Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD filosofeert nu al hardop over opvolging Graham Potter bij Chelsea

Laatste update:

BILD heeft de naam van Oliver Glasner opnieuw in verband gebracht met Chelsea. De 48-jarige Oostenrijker werd afgelopen zomer ook al gelinkt aan de Engelse grootmacht, maar gaf toen de voorkeur aan een langer verblijf bij Eintracht Frankfurt. Nu Chelsea onder de nieuwe manager Graham Potter sportief teleurstelt, is het voor de Duitse boulevardkrant opnieuw het moment om Glasner in verband te brengen met the Blues.

Glasner staat sinds 2021 aan het roer bij Frankfurt, waar hij terechtkwam door een succesvolle periode bij VfL Wolfsburg. Frankfurt eindigde dat seizoen door een zwakke tweede seizoenshelft als nummer elf in de Bundesliga, maar wist in 2022 wel de Europa League op zijn naam te schrijven. In de knock-outfase werd onder meer Barcelona uitgeschakeld, waardoor de club voor het eerst in 42 jaar weer een Europese finale speelde. Daarin werd gewonnen van het Rangers van Giovanni van Bronckhorst.

De Europa League-winst leidde ertoe dat Glasner afgelopen zomer op de radar verscheen bij Chelsea. De Oostenrijker werd een serieus doelwit voor de nieuwe Amerikaanse clubeigenaren, maar gaf de voorkeur aan een Champions League-avontuur met Frankfurt. Nu Chelsea onder Potter de stijgende lijn niet te pakken lijkt te krijgen, wordt de naam van Glasner opnieuw genoemd in Duitsland. BILD plaatst wel de kanttekening dat de Eintracht-coach ook nu niet de ambitie zou hebben om te vertrekken.

Glasner is opnieuw bezig aan een ijzersterk seizoen en strijdt nog op drie fronten mee met zijn ploeg. Frankfurt bezet momenteel de vierde plek in de Bundesliga en zou daarmee aan het einde van het seizoen verzekerd zijn van een Champions League-ticket. Eind februari neemt de ploeg het in het miljardenbal op tegen Napoli. Twee weken eerder staat de achtste finale van de DFB-Pokal op het programma tegen Darmstadt. Glasner heeft nog een contract tot medio 2024 bij Frankurt.

Voor Potter, die in september werd aangesteld, ziet het er een stuk minder rooskleurig uit. Chelsea is onder zijn leiding uitgeschakeld in de EFL Cup en de FA Cup en wist slechts één keer te winnen van de laatste zeven officiële wedstrijden. The Blues bezetten een teleurstellende tiende plaats in de Premier League en liepen al 29 punten mis in competitieverband. De achterstand op koploper Arsenal bedraagt liefst negentien punten. In februari neemt de ploeg van Potter het in de achtste finales van de Champions League op tegen Borussia Dortmund.

Is Oliver Glasner de geschikte man om Chelsea weer aan de praat te krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik vind het toch moeilijk om deze man af te rekenen op zijn prestaties gezien letterlijk de helft van zijn selectie geblesseerd is. Ik heb ook sterk het gevoel dat de nieuwe eigenaren totaal geen visie hebben en alles kopen wat los en vast zit. Geen mooie tijd om Chelsea fan te zijn

13 januari 2023 om 14:55

Abramovic is gewoon een enorm gemis Tuurlijk heeft hij genoeg geld uitgegeven, maar over het algemeen deed hij dingen met verstand...



Ik lees hier de laatste tijd vaak dat van Tuchel naar Potter een geweldige downgrade is. Misschien is dat ook zo, maar ik vind het echt te vroeg om dat te beoordelen. Tuchel heeft de club naar mijn mening achtergelaten in puin. Chelsea begon al inspiratieloos aan het seizoen en het was Tuchel die voor 200 miljoen aan verdedigers uitgaf en spelers als Fofana, Cucurella en Koulibaly aantrok. De hele speelwijze was ook vrij negatief in een 5-3-2, waarbij de teams die kampioenschappen winnen eigenlijk altijd spelen vanuit de dominantie. In bekertoernooien kun je vanuit de counter ver komen en een toernooi zelfs winnen (zoals Tuchel deed), maar met een negatieve spelopvatting wordt een landstitel erg lastig, omdat je daar vaak tegen teams moet domineren. Er staat nu een Chelsea met veel middelmaat, dat jaren in een negatieve spelopvatting gespeeld heeft en waarbij vooral geinvesteerd is in matige verdedigers. Ik kwalificeer geen enkele aanvaller of middenvelder van wereldklasse bij Chelsea. Tel daarbij nog alle blessures op, en Potter staat tot nu toe voor een echt hels karwei.

13 januari 2023 om 14:36

Was het Tuchel die 200 miljoen uit gaf aan spelers voor zijn systeem, of wat het die nieuwe eigenaar met het IQ van een goudvis (op voetbal gebied). Die man wilde Tuchel er het liefst meteen uitwerken maar koopt eerst voor een vermogen aan middelmaat.

13 januari 2023 om 14:50

Klopt. Tuchel heeft zich juist afzijdig gehoudem bij de transfers. De eigenaar wil een coach die ook technisch directeurtje speelt. Sommige coaches gaan daarin mee maar tuchel niet, en hij is beter af nu. Suarez7 praat uit zijn nek.

13 januari 2023 om 14:55

Fair. Ik kende die verdeling niet, las op Voetbalzone ooit wat anders. Dan is die kritiek van mij ongegrond.

Lijkt me ook niet het type coach waar Chelsea baat bij heeft, kunnen ze Roberto Di Matteo niet polsen met dat heerlijke gluiperige koppie van hem.
Lijkt me wel mooi, misschien winnen ze de Champions League dan weer eens

13 januari 2023 om 17:26

Paar jaar terug hadden ze de cl nog te pakken. Laat hem dan maar naar ac milan gaan ofzo.

Als Chelsea fan is dit onacceptabel! Hoe kan je Graham Potter dit 100% verwijten. Je geeft de beste man een mega contract, je laat mee bepalen in de filosofie. Het gehele bestuur is vervangen voor het nieuwe project waar Potter een hoofdpersoon in is. Hij heeft 8 geblesseerde basis spelers. Gisteren kunnen we wel stellen dat hij door Felix verloren heeft. Ongeloofelijk, support Chelsea nu 14 jaar probeer er elk seizoen 2x heen te gaan. Maar mocht Potter ontslagen worden ga ik met de menigte mee en is het voor mijn betreft ook een koopclub zonder enige visie!

13 januari 2023 om 14:39

Ik heb precies hetzelfde, ik verbaas me echt hoe ze daar te werk gaan en Abramovic wordt echt gemist daar, wat Overmars voor Ajax was, was hij dat voor Chelsea in mijn optiek. Er is gewoon geen plan lijkt het, ook een Felix die gewoon met gestrekt been inkomt tijdens je debuut waar het gewoon 1-1 staat! Typerend voor dit Chelsea, het maakt niet uit wie je nu voor de groep zet. Dus ik zou Potter sowieso nog laten staan want het seizoen is toch al verloren.

13 januari 2023 om 14:42

Ach ja, begin van het seizoen investeren ze 200 miljoen om Tuchel op zijn wenken te bedienen… en vervolgens te ontslaan.

Ik zie bij Potter hetzelfde gebeuren. Het kost tenslotte maar geld, toch? 700 miljoen op 3 seizoenen and counting…

Potter out en dan nog maar eens 200 miljoen investeren, zeker?

13 januari 2023 om 15:07

Misschien moet de beste man eerst eens de spelers op de juiste plek zetten misschien helpt dat al.zijn tactiek is net als mijn goudvis in zijn kom Dom en slaat helemaal nergens op.en maar geld blijven uitgeven aan middelmaat.

13 januari 2023 om 15:56

Contract van 5 jaar voor 50 miljoen. Niet normaal zeg. Echt complete chaos bij jullie en dat maakt het Potter wel lastig. Als je Potter nu ontslaat kun je elke coach wel binnen een jaar ontslaan. Potter heeft een duidelijke visie zoals bij Brighton liet zien.

Koopclub zonder visie is het natuurlijk al… Het is dat je enzo Fernandez niet hebt gehaald maar anders zit je op ruim 600 miljoen in 1 jaar. Ook weer 40 miljoen voor die Franse verdediger en dat terwijl je al 200 miljoen hebt geïnvesteerd in je verdediging. Misschien zonder keeper spelen zoals Boehly bedacht had?

13 januari 2023 om 19:16

Er is dan ook 0 sprake van een ontslag van Potter zegt elke Chelsea insider.

Ik zou gewoon weer een nieuwe trainer aanstellen....... Geef toch iemand een kans man. Dit is toch niet normaal mocht dit waar zijn. Zou het ook niet iets zijn dat een club maximaal twee trainers per seizoen mag hebben. Net zoals een speler ook maar voor twee clubs mag spelen binnen een seizoen.

Graham Potter heeft nog niet zijn stempel op Chelsea kunnen drukken. Hij heeft de kern niet samengesteld en de ploeg kampt met veel blessures. Hij heeft tijd nodig. Wat mij betreft verdient hij krediet.
Oliver Glasner laat Frankfurt swingen met modern voetbal en veel intensiteit. De ploeg gaat pijlsnel naar voren en is dodelijk in de omschakeling. Kan dit werken in de Premier League? Dat weet ik niet.

Van Tuchel naar Potter is toch wel de grootste downgrade die ik in lange tijd heb gezien. Van een wundertrainer naar een degelijke trainer die meer geschikt is voor een middenmoter. Chelsea heeft gewoon 700 miljoen uitgegeven in 2,5 jaar tijd en er staat een selectie zonder echte topspelers met heel veel subtop en middelmaat spelers. Ik kan er niet bij dat een club zo slecht gerund wordt. Een paar random supporters hadden nog betere aankopen gedaan en keuzes gemaakt in het technisch beleid.

Hij zit opgescheept met allemaal misperen die Tuchel heeft gehaald en na een korte tijd al over iemand anders nadenken? Ik mag hopen dat Chelsea zelf niet zo triest is.

Ligt niet alleen aan Potter. Het is sowieso een rommelig jaar bij Chelsea, daarbij opgeteld zijn er bizar veel blessures.

Mochten ze Potter toch ontslaan, dan lijkt Simeone me een goede opvolger. Past bij het spel van Chelsea en is wellicht toe aan een nieuwe uitdaging.

13 januari 2023 om 15:52

Ik denk niet dat veel Chelsea fans vrolijk zouden worden van Simeone en Felix al helemaal niet. Ik heb veel respect voor hoe hij Atletico naar de top heeft geholpen, maar het voetbal is niet bepaald denderend.

Als Chelsea nu ook nog Potter gaat ontslaan, is Chelsea zeker de weg kwijt. Tuurlijk vallen de resultaten tegen maar nu weer een nieuwe trainer aanstellen lost echt werkelijk niks op. Gewoon een keer vertrouwen geven aan een trainer en een beleid uitstippelen lijkt mij veel handiger. Dan voorkom je situaties zoals nu waarin je bakken met geld uit moet geven omdat je weer een andere trainer hebt met een andere visie.

Schreuder zou daar goed passen, maar die mag niet weg bij Ajax. Voor de hoofdprijs dan natuurlijk weer wel, ik denk dan toch wel voor een bedrag van een rolletje drop.

Potter gewoon de tijd geven. Is een voorbeeld voor het trainers gilde met een mooie voetbal opvatting

Gelukkig riepen supporters gisteren hun steunbetuigingen aan Potter, het ligt ook gewoon aan het materiaal! Het is echt tijd om een grote bezem door de selectie te halen. Een nieuwe manager gaat anders precies het zelfde krijgen als Tuchel (die dit ook al aankaarten) en Potter.

Zonder grappen onze 11 die in de lappenmand ligt is op papier sterker dan de 11 die we nu kunnen opstellen. Geef Potter gewoon 2 jaar de tijd. Wij Chelsea fans kunnen echt wel een seizoen zonder prijzen en miss wel 2.

Laat Potter maar staan. Geweldige trainer met geweldige resultaten voor de rivalen van Chelsea. De nieuwe Woodward is er ook al bij Chelsea. Al bij al een rooskleurige toekomst.

Alfred Schreuder lijkt mij de perfecte kandidaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren