Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijna weer een scorende keeper in Eredivisie: 'Dit was hét moment'

Laatste update:

Vorig seizoen maakte Martin Hansen in de blessuretijd van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV met een hakbal de gelijkmaker (2-2) en afgelopen weekend was er bijna opnieuw een scorende doelman in de Eredivisie. Sergio Padt kwam erg dicht bij de 1-1 tegen Excelsior, maar de keeper van FC Groningen zag zijn inzet op de paal belanden, waarna Excelsior er 2-0 van maakte.

In de absolute slotfase van de wedstrijd was Padt mee naar voren gegaan en bijna had dit succes. “Het is altijd m’n droom geweest om als keeper belangrijk te zijn met een goal”, baalde Padt in gesprek met De Telegraaf. “Dit was hét moment. Ik zag de bal aankomen, had tijd om na te denken en probeerde hem zo dicht mogelijk bij de tweede paal te leggen.”

Dat lukte: de bal raakte de paal, waarna twee ploeggenoten van Padt net niet bij de rebound konden. “Dan kan je wel door de grond zakken”, aldus de keeper, die in de tegenaanval zag dat Kevin Vermeulen met een doeltreffend schot van eigen helft (het doel van Groningen was immers leeg) voor de 2-0 en de beslissing in de wedstrijd zorgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was aan het werk en luisterde via RTV Noord. Wat was dat spannend zeg. Nu op naar de wedstrijd van zondag, Twente thuis

15 augustus 2016 om 09:15

Ik heb er zin in, twee clubs die voor hun eerste punten gaan strijden

15 augustus 2016 om 09:25

Ja ik ook! Word spannend.

15 augustus 2016 om 10:30

Twente wint wel. Zo'n slecht Groningen heb ik al n tijd niet gezien. En t was sl jaren niet best.

15 augustus 2016 om 12:01

Net of Twente zo goed is dit Twente eindigt gewoon onder Groningen dit seizoen

15 augustus 2016 om 17:32

ze zijn beiden vooralsnog helemaal niets dit seizoen, dus dat soort uitspraken als jij nu doet kun je nog niet maken

Het had wat geweest zeg als er weer een keeper had gescoord zo vroeg in de competitie, was technisch echt een goede kopbal! Meeste keepers in de Eredivisie houden geen bal tegen maar voorin voor gevaar zorgen doen ze dan weer wel.

15 augustus 2016 om 10:07

Misschien gewoon een keer de keep in de spits zitten

15 augustus 2016 om 10:16

Ik moet ook wel zeggen dat Padt wel wat pondjes heeft waardoor hij best sterk kan zijn in een duel.

Hansen heeft bij ons die andere 33 wedstrijden bij elke vrije trap onze armgebaren en spreekkoren gezien en gehoord om hem mee naar voren te sturen. Geweldig! Op een gegeven moment vond hij het niet meer zo leuk als hij even geïrriteerd was

We waren bang dat Setkus het zwaar zou krijgen om zo'n keeper als Hansen te vervangen maar hij doet het voorlopig erg goed.

In de eerste 2 wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn er echt al een hoop "spectaculaire" dingen gebeurt hoor. Idd een bijna goal van een keeper met daaruit een counter en een goal. 2 pingels in 1 minuut en dan ook nog eens allebei mis. Feyenoord wint met 5-0 bij Groningen, Ajax die in eigen huis gelijk speelt tegen Roda haha. En ik ben vast nog wat dingen vergeten. Enorme amusementswaarde in onze eigen competitie. Ik vind het leuk en heb er zin in

De enige speler in de selectie waarvan ik overtuigd ben dat Groningen niet zijn plafond is. Echt een goede keeper die dit seizoen ook al de nodige reddingen heeft verricht.

Ik vind Padt de enige die tot nu toe zijn niveau van vorig seizoen haalt. Tevens zou ik het een goed idee vinden om nog eens te kijken of je die ervaren belg Wuytens die transfervrij is op te halen. Als je die haalt heb je voor de komende wedstrijden nog een extra ervaren man in het veld die ook kan coachen voor de jonkies. Tevens zou het voor Padt goed zijn om de mensen van de verdediging ook beter te coachen. Ik had het Padt gegund om die goal te maken, maar helaas zat het er niet in.

Padt
Hateboer
Memisovic
Larsen
Payne
Linssen
Idrissi
Tibbling
Mahi
Van Weert
Sorloth

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren