het Stadio Olimpico. Door de overwinning komt de ploeg van Ranieri op 51 punten en neemt het de voorlopige zesde plaats op de ranglijst in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weinig overtuigend Roma gezien, spijtig voor karsdorp. Ook Kluivert kon geen echte indruk maken, inherent aan het hele team als je het mij vraagt.

Karsdorp en blessures. Jeetje. Begint wel een dingetje te worden nu. Heel jammer, zie in hem een van de betere mogelijke rechtsbacks van NL.

6 april 2019 om 22:34

Hij was bij Feyenoord al vaak geblesseerd. Jammer voor hem. Hij heeft in potentie alles wat een moderne rechtsback moet hebben.

6 april 2019 om 22:42

Hij had de nodig blessures, maar dit is wel heel erg.

Zo jammer, je ziet dat Karsdorp nooit zijn volle potentieel gaat bereiken (verre van) door deze blessures.

Lekker dat Roma gewonnen heeft. Hoop dat Roma samen met Inter en Napoli de resterende CL plaatsen gaat pakken. Als Roma het niet lukt dan atalanta of Lazio. Aub geen Milan. Milan heeft niets te zoeken in de CL.

Hoe speelde Kluivert verder? Heeft toch al 4 basisplaatsen van de 5 onder de nieuwe trainer. Lijkt toch wel lekkerder in de groep te liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren