Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Ratcliffe sprak in Monaco met mogelijke opvolger van Erik ten Hag bij Manchester United

Laatste update:

Sir Jim Ratcliffe, de eigenaar van Manchester United, heeft afgelopen dinsdag een ontmoeting gehad met Thomas Tuchel. Dat meldt journalist Christian Falk van BILD. In het gesprek praatten de beide heren uiteraard over de trainerspositie bij the Red Devils.

Sinds de FA Cup-zege van Manchester United (1-2) twee weken geleden is er nog altijd geen duidelijkheid over wie volgend seizoen de manager is bij de nummer acht van de Premier League.

De club beraadt zich sinds die overwinning op de vraag hoe de trainerspositie in te vullen komend seizoen. In het kader daarvan oriënteert de nieuwe clubleiding INEOS zich nadrukkelijk op de markt.

Verschillende namen passeerden al de revue. Kieran McKenna verlengde zo bijvoorbeeld bij Ipswich Town, terwijl ook andere opties niet haalbaar bleken. De enige overgebleven kandidaten lijken Mauricio Pochettino, Roberto De Zerbi en dus Tuchel.

In Ratcliffe's conversatie met Tuchel legde de Duitse oefenmeester, die is vertrokken bij Bayern München, zijn plannen bloot die hij heeft als hij inderdaad de nieuwe trainer wordt van Manchester United.

Tuchel stelde Jadon Sancho als voorbeeld om te duiden hoe hij uit de gratie gevallen spelers weer op het rechte pad kan krijgen. Daarbij wijst de coach naar Antonio Rüdiger, die hij bij Chelsea onder zijn hoede had en daar uitgroeide tot topverdediger.

Onder de fans van Manchester United heerst inmiddels de nodige irritatie. Het gros van hen ziet het liefst dat de club de knoop genaamd Erik ten Hag zo snel mogelijk doorhakt, ongeacht de uitkomst van die beslissing. Pas daarna kan de club zich echt gaan richten op volgend seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij schiet je er geen haar mee op als je Ten Hag zou vervangen met Tuchel.Die zie ik het niet beter doen, of United de benodigde stabiliteit geven.Tuchel is weliswaar een bewezen prijzenpakker, maar vaak ook maar een passant bij zijn clubs.

9 juni 2024 om 14:37

@penkie, Helemaal met je eens. Het is in de huidige markt ook gewoon vrijwel onmogelijk om een betere manager te halen dan ten Hag, die zelf één van de beste managers ter wereld is. Is sinds SAF de beste manager van United en dan wordt hij ook nog zo behandeld. INEOS zal hoe dan ook veel kritiek krijgen voor hun uiteindelijke beslissing.

9 juni 2024 om 14:46

Op basis van het huidige seizoen lijkt het me moeilijk hard te maken dat hij 1 van de beste ter wereld is. Verder heeft een Mourinho het ook gewoon beter gedaan vind ik persoonlijk.

9 juni 2024 om 15:02

Een van de beste managers ter wereld ook echt. Alleen omdat hij met een geweldige ajax lichting het goed gedaan heeft. Het is een goede trainer maar hij mag niet eens in de schaduw staan van Pep, Klopp of Ancelotti.

9 juni 2024 om 15:08

Een van de beste managers ter wereld? Hou toch op. Heeft de laagste eindklassering ooit in de PL gehaald van United. Dan kun je nooit zeggen dat hij de beste manager is na het tijdperk van SAF

9 juni 2024 om 15:12

@Lierde1997, Ik ben het daar niet mee eens, omdat dit seizoen simpelweg abnormaal is met alle blessures en andere externe factoren, zoals Greenwood, Antony, Sancho en Rashford. Als een Guardiola dit zou meemaken dan zou hij ook waarschijnlijk waardeloos presteren, maar dat zou dan niet direct betekenen dat hij niet meer de beste of één van de beste ter wereld is.
Verder begrijp ik ook waarom jij zou vinden dat een Mourinho het beter heeft gedaan, maar ik zelf vind van niet.

9 juni 2024 om 15:14

@Catzu, Ancelotti en Guardiola zijn inderdaad betere managers, maar Klopp is nu geen manager meer dus die hou ik erbuiten. Daarom zeg ik dan ook één van de beste. In mijn ogen behoort hij tot de top 5 managers ter wereld, dan zeg ik niks geks als ik hem één van de beste noem, vind ik.

9 juni 2024 om 15:27

Nagelsmann, zou ik er nog boven zetten. Daarnaast heb je met Mourinho en Simeone en Tuchel ook nog prijzenpakkers die veel meer hebben bewezen dan Ten Hag. En dan heb je nog Zidane maar die is momenteel ook werkeloos. Ten Hag moet echt veel meer laten zien dan wat hij nu heeft gedaan met United om bij de beste te horen. Maar hij heeft wel potentie.

9 juni 2024 om 15:28

Op basis van wat is hij de beste na SAF?? Mourinho won de Europa League en eindige 2e met een zwakkere kern dan Ten Hag. Wat heeft Ten Hag zo bijzonder gedaan? Laatste in Champions League met Kopenhagen en Galatasaray, laagste klassering ooit in de Premier League. Wat een prestaties… Een League Cup en een FA cup gewonnen..

9 juni 2024 om 15:48

Dat vind ik altijd zo een holle ‘what if’ argumenten.

Als ik nu zeg dat ik denk dat zelfs Ron Jans het beter zou hebben gedaan, dan kan je daar even weinig tegen inbrengen als bij de vergelijkingen Ten Hag-Guardiola.

9 juni 2024 om 16:38

Pep en Ancelotti hebben altijd een top team. Gehad zelf jij had met Barcelona alles kunnnen winnen die tijd

9 juni 2024 om 14:47

Je krijgt juist veel meer haar. Dus je schiet er wel degelijk een haar mee op ; )

9 juni 2024 om 16:59

Toch bizar hoe chauvinistisch wij Nederlanders zijn. Ten Hag is de slechtst presterende trainer sinds SAF weg is. Hij wordt op internet compleet belachelijk gemaakt door het hele Engelse volk. Als dit een Deen of Portugees was (Ole of Mourinho) had iedereen hem hier weg gewild. Maar nee ten Hag die kennen we dus die moet blijven zitten..

9 juni 2024 om 17:01

Je bent weer eens aan het liegen, en niet de eerste keer. Ik volg ongeveer 5 manchester united kanalen, en men wilt hem graag behouden. Als je de namen van de kanalen wilt, dan hoor ik het heel graag. Velen hebben nuance, zoveel blessures in de achterhoede, maar ook het feit dat hij nog maar een jaar contract aan. Een andere manager geeft geen garanties, er is geen absolute top manager als Ancelotti beschikbaar

9 juni 2024 om 17:28

Klopt inderdaad, veruit de meeste United fans willen dat ten Hag blijft. Het lijkt er echter op dat de nieuwe leiding anders gaat beslissen

10 juni 2024 om 19:29

Dit is dikke onzin, ik volg alle kanalen en het meerendeel wil hem behouden omdat zij wel inzien dat dit het hoogsthaalbare is met zoveel blessures en deze selectie. Vorig seizoen 3e worden met United was eigenlijk ook een wereldprestatie.

9 juni 2024 om 18:35

Ten Hag is toch ook een bewezen prijzenpakker.

Alles beter dan Ten Hag, ook al is het Tuchel voor 1 of 2 jaar

9 juni 2024 om 14:32

Het is dat je het zo goed beargumenteert. Anders zou ik bijna denken dat je gewoon loopt te trollen.

9 juni 2024 om 14:41

Gewoon even een wedstrijd kijken van united en je begrijpt me vast wel

9 juni 2024 om 14:44

Jij denkt dat Tuchel het beter zou doen met dat materiaal? Zitten gewoon te veel matige spelers in die selectie.

9 juni 2024 om 14:47

@Djulz, Ik heb de laatste wedstrijd van United bekeken en daarin wonnen ze van Manchester City, die door velen wordt gezien als de best voetballende ploeg ter wereld. Zelfs in die wedstrijd miste Ten Hag nog een aantal sterkhouders vanwege blessures, zoals vrijwel het hele seizoen het geval is. Ontzettend knap gedaan door een van de beste managers ter wereld, Erik ten Hag.

9 juni 2024 om 14:48

Moest Erik bovendien Eric heten en uit Wales of Australië komen, zouden 10 op 10 mensen op deze site hem verwensen naar de hel. Of terug naar Wales en Australië.

9 juni 2024 om 15:18

Wow, het 1 wedstrijd uit ongeveer 40 goed doen. City miste ook hun eerste keeper, die trouwens een van de beste is. Plus steeds weer de excuses van blessures. Misschien de spelers beter begeleiden en ze meer rust gunnen, anders trainen. Wanneer er veel blessures zijn mag je ook gaan afvragen waarom.

9 juni 2024 om 15:53

Naar de hel nog wel. Zit je toevallig iets dwars Djulz? Knuffel nodig?

Ik heb trouwens ook wat potjes Bayern gekeken, ook lang niet altijd om enthousiast over te worden hè?

9 juni 2024 om 15:56

Nou ja Catzu, dat mag je dan toch de medische staf aanrekenen? Of moet Ten Hag daar ook expert in zijn? Feit is dat hij bijna het hele seizoen minstens vijf basisspelers miste, en een karrevracht aan wissels.

Als je noodgedwongen met Evans en Casemiro centraal achterin moet spelen, terwijl in de wedstrijd tegen City Martinez gelijk laat zien waarom hij zo cruciaal is, dan mag je blessures toch als 'excuus' gebruiken?

9 juni 2024 om 16:21

@AjaxxxLove Je hebt toch een selectie, blessures horen erbij, net als de jeugd. Je mag verwachten dat de bank en de jeugd van United goed genoeg is om blessures op te vangen. Wanneer dat niet het geval is heb je als manager en club gefaald. En de medische staf maakt toch onderdeel uit van Ten Hag zijn staf? Uiteindelijk is Ten Hag toch hoofdverantwoordelijk. Samen met zijn staf, zowel medisch als technisch doe je de trainingen. Je geeft spelers rust of train ze op wanneer ze dat nodig hebben. Als de medische staf zijn werk niet naar behoren doet moet Ten Hag dat aangeven en moet United stappen ondernemen.

9 juni 2024 om 16:38

Blessures horen er inderdaad bij, wat zie je dat goed Catzu. Maar er is een verschil tussen een blessure inderdaad, en de constante golf waarmee United dit jaar te maken had. Vind je zelf ook niet?

Lekker makkelijk om Ten Hag daar hoofdverantwoordelijk voor te verklaren. Alsof je dat allemaal in eigen hand hebt. En alsof een professional wanneer hij dit signaleert het nergens aankaart.

9 juni 2024 om 17:31

Het is zijn werk. Hij is manager van United. Wat er met de spelers gebeurd valt onder zijn verantwoordelijk. Net als een minster-president die verantwoordelijk is voor het kabinet, zijn ministers en de ministeries. Het is niet altijd eerlijk maar het hoort bij het werk. En juist wanneer er heel veel blessurrs zijn moet dan toch onderzocht worden of daar een reden voor is. Dat kan dan aan verkeerde trainingen liggen.

9 juni 2024 om 17:59

Haha veel te makkelijk. "dit kan aan verkeerde trainingen liggen." Net als aan 1000 andere oorzaken. En wie zegt dat het niet onderzocht wordt? Jij denkt dat Ten Hag die blessures ziet en denkt; 'zal wel, zit wel snor'?

Er zit een grens aan zijn controle en invloed. Ook al is hij manager.

9 juni 2024 om 16:48

Heeft Bayern kapot gemaakt geen enkele prijs gepakt.
Hij stapt overal in waar het voorbereidend werk is vericht en doet men alsof hij het breiwerk werk heeft vericht

Volgens de Engelse media is Tuchel al afgeschreven door United en willen ze vol gaan voor Southgate als ze al besluiten zich van Ten Hag te ontdoen. Tuchel zou de oneindig veel betere kandidaat zijn, maar ik ben er wel content mee. Ik zou het jammer vinden om Tuchel bij een andere Engelse club te moeten zien!

9 juni 2024 om 14:33

“De oneindig betere kandidaat”

Hahaha. Zelfs Chelsea wilt hem niet meer. Dat zegt voldoende toch. Maakt overal ruzie waar hij aan het werk gaat: dortmund, psg, chelsea, bayern

9 juni 2024 om 14:48

Dat zegt niets over de kwaliteiten van Tuchel, maar met de idiote eisen die Chelsea aan de nieuwe coach stelt.

Fabrizio zei eerder al voor de FA cup finale dat er snel een beslissing zou komen of Ten Hag mocht blijven. Sindsdien niets meer gehoord wat de uiteindelijke beslissing is.
Verbaast me niet dat ze in gesprek zijn met Tuchel. Best vies eigenlijk. Geen fan geweest van Ten Hag. Maar hij verdient toch respect en duidelijkheid van zijn werkgever? Dat is het minste wat Man United moet doen. Ongeacht de resultaten van afgelopen seizoen.

9 juni 2024 om 14:27

Dit is wel een beetje typisch Tuchel, met Chelsea was hij al rond voor Lampard ontslagen werd en ook bij Bayern werd het vertrek van Nagelsmann en het aanstellen van Tuchel in hetzelfde bericht gedaan. Ik vind dit ook niet netjes.

9 juni 2024 om 15:14

Niet netjes van Tuchel. Maar hij opent de gesprekken niet. Hij heeft wel karma te maken gehad als je ziet hoe hij vertrok bij Bayern en Chelsea.

9 juni 2024 om 14:57

Juist wanneer de resultaten slecht zijn is het toch normaal om de markt te verkennen of er iets beters te vinden is. Ten Hag mag blij zijn met alle kruimels die hij krijgt na zo slecht seizoen. Normaal ben jij toch al veel eerder ontslagen wanneer je zo'n seizoen draait.

9 juni 2024 om 15:23

Het is onnodige onrust wat je creëert binnen de club. Een duidelijke lijn is er niet.
Voor de spelers is dit ook niet fijn. Want zij tasten ook in het duister.

Is Ten Hag al ontslagen dan? Al die speculaties, soms word je er moe van. Kom met nieuws wanneer er iets concreets is. Zolang Ten Hag nog trainer van United is, is er niets concreets.

9 juni 2024 om 16:12

Dat is niet helemaal hoe de voetbalwereld werkt. Als Sir Jim door had gewild met Ten Hag had hij dat al lang kunnen communiceren. Dat hij dit niet heeft gedaan en ook geen nieuwe coach heeft gepresenteerd geeft wellicht aan dat hij op iemand wacht. De geluiden gaan dat dat Southgate die opvolger zou moeten worden, maar officiële geluiden ontbreken. Wel is het zo dat Southgate binnenkort beschikbaar komt en Sir Jim een groot fan van hem is.

Tuchel... die gaat als eerste klagen dat de spelers niet goed genoeg zijn. Daarna moet er meer geld komen voor nog meer spelers en als de resultaten dan nog tegenvallen dan ligt het allemaal aan alles en iedereen behalve Tuchel... nee doe dan maar Ten Hag...

9 juni 2024 om 14:39

Die trekt het boetekleed ook niet aan hoor. Die ziet geweldige wedstrijden met verticale looplijnen etc.

Zat die journalist met ze aan de tafel tijdens het gesprek? Dat kan toch bijna niet anders, of zat er een microfoon verstopt in het bosje bloemen dat op tafel stond?

Het zou toch vrij bizar zijn als ten Hag nu alsnog vervangen wordt. Je wil als club toch zo snel mogelijk de “voorbereiding” van het nieuwe seizoen starten. Na de laatste wedstrijd van het seizoen, wil je toch op z’n minst een idee hebben hoe je invulling wil gaan geven aan het seizoen erna.

9 juni 2024 om 16:14

De voorbereiding is nog niet begonnen hoor. En volledige zeggenschap over de transfers zal de nieuwe manager ook niet krijgen.

Van de regen in de drup. Bij Bayern zijn ze blij dat ze van hem af zijn. Net als bij zijn voorgaande clubs. Al wil dit niet zeggen dat Bayern nu wel een verstandige keus heeft gemaakt met Kompany, maar dat terzijde. Maar goed, nog even terug naar Tuchel. Mocht hij de opvolger worden van Ten Hag, verandert er niet veel. Mits hij een rits toppers mag halen, al zijn de meeste nu niet geïnteresseerd in een plek bij Man. Utd. Of hebben al onderdak bij de concurrentie die wel om de prijzen strijdt. Al blijft dit allemaal koffiedikkijken, want er zijn nog geen concrete beslissingen naar buiten gebracht door de leiding van de Macunians....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren