Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas overtuigt en neemt tweede plaats voorlopig over van Fenerbahçe

Laatste update:

Besiktas heeft in eigen huis een overtuigende zege geboekt in de Süper Lig. De ploeg van trainer Senol Günes kwam nog op achterstand tegen Giresunspor, maar stelde dankzij doelpunten van Vincent Aboubakar (tweemaal) en Nathan Redmond orde op zaken: 3-1. Dankzij de zege klimt Besiktas naar de tweede plaats, al heeft Fenerbahçe, dat één punt minder heeft, twee wedstrijden minder gespeeld. Giresunspor, waar Brandley Kuwas aan de aftrap verscheen, staat zestiende en kent dus de nodige degradatiezorgen.

Besiktas was in de openingsfase direct de betere partij. Zo kreeg de thuisploeg binnen tien minuten schietkansen via Cenk Tosun, Redmond en Rachid Ghezzal, die allen stuitten op doelman Ferhat Kaplan. Nadat Tosun de volgende kans over schoot, was het aan de andere kant wél raak. Na een vlotlopende aanval bracht Borja Sainz de bal bij Riad Bajic, die de bal op knappe wijze tegen de touwen werkte: 0-1. Nadat Aboubakar een minuut later moest toezien hoe zijn kans werd verijdeld door de verdediging van Giresunspor, was het tien minuten voor rust alsnog raak voor de Afrikaan. Alexis Pérez maakte hands in de zestien en Aboubakar benutte het buitenkansje: 1-1. In minuut 45+5 kwam Besiktas op voorsprong. Ghezzal bereikte Aboubakar, die zijn poeier in de verre hoek zag belanden: 2-1.

Vlak na rust gooide Redmond het duel in het slot. De Engelsman werd aan de linkerkant van de zestien bereikt, ontdeed zich van de verdedigers en zag zijn geplaatste schot in de verre hoek belanden: 3-1. De voormalig speler van onder meer Southampton had de 4-1 even later voor het intikken, maar dit keer zette hij te weinig kracht achter zijn inzet. Twintig minuten voor tijd probeerde de bedrijvige Redmond het opnieuw. Zijn schot richting de verre hoek werd tot corner verwerkt door Kaplan. In de laatste twintig minuten kon Giresunspor geen vuist meer maken, terwijl Besiktas het wel welletjes vond. Grote kansen vielen er dan ook niet meer te noteren. Pérez probeerde het in minuut 95 nog wel met een fraai afstandsschot, dat centimeters langs de paal belandde.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor34184121558
4Besiktas3516613654
5Medipol Basaksehir3415712752
6Alanyaspor35121310349
7Kasimpasa3414713-349
8Rizespor3514714-749
9Sivasspor34121210-448
10Antalyaspor34111211-345
11Adana Demirspor3491411241
12Kayserispor34111013-940
13Ankaragücü3581512-339
14Samsunspor3410915-739
15Fatih Karagumruk349916-236
16Konyaspor3481214-1436
17Gaziantep FK349718-1534
18Hatayspor3471215-1033
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor344723-4116

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gevoel dat het wel goed komt en we de 3 punten pakken is weer aardig terug! Er staat wat mij betreft ook een prima elftal op het veld, met namen als Abubakar,Ghezzal,Gedson,Masuaka,Colley,Saiss,Cenk,Mert en Redmond! Eigenlijk voldoende om kampioen te moeten worden maar helaas.

Wel 2 dingen:
1. Onur Bulut doet het opzich prima maar komt niet in de buurt van Prime Rosier! Snap dan ook echt niet dat Senol Gunes zo met hem omgaat en hem naar de uitgang duwt! In vorm gewoon de beste rechtsback van de competitie (samen met een Boey in vorm).
2. Idem dito geldt voor Nkoudou waarom o waarom zou je hem niet gebruiken als wissel? Als je dan namen als Tayfur en Muleka ziet en dan ook nog eens ziet dat ze echt heeeeeeel slecht zijn..

Alhoewel de amusementswaarde lager is dan afgelopen seizoenen, pakken we structureel de 3 punten en dat is heel lekker. Ik kijk nu al uit naar de Conference League volgend seizoen.

Het uitvallen van Cenk was in onze voordeel vandaag, Redmond op links deed de wedstrijd kantelen. Ik weet niet waarom N'koudou niet in de selectie zit. Je hoeft niet te verlengen maar tot de zomer is hij onze speler, hoezo zou je geen gebruik maken van zijn snelheid? Ghezzal zie ik als een luxe op dit moment, vooral met zijn salaris. Als we van hem af kunnen komen na dit seizoen moeten we dat zeker doen. Cenk, Abou, Ghezzal, er zit nauwelijks beweging in de voorhoede, ze zijn alle drie op leeftijd en ze kunnen alle drie op ieder moment geblesseerd raken.

9 april 2023 om 22:01

Met pijn in mijn hart moet ik je gelijk over Ghezzal. Het is het gewoon niet meer. Het beste is gewoon op tijd verkopen en nog enigszins cashen en met goede herinneringen terugdenken aan Rachid zijn tijd bij Besiktas. Anders krijgt Ghezzal zijn tijd bij Besiktas ook een smetje, zoals Quaresma die eigenlijk een seizoen te lang bleef en als we hem niet wegstuurden 2.

9 april 2023 om 22:52

Ghezzal speet momenteel wel met een nietsnut achter zich. Dat gaan veranderen als onze koppige trainer Rosier weer gaat opstellen. Zei het vorige week ook al, als je Rosier offert, offer je ook Ghezzal.

Senol Günes. Als het flut bestuur hem na de eerste wedstrijd tegen İstanbulspor had aangesteld hadden we nu 7 punten meer.

Het is duidelijk dat we kampioen waren geworden als Senol Gunes aan het begin van het seizoen was aangesteld..

Je kan zeggen wat je wil maar zijn puntengemiddelde bij Besiktas is indrukwekkend..

Abou is veruit de beste spits die in Tr rondloopt.. Hij is af en toe niet te verdedigen en kan ook uit het niets iets creëren..

De Gs lobby zal het niet toelaten dat de wedstrijden van Hatay en Antep niet meetellen zoals het zou moeten van de Uefa reglementen dus een kampioenschap zit er niet meer in dit jaar

9 april 2023 om 22:41

GS lobby is bezig met andere dingen ipv jullie punten te gunnen over de rug van doden, je herhaalt je zelf weer zoals in elke Turkse topic. Afgelopen 4 wedstrijden zijn we genaaid van alle kanten en jij houd je nog steeds bezig met GS ongelofelijk die haat die je kunt hebben.

9 april 2023 om 22:57

Wat jij hier aangeeft is omdat er doden zijn gevallen moeten wij de regels door de vingers zien. De regels heeft uefa opgegeven enige wat wij willen is dat deze gehanteerd worden, dus word maar lekker boos op uefa.

9 april 2023 om 23:18

Ik ben een team dat 3 punten wilt van een wedstrijd dat al gespeeld is en die ik heb verloren. Rara, wie ben ik?

9 april 2023 om 23:38

Wat wil je hiermee zeggen? Dat we de regels moeten tegenspreken?

9 april 2023 om 23:39

Er zijn in het verleden vaker teams uit de competitie gestapt in Turkije, toen werd deze regel ook niet gehanteerd, nu het Besiktas uit komt moet er opeens gehanteerd worden naar de regels van de UEFA yeah right.

9 april 2023 om 23:41

Ik wil ermee zeggen dat wat jullie willen het meest gore is wat ik ooit in mijn leven heb gezien op voetbalgebied. Turkije heeft niet de eerste keer een natuurramp gehad, en tot nu is altijd hetzelfde besluit genomen. Omdat het dit keer echter ietwat nadelig voor jullie uitpakt, vragen jullie schaamteloos om extra punten. Kayserispor heeft tegen zowel Hatay als Antep gewonnen, dus zij moeten nu 6 punten in mindering krijgen?

9 april 2023 om 23:47

Flackogs, het enge is dat alleen clubs die punten verloren heeft willen dat de punten verwijderd worden, iets net profiteren achter de rug van de doden, echt schandalig.

10 april 2023 om 02:43

Waarom doe jij alsof ik deze eigen regels heb gemaakt? Als het zo vies is waarom hebben we dan niet gewoon gelijk de competitie afgesloten zonder kampioen en dan met de huidige stand de seizoen afsluiten en al onze aandacht en hulp naar de aardbeving gebieden geven?

10 april 2023 om 03:43

Typisch, zo een reactie verwijzend wat zo een diepe wrok in ons allen heeft gevoed. Juist dat emotionele aspect gebruiken jullie zodanig dat het lijkt alsof wij de boosdoeners zijn.
Logisch verstand gebruikende, kijkend naar de feiten die ondanks alles doorgaan met activiteiten. Voetbal is daar 1 van.
Ja gala speelde de afgelopen 10/15 rondes beter dan de rest daarom hebben ze ook meer punten dan iedereen. Toch?
Maar dan zullen details iedereen verder verwijzen naar de volgende feiten;
Dat De tff bestuursvoorzitter aantal jaren terug verdacht werd van ‘feto’ lidmaatschap in turkiye.
Diezelfde beste man zakelijke relaties heeft met een gala bestuurslid ten waarde van vele miljoenen euros.
Diezelfde beste bestuurslid van gala ging dreigen , live op tv dat deze competitie niet ten einde zou komen als er ‘iets’ niet zou veranderen.
Waarna hierop , destijds dat gala nog een plek of 7/8 uit men hoofd op de ranglijst stond die reeks begonnen te maken. vervolgens met 1 overduidelijke bevestiging hoe het ging achter de schermen eigenlijk. Namelijk, De woorden die de scheidsrechters van de var gebruikten. Toen ze probeerden keer op keer in een gesprek dat dus ‘ofsaytimsi’dingen probeerde te verzinnen.
Et voilà, gala staat 1e . Er is dus iets veranderd, proficiat met het niet onthullen van geheimen beste bestuursvoorzitter.
En ondanks dit alles is op het achterplan bij gala, het hele theater ,angst dat ze niet zouden worden gekroond tot kampioen van dit competitie, zo groot dat er regels worden verzonnen die alleen bepaalde clubs op de ranglijst zou helpen. En zijn geholpen nu. ondanks alles zelfs (!) over de rug van doden.
Dat is de paradox van dit jaar in DE competitie der competities;
De Turkse ‘Spor Toto Süper Lig’.

En als laatste wat ik hierover wil zeggen is ,mijn haat tegenover de mensen die hebben ingestemd om überhaupt de competitie te laten uitspelen ,groter is op het moment. Dat ik het toneel erachter in het verkiezingsjaar ‘2023’ erachter wil vergeten, jammer genoeg bij het 100 jarig bestaan van de republiek.

10 april 2023 om 11:01

Ik ben ervan overtuigd dat mensen die nog het woord ofsaytimsi gebruiken, een jeugdtrauma hebben opgelopen dat niet te herstellen is. Diezelfde wedstrijd moesten wij een penalty krijgen nadat Nelsson naar de grond werd getrokken, tussenstand stond toen 0-1 voor ons. Scoor je die penalty, is het heel moeilijk om nog te winnen (behalve als het Besiktas tegen Fener is). Raar genoeg wordt daar nooit over gesproken maar is die ofsaytimsi (de ENIGE arbitrale dwaling dat voordelig voor ons heeft uitgepakt dit seizoen) het enige waarover gesproken wordt. Niemand heeft het over Atilla Karaoglan die Nkoudou geen rood gaf, vandaag weer geen rood heeft gegeven aan Aboubakar.

9 april 2023 om 23:20

Is dit dezelfde lobby die ervoor zorgt dat Galatasaray de meest benadeelde ploeg is dit seizoen op arbitraal gebied? Of is het een Call of Duty-lobby ofzo?

10 april 2023 om 01:00

Hoezo begin je over de reglementen van de UEFA? TFF heeft zijn eigen regels die duidelijk zijn, namelijk: als de eerste competitiehelft niet is afgelopen worden alle punten verwijderd, is de eerste competitiehelft wel afgelopen worden de resterende wedstrijden omgezet naar 3-0.

Elke competitie heeft wel regels die afwijken van de UEFA regels (Denk aan onderlinge resultaat vs doelsaldo). De Uefa regels zijn niet heilig en staan niet boven de regels van de TFF.

10 april 2023 om 02:57

Hier kan ik geen zekere antwoord op kan geven aangezien ik die regelgeving niet kan vinden, ik denk dan alsnog dat we de uefa regels moeten volgen aangezien turkije bij de uefa hoort en ook speelt voor de champions league etc.

Blijkbaar heeft besiktas een vrijbrief gekregen om als enige club te mogen slaan en een kopstoot te geven zonder daar bestraft voor te worden.
En weer is het Atilla karaoglan.
Yumrukumsi en kafamsi.

10 april 2023 om 08:43

Wilde dit net schrijven, frappant dst er geen enkel woord/zin hierover geschreven is hier.
Eerst 2 kopstoten vervolgens slaande beweging en aboubakar mag vrolijk doorspelen.

10 april 2023 om 13:45

Ik zie het ook nu inderdaad, bjk spelers denken dat zij mma spelen, hoop dat Abou tot einde van het seizoen geschorst word, zo een gek moet je niet rond laten lopen op het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren