Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beugelsdijk baalt na afstraffing in Amsterdam: ‘Ben er echt doodziek van’

Laatste update:

Tom Beugelsdijk keerde terug bij ADO Den Haag en na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-1) kreeg hij de schijnwerpers op zich met een hilarisch interview. Beugelsdijk kreeg te horen dat hij er met zijn rode hoofd uit zag als een tomaat, waarop hij in plat Haags reageerde met ‘rustaaahg!’ Na de tweede wedstrijd, tegen Ajax, had Beugelsdijk minder te lachen.

/

Ajax was veel te sterk voor ADO Den Haag, dat met 4-0 klop kreeg. In gesprek met FOX Sports heeft Beugelsdijk het over ‘een heel slechte wedstrijd’. “We kwamen al snel op een domme manier 1-0 achter terwijl je de nul zo lang mogelijk moet houden. Ze scoorden uit een ingooi”, baalt de mandekker.

“Natuurlijk ben ik boos”, gaat Beugelsdijk verder. “Ik denk dat wel alle elf niet met het mes tussen de tanden speelden. Terwijl je dat wel moet doen als je minimaal een punt wil pakken. Ik ben er echt doodziek van.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 augustus 2015 om 15:17

Komt doah hût waaeehh.

30 augustus 2015 om 18:39

Ja dâs muh weâhrk

ADO kan thuis wat extra's. Uit is dat een stuk moeilijker. Dat wijzen de statistieken wel uit.
ADO-Ajax wordt een moeilijkere wedstrijd.

Dramatische wedstrijd van ADO. Ongeïnspireerd en totaal geen lijn in het spel. Er is nog veel werk te doen voor Fraser. Volgend weekend zijn er interlands dus hebben ze mooi 2 weken de tijd om te gaan trainingen op vastigheden in t spel.

Nog een lange weg te gaan als je dit seizoen serieus kans wil maken op een plek in het linkerrijtje.

30 augustus 2015 om 15:16

Trainingen = trainen

30 augustus 2015 om 15:51

Ah joh, ik zie ADO dit seizoen hoge ogen gooien hoor. Prima elftal, spits die makkelijk scoort, goede buitenspelers. Goede as op het middenveld en centraal achterin. Vandaag was gewoon wat minder maar Ajax heeft ook gewoon wat meer kwaliteit. Je mag als ADO gewoon verliezen in Amsterdam, geen schande. Verwacht echt wel plek 8.

Man man man, wat een wanvertoning van Den Haag. Zo is het voor ajax wel heel makkelijk om hun wedstrijden te winnen.

30 augustus 2015 om 15:29

Mischien is het slechte spel wel te wijten aan een fris spelend Ajax. Geen enkel moment dat het er in zat. In Nederland is een verliezend team altijd slecht.... maar waarom is een winnend team noet gewoon te goed!

30 augustus 2015 om 15:32

Hahahahaha nooit is een beetje lof voor het doordekken, het jagen, het gretig zijn van die jongens vandaag. Achja we zijn het gewend. 12 punten uit 4 en 12 voor 0 tegen. Allemaal door die slechte tegenstanders, beetje hulp van de scheids en knjb. Hahaha laterss

Logisch dat je hier ziek van bent, maar kom op...verliezen van Ajax in Amsterdam is geen schande, de manier waarop echter wel!
Totaal geen vechtlust gezien, goals weggegeven....

De komende weken moeten we onze punten pakken (heracles / Zwolle / Excelsior / Nec / Graafschap en Cambuur)/

Nogmaals gefeliciteerd alle Ajacieden....

Ado gewoon Ruuustaaaagh blijvuh!!

30 augustus 2015 om 15:27

Top reactie! Zo kan het gewoon ook. Ado gaat een goed seizoen tegemoet, wij hopelijk ook

kan niet altijd feest zijn

Het leek natuurlijk ook helemaal nergens op. Met die Meijers daar achterin wordt het een moeilijk verhaal voor Ado.

30 augustus 2015 om 15:27

Meijers is gewoon een uitstekende linksback, al was hij vandaag wat minder.
Meijers is het meest constant bij ons met uitzondering vandaag dus helaas..

30 augustus 2015 om 16:32

Meijers ook een directe tegenstander tegenover zich die in vorm is en 1 tegen 1 bijna niet te kloppen is. Meijers is aanvallend sterker dan verdedigend. Met El Ghazi tegenover zich had Meijers rugdekking of steun van een inzakkende speler nodig maar dit gebeurde niet. Dit terwijl dat bij Ajax wel zo was, omgekeerde wereld. Die hadden hun verdedigende taken op orde. Zo kreeg de linksback van Ajax meteen steun zodra Schaken de bal aangespeeld kreeg. Had geen ruimte om te doen wat hij goed kan.

haha wat een haagsche humor vandaag, eerst de bus parkeren. dan rustaaaagh doen en dan die pannenkoeken uitspraak. ik kwam niet meer bij. :-)

De Haagse verdediging speelde echt voor Sinterklaas vandaag, wat een drama!!

Rustaaaaahhg blijven Tommie, dan komt alles goed. On: Ajax speelde zeer goed Ado was slecht, dan krijg je dit.

Iets te rustaaaagggg gebleven,
Stonden allemaal te slapen achterin bij Ado, en verder liep het ook ng niet echt lekker.

Overklast heet dat gewoon. Druk van plaatsing van de EL was weg en je ziet waar AJAX toe in staat is. Maar ja het kwam gewoon omdat ado zo slecht was.

De felheid waarmee ADO de eerste paar wedstrijden van het seizoen speelden was totaal niet aanwezig vandaag. Dan zie dat men gewoon meer dan 100% moet gegeven wil je een goed seizoen draaien en rond plek 8 a10 wil eindigen. Verliezen van Ajax uit is geen schande maar het gebeurde zo naïef en gemakzuchtig. Jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren