Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Berghuis heeft meer kwaliteit in zijn kleine teen dan zij in hun hele lijf’

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk heeft Steven Berghuis hoog zitten. De buitenspeler van Feyenoord was zondag tijdens het Eredivisieduel met AZ (0-4 winst) trefzeker. De oud-international snapt niet dat de Watford-huurling niet meer speeltijd krijgt van trainer Giovanni van Bronckhorst. Berghuis is in de ogen van de oud-spits beter dan de alternatieven.

/

“Hij heeft meer kwaliteit in zijn kleine teen dan enkelen van zijn concurrenten in hun hele lijf, maar kreeg de laatste maanden amper speeltijd”, merkt Van Hooijdonk op in Voetbal International. “Ook niet in de Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahçe van vorige week donderdag, terwijl Feyenoord die avond helemaal vast zat en wel wat creativiteit, kwaliteit en ervaring kon gebruiken.”

Tegen AZ stond Berghuis er wel in. Dat dit ten koste ging van Dirk Kuyt, vindt Van Hooijdonk ‘vreemd’. Ook vraagt hij zich af waarom Berghuis zo lang aan de kant werd gehouden. “Het zal een tactisch/technische keuze zijn geweest. Terwijl een speler van aanzienlijk mindere kwaliteit, Bilal Basaçikoglu, standaard mocht invallen op de vleugels.”

Verdient Steven Berghuis een vaste basisplaats bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Berghuis niet zo bijzonder hoor. Het zegt al genoeg dat hij na een half jaar nog steeds geen vaste basisplek bij Feyenoord heeft. Hij is overigens wel stukken beter dan Bilal, maar dat is niet zo moeilijk.

15 december 2016 om 19:57

Inderdaad. Die jongen heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen een heel zwak AZ, en wordt nu gelijk gepamperd. Leuke speler om erbij te hebben in de Eredivisie, maar niet meer dan dat.

15 december 2016 om 20:31

Het is niet voor niets dat geen 1 topclub zoals Ajax of PSV hem vorig jaar niet wou hebben. Gewoon een leuke speler voor de breedte, niet meer dan dat.

16 december 2016 om 07:54

Een dubbele ontkenning. Dus PSV en Ajax wouden hem vorig jaar allebei halen?

15 december 2016 om 21:24

Hij is weken geblesseerd geweest aan zijn rib. Speelde met een spuit. Durfde daarom sommige duels niet aan te gaan. Gewoon begrijpelijk dat hij niet speelde en nu steeds meer speeltijd krijgt. Zoals Van Bronckhorst al zei: rustig weer opbouwen.

Je kan talent hebben maar als je het niet laat zien houdt het op.

16 december 2016 om 14:13

En als je het wel laat zien.....?

Dus Pi-air vindt het raar dat Berghuis niet speelt. Maar als hij wel speelt en er dus iemand uit moet, Kuyt in dit geval, dan vindt pi air dat ook raar. Of wilt hij met 12 man spelen?

15 december 2016 om 19:03

Volgens mij vindt hij het vooral vreemd dat Bilal meer speeltijd kreeg de afgelopen weken. En daar kan ik me wel redelijk in vinden.

15 december 2016 om 19:21

Ja en nee, aan Bilal heb je meer bij een voorsprong, als de tegenstander moet komen en er ruimte ligt.

Veel van de wedstrijden waarin hij inviel was dit het geval en dus verklaarbaar.

Berghuis heb je meer aan op de kleine ruimte, dus als je veel op de helft van de tegenstander speelt heeft hij mijn voorkeur.

15 december 2016 om 19:21

Ja en nee, aan Bilal heb je meer bij een voorsprong, als de tegenstander moet komen en er ruimte ligt.

Veel van de wedstrijden waarin hij inviel was dit het geval en dus verklaarbaar.

Berghuis heb je meer aan op de kleine ruimte, dus als je veel op de helft van de tegenstander speelt heeft hij mijn voorkeur.

In het begin had hij paar leuke wedstrijden, viel daarna toch behoorlijk tegen mede door z'n blessure. Hopelijk gaat hij na de winterstop vlammen en laten zien dat hij in de basis hoort !

Ik zeg het niet graag, maar Pierre heeft groot gelijk!! Ik vind Berghuis in vorm met afstand de beste speler van de Eredivisie!

15 december 2016 om 19:19

Zeau. Hier ga je wel een stapje verder zelfs. Guardado (mits fit?), Sanchez? Baker? Pereiro (indien dat talent er ook uit gaat komen) of zelfs El Ahmadi? Veel andere posities, allemaal geweldige spelers voor de Eredivisie. Berghuis vind ik evengoed een erg goede spelers. Ik zie hem liever dan Kuijt, want een Toornstra in deze vorm zet je er ook niet naast. Maar om hem nou op zo'n voetstuk te plaatsen, gaat wel weer heel ver.

15 december 2016 om 20:36

Zelfs el ahmadi? Dat is de beste speler van de eredivisie dit seizoen. Misschien samen met jorgensen.

15 december 2016 om 19:34

Ik neem aan dat jij nog nooit van Hakim Ziyech hebt gehoord

Ik had gisteren el Ahmadi rust gegund en Toornstra daar neergezet!

Dan had je kunnen kijken ivm de Africa Cup, Kuijt op 10 en Berghuis rechts.

Kijk achteraf is makkelijk lullen, maar je moet wel iets gaan proberen, want een eventuele (huur) aanwinst moet ook wennen, dus probeer het dan intern op te lossen!

Helaas heeft hij het nog niet laten zien maar ik vind wel dat hem meer speeltijd gegund moet worden. Berg huis heeft enorm veel potentie voor een 24 jarige buitenspeler. Helaas zit hij vast bij Watford waar hij totaal niets te zoeken heeft. Ik hoop dat hij meer met zijn passes, schoten en creatie vermogen gaat doen want op snelheid zijn Elia en bilal gewoon gevaarlijker. Mocht dat mooi uitpakken hoop ik dat Feyenoord hem vastlegd in het volgende jaar, dan zie ik zeker potentie in deze jongen voor de toekomst. Presteert hij niet dan zal je zien dat je pas over 5 jaar weer wat van Berg huis hoort als hij via veel buitenlandse kansloze competities terug bij AZ komt of een andere middenmoot of subtopper. Ben benieuwd!

Berghuis is geblesseerd geweest en een hele tijd dramatisch uit vorm. Als van Hooijdonk had opgelet en eens niet blind wat gaat lopen roeptoeteren had hij geweten dat het passeren van Berghuis helemaal niet zo gek was.
Maar Pierre hoort zichzelf erg graag praten, helaas meestal onzin

Bilal moet de voorkeur krijgen boven Berghuis wanneer het mogelijk is.
Berghuis is gehuurd en vertrekt einde van het seizoen. Bilal is een eigen speler en kan nog wat opleveren. Bilal op de bank houden en Berghuis laten spelen in wedstrijden waar je Berghuis niet perse nodig hebt is kapitaal vernietiging. Daarnaast heb ik ook nog maar 2 goede wedstrijden van Berghuis gezien. Zo gek veel kwaliteit heeft hij nu ook weer niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren