Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besluit Van Bommel verrast Theo Janssen; Boskamp heeft puntje van kritiek

Laatste update:

PSV won donderdagavond in Noorwegen met 1-4 van Rosenborg BK en staat zodoende na twee groepswedstrijden in de Europa League op zes punten. Het doel van de Eindhovenaren werd verdedigd door Robbin Ruiter, doordat eerste keeper Jeroen Zoet vlak voor de aftrap uitviel met een liesblessure. Theo Janssen had niet verwacht dat PSV-trainer Mark van Bommel zou kiezen voor Ruiter als vervanger van Zoet.

De oud-middenvelder van onder meer FC Twente en Ajax dacht aanvankelijk dat Lars Unnerstall als back-up van Zoet diende bij PSV. "Maar ik zag de opstelling en toen zag ik dat Unnerstall op de tribune zat. Uiteindelijk is hij op de bank beland. Dat vond ik wel verrassend, want ik had verwacht dat hij de tweede keeper zou zijn", vertelt Janssen bij RTL 7.

Collega-analist Johan Boskamp vindt dat Ruiter prima heeft gepresteerd. De 32-jarige doelman deed 'wat hij moest doen goed'. "Maar bij het tegendoelpunt ging die eerst naar voren, om vervolgens weer terug te stappen", plaatst Boskamp toch nog een kritische kanttekening. Ruitter gaf een rebound weg bij een hoekschop, waarna Samuel Adegbenro kon scoren voor Rosenborg.

Ruiter zelf kijkt tevreden terug op zijn officiële debuut voor PSV. "In de warming-up bleek dat Jeroen te veel last had van zijn lies. Je gaat dan zelf een korte warming-up doen, wat niet ideaal is, maar je moet ervoor zorgen dat je er staat. Ik denk dat het een degelijke wedstrijd was. In de tweede helft vond ik mezelf wat slordig met de voeten, maar uiteindelijk gaat het erom dat je als keeper de ballen tegenhoudt. Ik denk dat we als ploeg het uitstekend hebben gedaan, zeker in de eerste helft. Het is jammer dat je niet de nul weet te weten, maar 1-4 is een uitstekend resultaat", aldus Ruiter.

Heeft de basisplaats voor Robbin Ruiter jou ook verrast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niks op Ruiter aan te merken verder. Het is niet de eerste keeper en er dan onvoorbereid inkomen, dan heeft ie het gewoon netjes gedaan vandaag.

Ik was ook wel verrast dat Unnerstal er niet in stond. Al heeft Ruiter het niet slecht gedaan vind ok Unnerstal nog steeds de betere keeper.

4 oktober 2019 om 06:31

Lars komt echt net terug van een blessure, misschien kiest v Bommel daarom voorlopig voor Ruiter?

Dat Ruiter een rebound weg gaf, vind ik te veel gezegd. Prima gekeept verder op de lange trappen na dan. Die kwamen vaker niet dan wel aan. Toch had ook ik gehoopt en gerekend op Unnetstall.

4 oktober 2019 om 02:12

Maar dat is bij Zoet precies hetzelfde die lange ballen van PSV altijd slaan nergens op want Malen is geen spits als Luuk de jong die de hele tijd zijn duels in de lucht wint.

4 oktober 2019 om 05:39

Nee, bij Zoet zijn ze wel beter, dat viel me juist nu erg op.

Die bal waar die rebound uit kwam was best goed gekeept.

Sodeju zeg, en dan te bedenken dat ie één jaar geleden maar één potje speelde in de League One.

‘De oud middenvelder van onder meer Twente en Ajax’. Gaan jullie dit icoon van Vitesse nu echt op deze manier beschijven? Lachwekkend...

4 oktober 2019 om 09:07

Tja, dat zijn wel de clubs waar hij het succesvolst mee was (zowel met Ajax als Twente landskampioen geworden).

Met Unnerstall had PSV in ieder geval met 0-4 gewonnen, want die had ie never nooit doorgelaten.

4 oktober 2019 om 09:08

Niet mee eens. Ik vond het al heel erg knap dat hij 'm in eerste instantie nog wel had...

Met Unnerstall had PSV in ieder geval met 0-4 gewonnen, want die had ie never nooit doorgelaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren