Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre video van Balotelli vlak voor Liverpool - Manchester United

Laatste update:
/

Liverpool speelt zondagmiddag vanaf 14.30 uur tegen aartsrivaal Manchester United. Een belangrijke krachtmeting in de strijd om de vierde plaats, die recht geeft op de voorronde van de Champions League. Mario Balotelli is deze week meer met zijn eigen persoon bezig, zo blijkt uit zijn publicaties op zijn Instagram-account.

Balotelli haalde afgelopen dinsdag uit naar de criticasters. “Kennen jullie mij?”, vroeg de flamboyante aanvaller zich af. “Hebben jullie ooit eens persoonlijk met mij gepraat? Weten jullie wat ik al meegemaakt heb in mijn leven? Jullie zien me alleen voetballen op het veld. Dus hou je mond!”

Zaterdagavond was het weer raak. Dit keer had Balotelli een cryptische boodschap voor zijn volgers. “Ik steun Liverpool, wat er ook gebeurt. Zeker morgen (vandaag, red.). Maar jullie moeten onthouden dat ik doe wat ik zelf wil. Ik doe wat ik zelf wil en herinner...ja? Nee? Ja? Cool.” Niemand weet wat de aanvaller daar exact mee bedoelt. Het is ook niet duidelijk of hij tot de wedstrijdselectie van Brendan Rodgers zal behoren. Hij moest vorige week door blessureleed het duel met Swansea City laten schieten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer Liverpool draait super maar zo"n malloot eist alle aandacht op.. en presteren. .ho maar

Vroeger vond men hem nog een "baas" omdat die soms zo gek deed. "hij is tenminste geen buikspreekpop zoals de rest".....maar toen presteerde die nog regelmatig en had de leeftijd van een kind. Nu een x aantal jaar later blijkt dat die nog steeds in de "ik bepaal zelf wat ik doe"- rol te zitten. Vrij treurig imo.

22 maart 2015 om 09:08

Ja hij zou met de jaren toch wat verstandiger moeten worden maar ik denk dat het hem niet meer gaat worden. Is alleen maar met zichzelf bezig die jongen.

22 maart 2015 om 11:33

Wat kan hem het schelen.
Hij is millionair!!

En dit toont weer precies aan wat er niet klopt aan de manier van denken van Mario Balotelli. Hij verdient meer dan 20.000 euro per dag (!) bij een club die daar ongetwijfeld graag wat discipline, professionaliteit en teamgeest voor terug wil zien. Dan is er geen ruimte voor alleen maar "doen wat je zelf wil". Dat doe je maar lekker als je gestopt bent en kunt gaan rentenieren...

Volgend jaar speelt hij bij een middle ranked ploegje in italie. Al die kansen dat hij gekregen heeft om het sportief weer goed te doen en overal verpest hij het. Die gast verdient niet wat hij heeft.

Poeh poeh zeer bizar allemaal. En dan nog wat mensen die zeggen dat hij aandacht zoekt, alsof hij zijn instagram video naar VZ stuurde. Wil je niet dat hij alle aandacht krijgt, geef hem dan ook geen aandacht.

22 maart 2015 om 10:54

Je weet hoe Instagram werkt hoop ik? Dat het geen plakboek is voor je eigen persoonlijke foto's, maar net de bedoeling om wat je post te verspreiden onder je volgers? Dan lijkt er mij toch maar één persoon verantwoordelijk voor het feit dat deze boodschap breed in de media verschijnt.

22 maart 2015 om 12:09

Dus jouw instagram videos worden hier besproken? Begrijpelijkerwijs niet, omdat je geen publiek persoon bent, maar zijn je posts wel bedoeld voor eventuele nieuws items? Je wilt iets delen met bekenden en mensen die je interessant genoeg vinden om te volgen. Oftewel je zoekt aandacht bij mensen die bewust berichten van je willen. Tevens is Balo niet de slimste en moeten mensen hem tegen zichzelf in bescherming gaan nemen.

Ik vind Balotelli een apart figuur maar ik vind hem toch wel een fenomeen hoor. En ik kan soms ook lachen om die gozer. Dat fragment met dat hesje aantrekken, hij snapte niet hoe hij dat ding aannmoest trekken. En dat verhaal dat zijn moeder vroeg of hij eentjes een nieuwe strijkbout wilde kopen. En dat hij dan vervolgens terug komt met een trampoline, scooters en een nieuwe auto. Maar zonder die gevraagde strijkbout Haha...hilarisch toch. Hij moet gewoon naar de Serie A terugkeren. Niet bij de grote clubs maar bij Sampdoria, Genoa, Torino of Fiorentina ofzo. Even weer de vorm terug vinden. Of voor een jaartje of twee naar de Mls. Of hij komt gewoon eventjes naar Amsterdam. Dan weet hij zeker dat hij iedere week speelt.

Altijd zoveel kritiek op hem, is de media verliefd op hem? Zoveel letten ze op m' CMON super mario

Wat ik eigenlijk een beetje het gevoel heb.. balotelli wordt steeds minder beschreven in kranten. Het enige wat je leest is als hij ergens op reageert. Maar hetgene waar hij op reageert...? Geen idee. Ik lees nooit iets over deze man, behalve als hij zelf iets zegt zoals hier het geval is..

Dit wordt de nieuwe Anelka maar dan met irritante trekjes.

Bij deze jongeman zit er mentaal iets helemaal fout, hij vertoont trekjes van een borderliner.
Bovendien is het een narcist in hart en nieren: '' en op de achtste dag schiep God Balotelli!!! ''
Ibrahimovic heeft dat ook een beetje, maar die presteert er tenminste nog naar.

Deze zielige jongen klaagt altijd dat de media constant negatief over hem is, maar ik geloof dat hij dat nog altijd beter vindt, dan dat die media helemaal niks over hem schrijft of zegt.
Stiekem kickt hij gewoon op al die negatieve aandacht, hij wil gewoon in de tabloids staan, geloof het maar!!!

Tja en wat het voetbal zelf betreft: dat is uiteraard voorbij.
Bij iedere club die hem zijn zoveelste kans gaf, heeft hij het met zijn idiote, debiele gedrag weer voor zichzelf verknalt.
Jij koopt als club een hoop problemen en ellende in en wat krijg je daar voor terug: een paar aardige acties en leuke goals, maar die zijn op jaarbasis op een hand te tellen.
Hij schijnt in aanleg nog altijd een fantastische speler te zijn, zijn grootste talent is echter dat hij dat geniaal goed weet te verbergen, ik voorspel dat hij binnen enkele jaren zijn carrière voortzet, bij een of andere bananenvereniging in Boratland waar een of andere corrupte voorzitter bij ieder tegendoelpunt zijn Ak47 leeg schiet vanaf het bordes.

Bij deze jongeman [ balotelli ]zit er mentaal iets helemaal fout, dat typ je goed @kennedy222 .
Het is een zielige jongen vragen om aandacht .
Als zijn contract afloopt wie neem zo'n speler als balotelli nu .

Niks ergs aan dat filmpje. Laat hem lekker posten wat die zelf wilt. Snap de ophef totaal niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren