Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berghuis wordt massaal uitgelachen op X na beschamende actie

Laatste update:

Steven Berghuis heeft voor veel hilariteit gezorgd op X. De aanvaller van Ajax miste in de 78ste speelminuut bij een 2-1 voorsprong op PEC Zwolle een kans voor open doel, maar hij faalde opzichtig. Uiteindelijk werd de aanval gestopt wegens buitenspel.

Akpom draaide in de 78ste speelminuut op uitstekende wijze weg bij zijn directe tegenstander. De aanvaller bezorgde de bal vervolgens bij Kenneth Taylor, die Steven Berghuis een niet te missen kans bezorgde.

Die kans bleek wél te missen, want Berghuis hoopte de bal eerste aan te nemen. Toen hij doorhad dat de bal van zijn voet schoot, sloeg hij direct de handen voor zijn gezicht. Uiteindelijk werd Taylor afgevlagd voor buitenspel, maar Berghuis baalde er niet minder om.

Via de VAR had een doelpunt van Berghuis alsnog kunnen tellen, want Taylor bleek de bal van een speler van PEC te hebben ontvangen.

Het hachelijke moment bleef ook op X niet onopgemerkt, want direct na de misser werd Berghuis massaal uitgelachen. "Berghuis, wat ben je aan het doen? Amateur", zo schrijft een gebruiker. "Berghuis pannenkoek", zo schrijft een ander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als iemand over de bal heen maait, gaan we daar dan ook een heel artikel over krijgen? Wat is dit….

17 december 2023 om 18:45

Wel bij schwalbes. Denk dat deze speciaal voor FR010RDAM is die bij dat artikel over Ajax begon in de reacties.

17 december 2023 om 18:53

@hafcahaas,
Hahah ik begon toen niet specifiek over Ajax. Ik vroeg me af of ze dit bij andere clubs ook zouden doen, maar blijkbaar wel. En nu vinden mensen het ook niks toevoegen en daar ben ik het wel mee eens

17 december 2023 om 18:59

Ik vind dit anders wel wat toevoegen. Ik dacht namelijk dat de bal val de voet van de verdediger bij Taylor terecht kwam. Correct me of I'm wrong. Maar in dat geval mist Berghuis voor open doel. Dan had de VAR er nog naar kunnen kijken.

17 december 2023 om 20:28

Ah excuus, dat was stpn84.

17 december 2023 om 18:45

Wat een provocerend artikel inderdaad.

Gaan we de var ook uitlachen?

17 december 2023 om 18:45

Regel is gewoon goed toegepast.

17 december 2023 om 18:46

Regel? Welke regel? Toch gewoon hands? Hand niet langs zn lichaam

17 december 2023 om 18:46

Is goed jonge zullen we anders gaan handballen?

17 december 2023 om 18:53

Welke regel? Hands is altijd hands. Wat zijn er hier veel die de regels niet kennen. Jij duidelijk ook niet.

17 december 2023 om 18:55

Hands is altijd hands maar niet altijd strafbaar zo blijkt maar weer haha.

17 december 2023 om 19:04

Hands wordt niet altijd gestraft. Bij armen langs het lichaam bijvoorbeeld ook niet. En ook niet als een bal via het lichaam op de hand stuitert. Dus lul niet

18 december 2023 om 22:30

Jullie praten maar wat blijkt maar weer. Regel is. in 2021 aangepast waardoor aanvallend hands niet altijd hands meer is. Als de bal van de speler zelf komt en hij er geen voordeel van heeft wordt het niet als hands beoordeeld.

Ga douchen en bij Almere City spelen.

17 december 2023 om 18:45

Pec lacht berghuis uit. Brobbey de held van Ajax

Een paar anonieme mafklappers die wat op Twitter plaatsen is nieuwswaardig? Kunnen onze berichten onder de artikelen ook wel nieuwsberichten worden

We kunnen het ook hebben over zijn schoppen. veel meer kan hij niet. En lachen is gezond HA Ha

Berghuis is het helemaal kwijt dit seizoen. Deelt gewoon mee in de malaise. Jammer dat hij zijn klasse niet weet te hervinden.

17 december 2023 om 19:01

Berghuis is klaar. Is na zijn vertrek bij Feyenoord elk seizoen minder geworden, en op dit moment een redelijk goede buitenspeler in de ED, meer is het niet. Wordt deze week alweer 32, vraag me af of hij na dit seizoen nog bij ajax speelt.

Hij komt achter de bal vandaan dus hoe zo buitenspel?

17 december 2023 om 20:06

Aangever stond buitenspel maar kan niet goed zien van wie de bal precies af komt.

Hele goede speler maar helaas hele nare trekjes op het veld. Het gaat soms een tijdje goed/normaal maar na een tijdje doet hij toch weer iets lelijks, meestal in de vorm van een vieze overtreding, iemand een kaart aannaaien of een mes in de rug steken. Deed hij bij Feyenoord ook al, goede speler vervelend mannetje

17 december 2023 om 19:09

Goede speler? Dat heeft hij vandaag anders goed verborgen gehouden

Zo tot daar het niveau van 'journalist' op Voetbalzone. Dit is toch gewoon lachwekkend om hiervan een artikel te maken.

We hebben allemaal de mond vol over respect voor elkaar, Ajax speelt nota bene met stippen op de rug om aandacht te vragen voor online haat. En vervolgens gaan we dit soort flauwe opmerkingen online in een artikel plaatsen, omdat het grappig is?
Ik snap wel dat dit in veel mindere mate is dan wat voetballers normaal in hun inbox krijgen, maar ik vind ook dit online pestgedrag van mensen die haat spuwen op voetballers vanaf hun veilige huis.
Triest, ik heb hier geen woorden voor.

18 december 2023 om 00:05

En dit mede mogelijk gemaakt door Voetbalzone. Juist nu zouden ze er afstand van moeten nemen. Maar helaas…

Apart dat hier een artikel over wordt geschreven op deze site. Volgens mij heeft Ajax heel recent een statement uitgebracht met de drie puntjes op de rug... Blijkbaar heeft deze site daar maling aan met deze stemmingmakerij

Het is maar wat je een artikel waard vind, merk dat het steeds meer gaat om quotes van pak m beet van Hanegem, Verwey, Derksen, de Mos, van Hooydonk, Perez enz enz, en allemaal met de bedoeling om zo veel mogelijk welles nietes onzin berichten te vergaren voor de clicks, beetje minder dit.

Echt schandalig hoe Berghuis speelde. Het leek wel alsof hij kleurenblind was.
Ik heb hem werkelijk waar niet 1 goeie pass naar voren zien spelen in de 1e helft. Als hij er ook al mee stopt dan blijft er helemaal niks voetballend meer over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren