Besiktas verliest topper diep in blessuretijd en ziet koploper ver weglopen

Besiktas heeft zaterdag een gevoelige nederlaag geleden in de Süper Lig. De ploeg van Sergen Yalçin kreeg tegen koploper Trabzonspor in de 97e minuut een beslissende treffer tegen en verloor de topwedstrijd: 1-2. Trabzonspor heeft daardoor al tien punten voorsprong op nummer vier Besiktas, dat voor de tweede keer op rij verloor in de competitie.

De blessuregolf bij Besiktas is voorbij, al moest de thuisploeg wel zijn spits Michy Batshuayi missen. Echte kansen waren pas in de absolute slotfase van de eerste helft te zien. Zes minuten voor rust redde Besiktas-doelman Ersin Destanoglu op de doorgebroken Anthony Nwakaeme, terwijl Ugurcan Çakir aan de overzijde met de vingertoppen voorkwam dat Cyle Larin scoorde namens Besiktas. In blessuretijd kwam Trabzonspor op voorsprong via Abdülkadir Ömür, die door Marek Hamsik werd weggestoken en beheerst afrondde: 0-1.

Kort na rust werd Besiktas van de gelijkmaker weerhouden door Çakir, die knap redde op een schot van Güven Yalçin. De thuisploeg creëerde weinig, maar kwam na ruim een uur spelen toch terug in de wedstrijd, toen Larin een verkeerde terugspeelbal wist te onderscheppen. De Canadees kwam met enig fortuin ook voorbij Çakir en gleed de bal binnen: 1-1. Trabzonspor wist de wedstrijd diep in blessuretijd alsnog te winnen. In de zevende minuut daarvan legde Nwakaeme de bal bij een snelle counter handig breed op Andreas Cornelius, die de bal vrij simpel binnen schoot: 1-2.

2

Prachtige slotfase, maar weer een hele slechte wedstrijd. Niveau in Turkije is echt erg gedaald.

Bij het eerste doelpunt heb je 3 min blessuretijd en scoren ze in de 4'de minuut. Niet gegeven kaarten aan Trabzonspor, Ghezzal en Nkoudou die een penalty verdienden. Dus TFF gaat Trabzonspor kampioen maken dit jaar. Besiktas heeft gespeeld, Trabzonspor scoort. Bedankt TFF!

6 november 2021 om 19:19

Ghezzal en Nkoudou verdienden een penalty? Waarvoor dan? Omdat ze dat zo graag wilden? En welke kaarten kreeg Trabzonspor niet dan? Bij iedere overtreding kregen we er een. Vida heeft ongeveer een miljoen overtredingen begaan en kreeg er maar eentje

6 november 2021 om 19:22

Dat je serieus op hem reageert😀
Scheids gewoon top gefloten, geen strafschop nix. Zulke scheidsrechters hebben we nodig in TR

Iemand stond op de voet van Ghezzal, Nkoudou in de laatste minuut en het bebloede gezicht van Vida. 3 penalty’s niet gekregen.

6 november 2021 om 19:24

1 love, vind je? Een speler van Trabzonspor stond op de voet van Ghezzal. Dat is al een penalty

6 november 2021 om 19:28

Luister, ik reageer objectief. Als bjk had gewonnen was ht beter geweest ook voor gs.
Maar voor dit Ts petje af. Ik vond dat de scheids goed heeft gefloten. In Europa fluiten ze zo we zijn dit niet gewend in tr als we dan europa ingaan gaan we 9 van de 10x op ons bek.
Dit soort scheidsrechter hbbn we nodig

6 november 2021 om 19:32

1 Love bro, ik ook, als we onverdiend hadden verloren had ik het geaccepteerd en een nette reactie getypt, maar er kloppen een paar dingen niet. Hoezo wordt er na 3 min blessuretijd in de eerste helft nog na die 3 min doorgespeeld, waarna er word gescoord, dat kan ik niet begrijpen.

6 november 2021 om 19:37

Bro, je maakt je druk over 1 minut.
Als bjk had gescoord dan was het ook terecht.
We moeten eens op houden met tff gaat die of zus kampioen maken.
Vorig jaar zijn jullie kampioen geworden en terecht als jullie dit jaar weer kampioen worden is het weer terecht.
Als ts het word ook terecht.
Als je niet kan winnen in een derby is 1 punt ook goud waard

6 november 2021 om 19:40

Bro, Ik snap je punt, Besiktas speelde slecht en dat geef ik ook netjes toe, maar dat ene minuut heeft wel gezorgd dat Trabzonspor heeft gescoord en daar irriteer ik me mateloos aan.

Bro je bent niet serieus over die penalty toch hahahahah

6 november 2021 om 19:26

Jozef, bro hoe ik het heb gezien is een penalty, hadi penalty yi gectim. Waarom werd er doorgespeeld in de blessuretijd van de eerste helft. 3 min blessuretijd, 4de minuut gescoord

6 november 2021 om 19:30

Ja die van Ghezzal is idd wel een twijfel geval maar die van Nkoudou abosluut niet, de bal word netjes geraakt. Ja er werd wel langer doorgespeeld maar dat is niet de reden dat BJK heeft verloren toch.

6 november 2021 om 19:33

Vind ik wel, want ze hebben 2 keer gescoord in de blessuretijd.

Bij die van Ghezzal begaat hij eerst een overtreding Nwakaeme. Daar hoor je ze niet over natuurlijk

7 november 2021 om 04:17

Nee joh, dan hebben ze ineens oogkleppen op. Ghezzal trapte inderdaad tegen de enkel van Nwakaeme. Raar dat de scheidsrechter het niet zag terwijl het volgens mij voor zijn neus gebeurde.

In slow motion zie je overigens dat Berat’s zool in het 16 meter gebied eerst plat op de grond komt, waarna Ghezzal in de lucht vliegt in de hoop een penalty te krijgen. Heeft niks met een penalty te maken, wat ook in voetbalprogramma’s na de wedstrijd werd verteld. Als Berat op Ghezzal’s voet zou hebben getrapt, zou Ghezzal echt wel blijven liggen en/of zeuren bij de scheidsrechter om een VAR-controle.

Ook bizar hoe makkelijk Dorukhan en Siopis in de eerste helft een gele kaart kregen voor hun eerste overtreding, terwijl Rosier en Welinton werden gematst voor een zwaardere overtreding met de noppen. Wij zijn als Trabzonspor-fans langzamerhand wel gewend geraakt aan zulke taferelen. Gelukkig bleef het voor beide heren bij één gele kaart. Een volgende simpele overtreding zou direct voor een tweede gele kaart hebben gezorgd, dat weet ik zeker.

Oh en Ghezzal hoorde in de laatste minuut - net als Ugurcan en Souza - een gele kaart te krijgen, misschien zelfs rood. Beetje stoer doen tegen Ugurcan en de 22-jarige Serkan bij zijn nek vastpakken, man man.

6 november 2021 om 20:27

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar als ik de samenvatting bekijk. Dan is voor mij persoonlijk die van Vida een 100% penalty. Trondsen duwt Vida met 2 handen in de rug terwijl er nog geen bal in de buurt is omdat Vida goed is in de lucht. Die van Ghezzal zou er ook 1 zijn geweest, maar Ghezzal maakt zelf een eerst een overtreding.

6 november 2021 om 23:55

Duwt Trondsen Vida meer dan dat Vida Cornelius duwde?

7 november 2021 om 04:30

Haha, je beseft toch wel dat zulke posities als die van Vida in elke wedstrijd gebeuren bij corners en vrije trappen? En dat de scheidsrechter/grensrechter nooit kan weten hoe krachtig er wordt geduwd omdat de speler zich net zo goed heel makkelijk kan laten vallen zodra hij een hand in zijn rug voelt?

Zulke duwtjes zijn nooit een penalty, tenzij het tijdens het sprinten of tijdens een sprong gebeurt.

Die van Ghezzal zou ook geen penalty zijn geweest, want in slow motion is duidelijk te zien dat Berat’s zool eerst plat op de grond komt, waarna Ghezzal in de lucht vliegt. Hij wist zelf ook dat er niks aan de hand was, anders zou hij wel wat langer op de grond blijven liggen.

Wat een wedstrijd was het. Heb er echt van genoten. Heerlijke counter bij de laaste goal. Trabzon heeft in mij ogen verdient gewonnen. Vraag me wel af waarom die keeper van Trabzon rood kreeg?

6 november 2021 om 19:14

Hij gebaarde naar het publiek dat ze stil moesten zijn. Terechte 2e gele kaart dus.

6 november 2021 om 19:17

Ja omdat ze zijn moeder uitschelden

Ohh thanks

Wat mij betreft mag Besiktas een dikke straf krijgen hiervoor. Het moet eens afgelopen zijn met die onzin.

6 november 2021 om 19:20

Misschien omdat ik bij me vriend thuis bent met me maten. Waar de ene roept dat ze besiktas niks gunnen en Trabzon wilt kampioen maken. Waar me andere maat zit te schreeuwen dat jullie besiktas fans alleen maar zit te huilen. En ik die de ruzie tussen die 2 rustig doodleuk toekijk. Met me shosha trouwens

Niet te geloven, doelpunt nummer 2526378 door een counter, hoe is het mogelijk dat je in de laatste seconden met 9 man in de 16 van je tegenstander bent. Ik vind dit echt echt heel zuur, er klopt iets niet, zoveel duels winnen zoveel balbezit maar amper fatsoenlijke kansen. Dat geldt ook voor de tegenstander maar die scoren altijd door maar een paar x richting onze doel te komen.

Ben benieuwd wat dit seizoen nog gaat worden voor ons, verwacht er niet veel meer van. 10 punten achterstand

Weer Trabzon en weer vuurwerk, een woord RESPECT!Nu over wedstrijd eerste helft kansen heen en weer en tweede helft russische roulette leek het wel. Bij jk totaal geen structuur in het spel en de passie is eruit.Is ook wel normaal eigenlijk totaal geen kwaliteit meer en we zien het gewoon ze komen te veelste kort

On ver diend, 2x scoren in extra tijd, man man man wat een drama dit ook.
En ik heb vrij genomen om naar deze wedstrijd te kijken, dat ga ik dus nooit meer doen, eerste helft domineerde we, alles ging goed, totdat we in de 2e helft rondliepen alsof het 4-0 stond, Sergen Yalcin mag nu zeker gaan oppassen want ik begin me nu wel echt te irriteren, waarom gooi je Atiba en kenan erin? Alsof Larin en Pjanic nog geen 10 minuten konden volhouden, of wanneer ben je van plan om welinton buiten de selectie te gooien? Het is weer zijn schuld dat we de 2e goal tegen kregen, is kapot gespeeld door de nummer 9 van Trabzonspor, het is eigenlijk wel genoeg.

Twee keer in de blessuretijd scoren maakt een overwinning onverdiend? Apart, vooral als je ziet dat jullie goal voortkomt uit een slechte terugspelbal van Trabzonspor.

Daarnaast zette Besiktas meer druk, maar qua kansen viel het reuze mee. Trabzonspor had net zoveel goede kansen.

Meer kansen? Je moet blij zijn dat jullie Ugurcan hebben anders hadden we nu een andere uitslag gezien

6 november 2021 om 19:39

Meer heb ik niet gezegd. Net zoveel zei ik. Jullie hebben meer druk gezet, maar resulteerde in t algemeen niet tot kansen.

Wij zijn trouwens al jaren heel blij met Ugurcan. Ik hoop voor jullie en het Turkse voetbal dat Ersin jullie ook blij maakt en blijft maken

6 november 2021 om 21:17

Hoort extra tijd niet bij een wedstrijd dan? In plaats van kritiek op alles en iedereen behalve je team, zou het beter zijn om zelf kritisch te zijn. En dat geldt voor alle Turkse top clubs.

Besiktas wordt de laatse weken afgedroogd door iedereen, maar dit kon je mijlenver zien aankomen.

Elke sleutelspeler bij BJK is gewoon te oud/aan t worden. Besiktas moet dit jaar vergeten, scouten scouten en nog eens scouten.

Haal jonge spelers, bouw aan een nieuwe team. Anders blijft dit op gang.
En ik zeg niet dat Gala verder is dan BJK, absoluut niet. Alleen hebben we verjongt, en dat zal uiteindelijk zijn vruchten afwerpen, want talent hebben de jonge honden van Gala wel.

BJK zit in een dip nu, sterkte. Trabzonspor, altijd een zwak voor gehad. Prachtige club met een rijke historie. Is wel wat anders dan zo’n neppe clubje als basaksehir.

Heerlijke wedstrijd om te kijken! Besiktas had ook maar zo kunnen winnen, alleen vind wel raar dat je zo met iedereen naar voren gaat en niets achterlaat. BJK krijgt wel vaker goals na een counter. Al met al hoop dat me cluppie GS morgen maar ff wint anders is Trabzon wel heel ver weg.. 👍

Donderdag gaf ik aan dat ik niet begreep waarom GS zo erg de aanval op zocht in de laatste minuten, vandaag zien we waarom dat niet zo verstandig is. 0 punten en een vroege uitschakeling in Europa, 10 punten achterstand op de koploper, als hij geen Sergen Yalcin heette waren we nu al op zoek naar een nieuwe trainer maar omdat de meerderheid van onze supporters de schuld bij de scheids, Turkse bond, blessures, Interpol, 5G, enz. zoeken (wat niks nieuws is overigens) kan niemand zich richten op wat er echt verkeerd gaat.

3 maanden in en ik weet nog steeds niet wat deze team probeert te spelen. De Sergen Yalcin van vorig seizoen probeerde telkens een oplossing te zoeken ondanks de tegenslagen. De Sergen Yalcin van dit seizoen vertrouwt op de individuele kwaliteiten van de spelers en het lijkt er op dat het hem niet veel kan schelen. Dat blijkt uit het feit dat hij Alex Teixeira 80 minuten lang op het veld liet, die man is nergens goed voor behalve het inleveren van de bal. We hebben nog 26 wedstrijden te gaan maar voor mij is dit al een verloren seizoen. Deze ploeg biedt geen enkele perspectief en de manier waarop de trainer te werk gaat ook niet. Maximale wat er uit valt te behalen is een EL-ticket, maar onze trainer voelt zich te groot voor die competitie.

Om dit een verloren seizoen te bestempelen, vind ik te voorbarig. Je hebt natuurlijk wel klasse spelers rondlopen, die momenteel in een niet gebalanceerd team spelen. Eerste helft was gewoon goed trouwens. Maar jullie krijgen elke keer op een slecht moment een goal tegen. Fix je restverdediging, want die counters die je elke keer krijgt gaan nergens over.

6 november 2021 om 19:58

Op papier zijn het klasse spelers, maar als het op het veld na 3 maanden nog steeds niet te zien is en je bent Europees uitgeschakeld en de titel is nagenoeg onhaalbaar, dan noem ik het een verloren seizoen. Je kan niet wachten tot Alex Teixeira eindelijk fit is want dan is het seizoen bijna over. Het ziet er ook niet naar uit dat de technische staf wat doet aan de zwaktes van deze ploeg. Het feit dat de basiself iedere week op 3-4 posities gewijzigd wordt, helpt ook niet echt mee. Nee, ik zie niks waardoor ik optimistisch zou moeten worden, wat zelfs vorig seizoen wel het geval was na die slechte start.

6 november 2021 om 19:35

Clutch, we kunnen niet alleen de schuld geven aan Sergen. Yönetim heeft het in mijn ogen verpest door 30+ spelers te huren die na 3 wedstrijden weer geblesseerd zijn. Batshuayi konden we goed gebruiken, maar helaas.

6 november 2021 om 19:53

Hoezo kunnen we de schuld niet alleen aan hem geven? Sergen wilde een ploeg die mee zou kunnen doen in de CL, je kan er alles op wedden dat Sergen toestemming heeft gegeven voor de transfers die zijn gedaan. Het bestuur kon er ook voor kiezen om wat jongere spelers te halen met restwaarde, maar ze hebben gekozen voor die 30+ spelers omdat de trainer er om vroeg. Sportief bakken we er niks van, qua blessures valt er iedere week minimaal een speler uit, wie is hier verantwoordelijk voor?

6 november 2021 om 20:03

De spelers die hij heeft uitgekozen zijn zeker dramatisch, heb je 100 procent gelijk in. Yönetim had idd een stokje voor moeten steken, door wat jongere spelers te halen. De fout van yönetim is, niet weten wie en wat ze moeten kopen, jonge spelers naar takimlar waar ik nooit van heb gehoord, zoals umraniyespor en het verkopen van spelers. Het is zielig.

Gaat Trabzon het dit jaar eindelijk flikken? Na al die keren dat het net niet gebeurde? Feyenoord werd na 18 jaar kampioen, Liverpool na 30, wie weet wordt Trabzon dit seizoen na maar liefst 37 jaar wel kampioen. Misschien iets te voorbarig, maar het zou ze gegund zijn. Uit bij Beşiktaş in de laatste minuut zo een overwinning eruit slepen, dat zijn van die speciale ingrediënten voor een Turkse landstitel. De positie van Sergen begint te wankelen nu. Blijft een opportunistische wereldje hé, niet heel lang geleden was Sergen de koning en zou Beşiktaş iedereen vermorzelen met hun sterrenensemble. Vandaag is alles weer anders.

Ik dacht altijd dat Trabzonspor zich ver weg hield van schandalen, maar daar wil ik graag op terugkomen.

Het aantal scheidsrechterlijke dwalingen in het voordeel van Trabzon is echt niet normaal. Meer dan ik ooit voor Fener heb gezien en geloof me dat zijn er veel.

Niet dat Besiktas een punt verdiende, maar wedstrijden dienen eerlijk te verlopen. Ik verwacht dan ook een onderzoek van TFF op korte termijn naar deze wedstrijd, anders is de geloofwaardigheid van deze competitie meer dan voorbij.

6 november 2021 om 19:44

Grapjas. Wat moet er precies onderzocht worden dan? Dat Serkan de bal raakt? Dat Ghezzal eerst een overtreding begaat op Nwakaeme en daarna om een penalty vraagt? Dat Trabzonspor vooral de eerste helft heel makkelijk gele kaarten kreeg, maar Vida pas na zijn honderste overtreding? Dat Pjanic Dorukhans nek grijpt en hem de grond in duwt, maar daar een corner uit sleept?

7 november 2021 om 04:52

Ik zal er ook een aantal noemen, laten we het verhaal compleet maken: Welinton’s overtreding met de noppen, geen kaart (zijn eerste kaart viel pas in de laatste minuut). Rosier’s overtreding met de noppen, geen kaart. Ghezzal duwt Ugurcan in de laatste minuut en pakt vervolgens Serkan bij zijn nek vast, geen kaart.

En aan de kant van Trabzonspor zagen we inderdaad hoe makkelijk Dorukhan en Siopis in de eerste helft (bij hun eerste overtreding) direct een gele kaart kregen.

Hopen op een onderzoek van TFF op korte termijn. Dit kan echt niet verder zo.

Je moet maar de eerste keeper zijn van de nationale ploeg. Een volle stadion met Turken die zo lyrisch over je moeder bezig zijn. Heel jammer dit.

Volkan Demirel kan er over meepraten. Die heeft zelfs zijn hele interlandcarrière om zeep geholpen om een punt te maken door van het veld te stappen. Helaas zal dit nooit stoppen.

6 november 2021 om 20:04

Het verschil is dat Volkan ook graag provoceerde. Ugurcan doet dat nooit. Vandaag werd hij terecht boos op Souza. Als dat al moet leiden tot gescheld..

6 november 2021 om 20:09

Tuurlijk was Volkan een provocateur, maar zijn pasgeboren baby werd uitgescholden en dat notabene bij een wedstrijd van het Turkse elftal. Ik heb de wedstrijd van vanavond niet gezien dus ik kan sowieso geen oordeel geven over de rode kaart (begreep dat zijn moeder werd uitgescholden en hij reageerde op de supporters), maar ik weet wel dat Ugurcan het bloed onder je nagels kan halen met dat tijdrekken van hem. Maar let me be clear, het uitschelden van moeders (of baby’s) is gewoon not done en walgelijk.

6 november 2021 om 20:25

Ugurcan is inderdaad irritant, met alle reddingen die hij maakt, met zijn reflexen, met zijn sprongkracht, met zijn zelfvertrouwen en met zijn rust. Maar dat je door tijdrekken geïrriteerd raakt van een speler, gaat wel een tikje te ver.

Zoals Emre61 aangeeft, die vent is altijd beschaafd en netjes! En zelfs nu ging hij niet buiten het boekje. De gebaren waren ook nog steeds best te begrijpen gebaren.

Tegenover Josef was het ook begrijpelijk dat hij zo reageerde na het debiel inkomen. Ik snap wel wat je probeert te zeggen Alex17, maar ben het niet met je eens. We moeten ook wel de spelers waarderen op hun skills!

Diegene die vandaag over de scheids, de bond, scheidsrechterlijke dwalingen en andere insinuaties praten, mogen zich diep en diep schamen.

Je krijgt rood omdat je door 40.000 man wordt uitgescholden en je krijgt geel omdat je (terwijl je wordt getrokken) een perfecte tackle op de bal uitvoert, á la Maldini prime time.
Maar absoluut, Trabzonspor wordt geholpen.

Inhoudelijk dan nog een regel: niet goed gespeeld, maar perfect verdedigd, Ugurcan was een beest en heerlijk dat we de winst gewoon weer uit het vuur slepen! Bordo-mavi clubgenoten, gefeliciteerd! Ik ga genieten van 10 punten, ciao.

Begrijp me niet verkeerd, Besiktas hoort een dikke straf te krijgen voor het gedrag van de supporters (dat geef ik bovenin al aan), maar als jij daar als speler op reageert, is een gele kaart toch gewoon terecht? Niet dat ik niet hetzelfde zou doen, maar dat is volgens het boekje.

6 november 2021 om 20:21

Je bent de laatste die ik op dit forum verkeerd zal begrijpen, geen zorgen daarover.
Misschien is het volgens het boekje (ik zal bekennen, ben mij niet bekend met de regels daaromtrent). Maar de gebaren die hij maakt zijn absoluut normale bewegingen, de eerste is een: 'schreeuw maar lekker door' gebaar en de tweede keer is het een 'stil zijn' gebaar.

Je hebt net een verhitte strijd geleverd, enorme belangrijke reddingen gemaakt, bent meerdere keren tot op het bot uitgescholden, de hele wedstrijd onder druk gestaan, de 3 punten eruit gesleept en dat het er dan op zo'n manier uitkomt, vind ik nog beschaafd. Ik had waarschijnlijk onder die druk andere handbewegingen gemaakt. Bewegingen zoals Altay die laatst maakte. Dat je na zulke handgebaren rood krijgt, is te begrijpen.

Niet voor het 'wees stil' of 'schreeuw maar lekker' door gebaar. Dan is het ook zo dat de supporters met kleine teentjes alles mogen doen, maar andersom mag je dus nooit iets? Het gebeurt toch vaker dat een speler scoort en het 'stil' gebaar maakt?
Dus ik kan mij gewoon niet in de regels vinden!

We zijn het verder met elkaar eens, 40.000 man die je moeder uitschelden, terwijl je gewoon de 1e keeper van het Turkse elftal bent. Be-la-che-lijk!

6 november 2021 om 20:35

Volgens mij heeft Ugurcan een tweede gele kaart gekregen voor zijn reactie op de supporters, geen directe rood. Als dat niet zo is, heb ik het verkeerd gezien en dan is het inderdaad te zwaar bestraft. En voor de rest zijn we het inderdaad eens, hij reageerde nog heel beschaafd, ik begrijp ook niet echt waarom ze hem massaal aan het uitschelden waren. Er is voor zover ik weet geen geschiedenis tussen Ugurcan en onze supporters.

6 november 2021 om 20:58

Nee was een tweede geel, maar goed. Zoals gezegd ben ik het daar roerend mee oneens. Maakt verder niet uit, Erce zal hem prima vervangen, maar is gewoon zonde.

6 november 2021 om 20:23

Kerel jou club heeft dit seizoen zoveel voordelen van de scheidsrechters gekregen dat dit het nog niet goed zal praten. Je bent nu zoveel punten los door die voordelen die je hebt gekregen. Dus stil zijn.

7 november 2021 om 05:04

Wow, wat zijn jullie goed in smoesjes verzinnen zodra Trabzonspor bovenaan staat. Chapeau.

Doet me denken aan een paar jaar terug tijdens de race tussen Trabzonspor en Basaksehir. De ene keer was het ‘hakem destegi’, de andere keer was het ‘devlet destegi’ en de volgende keer was het ‘damaaat’. Ondertussen kreeg Basaksehir om de aantal weken punten cadeau en werden zij kampioen gemaakt. Toch geen hakem/devlet destegi voor Trabzonspor?

Maar goed, doe je ding. Als je goed bent in zeuren of huilen moet je het vooral doen.

6 november 2021 om 21:53

Efsane, dat is een tijdje terug. Heerlijk om weer actief reacties van jou te lezen. Echter wil ik even aanhaken op de gele kaart van Ugurcan. Die kaart is terecht. Als speler word je moeder of vrouw uitgescholden. Het hoort niet en is absoluut niet chique, maar risico van het vak, zal ik maar noemen. Hij keepte wel weergaloos moet ik zeggen. Wat een puur talent. Irritant vanuit zijn kunde.

7 november 2021 om 01:35

Als ik het goed heb is Ugurcan jaren geleden niet toegelaten tot de jeugdacademie van Besiktas. Hij is dat volgens mij niet vergeten en iedere wedstrijd herinnert hij ons daar aan.

Ik vind dat Trabzon maar een mooie stad, van ver lijkt het op een stad in Noorwegen maar hoe dichterbij je komt merk je dat het niet zo is. Hoop er een keertje te komen en vind het ook mooi als ze dit jaar winnen dat gebeurde 2 jaar terug nog bijna dacht ik, maar als je ziet hoe alles in de top word gemismanaged moeten ze alles nu vastpakken, zo'n overwinning als vanavond is daar gigantisch in. Kom op Trabzon!