Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bezinning in Almelo: ‘Sparta speelde ons af en toe helemaal aan gort’

Laatste update:

Na een spectaculaire slotfase hielden Heracles Almelo en Sparta Rotterdam elkaar zaterdagavond in evenwicht. Het werd 2-2 en daar mogen vooral de Almeloërs gelukkig mee zijn, want Thomas Verhaar faalde in blessuretijd vanaf elf meter. John Stegeman erkent na afloop dat het veldspel van de opponent er goed uitzag.

/

"Het is tegenwoordig heel moeilijk om penalty's te scoren in Nederland. We hebben geluk, al pakte Bram Castro de bal goed", zegt de oefenmeester van Heracles in gesprek met FOX Sports Vlak voor de 0-1 van Zakaria El Azzouzi, op slag van rust, leek de thuisploeg juist te scoren. Een treffer van Thomas Bruns werd door Ed Janssen echter onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

"Kan ik dat veranderen? De scheidsrechter beslist dat het geen doelpunt is. Ik baalde er veel meer van dat Sparta vlak voor rust de 0-1 maakte", stelt Stegeman. Op de persconferentie voegt hij daar woorden van bezinning aan toe. "Sparta had een aantal wonderschone aanvallen. Wij waren slordig, Sparta voetbalde ons af en toe helemaal aan gort."

Verdiende Sparta Rotterdam meer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alex Pastoor is zwaar underrated!

29 oktober 2016 om 23:03

Weet ik niet, maar hij komt wel af en toe wat pedant over.

30 oktober 2016 om 08:17

Wat pedant??........

Sparta speelt echt leuk voetbal, zie je vaak met gepromoveerde clubs (vaak is het seizoen erop degradatie) hoop dat sparta er inblijft, mooie club!

Dit zijn toch wel potjes waar je voor het stadion naar gaat. Werkelijk alles zat erop en eraan. Baal wel een beetje als Heraclied zijnde dat we niet hebben gewonnen, maar gelijkspel lijkt me wel verdiend. Toch mooi om te zien dat Darri weer een keer echt kon laten zien wat hij kan. Niet dat het moeilijk is om van Mieghem te vervangen, maar speelde echt fantastisch.

29 oktober 2016 om 23:22

Als Darri wat constanter zou zijn zou zijn naam altijd als eerste op het wedstrijdformulier staan...

29 oktober 2016 om 23:27

Ja precies, als hij zo speelt als vandaag heb je gewoon een echte topper in huis. Helaas doet hij dit idd niet altijd.

Het valt me echt op dat het verschil tussen de Eredivisie en de JL steeds kleiner word . Mischien eens tijd om de promotie/degradatie regels te veranderen .

30 oktober 2016 om 00:08

Hoe valt dat dan op?

Hoe het op valt ?? Dat ploegen als Sparta/nec en Zwolle met een kleine begroting zich vrij gemakkelijk handhaven in de Eredivisie .

En ploegen die degraderen Nac/cambuur/graafschap de nodige moeite hebben in de JL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren