Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas zet goede vorm door en plaatst zich voor halve finale van de beker

Laatste update:

Besiktas heeft zich woensdagavond geplaatst voor de halve finale van de Turkse beker. De ploeg van Fernando Santos rekende zonder al te veel moeite af met Konyaspor: 2-0. Salih Uçan en Cenk Tosun verzorgden de doelpuntenproductie.

Besiktas begon met de nodige bekende namen aan de wedstrijd. Voormalig AZ-verdediger Jonas Svensson had zoals gewoonlijk een basisplek, evenals ex-Vitesseaar Milot Rashica. Het achttienjarige toptalent Semih Kiliçsoy verscheen eveneens aan de aftrap.

Het initiatief lag in de eerste helft bij de thuisploeg. Besiktas kwam in het eerste halfuur amper tot kansen, maar leek wel het enigszins betere van het spel te hebben. In minuut 32 sloegen de Zwarte Adelaars toe.

Een afstandsschot van Ernest Muçi werd allesbehalve goed verwerkt door Konyaspor-doelman Deniz Ertas, waarna de bal voor de voeten van Uçan belandde. De middenvelder wist daar wel raad mee: 1-0.

In het eerste gedeelte van het tweede bedrijf viel een vergelijkbaar spelbeeld te zien als voor de theepauze. Besiktas zocht een treffer, maar kwam niet tot veel goede mogelijkheden. Toch zou de formatie van Santos de marge verdubbelen.

Tosun mocht halverwege zijn intrede in het veld maken en hij bekroonde zijn invalbeurt al snel met een doelpunt. De Turkse aanvaller kopte in minuut 58 een hoekschop van Gedson Fernandes binnen: 2-0.

Konyaspor gebruikte de tweede tegentreffer ogenschijnlijk als wekker en ging in de dertig minuten die nog te spelen waren op jacht naar aansluiting, maar de degradatiekandidaat uit de Süper Lig bleek niet bij machte om tot scoren te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je ziet echt dat konyaspor een heel zwak team is. Daarom gaan ze ook degraderen. Ze maken veel verdedigende fouten. Bjk zoekt moraal door thuis druk te zetten, dan snap ik dat een degradatieteam moeite heeft met uitverdedigen. Maar in de tweede helft, waar konyaspor toch binnen de 16 de bal had, hebben ze deze verprutst door roekeloos op doel te schieten. Terwijl, als ze dit terug hadden kunnen leggen, had Konyaspor toch een doelpunt kunnen maken. En bij de totaal verkeerde terugspeelbal van zayrentinov had konya de gelijkmaker kunnen maken. Jeetje, het is moeilijker om hem te missen dan te scoren. Je bent alleen met de keeper de keeper stopt met uitkomen, plus een medespeler loopt mee. Je kunt ook op hem terugleggen. Proberen ze met een omhaal te scoren man man man Konyaspor heeft 3
Kazimcans in de aanval met afrikaanse roots.

We winnen wederom, de weg naar de finale ligt open, wil je die beker winnen? Dan moet je Ankaragucu opeten.

Het spel.. ja dat is echt niet om aan te zien! Blijkbaar zal hier ook weinig verandering in komen met Santos. Houdt zich stijf vast aan een aantal spelers waar je echt helemaal niks mee kan. Om te beginnen Cenk, leuk dat hij scoort maar hij voegt echt 0,0,0,0 toe. Als je toch Semih naar links schuift om Cenk te laten spelen, dan is er maar 1 speler die op 9 moet en kan en dat is Abubakar. Zal tegen GS wel weer met Cenk aankomen, baris alper zal de dag van zijn leven hebben.

En Muci moet gewoon op 10. Musrati en Muci laten wel zien dat ze kunnen ballen. Op naar Gala waarin wij niks te verliezen hebben

Captain Necip

Santos waar ben je mee bezig?

Waarom staat Muci links? Iedereen dit seizoen heeft op een andere positie gespeeld dan zijn originele.

Waarom speelt Worall niet?

Voor de rest een dood saaie wedstrijd. Maar goed dat is wat je krijgt als je zonder 10 speelt.

En als laatst, waarom krijg ghezzal elke week speeltijd? We moeten hem bedanken voor alles en hem zsm wegsturen aan het einde van het seizoen!

28 februari 2024 om 21:37

Necip houdt Worrall op de bank

29 februari 2024 om 12:56

Necip is op dit moment je beste verdediger daarom speelt Worrall niet

Dit is echt een geweldige overwinning, vooral omdat Ankaragücü gisteren Fenerbahçe uit de beker heeft gestoten. Het was vandaag essentieel dat wij onze taak volbrachten, en ik ben blij dat dat is gelukt. Persoonlijk speel ik liever tegen Ankaragücü dan tegen Fenerbahçe in de halve finale. Het spel was verre van ideaal, maar zolang we blijven winnen, ben ik tevreden - en ik denk de rest ook. Ankaragücü zal zeker geen makkelijke tegenstander zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we de finale zullen halen. Op naar de derby!

Weer een clean-sheet, de 6e op rij in eigen huis. We moeten niet vergeten dat deze ploeg in de 4 thuiswedstrijden voor Santos 14 doelpunten tegen heeft gekregen. We vallen allemaal in slaap door het spel maar meer zit er niet in op dit moment. Top 4 in de competitie en de bekerfinale, dat is het doel. Hoe we dat behalen is niet de prioriteit, in het nieuwrle seizoen mogen we voetballend meer verwachten.

Fernando Santos is de naam!

Had in het begin een hoop kritiek maar hij begint langzaam een hoop monden te snoeren. Buiten de uitschieter tegen Pendik staat de verdediging als een huis en krijgen we bijna geen doelpunten meer tegen. Vandaag weer een solide overwinning geboekt zonder enig moment te hoeven stressen. Vanaf nu focus op zondag, de dag dat we genadeloos gaan toeslaan en daarna volle focus op bekerwinst met als eerste halte de goorlappen van Angara. Here we go!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren