Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Bayern München en Julian Nagelsmann bereiken akkoord

Laatste update:

Een overgang van Julian Nagelsmann naar Bayern München lijkt langzaam maar zeker in een stroomversnelling te raken. Verschillende internationale media, onder wie Kicker, Goal en transferexpert Fabrizio Romano, meldden al dat beide partijen de intentie hebben om er spoedig uit te komen, maar volgens BILD is er zelfs al sprake van een akkoord tussen Nagelsmann en Bayern. Nagelsmann heeft volgens Kicker al gevraagd of zijn tot medio 2023 lopende verbintenis bij RB Leipzig ontbonden kan worden.

Bayern moet er echter nog wel zien uit te komen met RB Leipzig, de huidige werkgever van Nagelsmann. RB Leipzig is absoluut niet van plan om zijn trainer zonder slag of stoot te laten gaan, want de huidige nummer twee van de Bundesliga zou een forse transfersom verlangen: volgens Goal 30 miljoen euro, Kicker houdt het op 25 miljoen euro. Romano voorspelt eveneens dat de onderhandelingen niet gemakkelijk worden, maar stelt desondanks dat de intentie bestaat om in de komende dagen door te drukken.

Nagelsmann zou zelf graag de overstap naar Bayern willen maken, daar hij volgens Kicker RB Leipzig verzocht heeft om zijn doorlopende contract te laten ontbinden. Mocht zijn verbintenis daadwerkelijk worden verscheurd, lijken die Roten Bullen geen aanspraak te maken op een vergoeding. Nagelsmann en RB Leipzig zijn in ieder geval voornemens om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen, zodat het onderwerp van tafel is en er geen vragen meer over Bayern hoeven worden gesteld.

Nagelsmann werd vijf jaar geleden op 28-jarige leeftijd aangesteld als hoofdtrainer van TSG Hoffenheim. Hij werd daarmee de jongste trainer aller tijden in de Bundesliga. Hij leidde Hoffenheim van de gevarenzone naar kwalificatie voor de Champions League. Na drie volle seizoenen koos hij voor een overstap naar Leipzig. Met zijn huidige club bereikte hij vorig seizoen de halve finale van de Champions League, waarin Paris Saint-Germain over twee duels te sterk bleek. Dit seizoen lijkt Leipzig onder Nagelsmann te gaan eindigen op de tweede plaats in de Duitse topcompetitie.

Overigens moet Bayern ook nog het tot medio 2023 lopende contract van de huidige trainer Hansi Flick beëindigen. Daar zijn voorlopig nog geen gesprekken over gevoerd, al zou het bestuur van Bayern volgens BILD maandag bijeen komen om hierover te praten. Hoewel de Duitse trainer zelf zijn vertrek al naar buiten heeft gebracht, heeft de lijstaanvoerder van de Bundesliga het nieuws nog niet officieel bevestigd. Zijn vertrek werd mede ingeleid door een moeizame relatie met sportief directeur Hasan Salihamidzic. Flick wordt al maanden gelinkt aan een dienstverband bij de Duitse voetbalbond. Hij wordt gezien als topkandidaat om Joachim Löw na het EK van komende zomer op te volgen als bondscoach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha en waarom zou RB Leipzig dat contract ontbinden? Hij heeft toch zelf dat contract ondertekend? En ja, ik weet hoe het in de voetballerij werkt met contracten. Maar dan moet Bayern dus maar gewoon een mooi bedragje betalen.

26 april 2021 om 12:48

Dat gaat Bayern ook zeker doen. Alleen denk ik dat het tussen de 10 en 15 miljoen zal worden. Nagelsmann wilt zelf gaan en als ze moeilijk doen, zal dat de teamprestatie belemmeren. Het is beter voor Leipzig om hem gewoon te laten vertrekken naar Bayern, voor een "mooie prijsje" uiteraard.

26 april 2021 om 13:33

Jammer voor de competitie dit, zo blijft Bayern wel makkelijk ‘top’ als enige de toppers kapen van anderen. Dacht juist dat het competitiever ging worden en nagelmann daar heen ging voor een lange termijnplan ging Etc. Zonde! Bayern is gewoon een ajax, weinig concurrentie sportief en totaal geen op financieel. Ondanks de slecht beleid, zal daarom de Spaanse leuker vinden, er zijn tenminste twee die concurreren met elkaar en een derde die in de buurt zal komen en in de toekomst zal atl zeker aansluiten.

26 april 2021 om 13:52

@bpreal het is toch al jaren hetzelfde bij Leipzig inmiddels, spelend voor plek 2 en komen geen streep verder. Of dit aan de trainer ligt weet ik niet, maar dit jaar was de kans om de titel te pakken. Bayern liet veel steken vallen en Leipzig deed uiteindelijk hetzelfde met puntverlies tegen clubs als Mainz, Köln etc. Leipzig moet gaan vernieuwen op dit vlak doorselecteren en misschien helpt een andere trainer ook er bij. Nagelsmann heeft fantastisch werk geleverd, maar om Bayern echt te kunnen aanvallen is er iets anders nodig blijkbaar.

26 april 2021 om 13:56

Voorin ontbreekt er ook het een en ander. Ze hebben hun topspits verkocht aan Chelsea, en hier eigenlijk niks voor terug gehaald. Met Werner had ik ze een hele goede kans gegeven dit jaar.

26 april 2021 om 13:59

Jammer dat het er zo aan toe gaat in de Bundesliga inderdaad, maar Bayern vindt het natuurlijk prima. Verder, laten we ophouden Ajax en Bayern te vergelijken aub, die vergelijking slaat letterlijk nergens op (alleen financieel). Bayern is al bijna 9 jaar kampioen geworden achter elkaar, waar geen enkele Nl'se club dat vaker dan 4 keer achter heeft gepresteerd.

26 april 2021 om 14:07

@bpreal.
Als je denkt dat Bayern dit als enige doet dan moet je nog eens goed gaan kijken.

26 april 2021 om 14:18

Isimic, nee k blame hier Bayern niks hoor, als dit Madrid was dan deden ze dat vast ook. Ma kwa spanning is het zonde voor de competitie thats all. Dat de rest dit doet prima, echter is er maar 1 top in Duitsland en in Spanje 2/3. Bedoelde meer dat voor een land als Duitsland, zouden ze eigenlijk meer toppers moeten hebben leek mij.

26 april 2021 om 14:42

Maar het punt over spelers wegkapen is wel degelijk onzin bpreal. Er zijn 3 of 4 clubs die meer in de eigen competitie kopen dan Bayern en dat zijn dan ook de "topspelers" van die teams. Dortmund is de koning daarin bijvoorbeeld, maar niemand zegt dat over ze. Als Bayern er 1 haalt van Dortmund bijvoorbeeld, dan is de wereld te klein en rooft Bayern de competitie leeg.. Dat is simpelweg onzin.

26 april 2021 om 14:55

@bpreal - Mua, Leipzig deed het voor Nagelsmann ook goed. Het is niet 1 of andere wonderdokter, maar gewoon een goede coach. Daar lopen er wel genoeg van rond en met het scoutingsapparaat van Leipzig zullen ze vast wel weer met een goede op de proppen komen. Bovendien haalde Leipzig 'm ook weg van Hoffenheim, dus in dat opzicht zou het hypocriet zijn om Bayern er wel op af te rekenen en Leipzig niet. Die laatstgenoemde shopt bijvoorbeeld ook maar wat graag bij z'n kleine broertje in Oostenrijk voor spotprijsjes in relatieve zin.

26 april 2021 om 15:13

Dat laatste zal inderdaad ook precies hetgeen zijn wat RB Leizpig nu weer gaat doen: ze pikken Jesse Marsch op bij Salzburg.

26 april 2021 om 13:30

Ik begrijp dit bericht eerlijk gezegd ook niet. RB Leipzig wil 30 miljoen euro hebben. Omdat dat veel geld is voor Bayern, vraagt Nagelmans om contract ontbinding. Tenzij dit juridisch iet speciaals is in Duitsland, snap ik deze strekking niet. We willen dertig miljoen, geen dubbeltje minder. Willen jullie mijn contract ontbinden? Ok doen we, je mag nu transfervrij vertrekken ???

Hier heb je al meteen de bevestiging
Als nagelsmann zelf al vraagt om zijn contract te laten ontbinden is hij komend seizoen de nieuwe trainer van bayern
Uitstekend gepresteerd de laatste seizoenen bij leipzig

Ik zou dat verzoek niet inwilligen als ik RB Leipzig was. Bayern wil Nagelsmann graag hebben en heeft geld als kraanwater. Misschien dat je met dei 25-30 miljoen te hoog in de boom gaat zitten, maar desondanks zou je toch een leuke transfersom aan hem over kunnen houden.

26 april 2021 om 13:34

Een topspeler wordt tegenwoordig voor €100+ miljoen verkocht, maar voor een top trainer die wellicht nog meer betekent voor het totale resultaat van de club is €25-30 miljoen te veel?

Bayern verandert van tacktiek. Niet meer voor de spelers maar ineens voor de trainer van de concurrent gaan

26 april 2021 om 13:20

Net zoals BVB Rose haalt van Gladbach & Gladbach Adi haalt van Frankfurt. Julian is een Bayern boy.. geboren in de streek, bayern fan 100% en dit stond in de sterren geschreven dat hij ooit Bayern zal trainen maar goed alleen maar uithalen naar Bayern zoals ze hier goed kunnen op forum. Dat Bayern niet eens in de top 3 staat van binnenlandse transfer daarover hoor ik niemand piepen.

26 april 2021 om 13:43

Momenteel heeft Bayern zes spelers in de selectie die ze uit de Bundesliga hebben gehaald, waarvan enkel Lewandowski van een concurrent kwam. City heeft vijf spelers uit de Premier League gehaald, Chelsea vier, Liverpool negen en United zes om het maar even te benoemen. Het is dus een fabeltje die wel vaker wordt verkondigt hier. Jouw club kan enkel dromen van het transferbeleid van Bayern.

26 april 2021 om 13:51

Het is toch ook hartstikke logisch om spelers of trainers uit de eigen competitie te halen. Die kennen de competitie al en is zodoende een veiligere investering. Bovendien wat El Fenomeno hierboven zegt klopt als een bus, heel veel clubs doen dit alleen Bayern wordt er vaak op aangepakt.

26 april 2021 om 13:53

Maar voor de spelers die ze halen betalen ze nagenoeg nooit een transfersom in de bundesliga, ze laten ze gewoon uit contract lopen...

26 april 2021 om 14:44

Ook onzin Dwaaltak. Gotze en Hummels gewoon transfersom betaald. Rode ook. Heb laatst nog opgezocht, ze hebben slechts een paar spelers transfervrij gepakt. En omdat dat nu toevallig een Lewandowski was, doen mensen alsof Bayern dat altijd doet. Pure onzin. Houdt het gewoon bij de feiten...

26 april 2021 om 15:11

Over het algemeen eens hoor met dat onterechte gezeik op FC Bayern, Dortmund haalt veel meer spelers van de concurrent evenals een Leverkusen en Gladbach. Echter zit je nou precies met Rode verkeerd, die kwam dus wel transfervrij.

26 april 2021 om 15:11

Dit beeld zal nooit verdwijnen denk ik. Als Bayern dalijk Haaland haalt van Dortmund dan hoor je ze alweer schreeuwen dat Bayern de competitie leeg rooft.

26 april 2021 om 16:52

Ah my bad BaronVonBorsig, dan ben ik met iemand anders in de war. Heeft Rudy niet ook bij Bayern gespeeld? Dan ben ik namelijk met hem in de war.

26 april 2021 om 18:12

Ja dat kan prima kloppen hoor, maar ook Rudy kwam transfervrij. Die kwam in het kielzog van de 30 miljoen kostende Niklas Sule. Misschien bedoel je die?

26 april 2021 om 14:05

@busby Uiteindelijk is het nog steeds de persoon zelf die een overgang naar Bayern kiest. Het is de top van Duitsland en de top van Europa. Je kan in je eigen omgeving blijven werken en met meer mogelijkheden, dus dat laat je niet liggen ofwel?

De Bundesliga is gemaakt om te Bayern te dienen, heel jammer voor RB Leipzig want zo kunnen ze echt nooit echt competitie brengen

Misschien heb ik iets gemist maar sinds wanneer wordt er een transferbedrag betaald voor een coach? Opzich niet heel gek natuurlijk maar ik heb er nog nooit van gehoord.

26 april 2021 om 12:55

Zoek maar op Andre Villas-Boas van Porto naar Chelsea. Het gebeurt wat minder vaak, maar komt wel degelijk voor.

26 april 2021 om 13:36

Het gebeurd in Duitsland continue. Dortmund betaald 5 miljoen voor Rose. Dacht dat gladbach rond 7 miljoen betaald voor hüter en favre heeft Dortmund 3 miljoen gekost. Daarnaast koste nagelsmann voor leipzig toenertijd ook 5 miljoen.

26 april 2021 om 20:33

waarschijnlijk betreft het in zulke situaties de activering van clausules zodat de trainer voor dat bedrag weg mag.
Bij Bayern en Leipzig gaat het om een andere situatie.

26 april 2021 om 13:19

Heeft te maken met het afkopen van een contract. Is in principe niet anders bij een voetballer dan bij ieder ander met een contract..

En weer een mooie constructie van Bayern om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. Als dit echt zo is dan heeft die Nagelsmann best lef. Als ik RB was zou ik hem even vragen o zijn temperatuur te controleren. Ik weet niet hoe het weer in Duitsland is maar een zonnesteek lijkt mij niet het geval.

Ten Hag mee met Brobbey naar leipzig 😂

26 april 2021 om 13:52

Gaat hij niet doen. Je hebt overmars toch gehoord

Een trainer kan toch gewoon ontslag nemen? Of zie ik dat verkeerd?

26 april 2021 om 13:21

En het bestuur kan dat ontslag weigeren.

26 april 2021 om 13:25

Dan zal Nagelsmann waarschijnlijk zelf een afkoopsom moeten betalen voor contractontbinding.

RB Leipzig heeft alle recht om een ruime afkoopsom te verlangen.
Waarschijnlijk zal het zo'n 10 à 15 miljoen euro worden met daarbij eventuele bonussen bij het bereiken van bepaalde prestaties.

26 april 2021 om 20:34

dat recht heeft Bayern ook van Flick en/of de Duitse voetbalbond.

27 april 2021 om 13:58

Uiteraard. Elke club heeft dat recht.

Het beleid van Bayern wordt door de meeste voetballiefhebbers opgehemeld terwijl zij naar mijn mening een van de meeste trieste beleid hebben. Je concurrenten leegkopen leidt tot monopolie, natuurlijk wordt je dan elk jaar kampioen.

26 april 2021 om 13:34

Dortmund haalt toch ook de trainer van Gladbach en Gladbach haalt weer de trainer van Frankfurt. Dat is allemaal volstrekt normaal en nu haalt Bayern de trainer van Leipzig en is het ineens triest beleid. Leg me dat is uit...

26 april 2021 om 14:03

Heb het niet alleen over een trainer. Heeft Bayern niet de beste spelers van Dortmund aangetrokken? Destijds Gotze, hummels, Lewandowski en zelfs Reus geprobeerd over te halen. Leidt dat niet tot monopolie?

26 april 2021 om 14:10

Dat soort lijstjes kan je van alle clubs maken, sterker nog, bij andere clubs (bvb bijvoorbeeld) is het lijstje wat langer.

Maar om de een of andere reden reageert iedereen heel spastisch als Bayern een speler koopt.

26 april 2021 om 15:16

Je hebt duidelijk een hekel aan Bayern. Laatste keer dat ze dat deden was inderdaad Hummels. Dit was trouwens al in het seizoen 14/15(!). Dortmund is tegenwoordig de club die de beste spelers haalt van concurrenten, maar daar hoor ik je dan weer niet over. Altijd Bayern,Bayern,Bayern.

26 april 2021 om 13:35

Iedereen koopt van concurrenten spelers weg. Bayern is daar niet uniek in.

26 april 2021 om 13:44

Als je kijkt naar de huidige selectie, dan is enkel Lewandowski van een concurrent aangetrokken. Het is dus een fabeltje die je loopt te verkondigen.

26 april 2021 om 13:57

Dat is dan ook gelijk de beste speler van Bayern en was ook de beste speler van de nummer 2 Dortmund. Upamecano, Neuer, Goretzka ook transfervrij aangetrokken. Geen fabeltje dus.

26 april 2021 om 14:12

Komt omdat bij jou de definitie "concurrent van Bayern" anders is dan bij andere clubs. Komt je goed uit als je gaat klagen maar natuurlijk wel een beetje scheef.

Eindig je 30 punten onder Bayern, dan ben je concurrent van Bayern als zij een speler van je kopen. Die meetlat neem je uiteraard niet voor andere clubs.

26 april 2021 om 14:39

Ik zal je even uit je droom helpen Intermilito:

Clubs die de afgelopen jaren spelers van concurrenten kochten, dan wel transfervrij haalden:
Wolfsburg: Mehmedi, Brooks, Casteels, Gerhardt, Ginczek
Dortmund: Reus, Hummels, Schulz, Brandt, Dahoud, Hazard.
Leverkussen: Hradecky, S. Bender, Tah, Weiser, Amiri, Baumgartlinger, Demirbay.
Mönchengladbach: Ginter, Hofmann, Kramer, Stindl, Traoré.

Dan nog wat clubs buiten Duitsland, een paar voorbeelden:
Atletico Madrid: Suarez, Vitolo, Kondogbia, Llorente
Barcelona: Alba, Neto, Lenglet, Griezmann
Inter Milan: Handanovic, Bastoni, D'ambrosio, de Vrij, Kolarov, Škriniar, Barella, Gagliardini, Sensi, Vecino,
Juventus: Buffon, Chiellini, Demiral, Bernardeschi, Chiesa, Dybala, Kulusevski.
Liverpool: Robertson, van Dijk, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jota, Mané.
Manchester City: Sterling, Stones, Walker, Mahrez
Manchester United: Maguire, Shaw, Mata, Matic
Psg: Mbappé, Kurzawa
Real Madrid: Odriozola, Ramos, Isco

Het is van alle tijden en elke club heeft wel spelers die ze destijds van een directe concurrent hebben gehaald of die juist uitzonderlijk presteerde dat jaar met de club. Dat is niks nieuws en zal altijd zo blijven. Het verschil is wel dat een Bayern veel spelers transfervrij haalt, dat is niet sjiek misschien, maar het gebeurt wel.

Iedere club probeert concurrenten te verzwakken en dat zal ook nooit veranderen.

26 april 2021 om 14:46

Upamecano is gewoon een transfersom voor betaald. Neuer idem. Alleen Gotetzka was transfervrij. Absoluut een fabeltje. Clubs als Dortmund kopen meer bij de concurrentie, maar omdat zij achter Bayern staan is dat allemaal prima..

26 april 2021 om 15:21

Mensen hebben gewoon een hekel aan Bayern en ze willen dat gewoon niet toegeven. Goretzka en Neuer kwamen ook niet van concurrenten. Upamecano hebben ze 42 miljoen voor neergelegd en daarvoor heeft Bayern 5/6 jaar geen speler gehaald van een concurrent. (Laatste keer was Hummels van Dortmund)

26 april 2021 om 17:22

Zo kun je mooie lijstjes maken Hoffe. De meeste in duitsland kwamen van zinkende schepen (HSV, Schalke, Stuttgart), in Engeland zijn een aantal van de subtop/middenmoot gehaald, geen 'concurrent' dus en vrij jong (bv Shaw) Vitolo kwam van een degradatiekandidaat, geen concurrent, Llorente mocht weg bij Real, want weinig kansen, Neto is als 2e keeper geruild voor Jasper, niet vergelijkbaar. Ramos is als 20 jarige opgepikt bij Sevilla, toen subtop, maar flink betaald voor die tijd. Bastoni en Chiellini komen beide gewoon uit de jeugd, maar vanwege gedeelde eigenaarschappen en rare huurdeals in Italië ooit 1 seizoen op verkapte huurbasis gespeeld. Was Bologna of Cagliari trouwens concurrentie voor inter? Zo breng je het namelijk.Mahrez werd gehaald toen leicester afgezakt was, Stones was toe aan een stap omhoog, Kulusevski als jong talent gehaald, Demiral net zo, d'ambrosio en skriniar zijn gehaald van middenmoters, Alba keerde terug naar zijn jeugdclub (Hummels btw ook, dus dit kan je wegstrepen) en voor de meeste is veel betaalt. Eindstand, is je lijstje al voor 70-80% uitgedund omdat je vanwege het statement maken heel losjes bent met het begrip concurrentie en de voorwaarden. Dit is puur, 'huidige selectie, welke spelers komen van een club in hetzelfde land' zonder naar andere voorwaarden te kijken. Plank flink misgemept dus. Als barca/real opeens de sterren van Atletico en sevilla haalt, PSG Lille leegkoopt, Juve alles bij Inter weg gaat halen en City en Chelsea de rest vd top in Engeland leegkopen mag je een lijstje maken, goed?

26 april 2021 om 17:34

@nibborski. Bayern koopt niet één club helemaal leeg. En btw, als je mijn bericht goed hebt gelezen onderaan, staat er: ''het is van alle tijden en elke club heeft wel spelers die ze destijds van een directe concurrent hebben gehaald of die juist uitzonderlijk presteerde dat jaar met de club. ''
Mister inter heeft het nergens over voorwaarden en ik evenmin. Volgende keer even beter lezen wat ik schrijf, hoef je ook niet zo'n groot stuk te schrijven

26 april 2021 om 21:17

Waarom dan limiteren tot hetzelfde land?! Breidt je lijstje dan ff uit met elke transfer naar elke topclub, voldoet daar immers altijd aan😮

Net als Vilas Boas voor zijn trainerschap nooit profvoetballer geweest, dit is een trend aan het worden, omdat ik denk dat veel ex-profs falen als trainers, er nog veel meer talentvolle trainers rondlopen die nooit op het hoogste niveau hebben gespeeld. Mooi om te zien

Wel opvallend dat Neuer ouder is dan Nagelsmann en bijna even oud als Lewandowski, grappig haha

Ik snap oprecht de negatieve reacties niet zo goed? Het is toch logisch dat bayern nagelsmann wil hebben, dan ga je toch navraag doen. Wat moeten ze bij bayern dan? Hee de trainer gaat weg, laten we maar geen nieuwe coach halen bij nummer 2-6 uit onze eigen competitie. Weet je wat er schijnt in Nederland bij Emmen nog eensgezinde te zijn die er wat van kan, ene lukkien...

26 april 2021 om 13:41

Denk gewoon dat mensen uit frustratie (lees: de Buli is saai) hier reageren. Het is gewoon frustrerend als een club zo groot is dat de rest er maar bij loopt voor spek en bonen, of om de coaches en spelers aan de club te 'verkopen'. Als we niet opletten gaat dit ook in de ED gebeuren.

Brobbey zal nu ook wel denken.... toch naast de vele centen ook grotendeels een keuze voor de trainer Nagelsman....

26 april 2021 om 14:26

Idd, veel te vreog getekend

Na spelers ook even de trainer van de concurrentie pakken. Achja, titel nummer 10,11,12 ook maar alvast binnen. Bundesliga leukste competitie na de PL voor mij persoonlijk. Plek 2 tot en met 18 spannend

Echt jammer dat hij naar Bayern gaat. Bij Bayern heb je toch geen uitdaging, die worden toch de komende jaren kampioen.

Ik had hem graag gezien bij een van de topclubs in Engeland of als opvolger van Zidane.

Bij Bayern kun je het alleen maar goed doen door elk jaar de treble te winnen.

Zou als ik hem was toch bij RB Leipzig blijven. Kan daar nog zoveel bouwen en beter worden. Hoewel Leizpig toch wel een ploeg is met veel talenten maar niet echt spelers die de kar trekken op belangrijke momenten. Zo blijf je altijd wel een beetje achter op de ervaren spelers die topclubs wel hebben

Vind het erg vreemd dat Bayern het zou overwegen om 20 miljoen uit te geven om een trainer te halen. Als je dan even terugdenkt dan zou Bert van Marwijk in 2010 minimaal 50 miljoen waard zijn. Waar slaat dit ineens op om zoveel te betalen voor een trainer. Ze hebben Alaba al weggedaan omdat ze geen geld hebben door Covid en dan gaan ze nu ff een trainert halen die miljoenen zou kosten.

26 april 2021 om 14:03

Waarom kom je met zo'n reactie terwijl je totaal niet weet waar je over praat. Er is genoeg geld om Alaba te betalen.

26 april 2021 om 15:25

Alaba weggedaan omdat ze die niet kunnen betalen?!?! Alaba wou 20 miljoen(!!!) Per jaar verdienen. Dat is meer dan wie dan ook bij Bayern. Bayern is niet gek en heeft Alaba gevraagd water bij de wijn te doen. Alaba heeft dat afgewezen en daarom mag die transfervrij vertrekken. Bayern kan hem wel betalen, maar ziet geen reden om het te doen. Ze vinden dat het het niet waard is.

Als ik Bayern was, zou ik die miljoenen steken in 1 of 2 grote talenten (als die al betaalbaar zijn voor dat bedrag). Maar zoveel geld voor een trainer neerleggen vind ik echt absurd. Lekker de vervanger van Flick destijds een plekje doorschuiven, of neem Sjors Ultee, ook een jonge talentvolle trainer zegt men.

Een hoop onzinpraat van mensen die hier Bayern door het slijk halen als zijnde een verzieker van de Bundesliga, man man man wat een onzin en kortzichtigheid tegelijk. Heel vreemd is dat. De andere clubs doen immers niet anders. Ga maar kijken naar Dortmund die lijstaanvoerder is wat betreft het wegplukken van mensen bij andere clubs vandaan.

Ook hierbij apart dat de club (Bayern) als met Nagelsmann onderhandelt over een contract terwijl ze er eerst met Leipzig uit moeten komen. Stel de trainer heeft zijn zinnen volledig gezet op Bayern maar Leipzig wilt 30 miljoen en Bayern gaat dat nooit betalen dan heeft Leipzig een probleem omdat die een trainer heeft die eigenlijk weg wilt. Heel apart laat nu eerst de clubs eruit komen en daarna pas onderhandelen met de trainer in kwestie.

26 april 2021 om 14:42

Stel Bayern gaat onderhandelen met Leipzig om Nagelsmann aan te trekken en de clubs komen er niet uit. Dan zit Leipzig ook gewoon met een trainer die weg wilt.

Dit is een vrij normale gang van zaken. 1 club benaderd de andere club omdat ze geinteresseerd zijn in een speler/coach en die krijgt dan vaak toestemming om ook met de speler/coach te gaan praten. Het is namelijk ook zonde van de tijd als de clubs een maand lang aan het onderhandelen zijn en daarna blijkt dat de speler/coach helemaal niet wilt.

26 april 2021 om 17:46

In Duitsland blijven ze daar niet zo in hangen hoor als in het drammerige Nederland. Dan gaat Nagelsmann gewoon weer vol gas voor Leipzig.

Fijn om te horen als je als jonge speler kiest voor Leipzig om de trainer en dan hoor je dit. Ik ben benieuwd wat Brobbey nu zal denken ?

26 april 2021 om 15:25

Zal mij persoonlijk weinig doen wat Brobbey nu denkt. Nee wacht, eigenlijk hoop ik dat hij er flink de pest in heeft en spijt heeft. Verder Brobbey bedanken voor die paar doelpuntjes en nu de titel officieus binnen is niet meer opstllen die gast.

26 april 2021 om 17:16

Omdat er veel gesproken werd dat die trainer goed met jonge talenten om kan gaan en waarschijnlijk mede daardoor ook de keuze is gemaakt.

27 april 2021 om 10:44

Dat snap ik en ik bedoel juist dat ik het wel mooi vindt dat brobbey dit overkomt.

Oei ten Hag Leipzig? Of Bosz

26 april 2021 om 19:34

Bosz vinden ze waarschijnlijk te naïef. Ten Hag moet lekker bij Ajax blijven. Volgend seizoen tijd om weer te overwinteren in CL.

26 april 2021 om 20:36

De volgende coach bij RB Leipzig wordt dan normaal Jesse Marsch, de huidige coach van RB Salzburg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren