Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Berghuis wordt gepolst voor terugkeer op Nederlandse velden’

Laatste update:

Steven Berghuis keert aankomende zomer mogelijk terug naar de Eredivisie. De 24-jarige rechtsbuiten is volgens het Algemeen Dagblad inmiddels gepolst door Giovanni van Bronckhorst, de trainer van Feyenoord.

/

Van Bonckhorst wil zich in aanvallend opzicht versterken en zou Berghuis zien als ‘een belangrijke optie’. De linkspoot maakte in de zomer voor zesenhalf miljoen euro de overstap van AZ naar Watford, maar kwam pas 215 minuten in actie voor de Premier League-club.

Berghuis kon eerder kiezen voor Ajax en PSV, maar was naar eigen zeggen ‘eigenwijs’ en ging om de tafel zitten met Watford. Hij heeft de club reeds laten weten dat hij niet nog zo’n seizoen wil meemaken, zo vertelde hij zondag aan de NOS.

Zou Steven Berghuis een goede aanwinst voor Feyenoord zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij hetzelfde niveau heeft als in zijn laatste jaar bij AZ, dan zou het een uitstekende aanwinst zijn. Een linksbenige buitenspeler schort er wel een beetje aan bij Feyenoord, zeker als je met Kramer wil blijven spelen. Ik heb me het afgelopen jaar ongelofelijk lopen ergeren aan het gebrek aan voorzetten vanaf links.

27 april 2016 om 17:30

Berghuis is meer een type Elia, maar dan op rechts. Daar hoef je niet bijzonder veel voorzetten van te verwachten. Op links heeft ie niet bijzonder veel gespeeld.

27 april 2016 om 18:38

Alleen is Elia een stuk sneller en speelt makkelijker zijn mannetje uit.

28 april 2016 om 08:29

In dat geval zou ik hem zeker niet halen..!

28 april 2016 om 11:46

Berghuis een type Elia? Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Elia doet alles op zn dribbel en zn snelheid. Berghuis is juist helemaal niet snel, maar heeft wel meer inzicht en een goed schot!

Dit zal ik dus niet doen als Feyenoord zijnde. Deze speler was in zijn AZ tijd een prima speler, maar ook best blessure gevoelig. Daarnaast staat hij al een jaar stil in zijn ontwikkeling. Wat voor meerwaarde gaat deze speler opleveren voor Feyenoord?! Ik denk dat het wel eens tegen kan gaan vallen. Daarnaast, op zijn positie heb je meerdere spelers. Ik denk dat de prioriteit ergens ander moet liggen.

Hele sympathieke jongen en ook een goeie voetballer. Op zich kan hij het "niveau" van Watford wel aan, alleen ligt denk ik het Engelse voetbal hem totaal niet. Een club in de trent van Celta de Vigo zou wel iets voor hem zijn. Feyenoord vind ik ook niet echt zijn club, maar ik laat me verassen, ga ik hem in ieder geval wel weer meer zien spelen!

27 april 2016 om 17:31

Hij heeft zich niet verdiept in het spelsysteem van Watford.
Berghuis is een echte buitenspeler voor in een 433 systeem terwijl Watford 442 speelt en hij dus niet in past qua speelstijl.

27 april 2016 om 17:44

Vorig jaar speelde Watford aanvallender en ik geregeld met buitenspelers. Daar heeft hij zijn keuze op gemaakt.
De trainer heeft dit seizoen, succesvol, geswitched naar 442.
Daardoor is hij buiten de boot gevallen, omdat hij als middenvelder minder tot zijn recht komt.

27 april 2016 om 17:54

Berghuis heeft vorig jaar uitstekende wedstrijden voor AZ gespeeld in een 4-4-2 systeem. Hij kan heel goed vanuit de as spelen.
Ik denk dat hij vooral veel moeite heeft met het tempo en de felheid van het Engelse voetbal.

In combinatie met een Karsdorp denk ik wel een goede. Berghuis die vaak naar binnen trekt vanaf rechts en Karsdorp die er dan overheen kan. Vraag is wel of je hem kan betalen en wat je gaat doen met de spelers die je al hebt lopen in de vorm van Kuyt, Toornstra en Bilal.

Dit is wel het type speler dat Martin van Geel graag aantrekt. Net niet goed genoeg voor de top van Nederland.

27 april 2016 om 17:43

De 'top' van Nederland had vorig jaar anders wel Interesse in hem dus die conclusie vind ik eigenlijk iets te voorbarig. Wel is natuurlijk net als met iedere andere speler de vraag of hij de stap van subtop naar top kan maken. De Interesse an Sich kan ik wel begrijpen

27 april 2016 om 19:44

De top van Nederland was niet concreet. Daarom ging hij naar een laagvlieger als watford.

Bij AZ een aardige speler, maar ik vond hem bi AZ maar enkele maanden echt goed, dat hij er bovenuit stak. Het zou een goede breedteversterking kunnen zijn, maar eerlijk gezegd vind ik het een beetje een net niet speler. Als je per sé een Nederlander wil wel een van de meest logische opties, maar ik denk dat er betere opties zijn in het buitenland.

Ik gok dat PSV het ook gaat proberen.

Wel een signaal naar Bilal. Komt toch niet uit wat ze verwacht hadden.

Is ie gelijk de best betaalde speler uit de selectie.

Steven Berghuis vond zich te goed voor de Nederlandse Eredivisie. Eerst bij Go Ahead Eagles, vervolgens bij FC Twente en daarna voor AZ. Ik heb nooit begrepen waarom Berghuis na zijn AZ-tijd koos voor Watford. En niet de voorkeur gaf aan een club uit de vaderlandse top 3. Waar een sierlijke en creatieve speler als Berghuis, naar mijn mening, veel beter tot zijn recht zou komen. Een terugkeer naar de Nederlandse velden lijkt me derhalve uitstekend. Al vraag ik me wel af welk prijskaartje Watford om zijn nek gaat hangen. En welke invloed e.e.a. heeft voor zijn inkomen. Aannemende dat zijn salaris bij Watford niet kinderachtig zal zijn. Daarom ligt het meer voor de hand dat Watford hem verhuurd aan b.v. Feyenoord, met een optie tot koop.

Dan heeft hij dus ruim 30.000 euro per gespeelde minuut gekost. Goeie deal destijds van AZ.

Volgens mij heeft PSV hem heel lang aan het lijntje gehouden (omdat ze liever Pereiro/lestienne hadden) en heeft Ajax nooit concrete interesse getoond. Ik geloof dus niet dat hij naar Watford is gegaan terwijl hij veel te kiezen had. Ik weet ook niet of Feyenoord hem moet halen, het is ook we zo'n halve versterking. Dan zeg ik; kies voor jeugd of kies voor een echte versterking.

27 april 2016 om 18:36

Jammer dat je zo denkt want Berghuis heeft echt alles wat je van een voetballer vraagt. Ik had hem des tijds bij PSV willen zien. Ik vond het onbegrijpelijk toen dat propper toen boven hem werd verkozen. Berghuis is gewoon hetzelfde niveau als propper.

27 april 2016 om 19:45

Propper is een echte middenvelder en berghuis een buitenspeler. Zijn niet eens te vergelijken. Op het middenveld is berghuis matig vandaar dat hij bankt bij Watford.
Neemt net weg dat het een leuke speler voor Feyenoord is. Beter dan bilal is hij sowieso.
Alleen zal je ook met berghuis niet in de top 2 komen.

Dus Bilal kan zn conclusies trekken? Berghuis is prima, maar zou fysiek echt sterker moeten worden. Bij Watford valt ie niet voor niets buiten de boot.

Weer een speler waar Feyenoord gewoon geen kampioen mee word...

27 april 2016 om 18:44

Berghuis is juist de voetballer die Feyenoord kampioen kan maken en de toppers kan beslissen, wat een mooie speler voor Feyenoord. Ik ben echt overtuigd van die jongen. Als hij bij Watford blijft dan zal hij daar vroeg of laat ook doorbreken

27 april 2016 om 19:52

Dan verschillen we daar over van mening,ben bang dat deze knaap net als vele andere spelers kuipvrees gaat krijgen.

Lekker in Engeland laten. De selectie is breed genoeg. Wat we nodig hebben zijn spelers die ons naar een hoger niveau tillen. Berghuis is niet van die categorie.

maar voor hoeveel zal watford hem willen laten gaan?
die gaan ze niet transfervrij weg laten lopen neem ik aan?

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren